6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
5 dílků pomeranče,Joanne Harris
Famozně napsaná kniha
Cesta,McCarthy Cormac
depresarium,ale přečetla jsem jedním dechem,dostala 2007 Pulitzerovu cenu
Není tady
Michael Krupa - Mělké sibiřské hroby
a teď si beru na cestu do práce Stefan Zweig - Netrpělivost srdce
Není tady
Janila napsal(a):
Michael Krupa - Mělké sibiřské hroby
a teď si beru na cestu do práce Stefan Zweig - Netrpělivost srdce
Janilo, dočetlas Krupu? Doporučí?
Není tady
Revli, o čem jsou ty dílky pomeranče? Nebo jaký?
Já teď přečetla NAhoře na ostrově (paráda) a Sladká vůně bolehlavu (dalí paráda)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Revli, o čem jsou ty dílky pomeranče? Nebo jaký?
Já teď přečetla NAhoře na ostrově (paráda) a Sladká vůně bolehlavu (dalí paráda)
Ovem Lupi má seismografy,to za prvé nebo přesně v tuto chvíli jsem na tebe myslela...a za druhé jsem Nahoře na ostrově dočetla předevčírem..
Jo a pomeranče tady..http://www.databazeknih.cz/knihy/pet-dilku-pomerance-3856
a taky cokoli od Urise...a abych nebyla jenom závaná...moje láska Herriot a vichni jeho zvěrolékaři a milovaná Betty..některé pasáe z Vejce a já umím nazpamě
Sladkou vůni bolehlavu neznám!!Okamitě jdu gůglit!
Upravil(a) Revliba (29. 9. 2011 22:14)
Není tady
Bramborko, doporučuji. Dobře se to čte i kdy je to smutné.
Nyní jsem začla číst Andrej Pogoev - Útěk z Osvětimi
Není tady
Philipp Vandenberg - Páté evangelium.
Upravil(a) majkafa (30. 9. 2011 21:38)
Je to ve stylu ifra Mistra Leonarda. Pro mě moc zajímavé, zase jiný pohled. I na praktiky křesanské církve. Které nemají s Bohem bohuel nic společného. Vítězí lidské ego a Bůh zůstává stranou.
Tak nějak jsem asi stále jetě naivní, o to víc mě dostaly zprávy o točení toho filmu na velvyslanectví Vatikánu v Praze za souhlasu vyslance Vatikánu.
http://zpravy.idnes.cz/bartak-mel-na-ve … _domaci_jj
Josef Formánek,Prsatý mu a zloděj příběhů nebo Mluviti pravdu....přečetla jsem jedním dechem,ovem fakt je,e moje mamka přečetla taky a říkala,e u takové věci v jejím věku číst nechce,připadalo jí,e je tam moc oklivostí a ona prý u chce vidět na ivotě jen to hezké a ne hrůzy...tak nevím
Není tady
Narazila jsem na čtenářský deník,pro mě inspirace http://et.pise.cz/67877-ctu-iii.html
Není tady
Jo, Formánek se mi moc líbil. A z podobného soudku jako Mluviti pravdu je Milostný dopis klínovým písmem od Tomáe Zmekala.
Není tady
Skrytá cesta k vítězství. S.M. Kaboová a M. Jelínek. Podtitul - utajené zákulisí sportu. Jsem z ní nadená. Jak kdosi kdesi trefně poznamenal - ucelený soubor esoterních nauk. Stručně, jasně, srozumitelně, bez zbytečných canců, s příklady.... hodně dobrá kniha.
Začínám číst Gregga Bradena - Matrix - boský zdroj. Zatím dobrý
Není tady
No prosímtě, Draku.... tam bych to hledala jetě míň, ne nevěrec v Terrym Prachettovi! Hned jak půjdu do knihovny, popídím
Není tady
No prosímtě, Draku.... tam bych to hledala jetě míň, ne nevěrec v Terrym Prachettovi! Hned jak půjdu do knihovny, popídím
Viď? Já bych to tam taky nehledala. To jsem se onehdy vydala na dobrodrunou výpravu s prachovkou do synova pokoje a tam byly věci, Vlku! Kromě Skryté cesty jetě Poznej sám sebe - M. Jelínek a J. Kuchař, tyhle dvě mu prý doporučil trenér. Obě jsem přečetla jedním dechem.
Pak jsem v knihkupectví prolistovala jetě Úspěch a jeho spirituální dimenze - taky od Jelínka s Kuchařem a asi ji synkovi přinese jeíek, aby si ji mohla maminka přečíst
Jetě víc ne esoterika ve sportu mě překvapila v militariích. Např. kniha Psychická a fyzická odolnost - autor Alexander Stilwell a uvádí to jako příručku spec. jednotek. Netuím vůbec, kolik lidí zajímajících se o vojenství si ji přečte a jak ji budou hodnotit, ale vím jistě, e v regálech s vojenskou literaturou uniká pozornosti zájemců o celkový rozvoj osobnosti neb v mnoha ohledech se mi návody v ní jeví uchopitelnějí ne tam, kde by je dnes člověk normálně hledal.
Tak jsem si řekla, kdy se vojáci můou inspirovat ve sférách duchovních a umí to nakonec takhle prakticky podat.....proč by se jedna jeibaba nemohla něčemu přiučit od vojáků, no ni?
Není tady
Nela napsal(a):
Trilogii Milénium - 1. díl Mui, kteří nenávidí eny od Stiega Larssona
Jak se ti tahle kniha líbila?
Není tady
Jojo, Draku....perly člověk větinou najde na úplně nečekaných místech Akorát se těím, jak budou v knihovně čučet, a vyslovím tyhle poadavky
Jenom se nějak nemůu dohodnout sma se sebou, jestli je to dobře, nebo patně, e se armáda zajímá o spiritus místo o piritus - ale to já se nemůu u od dob výzkumu psychotroniky a cvičenejch delfínů
Není tady
Jo a nechce se ti uvést nějaký malý příklad? Abych si to uměla představit, jak to pojímaj?
tohle není o knihách, ale o Dracích: dneska prý budou meteorický superroje - drakonidy, protoe ze souhvězdí Draka tak aby ses koukala. Nejvíc jich bude kolem desátý večer.
Upravil(a) lupina montana (8. 10. 2011 17:46)
Není tady
Jo a nechce se ti uvést nějaký malý příklad? Abych si to uměla představit, jak to pojímaj?
tohle není o knihách, ale o Dracích: dneska prý budou meteorický superroje - drakonidy, protoe ze souhvězdí Draka tak aby ses koukala. Nejvíc jich bude kolem desátý večer.
Soustředění
Vyeňte ze svých mylenek vechno, co nesouvisí s vaím cílem. Přesvědčte se, e vá cíl je reálný a dosaitelný. Snate se přijímat vekerou kritiku, a ji od ostatních lidí nebo od sebe samotných. Negativních mylenek se zbavíte tak, e je nahradíte pozitivními, které vás podpoří a utvrdí v přesvědčení, e to dokáete.
Připomínejte si vae minulé úspěchy a cestu, která vás k úspěchům dovedla.
Potlačte ve své mysli minulé a budoucí výčitky a obavy.
Soustřeďte se na kroky, které musíte uskutečnit právě teď.
Dejte své mysli a tělu čas na zpomalení a odpočinek. Dopřejte si meditaci.
Přehrávání v duchu
Vrcholoví atleti si představují, jak ve sportovním utkání, které mají před sebou, dosáhnou úspěchu. Stejný postup mohou pouít i vojáci spec. jednotek při výcviku. Technika mylenkového přehrávání průběhu událostí vyaduje cvik a smysl pro detail, avak jakmile ji jednou zvládnete, stane se z ní velmi uitečná pomůcka
..
Představivost je velmi mocným nástrojem. Dokáe být jetě účinnějí ne síla vůle. Rozdíl mezi vůlí a představivostí je obdobný jako mezi tím, kdy někoho k něčemu donutíte anebo jej přesvědčíte
To je z kapitoly Psychická příprava.
Pak je tam jetě Fyzická příprava tam jsou takové věci jako návrh běeckého tréninku jednotek amerického námořnictva, takté plavecká příprava, tréninkový program koly am. Rangers si můe vyzkouet třeba 100 metrů plavání bez přestávky nebo zrychlený přesun s batohem o hmotnosti 25% vaí tělesné hmotnosti na 5 km, limit 60 minut, v terénu
Trénink duevní vytrvalosti, vlastností jako sebekontrola, motivace, odolávání tlaku, houevnatost, nesobeckost, pokora
.
Základy sebeobrany, techniky profesionálů jako součást přípravy na přeití v různých prostředích, take se dozví, jak přeít v pouti, na moři, v jezerních oblastech, v lesích mírného pásu, v horách
prostě vechno, co holky vlčice potřebujou znát do ivota.
ano, Drakonidi. To jsou vzdálení příbuzní. Oni se nikdy dlouho nezdrí, větinou jenom tak prolítnou, e se jich jeden nestihne ani povyptávat na novinky, no nic já letím taky, a jim jetě zamávám.
Upravil(a) haiel (8. 10. 2011 22:39)
Není tady
Myslela jsem si to ale nezamávala. Schovali se za mraky, poseroutkové
To s tou představivostí, to znám a mám vyzkouený, jen je holt zapotřebí správná motivace. Jako ke vemu, nakonec. Jo a existuje jeden krásnej výrok (bohuel nevím autora) e kdy se střetnou víra a vůle, vdy a za vech okolností zvítězí víra
Není tady
Francis Scott Fitzgerald - Velký Gatsby. A ije klasická americká literatura
Není tady
DNA po roce 2012. Peter Ruppel. Houby tomu rozumím, ale hlavně, e čtu
Není tady
Kůůůrňa! Jetě toho trochu
Hele, zná Sedm dcer Eviných - kdy jsme u tý DNA? Autora teď honem nevím a musela bych dolů do knihovny - ale je genetik a dokladuje tam, jak se zjioval původ Evropanů po matřeský linii - a doli k sedmi hlavním matkám.
Není tady
Bedřich Fučík: Čtrnáctero zastavení. V.Y.N.I.K.A.J.Í.C.Í !
Četla jsem to u dávno, teď se mi to po dlouhé době zase dostalo do rukou. Stále skvělé!
Před těmi lety to pro mě bylo zázračné zjevení! Čtu celkem ráda memoáry a to jsem najednou poprve (a naposled) četla něco, co bylo napsané s láskou k těm lidem, o nich píe, ani by to bylo falené a sentimentální. Prostě opravdu s láskou.
Není tady
Konečně po dlouhé nemoci očí můu denně chvilku číst, začetla jsem se do fantasy-horroru? Nekroskop (napsal Brian Lumley)
Není tady