Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 8. 2011 7:21

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Jarňátka 2011 č. 7

Dobré ránko, vše nejlepší Domíkovi k svátku hjartahjartahjarta

Leni, jsem ráda, že ten rozdíl nevidím jenom já .... Nechtěla jsem se vyjadřovat, když holky vidí u Dády ty papulky, já teda taky žádný neviděla gloria Tutuli promiň rodnahjarta
Jaká byla noc ??? Otesánek pokračuje ??? lol

Mě ještě včera napadla anketní ... manža mě totiž příšerně vytočil ... on to teda statečně dělá už několik let, ale moje klidná povaha to vždycky celkem zvládla. Včera už musela vylítnout dumbom
Takže ankterní zní:

Čím Vás spolehlivě nejvíce vytočí drahá polovička a jak reagujete ????

Není tady

#52 4. 8. 2011 7:37

Pet
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

Dobre ranko smile
Dnes kojeni rano ve 3 a ted jste chrni.
Leni, on si je trochu Domik s Misuli podobny, v urcitych okamzicich a rysech tvare.  Ale v podstate jsou kazdy uplne jiny typ smile
Dadul, Domca dekuje za prani smile. A manzel me take dokaze dobre vytocit. Nejvic asi svoji obcasnou zapomnetlivosti a kdyz mi jeste pak tvrdi, ze jsem mu nic nerikala ... big_smile. No a ja mam takovou povahu, ze jsem 100x v klidu a po 101. vylitnu a pak to stoji za to lol
A jinak ja tedy fakt u Dady to vyplneni tvaricek vidim wink. Jako neni nejake markantni, ale co byste chtely za tyden?? dumbom

http://www.eticker.co.za/tickers/9l1e9bmb79oxzizs.png
http://www.eticker.co.za/tickers/5ymvxvx4xhi39gme.png
http://www.eticker.co.za/tickers/b4ahxvx4liflx1lh.png

Není tady

#53 4. 8. 2011 7:43

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Dadulko, jsem si napřed říkala, jestli vůbec Tutulce psát lol ale hlavní je, že ona už vidí rozdíl tummenupp

jinak anketní dobrá a aktuální... ale jestli nemám napsat sloh o rozsahu Bc práce, tak vyberu jednu věc, která mě absolutně vytáčí, vytáčela vždycky a vůbec nevím, jak ho donutit ke změně - když mě neposlouchá... něco mu řeknu, odkýve to a za 2 hodiny už nic neví, ještě mi tvrdí, že jsem mu nic neřekla dumbom a pak argumentuje tím, že toho má moc v práci a nemá čas myslet na blbiny (sice to neřekne, ale já v tom cítím náznak toho "zatímco ty jsi doma a mᚠna všechno čas")... nechci po něm, aby mi nahrazoval kamarádky na povídání (na to fakt chlap kapacitu nemá a takové to tlachání "o ničem a o všem" si moc ráda nechám jen pro kamarádky), ale pokud jde o věci, které považuju za zásadní a důležité (co se nějakých společných věcí týká, chodu domácnosti, holek, našeho vztahu) a on všechno pouští jedním uchem tam a druhým ven, tak je to na mě moc... přitom to je třeba pár věcí za týden, ne že bych mu hučela u hlavy pořád, to bych chápala, že vypíná, ale opravdu se ho snažím "nezatěžovat" prkotinama, na které si vystačím sama... jsem z toho kolikrát zoufalá... no a jak reaguju? většinou se naštvu a odcházím (nějak poslední dobou nemám už ani energii a chu mu stále vysvětlovat, kdy jsem mu co řekla, případně dohledávat zpět v mailech, na ICQ apod.) a večer to pak notně obrečím dumbom
někdy (poslední cca 2 roky často) si fakt připadám spíš jako paní do domácnosti, služka, chůva, kuchařka, uklízečka, pradlena, ........ , prostě multifunkční robot, jen ne člověk... asi je to tím, že jsem dřív bývala hodně akční - pořád nějaké výlety, organizování všeho možného, práce, spolu jsme dělali spoustu věcí a k něčemu směřovali a teď mi přijde, že je nějaká krize nebo co, já jsem zavřená doma (bohužel bez řidičáku - na který nejsou peníze - se s holkama nikam nedostanu, busy tu jezdí strašně špatně a s přesedáním), každý den stejná rutina, když navrhnu výlet, buď nejsou peníze, nebo je "nutnější" práce (posekat zahradu apod., což by podle mě neuteklo, protože anglický trávník nám tu fakt nehrozí), nebo to prostě vyšumí do ztracena....
no, tak toto je věc, která mě poslední dobou rozhodí asi nejvíc... snad sem nevnáším moc depkoidní náladu (je to i jeden z důvodů, proč sem poslední dobou chodím spíš jen nakukovat, je toho prostě nějak moc...)....

no a mně napadá jedna související otázka na vás ostatní - také máte někdy pocit, že jste se celý den nezastavily, neměly čas si ani odběhnout na wc a přitom je doma nepořádek, za vámi není žádná práce vidět a když si sednete večer (děti/dítě spí), nejste schopné říct, co jste vlastně celý den dělaly?

Není tady

#54 4. 8. 2011 8:21

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Bré jitro

tak jsem vás v rychlosti u snídaně dočetla.
Včera jsem odpadla v devět hodin u televize, takže s fotbalu jsem viděla první výkop a t bylo vše :-(No ale ještě že jsem usnula protože noc byla masakr. V 11jsem malou nakojila, o půlnoci byla vzhůru tak měla UM a potom už to jelo co dvě hodiny vzhůru a od 6 si to dávala po 30minutách takže super noc. Teď je v kolébce a hraje si.

Dětičky máte k sežrání všechny Anet s Elou jsou na první pohled k nerozeznání ale při hlubším zkoumání se rozdíly najdou. A Davča je šikulka trochu tam vidím zakulacení ve tvářích, ale není to moc. Ale on to dožene a za chvilku nám ukáže svoje faldíky:-)

K anketce: To ho jo spousta čím mě dokáže vytočit. Ale asi jako u Lanči něco řeknu odpoví jojojojo a za hodinu ví prd.....a tvrdí že jsem to neřekla nebo to bylo jinak......no a co mě nevím jestli vytočí ale štve mě to....přijde z práce dřepne k PC je u něj do 4do rána a druhý den když ho vzbudím v 9 protože musíme jet něco vyřídit tak je unavený a protivný, že se nevyspal tak to bych ho dumbomdumbom

A k otázce od Lenči : Ano mám takový pocit a poslední dobou hodně často. Přijde mi že je tady neskutečný nepořádek všude se něco válí. Celí den lítám jako hadr na holi večer jsem urvaná jak borůvka, ale vidět to moc není. A k tomu jsem si vzpomněla na jeden super vtip.

Chlap přijde domů z práce a prudí manželku co jako celý den kuwa dělala jaký je doma nepořádek atd. A tak se stane že jde jednoho dne domů z práce, před domem se válí hračky, kola, na schodech sedí upatlané děti v pyžamu, v domě všechno naruby, tak jde do ložnice a tam manželka v noční košili v posteli tak se jí ptá: " Co se stalo?" A ona odpoví: Nic jen jsem celý den kuwa nedělala nic.lollollollollollollol

Není tady

#55 4. 8. 2011 8:22

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

No jasně, že je nejdůležitější, že Tutulka ten rozdíl vidí ... já si asi pořídím silnější brýle lol

Leni, no přesně vím o čem píšeš s tím, že můj manža to klidně i řekne ... jakože né na plnou hubu (to zkusil párkrát a měl doma nafučenou matku s jedním dítětem lol), ale takové to rýpnutí - no jo, Ty jsi na mateřský, Ty se máš, celý dny doma a nedej bůh, když přijde nějaká kámoška na kafe, tak to je potom, "no jo, to je samý kafíčko a kecičky, to se někdo má" dumbom Jsem si jistá, že chlapi to ostatní nevidí. Jakože opravdu celý den lítáš, a že je to únavný a náročný .... všechny ty domácí práce a lítání kolem holek. Někdy jsem tak zpocená, že tu lítám v podprdě a on si ještě naivně myslí, že je to nějaká sexuální výzva na večer lollollollol
Já jsem mu několikrát říkala, že si to s ním klidně vyměním, že už mě z toho doma hrabe a on na to, že jsem neměla chtít druhé a měla jít na rok na dva do práce. Jenže mu nevysvětlíš, že jsem druhé dítě nechtěla rodit až někdy ve 38 letech, že už bych to potom možná nedala tak lehce jako teď. On je totiž ten největší chudák, co musí denně chodit do práce, která ho nebaví, protože tam jsou samý blbci (on je totiž jedinej na světě, koho práce nebaví big_smilebig_smile) a já si válím šunky doma.
No a úplně nejvíc mě vytočí tím, že on nepřiznává chyby - velmi zřídka a velmi těžce. Např. včera si donese jídlo k PC, má toho plný ruce a tak si pití položí na koberec, feňule do skleničky strčila a byl řev, kuwa ty jsi ale blej pes, tak mu říkám, že někdo tady blbej je, ale pes to není vissla no a jde do koupelny a vezme BILÝ ručník a chce s tím ten koberec vysušit dumbomdumbom
Nakonec se to zvrhlo v to, že on ty zvířata nechtěl - dělá to jen samý problémy a on už chce mít ve svých letech (35) klid .... a přitom psa mi koupil on (teda na moji žádost, ale neprotestoval), kocoura domů přivedl on a ve finále mi minulý týden přitáhl toho polního zajocha. Takže veškerá zvířena co doma máme je jeho zásluha a myslíte, že po nich poklidí, nebo vyvenčí, nebo tomu jen nalije vodu ???? Ani omylem, jen nadává a stěžuje si, jak on nás musí živit a je strašně unavenej dumbomdumbom

Sorry za sloh, ale náramně se mi ulevilo vissla
A po včerejšku vím, že parádní dárek by byl boxovací pytel lol

Není tady

#56 4. 8. 2011 8:28

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

PS: a ještě jsem chtěla .... ani před ním nemůžu háčkovat, páč to vypadá, že ho.vno dělám celej den a jen sedím a háčkuju. Přitom to háčkování je pro mě takovej neskutečnej relax jakej má někdo jinej třeba u telky - prostě všechno hotovo, poklizeno, holky v postelích a já si užívám chvilu klidu s háčkem v ruce ... no a ještě když sedím u kompu a píšu na Babinet - jéžiš to je keců roll
Ještě ani neví o tom našem srazu visslavisslavissla

Upravil(a) Dadula (4. 8. 2011 8:58)

Není tady

#57 4. 8. 2011 8:38

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dádulko buď v klidu u nás je to občas podobně s tím PC....mě říká že jak nemám jeden den BB tak mám absák. Ale vysvětlila jsem mu to, že jste pro mě jediné spojení se světem protože tady nikoho nemám a samotnou mi to prostě neaví lozit po venku a že mi prostě hrabe. Takže když si s vámi píšu tak vím že v tom nejsem sama a ještě si fajně pokecám. A o srazu mi řekl, že jsem praštěná jet takovou dálku za někým koho vlastě neznám. Ale to jsem nekomentovala protože si na to ušetřím ze svých peněz takže má smůlu jen jsem mu oznámila že doma nebudu.

Není tady

#58 4. 8. 2011 8:44

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Dadulko, tak s tím háčkováním už se mi to nechtělo připisovat, ale je to to samé... "když mᚠčas na háčkování...." nebo "komu to zas děláš, nebylo toho už dost?" apod. ... přitom mám pocit, že je to jedna z mála činností, které mi fakt pomáhají relaxovat, úplně u toho vypnu, max počítám při nějakém vzoru sloupky... ale přitom mám pocit, že nic nedělám a jen se flákám (i tak vnitřně už to mám vsugerované)

Míšo, s tím PC to máme podobně.. on teda P. občas dělá nějakou grafiku na kšeft, tak to neberu, jakože by u toho seděl, mně by ani nevadilo, že něco hraje, a si odpočine, fkat si to zaslouží, ALE když on třeba sedí u PC hry a An brečí, tak jsem to téměř vždycky já, kdo musí jít za ní... když jen sedím, tak budiž - i když by bylo fajn mít denně hodinku, kdy bych nemusela s napětím čekat, kdy po mně některé z mých 3 (ehm 2) dětí bude něco chtít - ale pokud třeba vařím, uklízím apod., tak by přece mohl jít sám... když ho pošlu, ještě u toho nasadí obličej nebo má nějakou poznámku typu "proč zas já".... někdy si fakt říkám, že mám doma 2 malé děti a 1 puberáka lol
no a s tou únavou - taky nechápu, proč někdy do 2 hodin hraje hru, když mi pak vypisuje z práce, jak ho hrozně bolí hlava a je unavený (do práce jezdí mezi půl 6 a 6)...

holky, ani nevíte, jak mi teď moc pomáhá číst, že je to i jinde stejné... mně jen hrozně zaráží, že mám někdy pocit, že je to úplně jiný chlap, než byl u Dorči... tehdy přijel z práce, vzal si klidně malou v kočárku ven (buď po domluvě, nebo kolikrát i sám před odjezdem z práce napsal, že mu ji mám nachystat a zajde s ní ven, a si odpočinu) a teď, když mám o jedno dítko na starosti víc a celý barák (oproti tomu bytu fakt nesrovnatelně víc práce), tak se paradoxně chová, jako bych se celé dny nudila... z kočákem nebyl venku ještě ani jednou... i když někam jedem, vždycky je starost o malou jen na mně... začínám uvažovat, jestli s přibývajícími lety opravdu nejdou chlapi zpět do puberty (po 2-3 letech dospělosti lol )

Není tady

#59 4. 8. 2011 8:48

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky nečetly jste to http://aktualne.centrum.cz/zahranici/am … =centrumHP

to musí být docela mazec. Nedovedu si to představit

Není tady

#60 4. 8. 2011 8:48

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo, tak pod to spojení s okolním světem se můžu podepsat... říkala jsem si, jak to dělaly maminky dřív, jenže dřív lidi byli otevřenější, víc se setkávali, dneska se každý bojí, že mu ten druhý něco sebere, udělá apod... já jsem třeba tady na vesnici už přes rok, ale pořád tu nikoho nemám (s pár maminkama se zdravíme, prohodíme pár slov, ale nic víc), doufám, že se to malinko zlepší, až začnu Dorču vodit do školky... krom toho nejsem zrovna typ, co bych se s někým chtěla hned zvát na návštěvy vzájemně, napřed k člověku musím získat důvěru a oukat si ho, než si ho pustím domů, nebo než se nechám pozvat k němu (pak mám pocit, že mu to pozvání "musím" oplatit)

Není tady

#61 4. 8. 2011 8:49

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravim, heeeeerecky, hele neni vam to trapny? Tu novy chliv, uz 3ti stranka a ja si kecam na starem. butter kdyby me to Pet nerekla, tak tam ciham dodnes dumbom

Dadule, k anketni, me vytoci k nepricetnosti panicek, kdyz mi neco sam aktivne prenda lol lol Jakoze nahore v loznici vyzehlene pradlo na posteli, roztridene podle barev, podle deti.... a on ho aktivne nasklada na zehlici prkno do trech kominu, ze si chtel lehnout. Vzdycky bouchnu jak pelynaky, a vzdycky me to znova udela lol lol lol Ne aby pockal nebo me zavolal, at si to uklidim, on je hned akcni. To samy kdyz dam jezdit Wal-eho (ten samovysavac ) zvednu zidle na stul, pak nemam cas hned vytrit, tak tam chvili zusstanou a nez se k tomu stihnu dohrabat, tak mi je pan sunda a komentuje to tim, ze je cisto, tak myslel ze uz je vytreno a ze mi chtel pomoct hmm Furt se kvuli tomu hadame.
Asi budu muset zahajit 3denni tichou domacnost nebo co, bo ja vzdycky bouchnu jak Cernobyl, 10 minut rvu a obcas i neco hodim a pak se ho zeptam, jestli si da se mnou kafe nebo se pujdeme projit a on se mi sycak smeje va va va
Kdyz ja se jinak zlobit neumim......

Lenule, nesmutni, tak presne tenhle pocit jsem mela vcera. Jeste stale doklizim po dovolene, peru a zehlim, k tomu jsem byla na zahrade vecer u fysiolozky se zadama a u televize jsem skonstovala, ze je tu bordel jako v tanku va va

Jo a pokoukala jsem Michelinky a skejtacka tummenupp tummenupp tummenupp

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#62 4. 8. 2011 8:52

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lenkaB napsal(a):

Míšo, s tím PC to máme podobně.. on teda P. občas dělá nějakou grafiku na kšeft, tak to neberu, jakože by u toho seděl, mně by ani nevadilo, že něco hraje, a si odpočine, fkat si to zaslouží, ALE když on třeba sedí u PC hry a An brečí, tak jsem to téměř vždycky já, kdo musí jít za ní... když jen sedím, tak budiž - i když by bylo fajn mít denně hodinku, kdy bych nemusela s napětím čekat, kdy po mně některé z mých 3 (ehm 2) dětí bude něco chtít - ale pokud třeba vařím, uklízím apod., tak by přece mohl jít sám... když ho pošlu, ještě u toho nasadí obličej nebo má nějakou poznámku typu "proč zas já".... někdy si fakt říkám, že mám doma 2 malé děti a 1 puberáka lol
no a s tou únavou - taky nechápu, proč někdy do 2 hodin hraje hru, když mi pak vypisuje z práce, jak ho hrozně bolí hlava a je unavený (do práce jezdí mezi půl 6 a 6)...

holky, ani nevíte, jak mi teď moc pomáhá číst, že je to i jinde stejné... mně jen hrozně zaráží, že mám někdy pocit, že je to úplně jiný chlap, než byl u Dorči... tehdy přijel z práce, vzal si klidně malou v kočárku ven (buď po domluvě, nebo kolikrát i sám před odjezdem z práce napsal, že mu ji mám nachystat a zajde s ní ven, a si odpočinu) a teď, když mám o jedno dítko na starosti víc a celý barák (oproti tomu bytu fakt nesrovnatelně víc práce), tak se paradoxně chová, jako bych se celé dny nudila... z kočákem nebyl venku ještě ani jednou... i když někam jedem, vždycky je starost o malou jen na mně... začínám uvažovat, jestli s přibývajícími lety opravdu nejdou chlapi zpět do puberty (po 2-3 letech dospělosti lol )

Tak tohle je u nás pravidlem. A nejvíc mě to točí když jsem v kuchyni vyřím a slyším jak malá ječí a on dřepákuje vedle ní u pc ale zvedne se k ní až když slyší že já jdu...to bych ho vzala pánvičkou po hlavě.....

Ale jak píšeš je to všude stejné takže mě to taky uklidňuje :-D

A s kočárem byl je to asi 14dní prvně sám a to jsem mu to musela říct, že by to jako bylo fajn, že bych v klidu uvařila a uklidila. Tak šel ven  a byli venku skoro dvě hodiny :-D

Není tady

#63 4. 8. 2011 9:09

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dituš když jsme u těch fotek dlužíš nám foto pokojíčků :-D

Není tady

#64 4. 8. 2011 9:12

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Leni, neboj, vážně v tom nejsi sama pussapussapussapussa
I já si připadám jak uni robot co dělá všechno a stejně ho nikdo nepochválí, nepolituje - začínám si zvykat lol Ale musím přiznat, že já si teda baterky dobíjím právě tady na BBN - pocit, že mě někdo "poslouchá" a reaguje na moje "žvásty" mi dělá strašně dobře hjarta

Jinak s tím dřepěním u PC to bylo včera u nás to samé. On u kompu, Ela řve z postýlky - vedle v mísnosti a já musela dát oběd Anetce. On na mě řve od toho kompu, ty jí jako nechᚠbrečet a já jo, páč se chci najíst a Anetka taky a on, no jo ( s takovým tím "nádechem" ironie), ale aby vstal a pochoval ji, kdepak ani omylem. To já psychicky nevydržela a letěla přes celej barák jí vzít - kdežto on byl "jenom" vedle v místnosti dumbom
Jo a s kočárem byl asi tak jednou a to objel sousedy a šup domů, páč já jsem chystala na grilování wink kdybych aspoň ležela na dece a chytala bronz hmm

Teď se dívám kolik je hodin a páníček ještě chrápe, tak kdo je tu za bl.bce lollollollol

Není tady

#65 4. 8. 2011 9:13

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

mvkoty napsal(a):

Dituš když jsme u těch fotek dlužíš nám foto pokojíčků :-D

Taky jsem si vzpoměla a hlavně jsem se chtěla zeptat co Pavla ???
Byla s Vámi na té dovči, jak jste si to užili ???? A co cikorka, ještě spolu maj techtle mechtle ????

Není tady

#66 4. 8. 2011 9:18

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dadula napsal(a):

Teď se dívám kolik je hodin a páníček ještě chrápe, tak kdo je tu za bl.bce lollollollol

U nás je to stejný :-D hlavně že do 4 dřepákuje u PC a to chtěl jet do banky a pro barvu že budeme malovat tak to jsem na něj zvědavá

Není tady

#67 4. 8. 2011 9:52

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

dumbom

Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:45)

Není tady

#68 4. 8. 2011 10:21

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Čau kočky,
rychle píšu, než odjedeme na celý den na zahradu. Taka tam odjel už v půl sedmé posekat trávu a nachystat to tam na naše vegetění. My už jsme sbalení a čekáme, až si pro nás přijede. Dneska je možná poslední hezký den, tak toho musíme využít.
Pet, dětičky jsou úplní broučínci. Taky mezi nimi nevidím podobu, to je jak u těch našich, jeden po mně, druhý po manželovi. U Michalky jsem si té bouličky u očíčka vůbec nevšimla, ale jak píšeš, v reálu to asi vidět je.
Dadul, holky jsou festovní lol, to se mi líbí. To je jak naše Áďa, barokní miminko. Jsou fakt zlaté tummenupp.
Tuli, já u ušounka trošku papulky vidím tummenupp. Počkej za měsíc, to bude melounek !
Bell, řekla bych, že v anketě zatím vítězíš mad. Já mám s manželem stejné problémy, jako většina z vás tady a to, že mě asi fakt neposlouchá. Něco mu řeknu a ne za hodinu, ale za pět minut neví, že jsem to říkala dumbom. Někdy se směju, ale když je to víckrát po sobě, tak to se mi pak už otvírá kudla v kapse. Jinak teda nemůžu říct půl slova - doma všechno opraví, pomůže i s úklidem, o děcka se stará perfektně, když jsem měla zánět v prsu a horečky, tak šel s nimi i sám ven s kočárem, jinak chodíme každý den odpoledne všichni spolu tummenupp. Ale, abyste si nemyslely, že je všechno tak ideální, tak není. Poslední dobou ( co máme děti ) se hádáme kvůli jeho rodině. Připadá mi, že by se jich zastával, i kdyby se měl se mnou dohádat jak pes, hlavně, aby si je nerozházel. Připadám si na druhém místě. On mi teda tvrdí, že by se za mě vždycky postavil, ale já tomu nevěřím. To je na dlouhé povídání...
Někdy si připadám fakt sama hmm.

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

#69 4. 8. 2011 10:24

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj holky, vůbec nestíhám dočítat...takové slohovky...dumbom
My jsme celkem v noci spali, Davídek si dal tu osmou denní dávku v 11h, dala jsem mu moje 120ml a stačilo mu sotva do 1h...takže jsem mu dala 160ml nutrilonu a spal do 6h tummenupp pak do 8h a ještě do 9h si hrál na dece, pak teprve jedl.

Co se týče těch fotek, já naháče nemám, nefotila jsem ho, vypadal fakt šíleně, žebírka viditelný pouhým okem, maličké bříško, zato teď po žebírkách ani památka, větší bříško, tlustší nožičky. Jasně, oproti ostatním dětem jeho i nižšího měsíce bude pořád hubenej, ale rozdíl fakt vidět je, kdybyste viděli naháče, tak to vidíte taky, jen nemám to srovnání na fotkách no...

Jsem se teď strašně vytočila, volala mi sousedka, že byla ve školce pro papíry k dr a oni jí tam řekli, že zpočátku budou naše děti chodit jen do 10h do svačinky, aby si zvykaly!!!! Kika jim to tam naopak prořve, že chce zůstat s ostatníma dětma, navíc si myslím, že by naopak si mohla zvyknout, že jde jen na 2h si pohrát a dál by zůstat nechtěla...navíc úplně přijde o ten program, kdy se děti něco učí, zpívají atd...no jsem fakt nasr...ještě jim zaplatím za celé dopoledne dumbom, no zkusím jim to tam nějak vysvětlit, že třeba v těch 10h zavolám a podle situace mi řeknou, jestli musím přijít nebo jí tam můžu nechat...no chápete to? No tak teď mi říká Gabka, že to je u nich stejné...to je fakt ve všech školkách? Jsem nějak zaspala dobu...za mamky to teda rozhodně nebylo...

K anketkám: Ani nevím co psát, protože toho je tolik, že by to nevydalo na jednu bakalářku, ale rovnou dvě...dumbomvissla
Takže za 1,i mě štve, že manžel neposlouchá, můžu do něj mluvit jako do dubu a on pak zapomene a tvrdí, že jsem nic neříkala.... za 2, všechno se točí kolem programu v tv - tour de france, giro d´Italia, lyžování atd, takže když někam chceme večer vyrazit, musíme až skončí ta a ta etapa, hádky kvůli tomu jsou neustále, zajímavé je, že když dávají atletiku, tak to mu nevadí...dívá se, ale není to střed vesmíru...dumbom, za 3, nechává za sebou šílený bordel, svlíká se, kde se mu chce, tam taky nechává oblečení, Kika je ostatně po něm...za 4, když přijdeme z nákupu domů nebo vlastně odkaďkoliv, já lítám kolem prcků, večeře, koupání, krmení, mytí, uspávání a pán si sedne k tv zprávám (sportovním) a "žere" meloun...dumbom, to bych vyletěla z kůže dumbom za 5, kdykoliv se cokoliv stane, on něco udělá, neudělá, tak se to vždycky svede na mě...například nemůže najít tašku s dokladama, lítá po bytě nadává, zburcuje celou rodinu a pak se to najde...naposled pověšený na pelesti naší postele, takže jsem za to mohla já, že jsem si dovolila asi po sto letech si odpoledne zdřímnout, když on jel s Kikou pryč a Davídek spal...takže přišel do ložnice a tam si tašku odložil, kdybych nespala, tak jí tam nedal!!!!!! dumbom, takže jsem napsala papír, že vlastnoručně stvrzuje svým podpisem, že klíče od auta a ty doklady budou vždy viset na určitém místě doma a že když to tam nebude, je to jeho věc a nebude vinit svojí milovanou manželku lol, podepsal a opravdu se snaží to tam dávat... gloria no a za 6, což mě trápí nejvíc je to, že se strašně uráží a to stylem, že se chce pak rozvádět, udělá šílený čoromoro v rodině, už nikdy nebudu jezdit tam, už nikdy mi nenos svačinu, budu si vařit sám atd...já to ořvu, on z toho pak má prde... a nejdýl do večera je vše ok, ale stojí mě to nervů fakt...takové někdy menší extempore máme minimálně jedenkrát za měsíc... butter
No je toho víc, ale to by bylo fakt na dlouho...

No a že on chodí chudák do práce a já se "flákám" doma, to je u nás taky časté..., když pak přijde z práce a vidí tady tu spouš tak sám je z toho vynervovanej, ale mít to celý den...to si nedovede představit a stejně jako vy, i já mám každý večer pocit, že jsem nic nedělala, nic nezvládla, bordel tady je pořád šílenej, den rychle utíká a já mám pocit, že akorát dělám jídlo, peru nebo někde uklízím, ukládám ke spánku, řeším jeden nebo druhej řev a večer v 10 jsem tak hotová, že nějaký žehlení nechci ani vidět, ale jindy na to prostě nemám čas...dumbom

A jsem ráda, že čtu, že v tom nejsem sama.... hjarta

http://www.tickerclub.com/cache/59dac1956b.png
http://www.tickerclub.com/cache/a003200884.png

Není tady

#70 4. 8. 2011 10:35

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo ale to jsem chtěla....já stejně toho svýho hjarta, kdyby byl jinej, asi by mi to taky vadilo lolvissla, ale postěžovat si prostě to je fajn tummenupp

Není tady

#71 4. 8. 2011 10:42

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo a co se týče bb, tak to si už manžel zvykl...nevyčítá mi to tummenupp, i pro mě je to spojení se světem, internet vůbec...a to tady už mám spoustu kamarádek sousedek s dětmi.
Nejvíc jsme s seznámili díky naší komunikativní Kice, kdykoliv jsme kamkoliv šli, mává, zdraví, usmívá se, s každým se chce vybavovat, takže jsme se seznámili s místními drbnami, babičkami atd, na hřišti pak s pár maminkama, ale nejvíc v době, kdy jsme připravili 1. ročník našeho závodu, to jsme se pak skamarádili se starostkou a jednou zastupitelkou, slovo dalo slovo, já se dostala do zastupitelstva a tím pádem se seznámila s dalšíma lidma, no a manžel se zase seznámil tím, že se dostal (teda byl dostán, ani o tom nevěděl lol) k hasičům...

Není tady

#72 4. 8. 2011 10:46

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Bell, myslím, že anketu o manžela na zabití zatím bezkonkurenčně vedeš lol ti ostatní mi přijdou asi docela stejní (kdybych na fotkách neviděla, že jsou na pohled jiní, myslím si, že jeden přejíždí přes celou republiku od jedné k druhé...

a taky doma "nevysvětlíte", že na netu sedíte v mezičase (s dítkem na ruce apod.), kdy byste stejně nic jiného neudělaly? a stejně je to předhazované, jako by člověk děti uvázal někam ke stolu a šel se bavit...

Není tady

#73 4. 8. 2011 10:49

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Tuli, já neříkám, že bych ho měnila, ale někdy (poslední dobou často) si říkám, jeslti by mi samotné nebylo líp......... bez výčitek (a náznaků výčitek), sice bych si neměla s kým povykládat, ale to už je vpodstatě i teď... některá z vás jste psaly, že máte pocit, že jste pořád samy - to je přesně ono...

jinak si ještě musím "postěžovat" na Anežku - jak se začla přetáčet, tak ji to hrooozně baví a potvora to zkouší všude, pak se nemůže otočit zpátky a vzteká se a tak pořád dokolečka... já chci ještě ležící miminko dumbom

Není tady

#74 4. 8. 2011 10:57

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lenkaB napsal(a):

Bell, myslím, že anketu o manžela na zabití zatím bezkonkurenčně vedeš lol ti ostatní mi přijdou asi docela stejní (kdybych na fotkách neviděla, že jsou na pohled jiní, myslím si, že jeden přejíždí přes celou republiku od jedné k druhé...

tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Není tady

#75 4. 8. 2011 10:59

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj

Daduli diky tvoji anketni bude nakecany chlivek hned lol

Mam to stejne jako vy holky , neposloucha co rikam a to se fakt vidame tak malo ,ze by mohl ,ne!?!?!
K tomu je tu jedna vec ,ktera me vytoci uplne do vrtule.On ma hroznou vlastnost ,ze hleda stale nejakeho vinika a nikdy to neni on.Obcas mam chut jen jecet beze slov a potvrdit mu tak konecne ,ze jsem desna histerka lol fuckyou

Leni vsimla jsem si ze uz se moc neukazujes a je mi lito ,ze se citis jak se citis pussa ani nevis jak by mi bodlo mit te pobliz a kazdou z vas.Ja nejsem vubec spolecensky tip.Seznamuju se asi podobne tezko jako ty.Jsem na tom uz tak bidne ,ze jsem se zakecala s jednou starsi pani tady na sidlisti pres Sofinku... a ted ji pokazde vyhlizim ,ze aspon trochu splkneme lol
Az bude Dorotka chodit do te skolky bude to urcite lepsi pussa

Dadulko jsme se fakt zasmala lol promin ale u nas je to podbne jako popisujes a nakonec to chce jeste utrit Vikincinou belostnou plinkou ,to bych vrazdila dumbom
Jo a beham tu taky ve spodarach a taky tim rozhodne neprovokuju k nejakym hratkam vissla

Bell a jak teda ,bude grilovacka doma?

Cipisku to me mrzi ,ze mas takovy pocit hmm My se taky nekdy hadame kvuli nasim rodinam ,tyhle hadky nesnasim roll

Holky my tu mame cernou diru a mizi v ni dudliky!!!Vcera jsem stravila dve plodne hodiny hledanim a NENASLA jsem ho.Jsem z toho fakt uz zoufala , takova blbost ,ale S. bez nej neusne a zatim jsem o jeho odstraneni neuvazovala .. No a pak misto abych si sedla a hodila nozky nahoru ,tak tu lezu po zemi jak krava a hledam dudlik roll Dam na nej nainstalovat GPS ,uz toho mam dost.Ale kde sakra je!?!?!?!?!? Koukala jsem dokonce do kocouriho wc ,to je zoufalstvi toto ...

http://lb2m.lilypie.com/sHnSp2.png
http://lb1m.lilypie.com/UHqmp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí