6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky já vám to tak závidím....já chci taky vodit prcka do kolky a uívat si ty nové záitky a hlavně to jejich brebentění jak jsou plní nových záitků.....já se na to těím u Vikinky:-)
a u toho dalího prcíka:-)
Včera jsem se o tom bavili s Robíkem, tak kdy by mi lo přejít na dvouletou mateřskou tak bych na ní přela do konce bych otěhotněla a potom s dalím prckam si vzala tříletou. No naplánované to máme krásně co, ale teď jen jestli to vyjde:-)
Není tady
lenkaB napsal(a):
hm, tak mám po relaxu... pustila jsem si Sběratele kostí a po 5ti minutách vidím, e blecha je otočená na břie a řee se jak sluníčko
Bell, já vystresovaná nejsem moná o tom pořád melu, protoe je to po dlouhé době velká událost u nás, ale vystresovaná určitě ne spí nedočkavá, a si poslechnu, jak to Dorča zvládla a těím se na její záitky atd.
Tuli, tak to je super já úplně vidím Kiku, jak sedí vzorně, kolínka u sebe, ručky sloené na nohách a čeká, kdy dostane dalí instrukce :lol:
Ona ta mrka malá toti ale taková je, miluje, kdy se něco děje, kdy můe dělat něco jako ostatní děti, společně s nima, je přeastná, kdy něco dokáe, e umí například to oblíknutí, e ví, jaké je její oblečení, co si má vzít na sebe, ale jak je doma...tak to je zvíře prudivé
Já začla připravovat oběd, teď to musím plánovat o 15 minut dřív, abych se najedla i já ne pojedu pro Kiku a dneska pro ní pojedeme společně s takou, on bude doma právě na ten oběd. Jsem taky natěená, jak se jí tam líbí, jaké bude mít záitky a jestli se bude na zítra těít znova...ale taky pořád čekám tel...volala mi jiná sousedka, e neví, v kolik si má pro malého jet a e jí tam ráno řval jak tur, tak utekla...ale kdy jsem tam byla já, tak byl klid, tak se s tím spokojila a ve 12 se tam sejdeme
Není tady
Jetě jsem se chtěla zeptat Leni, byl nějaký problém vzít Dorču do kolky, kdy jí jetě nejsou 3 roky?
Máma mi říkal, e moje býv.kolegyně celá neastná a natvaná vlekla domů jejího kluka, který ječel a nechtěl domů, protoe ho ve kolce nevzali a to tam chodí jeho brácha, jen proto, e mu budou 3 roky az 22.9., take do kolky můe přjít 23.9.! To je ílený, Praha no
Není tady
Tuli, u nás v tomto problém vůbec nebyl... ani to neřeili, jen jak jsme se něco bavily tuím o oblékání, tak si ředitelka uvědomila, e jí 3 teprve budou (jak je vyí, tak to trochu mate), ale e by musela čekat a do narozenin vůbec... nechápu stejně proč... mně zas přijde lepí, kdy je to takový kousek, začít rovnou se vema dětma, a tam pak nepřijde v rozjetém roce a u ji pak děti neberou dlouho jako "tu novou"
Není tady
mvkoty napsal(a):
Holky můu poprosit podpořte naí Vikinku na stránce http://www.babyroku.cz/Fotografie.aspx? … amp;page=0
Mío, kde jí mám najít?
Není tady
lenkaB napsal(a):
Tuli, u nás v tomto problém vůbec nebyl... ani to neřeili, jen jak jsme se něco bavily tuím o oblékání, tak si ředitelka uvědomila, e jí 3 teprve budou (jak je vyí, tak to trochu mate), ale e by musela čekat a do narozenin vůbec... nechápu stejně proč... mně zas přijde lepí, kdy je to takový kousek, začít rovnou se vema dětma, a tam pak nepřijde v rozjetém roce a u ji pak děti neberou dlouho jako "tu novou"
No právě, máma to taky nechápe, říkala, e se teď to vechno tak změnilo...e si to ty učitelky vechno teď tak zlehčujou...Za její éry bývala sama na 30 dětí (hlavně proto, e se střídala s ředitelkou, která chodila tak na 2h denně a to jetě nechala děti, a si hrajou a neotravujou).
Je mi ho líto, mamka říkala, e takové děti, co přijdou do rozjetého vlaku, tak se s ním zpočátku nikdo nebaví, koukají na něj, on je tam sám, nikoho nezná...no chudák malej, tak snad mu pak brácha pomůe, ale on určitě bude chodit o třídu vý.
Není tady
Zdravim, babizny
posilam obrovitanskou gratulaci k sezeni a k foceni. Ty jo, vy jste se rozjely.
Taky gratuluju vsem malym skol(k)ackum. Jsem zvedava, jak budete psat vecer ale oni to urcite zvladnou.
My jdeme az v pondeli. Dneska a zitra jsou u nas jeste prazdniny
Není tady
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Holky můu poprosit podpořte naí Vikinku na stránce http://www.babyroku.cz/Fotografie.aspx? … amp;page=0
Mío, kde jí mám najít?
No teď na to koukám, jak je to blbě udělaný, e nejde dát link přímo na tu fotku, ale je to v nejnovějích. Mám to i na FB jestli to tam půjde najít lépe, ale nevím.
Není tady