29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ready,
kamarád je náš společný přítel s mojí bývalou a doslechl se to od našich kamarádek prý, se kterýma to bývalá nějak řeší...
No ten nový objev, to byl spíš takový kopanec pro ni, který ji to vše asi dost ulehčil, přeju jí to. Určije jí to teď aspoň pomůže zapomenout rychleji. Což samo mě dává daleko menší šance...
Není tady
ready napsal(a):
Pavle,
a já se tě zastanu, ať je to vyváženější. Mně přijde, že možná zbytečně hledáš chybu v sobě...
Víš některé diskutérky tady píšou, že se nemůžeš divit, že to ukončila, měla takové indicie apod. kdyby ty jsi měl ty jen indicie, tak by jsi byl za ...
A když si zaspekuluju, tak kdo ví, co přesně znamená tohle:navíc prý nedávno ještě než se se mnou rozešla potkala jiného kluka, ale s ním prý zatím nci nemá.
Proměna v arogantní bytost bývá u některých žen často způsobena novým objevem... Nebo naopak měla špatné zkušenosti a už tím nechce procházet znova, tak musela být rázná, aby se netrápila. Možností je plno.
Jinak jak to ten tvůj kamarád vlastně ví???
ready, to není jenom o indiciích, protože kdyby to ve vztahu celkově klapalo, nepřikládala by Pavlova přítelkyně nějakým indiciím podstatnou váhu. Ono to ve vztahu bylo asi delší dobu o ničem a indicie byla pouze tím pověstným posledním hřebíčkem do rakve
Není tady
Pavel25 napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
A jeste dotaz, proc se tomu, ze "vsecko odsouhlasi", rika "nehadavost"? Ja bych to nazvala spis prizpusobivosti...
To že vše odsouhlasí znamená ne nehádavost, ale tak trošku že nemá vlastní názor. To byl můj dojem. A jinak má ViktorkaM pravdu. Nechtěl jsem z ní hádavku co mě doma hází talířema, ale aby prostě jen jednou řekla jasně a z vlastní vůle ne tohle já nechci/tohle já chci takhle..
Pavle, chápu Tě, moje poslední přítelkyně byla taky taková - co jsem řekl to platilo i kdybych chtěl aby se mnou šla pěšky do Paříže, neprotestovala by. A mě to začalo po nějaký době vadit, potřebuju mít vedle sebe osobnost, která se se mnou klidně pohádá kvůli druhu jogurtu který kupujeme. Byla krásná, milovala mě, ale přes tohle to nešlo, časem jsme se neměli o čem bavit, chyběla diskuze
Není tady
Diky, kuciiii! Velmi poucne, nam, nam...
Není tady
aby prostě jen jednou řekla jasně a z vlastní vůle ne tohle já nechci/tohle já chci takhle...
co jsem řekl to platilo i kdybych chtěl aby se mnou šla pěšky do Paříže, neprotestovala by...
Pánové, jestli vás to uklidní, totéž platí i v opačném gardu... taky jsem mohla bejt bohatě vdaná v době, kdy jen bejt vdaná bylo pro holku "dosažení cíle" , natožpak do teplýho hnízdečka... a rozešla jsem se s ním, protože zkoušet, "co vydrží" (omlouval mě tehdá mladý věk
) mě velice rychle přestalo bavit. Modrý z nebe je krásná věc, ale ne denně a ne víc či míň modrý, jak si zrovna slečna přeje...
Není tady
helena napsal(a):
[b]Modrý z nebe je krásná věc, ale ne denně a ne víc či míň modrý, jak si zrovna slečna přeje...
Souhlas .
Tak si mě vyslechla a vzala to víc v pohodě než jsem čekal...prostě normalně me poslouchala.
Není tady