8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Leni to je presne Za posledni mesic jsme se videli dohromady par dni a ze bychom spolu mluvili? pch..
No a abych si taky jen nestezovala Viki se mi tu prave krasne pretocila ze zad na brisko sikulenka moje Sofinka je ted docela zlaticko jen je nemuzu nechat o samote ,obcas ma takovy hloupy napad ,jako neco hodit Viki na hlavu a podobne
Ted jsme se vratily z kycli ,vsechno v pohode Jne me vytocila sestra.Tahnu holky obe na sobe vcetne narvane tasky a samozrejme plinka na podlozeni zustala doma na stole a ona to musi okecat s takovym rypakem jsem rada ,ze nezapomenu obcas hlavu ,tak aby se nepoto
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Ahoj
On ma hroznou vlastnost ,ze hleda stale nejakeho vinika a nikdy to neni on.Obcas mam chut jen jecet beze slov a potvrdit mu tak konecne ,ze jsem desna histerka
Seznamuju se asi podobne tezko jako ty.Jsem na tom uz tak bidne ,ze jsem se zakecala s jednou starsi pani tady na sidlisti pres Sofinku... a ted ji pokazde vyhlizim ,ze aspon trochu splkneme
Holky my tu mame cernou diru a mizi v ni dudliky!!!Vcera jsem stravila dve plodne hodiny hledanim a NENASLA jsem ho.Jsem z toho fakt uz zoufala , takova blbost ,ale S. bez nej neusne a zatim jsem o jeho odstraneni neuvazovala .. No a pak misto abych si sedla a hodila nozky nahoru ,tak tu lezu po zemi jak krava a hledam dudlik Dam na nej nainstalovat GPS ,uz toho mam dost.Ale kde sakra je!?!?!?!?!? Koukala jsem dokonce do kocouriho wc ,to je zoufalstvi toto ...
Zuzi, teď jsi mě fakt rozesmála - ječení mě jetě nenapadlo, já vdycky někam zalezu, vybulím se a pak děláím e nic...
Místní tetičky a babičky taky vyhlíím a jetě poačku - jak důchodci ale aspoň někdo, kdo se mnou mluví a na mé věty opravdu reaguje...
hledalas i v koi?
Není tady
Leni je to ohromne osvezujici si zajecet ,zkus to Jeste nekdy chodim mlatit a kopat do dvirek od prebalovaku.Minule na me I. tak divne koukal ,jako co delam.Tak jsem mu rekla ,ze bud ta dvirka nebo on
V kosi jsem taky hledala i v lednicce! Kdyby aspon kazdy nestal stovku Musi to byt ty svitici ,kdyz v noci neni k nalezeni .
Není tady
u nás to jednou odnesl ovladač fakt u jsem nevěděla jak dál, P. si el s klidem zalévat zahrádku, A.brečela jak najatá, Dorča se vztekala a on si klidně odeel, tak jsem bouchla... ale to byla úleva, natěstí jsem vechny části nala a sloila dohromady... jen pak přiel P. asi za dva dny a prý "co je s tím ovladačem? on spadl?" tak jsem na to jen řekla "asi"
Není tady
Leni Ja jsem jednou "explodovala" ovladac o zed, taky umim prasknout dverma tak az se vysype sklo Ono to fakt desne ulevi , jen to vyjde obcas dost draho ale konkretne u me je v tu ranu zase modra obloha a plati tata .
Tutuli, ja chodim na boxovaci pytel do fitka. Tu koupi ti schvaluju. Kdyz do nej mlatim, vetsinou se u toho jeste i vykecam ze vseho co me sejri a domu se vracim jako novej clovek.
ahoj Zuzi
Upravil(a) Dita.L (4. 8. 2011 13:39)
Není tady
Dadula napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Ditu kdy jsme u těch fotek dluí nám foto pokojíčků :-D
Taky jsem si vzpoměla a hlavně jsem se chtěla zeptat co Pavla ???
Byla s Vámi na té dovči, jak jste si to uili ???? A co cikorka, jetě spolu maj techtle mechtle ????
Fotky dam dneska vecer, ted Kolombo chrupci.
Pavla s nammi byla, ale cely tyden jsme ji nevideli. Bud byla zalezla v pokojiku a nebo byla venku s pubosema. A nebo hlidala bandity a my s panickem jsme byli venku. Nicmene s nama jela 2x na vylet, co si vybrala a vypadala, ze se ji libi. Kdyz jsme ji ale navrhly vylet my, tak nechtela ani slyset. Jednou jsme ji premluvili jet, ale byla tak nafoukla, ze byla zrala na facky, tak jsme ji radsi nechavali v chatce
Vypadala, ze si najde na prazdninach jinyho, ale on se na ni po dvou dnech vyprd, tak to tahne dal s cikorkou. Uz mi z toho harasi. Ne a ne se s nim rozejit. Ted u nej neni, bo drzi ramadan, tak pry nesmi vydat holky
Není tady
Boha jeho, kdo dokaze pojmenovat dite Monty Pepa ? http://www.novinky.cz/domaci/240921-ces … jendy.html
Není tady
Holky, vzhledem k tomu, e jsem skončila s tím kojením...tak nechce někdo z vás ty moje dvě podprdy z tchiba? Jsem je v podstatě ani moc neunosila...je to přesně velikost: 85C, jinak nevím co s nima...
Jetě bych k tomu mohla přibalit krabici a půl vloek do podprdy, ty mi jsou taky na nic.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:42)
Není tady
Tutule napsal(a):
Holky, vzhledem k tomu, e jsem skončila s tím kojením...tak nechce někdo z vás ty moje dvě podprdy z tchiba? Jsem je v podstatě ani moc neunosila...je to přesně velikost: 85C, jinak nevím co s nima...
Jetě bych k tomu mohla přibalit krabici a půl vloek do podprdy, ty mi jsou taky na nic.
a za kolik :????
Já jsem si aktivně koupila 2 nové těsně před porodem, ale jedna se mi srazila a druhou-lepí jsem asi nechala v porodce nemůu jí najít ani za boha
Není tady
Tutule napsal(a):
a jsi si jistá ?????
Není tady
Holky, mě se povedl dneska fakt kousek ... bych si nafackovala
Přijela nám dneska návtěva, resp.k mamce - u nás přespat nemůou. Je to přízeň a dlouho jsme se neviděly. Elenka zrovinka usnula, tak jsem si vzala chůvičku a la k naim .... la jsem jí zkontrolovat, vechno ok, tak jsem zase odela a bylo mi divný, e se ani nevrtí nic, tak jí jdu zase zkontrolovat a u z venku slyím křik. Jéii ta plakala
Já si a potom uvědomila, e jsem z chůvičky vyndala jednu baterku do kolotoče Nevím jak dlouho tu plakala, ale já se okamite rozbrečela taky a slíbila jsem jí, e u od ní neodejdu - jsem si říkala, co jsem to za matku
Si tu povídám sama ????
Upravil(a) Dadula (4. 8. 2011 19:03)
Není tady
Tak děti nám u spí, paráda, konečně můeme hodit nohy nahoru. Dneska jsme byli od dvanácti a skoro do esti na zahrádce a a na bouřku a chvilkový dé, jsme si to uili. Děcka byly pod stromem v cestovní postýlce, pak jsem je houpala na zahradní houpačce, zpívala jim, pak začalo pret tak honem schovat na verandu pod střechu, oblíct ( táhla jsem s sebou půl skříně dětského oblečení ), pak zase vysvitlo slunko, tak převlíct , postýlku u jsme raději nechali na verandě, aby na děcka neprelo ze stromů. Troku nám tam teda řádil Jájík, který ječel tak, e bych se nedivila, kdyby se ostatní majitelé zahrádek sbalili a odjeli raději domů . Nevím, co mu zase bylo, ale bylo to strané . Adélka tam samo ani oka nezamhouřila ( kdy spal J., tak byla hodná a hrála si a povídala v postýlce ), přes ten ječák to prostě nelo. Tak byla tak přetaená, e jsme ji vykoupali a okamitě mi vytuhla u prsa, take od půl sedmé spí. Bude určitě vstávat v noci, do obvyklých ranních pěti a esti hodin dneska určitě nevydrí. Ale to vůbec nevadí, hlavně, a si odpočne, kočička.
Dadul, to se stane, já jsem jednou řvala, e jsem patná matka, kdy jsem se la podívat na spící Adélku a ona byla celá zablitá i ve vláskách. Vyčítala jsem si to, e já dělám něco jiného místo toho, abych dávala pozor na děti . Mimochodem, dneska v noci mě Áďa rozesmála. Vbudilo mě kňourání, jdu k postýlce a Áďa na břichu pásla koníčky . V půl jedné v noci . Nevím, jak se jí to podařilo, páč má malou postýlku a nikdy bych neřekla, e se jí povede přetočit na bříko, ale evidentně to zvládla. Ale mám z toho celkem vítr, nechci, aby spala na břichu. Dá se tomu nějak zabránit ? Ona je blijáček, tak mám strach, aby něco nevdechla. Mám sice monitory dechu, ale přeci jen... Mám ji obskládat poltáři či co ?
Před chvílí jsem se dočetla a teď to bylo i v TV, e byla zavraděná v Brně Simona Monyová, ta spisovatelka. Asi to udělal její manel . Četla jsem, jak ji týral a ...... dalí věci. Si myslím, e i kdy nadáváme na manely a někdy je nám těko, tak jak tak vidím, můe být jetě daleko hůř ( doufám, e nebude ). Díky za to, co máme !
Teďka jsem dva večery po sobě ehlila a připadá mi, e ko je pořád stejně plný . Měla jsem to v plánu i dneska, ale asi na to prdím, páč jsem z toho pobytu na vzduchu straně unavená. Tak se nebudu týrat a zalehnu k bedně. Ale je tam prd, tak si asi něco pustíme.
Kdy u jsme se bavily o těch naich chlapech, mám taky jednu anketní, ale pevně doufám, e se to ani jedné z nás nebude nikdy týkat - Odpustily byste nevěru ? Já nevím, je to těké. Záleelo by samozřejmě, jestli by lo i o lásku ( pak asi nemá cenu chlapa dret a bojovat o něj ) anebo jen o tělesno. Ale v obou případech, pokud bych odpustila - čím si teda vůbec nejsem jistá - bych nezapomněla a nikdy bych u nemohla chlapovi věřit. Pokadé, kdy by někam el, bych ho podezírala, uírala se. A to by asi stejně vedlo ke krachu vztahu. Já řadím důvěru hodně dopředu v ebříčku.
Není tady
Holkýýý, jen v rychlosti.
Tak ten ná buřtínek má opravdu těsně pod 5kg, přesně 4960g a 64cm!! Take za těch 5týdnů přibral necelých 700g a 4cm, ale my víme, e ty gramy přibral za těch cca 10 dní...
Dr byl s Davídkem jinak moc spokojenej, posílá nás ale na krevní rozbor radi, jinak ten nutrilon schvaluje a je rád, e jsme to takhle sami vyřeili a říkal, e asi by nás ta dr záskok někam určitě poslala.
Příkrmy máme začít v 5m a čajíky prý ne určitě z flaky, ale max po ličkách a radi prý ávičky jablíčko nebo mrkev nebo jen převařenou vodu. Kae ne a máme nechat Dádu jetě ten měsíc jeho tempu na jídlo i v noci, prý dohání co zamekal, pozdějc u by si mohl zvyknout na noční krmení tak bysme dali třeba jen 3 ličky banánu. Teď ho mám před posledním krmením na noc"vyhladovět" minimálně 3,5 hodiny a pak mu dát víc mlíka, aby spal dýl.
A málem jsme byli poslaní na rhb, ale nakonec se Dáda "rozvolnil" a pásl ukázkově a rovně. Máme pořád klubíčkovat.
Dadul cenu nevím, u si ani nevzpomínám, za kolik byly.
A to ukončení kojení je tutovka...., dneska poprvé jsem ani Dádu nepřiloila, ani necucl...mám tu s bídou odstříkáno 100ml...
Jdu uloit děti a přijdu.
Upravil(a) Tutule (4. 8. 2011 20:22)
Není tady
Ahojky,
tak jsem vás poctivě dočetla a mám v hlavě z toho gulá.....
Zuzi tebe zdravím a musím ti říct, e na dneek se mi o tobě zdálo. Byla jsem s holčičkama u nás na nějaké oslavě a náramně jsme si to uily. Pokecaly jsme dětičky si pohrály no fakt to byla paráda :-D Tak tě budu muset na nějakou tu naí párty taky pozvat aby ti doma nehráblo :-))
Jinak jsem odpolko byla s kamarádkou a dětičkama na kávičce. Ztrávily jsme nádherné odpolko, fakt jsme si skvěle popovídaly. Jsem ráda, e přijela a u se těím a pojedu já do Plzně.....Vikinka byla ukázková a Kevík taky. Je to prďolka, jsou mu necelé dva měsíce a je o 4cm mení ne Vikča a má 5kilo, take jsme fakt pravky :-D
Cipisek79 napsal(a):
Kdy u jsme se bavily o těch naich chlapech, mám taky jednu anketní, ale pevně doufám, e se to ani jedné z nás nebude nikdy týkat - Odpustily byste nevěru ? Já nevím, je to těké. Záleelo by samozřejmě, jestli by lo i o lásku ( pak asi nemá cenu chlapa dret a bojovat o něj ) anebo jen o tělesno. Ale v obou případech, pokud bych odpustila - čím si teda vůbec nejsem jistá - bych nezapomněla a nikdy bych u nemohla chlapovi věřit. Pokadé, kdy by někam el, bych ho podezírala, uírala se. A to by asi stejně vedlo ke krachu vztahu. Já řadím důvěru hodně dopředu v ebříčku.
Já jsem nevěru odpustila, jestli se to dá říct. Spí bych řekla, e jsem to zkousla ale bylo to ve mě pořád. Nějakou dobu jsem stále podezírala poté si zařídila volný čas podle sebe a Michálka. A přesně jak píe Cipí vedlo to ke krachu vztahu. Byly jsme spolu 5let nevěru jsem odhalila asi po necelých 3letech a poslední rok u jsme ili spíe vedle sebe ne spolu.
A co se týče nynějího vztahu tak bych nevěru neodpustila a ni nezkousla. Take pokud bych jí odhalila sebrala bych děti a odela. A proto nepátrám. Hlavně také nemám důvod pátrat. Ikdy mi občas vyráčí řečna co kde která, árlím jako nikdy předtím, ale nepátrám.
Není tady
Jo a jetě jsem chtěla napsat, e Davídek dostal do levé noky hexu a do pravé prevenar, celou dobu se na dr chechtal, měl výbornou náladu a to 1,5h nespal! Normálně dycky řval jak ho dr vzal do ruky a klubíčkoval, jetě víc, kdy ho dával na břicho aby pásl a tu hexu taky prořval, ale dneska nic, ani pípnutí, u prvního píchance si jenom zkřivil pusinku do rohlíčku a fňuknul, pak se zase chechtal a u druhého troku víc zaplakal, ale hned se zase uklidnil a zase smál, jetě jsme li nakoupit do DM a do lékárny pro Nutrilon a celou dobu byl vzhůru s dobrou náladou, usnul a v autě cestou domů. Prostě zlatíčko
Nevěru bych neodpustila nikdy!!!!!!!!!! A je mi jedno, jestli by to byla jen jednorázovka, prostě já bych to nezkousla, , já bych patně nesla třeba jen, e by se s někým stýkal i bez toho "styku", kdyby jen políbení, myslím tím takové to pořádné, ádné na pusu, tak i to by pro mě byla docela rána. Ale zatím jsem nikdy neměla ani sebemení důvod k podezření, a to dokonce na jedněch závodech v cizině spal s jednou běkyní na pokoji a dokonce v jedné posteli... (jako manelské), ale prostě manelovi (tehdy jsme spolu byli asi rok, dva), jsem věřila, on mi sám o tom řekl. Někdy si dělám srandu, e za nějakou běhá , e je spocenej z výkonu - ne běeckého
Ale já ho mám tady víceméně pod dohledem, pracuje s chlapama přes dvůr a enská je tam jen manelka éfa... a uklizečka a tam je 100% jistota, e se nic nesemele
Není tady
Tutuli, tak to je super, u jen kilčo a máte nás s tím kojením je mi to líto, ale mám z Tebe pocit, e u jsi s tím víc smířená (oproti tomu, jaks psala nedávno, kdy mi přilo, e vnitřně to nějak nemůe překousnout)... a Dáda má pro pana Dr očividně slabost krev mu bude brát na krevní obraz, nebo něco jiného?
Bell, jaký má rekord v délce krmení? my dneska daly 150ml v průběhu 3 hodin já u fakt nevím, co ta holka chce, za celý dnení den spala cca 30 minut (ne vcelku samozřejmě), jak se ozve o jídlo, tak jí dávám, kousek vypije a pak scéna jak z hororu - u ani neotvírám okna na ulici, protoe začínám mít obavu, e sem někdo pole brzo sociálku
Cipi, ten vá Jája mi nedá spát (Tobě asi taky moc ne, co? ) Kdy brečí, nemůe ho bolet třeba bříko? Jakou mívá stolici? a nemá exém? přijde mi u docela "velký" na to, aby tak vyváděl úplně bez příčiny - zkouelas to probírat s Dr? Fakt moc obdivuju, jak to zvládá s oběma, jetě e Adélka je za odměnu
no a k Tvé anketní... já nevím - teď říkám, e ano, pokusila bych se odpustit (ale 100% vím, e bych nedokázala zapomenout a hodně dlouho by to ve mně bylo), ale určitě by dost záleelo na okolnostech.... teď, v situaci, kdy si myslím, e nic podobného nemusím a nebudu řeit, si myslím, e bych se minimálně pokusila ten vztah dál udret, odpustit atd... osobně neznám teda nikoho, kdo by nevěru řeil a odpustil, ale u jsem slyela o pár vztazích, které nevěru přeily a fungovaly pak dál - myslím kvalitně fungovaly, ne e by ti dva jen vedle sebe ili a snáeli se... ale taky jsem slyela o spoustě vztahů (a i v rodině a okolí zaila), kde tímto vztah končí... někdy protoe podvedený nedokázal odpustit, někdy protoe záletník odeel od rodiny....
Není tady
Ahojda - tak jsem celý den výletila a "uívala" si babiček a vy tu takhle
Moc mě mrzí, e jste smutné a osamělé, jetě e se máme taky nejsem seznamovací typ a ve vsi to za mě dělá mu, který hraje okresní přebor navíc tu mám příbuzné (přes asi deset kolen), ale to je trochu jiná generace, take trochu jiné problémy, ale je to fajn. Ale jako kámoky na drbání tu mám jen vás
Co se týče krizovek s muíkem, tak já nějak nevím. Co mě dokáe totálně odrovnat je jeho večerní - teď u ne, jsem unavenej - to mě dokáe fakt rozbrečet jako ne proto, e to neproběhlo, ale e jsem odmítnutá, no A pak mě spousta věcí vadí, ale není to na ránu.... teď nějak ne. Přijde mi, e poslední dobou mám na "manelské rozčilování" babičku a manel je můj spojenec, proto mě netve
A jinak jsem stejný "Černobyl" jak Dita se specializací na bouchání dveří
Co se týče nevěry, tak bych asi odpustit neuměla. Překousnout a zůstat s ním asi ano. Ale záleí na tom, co by to bylo... Nechci na to ani myslet. Jsem árlivec, hroznej... ale dost vydrím ne bouchnu...
Holky, kdy to tu dneska čtu, tak se hrozně těím a vás poznám osobně. A moc moc mě mrzí, e tam nebudete vechny. Ale věřím tomu, e třeba na jaře se nám podaří se setkat i s ostatními ...
Tuli - Davídek je hrdina a tvářičky má plnějí, já to vidím sice to na Elenku jen tak nedotáhne, ale směr nabral správně
Není tady
holky a kdy u jsme dneska tak hezky rozjeté s otázkami, přidám jetě jednu - jaký tvar ruky mají vae děti? já si toti vimla u Aneky, e má úúúplně jiný poměr délky prstů, ne já - já mám nejmení malíček, dlouhý prostředníček a prsteníček s ukazováčkem nastejno (delí ne malíček, ale kratí ne prostředníček).... no a Aneka má nejdelí prostředníček, potom prsteníček, malíček jen o kousek kratí a ukazováček má z těch 4 nejkratí
kdysi jsem narazila na nějaké články o tom, e poměr délky prsteníčku a ukazováčku něco znamená (a souvisí s hladinou hormonů v těle matky v těhotenství), ale u si nepamatuju obsah článků
Není tady
Jsem se právě dozvěděla e ta manelka bratránka je stále v nemocnici na udrování. Dávají jí nějaké kapačky na udrení mimča a ona jim z nich kolabuje tak jí musí dávat nějaké práky na srdce. Fakt masakr. Si holka uívá to těhu. a do porodu u nevstane, v pondělí se dozví jestli jí dají umělý močovod chuděra malá
Není tady
Tuli, tak Davídek je takový nedochůdče Jejda, myslela jsem, e bude mít víc ne nae princezna. Ale dlouhej je jak týden před vejplatou, to zase jo ... Jsme Ti to říkali, e dohání Nakonec to bude pořádnej cvalda (ikdy to asi ne, co ??? )
Je to kluk statečnej za to očkování - dáváte mu ale zabrat
Jinak, já jsem na tom s nevěrou jako Mía. Snaila jsem se odpustit, ale nějak to nelo, nalomená důvěra a navíc jsem měla pocit, e to stejně neskončilo. Keců bylo spousta, e to není pravda a on má jenom mě (na úklid, vaření, praní určitě měl, ta děv.ka vařit neuměla ),ale kdy u jsme se nepotkávali ani v posteli tak to byl poslední hřebíček. Já nebyla ádná frigidní blbá enská a na takový vásty o jeho únavě jsem fakt neměla ani nervy ani náladu. Take byl konec .. no ale sebralo mě to fakticky hodně. S nervama v prd.eli, podlomeným zdravým a sebevědomí na bodu mrazu. By člověk nevěřil, co dokáe s enskou udělat jeden haj.zl
Teď nad tím nepřemýlím, k Petrovi mám důvěru a někde uvnitř cítím, e on by toho ani nebyl schopný - nedokáu popsat proč, ale prostě to cítím A jestli se pletu, tak to nechci vědět .... No a kdybych se to dozvěděla, tak nevím. Moná je něco jiného odpoutět bez závazků /děti, bydlení/ a něco jiného, kdy ty závazky člověk má ... Já nevím, tohle je straně těký, protoe bych se musela rozhodnout jestli vzít holkám tátu jen proto, e měl úlet, nebo ít s pocitem, e u to nikdy nebude jako dřív .... Asi by to záleelo na situaci ... Brrrrr, ale zaít to fakt nechci
Upravil(a) Dadula (4. 8. 2011 21:52)
Není tady
jo a jetě jsem chtěla jednu věci - Dito, já tak hrozně ráda čtu, e nejsem sama, kdo si "ulevuje" házením ovladačů dost jsem zvaovala, jestli to sem vůbec psát (abyste mě nepovaovaly za nějakého agresivního cholerika protoe to za normálních okolností fakt nejsem), ale hrozně se mi ulevilo, kdy jsem četla, e nejsem jediná, kdo takto občas bouchne... dveřmi nepráskám, protoe v domě jsme teď větinu odnesli do průjezdu (mám v plánu ve volné chvilce natřít futra a dveře budem taky přestříkávat - jen čekáme na hezké počasí, aby se to mohlo udělat venku na dvoře)... ono ani práskání dveřmi pro mě není to pravé, ale ten explodující ovladač, to bylo fakt uvolnění boxovací pytel by se hodil
Holčičko, já vám ten srazík závidím, ale u nás je to momentálně fakt nemoné (před 14ti dny nám přiel nedoplatek za plyn - přes 16tisíc, jsem myslela, e padnu pod stůl nejvíc mě tve, e v zimě topíme jen na nějakých 16-18°, a to pořád nejede a stejně nakonec platíme jak kdybychom tu měli 30°)... doufám, e to není poslední sraz
Není tady
Jé, tak já práskám zase dveřma.. a to dost často, abych tu vzteklost někde vybila, kdy nemáme ten pytel...
Můj brácha zase prokopl několikrát dveře
A manel hází čímkoliv, někdy rozbil lampu a jednou, kdy se mu nechtěně rozbilo vyhrané víno ze zahraničního závodu, tak se nasr...a rozbil i to druhé, co měl v ruce...vtipné na tom bylo, e on vůbec nepije, nechutná mu to, kdy u, tak pivo, ale straně ho to natvalo, e běel x kilometrů a pak si tu cenu takhle rozbije
Jsme měli k véči uzenou makrelu a nějak mi nechutnala, asi jsem si tam dala nějaký nahořklý kousek , ani meloun to nespravil...to se mi to bude spát
Jo jo Dadul, on má fakt pořád pod 5kg, ale věřím, e zítra u bude nad , proto asi ty kilča na něm vy nevidíte, já těch 700g poznám fakt hned, i je takovej poznatelně těí. No s tím očkováním, my pořád řeili jestli dát prevenar jen na ty 3 dávky, ale sakra 6 tisíc je fakt ílená pálka...takhle doplácí pojiovna a my za jedno platíme jen cca 500,-, dr říkal, e by taky byl pro to odloení do 7m, jako to měla Kika, ale myslí si, e to Davídek zvládne, tak jsme mu ho dali...snad nebude ádná reakce. Zatím tady večer vystřihl scénu, ale myslím, e spí byl přetaenej, spal sotva 30 minut od 2h odpoledne..
No Leni, nám odečítali vodu a teď i elektriku, taky se obávám co přijde za účet...
Není tady
Leni, já kdybych mohla, tak dveřma taky třískám, ale vzhledem k tomu, e mám v ivé paměti tu obří sumu co jsme za ně platili, tak mi to svědomí nedovolí
S tím doplatkem mě to mrzí ... kolik platíte zálohu, e jste tak moc dopláceli ??? To je fakt ílený
My teda budeme letos 9tis. dobírat, ale to je tím, e jsme topili hodně v krbu - to se uetří pekelně.
Jinak prstíčky jsem holkám nezkoumala - se budu muset podívat
Jak je moný, e je Aneka takový číslo a vůbec nespí ??? Byla Dorča taky taková ???
Vypadá to,e se opičím, ale tak to není ... Cipi, kdy jsem koukla na metr dvojčat tak mě napadlo přesně co Lenku. Takovýhle děti u neřvou jen tak,on takhle hysterčí denně - to je divný .... zeptala bych se na to dr.
Holči, babi zase prudí ???? Někdy je to s těma stařečkama na palici , co ???
Jdu do pelíku, mějte se Dobrou
PS: Tutuli, tak si rozmysli nějakou cenu - pro představu. Já bych je docela brala. Mám jetě nějaký to kilčo navíc a 85 obvod by byl značka ideál. Ty 80 co mám doma mě krtí
Není tady