18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko, ve nejlepí Domíkovi k svátku
Leni, jsem ráda, e ten rozdíl nevidím jenom já .... Nechtěla jsem se vyjadřovat, kdy holky vidí u Dády ty papulky, já teda taky ádný neviděla Tutuli promiň
Jaká byla noc ??? Otesánek pokračuje ???
Mě jetě včera napadla anketní ... mana mě toti příerně vytočil ... on to teda statečně dělá u několik let, ale moje klidná povaha to vdycky celkem zvládla. Včera u musela vylítnout
Take ankterní zní:
Čím Vás spolehlivě nejvíce vytočí drahá polovička a jak reagujete ????
Není tady
Dobre ranko
Dnes kojeni rano ve 3 a ted jste chrni.
Leni, on si je trochu Domik s Misuli podobny, v urcitych okamzicich a rysech tvare. Ale v podstate jsou kazdy uplne jiny typ
Dadul, Domca dekuje za prani . A manzel me take dokaze dobre vytocit. Nejvic asi svoji obcasnou zapomnetlivosti a kdyz mi jeste pak tvrdi, ze jsem mu nic nerikala ... . No a ja mam takovou povahu, ze jsem 100x v klidu a po 101. vylitnu a pak to stoji za to
A jinak ja tedy fakt u Dady to vyplneni tvaricek vidim . Jako neni nejake markantni, ale co byste chtely za tyden??
Není tady
Dadulko, jsem si napřed říkala, jestli vůbec Tutulce psát ale hlavní je, e ona u vidí rozdíl
jinak anketní dobrá a aktuální... ale jestli nemám napsat sloh o rozsahu Bc práce, tak vyberu jednu věc, která mě absolutně vytáčí, vytáčela vdycky a vůbec nevím, jak ho donutit ke změně - kdy mě neposlouchá... něco mu řeknu, odkýve to a za 2 hodiny u nic neví, jetě mi tvrdí, e jsem mu nic neřekla a pak argumentuje tím, e toho má moc v práci a nemá čas myslet na blbiny (sice to neřekne, ale já v tom cítím náznak toho "zatímco ty jsi doma a má na vechno čas")... nechci po něm, aby mi nahrazoval kamarádky na povídání (na to fakt chlap kapacitu nemá a takové to tlachání "o ničem a o vem" si moc ráda nechám jen pro kamarádky), ale pokud jde o věci, které povauju za zásadní a důleité (co se nějakých společných věcí týká, chodu domácnosti, holek, naeho vztahu) a on vechno poutí jedním uchem tam a druhým ven, tak je to na mě moc... přitom to je třeba pár věcí za týden, ne e bych mu hučela u hlavy pořád, to bych chápala, e vypíná, ale opravdu se ho snaím "nezatěovat" prkotinama, na které si vystačím sama... jsem z toho kolikrát zoufalá... no a jak reaguju? větinou se natvu a odcházím (nějak poslední dobou nemám u ani energii a chu mu stále vysvětlovat, kdy jsem mu co řekla, případně dohledávat zpět v mailech, na ICQ apod.) a večer to pak notně obrečím
někdy (poslední cca 2 roky často) si fakt připadám spí jako paní do domácnosti, sluka, chůva, kuchařka, uklízečka, pradlena, ........ , prostě multifunkční robot, jen ne člověk... asi je to tím, e jsem dřív bývala hodně akční - pořád nějaké výlety, organizování veho moného, práce, spolu jsme dělali spoustu věcí a k něčemu směřovali a teď mi přijde, e je nějaká krize nebo co, já jsem zavřená doma (bohuel bez řidičáku - na který nejsou peníze - se s holkama nikam nedostanu, busy tu jezdí straně patně a s přesedáním), kadý den stejná rutina, kdy navrhnu výlet, buď nejsou peníze, nebo je "nutnějí" práce (posekat zahradu apod., co by podle mě neuteklo, protoe anglický trávník nám tu fakt nehrozí), nebo to prostě vyumí do ztracena....
no, tak toto je věc, která mě poslední dobou rozhodí asi nejvíc... snad sem nevnáím moc depkoidní náladu (je to i jeden z důvodů, proč sem poslední dobou chodím spí jen nakukovat, je toho prostě nějak moc...)....
no a mně napadá jedna související otázka na vás ostatní - také máte někdy pocit, e jste se celý den nezastavily, neměly čas si ani odběhnout na wc a přitom je doma nepořádek, za vámi není ádná práce vidět a kdy si sednete večer (děti/dítě spí), nejste schopné říct, co jste vlastně celý den dělaly?
Není tady
Bré jitro
tak jsem vás v rychlosti u snídaně dočetla.
Včera jsem odpadla v devět hodin u televize, take s fotbalu jsem viděla první výkop a t bylo ve :-(No ale jetě e jsem usnula protoe noc byla masakr. V 11jsem malou nakojila, o půlnoci byla vzhůru tak měla UM a potom u to jelo co dvě hodiny vzhůru a od 6 si to dávala po 30minutách take super noc. Teď je v kolébce a hraje si.
Dětičky máte k serání vechny Anet s Elou jsou na první pohled k nerozeznání ale při hlubím zkoumání se rozdíly najdou. A Davča je ikulka trochu tam vidím zakulacení ve tvářích, ale není to moc. Ale on to doene a za chvilku nám ukáe svoje faldíky:-)
K anketce: To ho jo spousta čím mě dokáe vytočit. Ale asi jako u Lanči něco řeknu odpoví jojojojo a za hodinu ví prd.....a tvrdí e jsem to neřekla nebo to bylo jinak......no a co mě nevím jestli vytočí ale tve mě to....přijde z práce dřepne k PC je u něj do 4do rána a druhý den kdy ho vzbudím v 9 protoe musíme jet něco vyřídit tak je unavený a protivný, e se nevyspal tak to bych ho
A k otázce od Lenči : Ano mám takový pocit a poslední dobou hodně často. Přijde mi e je tady neskutečný nepořádek vude se něco válí. Celí den lítám jako hadr na holi večer jsem urvaná jak borůvka, ale vidět to moc není. A k tomu jsem si vzpomněla na jeden super vtip.
Chlap přijde domů z práce a prudí manelku co jako celý den kuwa dělala jaký je doma nepořádek atd. A tak se stane e jde jednoho dne domů z práce, před domem se válí hračky, kola, na schodech sedí upatlané děti v pyamu, v domě vechno naruby, tak jde do lonice a tam manelka v noční koili v posteli tak se jí ptá: " Co se stalo?" A ona odpoví: Nic jen jsem celý den kuwa nedělala nic.
Není tady
No jasně, e je nejdůleitějí, e Tutulka ten rozdíl vidí ... já si asi pořídím silnějí brýle
Leni, no přesně vím o čem píe s tím, e můj mana to klidně i řekne ... jakoe né na plnou hubu (to zkusil párkrát a měl doma nafučenou matku s jedním dítětem ), ale takové to rýpnutí - no jo, Ty jsi na mateřský, Ty se má, celý dny doma a nedej bůh, kdy přijde nějaká kámoka na kafe, tak to je potom, "no jo, to je samý kafíčko a kecičky, to se někdo má" Jsem si jistá, e chlapi to ostatní nevidí. Jakoe opravdu celý den lítá, a e je to únavný a náročný .... vechny ty domácí práce a lítání kolem holek. Někdy jsem tak zpocená, e tu lítám v podprdě a on si jetě naivně myslí, e je to nějaká sexuální výzva na večer
Já jsem mu několikrát říkala, e si to s ním klidně vyměním, e u mě z toho doma hrabe a on na to, e jsem neměla chtít druhé a měla jít na rok na dva do práce. Jene mu nevysvětlí, e jsem druhé dítě nechtěla rodit a někdy ve 38 letech, e u bych to potom moná nedala tak lehce jako teď. On je toti ten největí chudák, co musí denně chodit do práce, která ho nebaví, protoe tam jsou samý blbci (on je toti jedinej na světě, koho práce nebaví ) a já si válím unky doma.
No a úplně nejvíc mě vytočí tím, e on nepřiznává chyby - velmi zřídka a velmi těce. Např. včera si donese jídlo k PC, má toho plný ruce a tak si pití poloí na koberec, feňule do skleničky strčila a byl řev, kuwa ty jsi ale blej pes, tak mu říkám, e někdo tady blbej je, ale pes to není no a jde do koupelny a vezme BILÝ ručník a chce s tím ten koberec vysuit
Nakonec se to zvrhlo v to, e on ty zvířata nechtěl - dělá to jen samý problémy a on u chce mít ve svých letech (35) klid .... a přitom psa mi koupil on (teda na moji ádost, ale neprotestoval), kocoura domů přivedl on a ve finále mi minulý týden přitáhl toho polního zajocha. Take vekerá zvířena co doma máme je jeho zásluha a myslíte, e po nich poklidí, nebo vyvenčí, nebo tomu jen nalije vodu ???? Ani omylem, jen nadává a stěuje si, jak on nás musí ivit a je straně unavenej
Sorry za sloh, ale náramně se mi ulevilo
A po včerejku vím, e parádní dárek by byl boxovací pytel
Není tady
PS: a jetě jsem chtěla .... ani před ním nemůu háčkovat, páč to vypadá, e ho.vno dělám celej den a jen sedím a háčkuju. Přitom to háčkování je pro mě takovej neskutečnej relax jakej má někdo jinej třeba u telky - prostě vechno hotovo, poklizeno, holky v postelích a já si uívám chvilu klidu s háčkem v ruce ... no a jetě kdy sedím u kompu a píu na Babinet - jéi to je keců
Jetě ani neví o tom naem srazu
Upravil(a) Dadula (4. 8. 2011 8:58)
Není tady
Dádulko buď v klidu u nás je to občas podobně s tím PC....mě říká e jak nemám jeden den BB tak mám absák. Ale vysvětlila jsem mu to, e jste pro mě jediné spojení se světem protoe tady nikoho nemám a samotnou mi to prostě neaví lozit po venku a e mi prostě hrabe. Take kdy si s vámi píu tak vím e v tom nejsem sama a jetě si fajně pokecám. A o srazu mi řekl, e jsem pratěná jet takovou dálku za někým koho vlastě neznám. Ale to jsem nekomentovala protoe si na to uetřím ze svých peněz take má smůlu jen jsem mu oznámila e doma nebudu.
Není tady
Dadulko, tak s tím háčkováním u se mi to nechtělo připisovat, ale je to to samé... "kdy má čas na háčkování...." nebo "komu to zas dělá, nebylo toho u dost?" apod. ... přitom mám pocit, e je to jedna z mála činností, které mi fakt pomáhají relaxovat, úplně u toho vypnu, max počítám při nějakém vzoru sloupky... ale přitom mám pocit, e nic nedělám a jen se flákám (i tak vnitřně u to mám vsugerované)
Mío, s tím PC to máme podobně.. on teda P. občas dělá nějakou grafiku na keft, tak to neberu, jakoe by u toho seděl, mně by ani nevadilo, e něco hraje, a si odpočine, fkat si to zaslouí, ALE kdy on třeba sedí u PC hry a An brečí, tak jsem to téměř vdycky já, kdo musí jít za ní... kdy jen sedím, tak budi - i kdy by bylo fajn mít denně hodinku, kdy bych nemusela s napětím čekat, kdy po mně některé z mých 3 (ehm 2) dětí bude něco chtít - ale pokud třeba vařím, uklízím apod., tak by přece mohl jít sám... kdy ho polu, jetě u toho nasadí obličej nebo má nějakou poznámku typu "proč zas já".... někdy si fakt říkám, e mám doma 2 malé děti a 1 puberáka
no a s tou únavou - taky nechápu, proč někdy do 2 hodin hraje hru, kdy mi pak vypisuje z práce, jak ho hrozně bolí hlava a je unavený (do práce jezdí mezi půl 6 a 6)...
holky, ani nevíte, jak mi teď moc pomáhá číst, e je to i jinde stejné... mně jen hrozně zaráí, e mám někdy pocit, e je to úplně jiný chlap, ne byl u Dorči... tehdy přijel z práce, vzal si klidně malou v kočárku ven (buď po domluvě, nebo kolikrát i sám před odjezdem z práce napsal, e mu ji mám nachystat a zajde s ní ven, a si odpočinu) a teď, kdy mám o jedno dítko na starosti víc a celý barák (oproti tomu bytu fakt nesrovnatelně víc práce), tak se paradoxně chová, jako bych se celé dny nudila... z kočákem nebyl venku jetě ani jednou... i kdy někam jedem, vdycky je starost o malou jen na mně... začínám uvaovat, jestli s přibývajícími lety opravdu nejdou chlapi zpět do puberty (po 2-3 letech dospělosti )
Není tady
Holky nečetly jste to http://aktualne.centrum.cz/zahranici/am … =centrumHP
to musí být docela mazec. Nedovedu si to představit
Není tady
Mío, tak pod to spojení s okolním světem se můu podepsat... říkala jsem si, jak to dělaly maminky dřív, jene dřív lidi byli otevřenějí, víc se setkávali, dneska se kadý bojí, e mu ten druhý něco sebere, udělá apod... já jsem třeba tady na vesnici u přes rok, ale pořád tu nikoho nemám (s pár maminkama se zdravíme, prohodíme pár slov, ale nic víc), doufám, e se to malinko zlepí, a začnu Dorču vodit do kolky... krom toho nejsem zrovna typ, co bych se s někým chtěla hned zvát na návtěvy vzájemně, napřed k člověku musím získat důvěru a oukat si ho, ne si ho pustím domů, nebo ne se nechám pozvat k němu (pak mám pocit, e mu to pozvání "musím" oplatit)
Není tady
Zdravim, heeeeerecky, hele neni vam to trapny? Tu novy chliv, uz 3ti stranka a ja si kecam na starem. kdyby me to Pet nerekla, tak tam ciham dodnes
Dadule, k anketni, me vytoci k nepricetnosti panicek, kdyz mi neco sam aktivne prenda Jakoze nahore v loznici vyzehlene pradlo na posteli, roztridene podle barev, podle deti.... a on ho aktivne nasklada na zehlici prkno do trech kominu, ze si chtel lehnout. Vzdycky bouchnu jak pelynaky, a vzdycky me to znova udela Ne aby pockal nebo me zavolal, at si to uklidim, on je hned akcni. To samy kdyz dam jezdit Wal-eho (ten samovysavac ) zvednu zidle na stul, pak nemam cas hned vytrit, tak tam chvili zusstanou a nez se k tomu stihnu dohrabat, tak mi je pan sunda a komentuje to tim, ze je cisto, tak myslel ze uz je vytreno a ze mi chtel pomoct Furt se kvuli tomu hadame.
Asi budu muset zahajit 3denni tichou domacnost nebo co, bo ja vzdycky bouchnu jak Cernobyl, 10 minut rvu a obcas i neco hodim a pak se ho zeptam, jestli si da se mnou kafe nebo se pujdeme projit a on se mi sycak smeje
Kdyz ja se jinak zlobit neumim......
Lenule, nesmutni, tak presne tenhle pocit jsem mela vcera. Jeste stale doklizim po dovolene, peru a zehlim, k tomu jsem byla na zahrade vecer u fysiolozky se zadama a u televize jsem skonstovala, ze je tu bordel jako v tanku
Jo a pokoukala jsem Michelinky a skejtacka
Není tady
lenkaB napsal(a):
Mío, s tím PC to máme podobně.. on teda P. občas dělá nějakou grafiku na keft, tak to neberu, jakoe by u toho seděl, mně by ani nevadilo, e něco hraje, a si odpočine, fkat si to zaslouí, ALE kdy on třeba sedí u PC hry a An brečí, tak jsem to téměř vdycky já, kdo musí jít za ní... kdy jen sedím, tak budi - i kdy by bylo fajn mít denně hodinku, kdy bych nemusela s napětím čekat, kdy po mně některé z mých 3 (ehm 2) dětí bude něco chtít - ale pokud třeba vařím, uklízím apod., tak by přece mohl jít sám... kdy ho polu, jetě u toho nasadí obličej nebo má nějakou poznámku typu "proč zas já".... někdy si fakt říkám, e mám doma 2 malé děti a 1 puberáka
no a s tou únavou - taky nechápu, proč někdy do 2 hodin hraje hru, kdy mi pak vypisuje z práce, jak ho hrozně bolí hlava a je unavený (do práce jezdí mezi půl 6 a 6)...
holky, ani nevíte, jak mi teď moc pomáhá číst, e je to i jinde stejné... mně jen hrozně zaráí, e mám někdy pocit, e je to úplně jiný chlap, ne byl u Dorči... tehdy přijel z práce, vzal si klidně malou v kočárku ven (buď po domluvě, nebo kolikrát i sám před odjezdem z práce napsal, e mu ji mám nachystat a zajde s ní ven, a si odpočinu) a teď, kdy mám o jedno dítko na starosti víc a celý barák (oproti tomu bytu fakt nesrovnatelně víc práce), tak se paradoxně chová, jako bych se celé dny nudila... z kočákem nebyl venku jetě ani jednou... i kdy někam jedem, vdycky je starost o malou jen na mně... začínám uvaovat, jestli s přibývajícími lety opravdu nejdou chlapi zpět do puberty (po 2-3 letech dospělosti )
Tak tohle je u nás pravidlem. A nejvíc mě to točí kdy jsem v kuchyni vyřím a slyím jak malá ječí a on dřepákuje vedle ní u pc ale zvedne se k ní a kdy slyí e já jdu...to bych ho vzala pánvičkou po hlavě.....
Ale jak píe je to vude stejné take mě to taky uklidňuje :-D
A s kočárem byl je to asi 14dní prvně sám a to jsem mu to musela říct, e by to jako bylo fajn, e bych v klidu uvařila a uklidila. Tak el ven a byli venku skoro dvě hodiny :-D
Není tady
Leni, neboj, váně v tom nejsi sama
I já si připadám jak uni robot co dělá vechno a stejně ho nikdo nepochválí, nepolituje - začínám si zvykat Ale musím přiznat, e já si teda baterky dobíjím právě tady na BBN - pocit, e mě někdo "poslouchá" a reaguje na moje "vásty" mi dělá straně dobře
Jinak s tím dřepěním u PC to bylo včera u nás to samé. On u kompu, Ela řve z postýlky - vedle v mísnosti a já musela dát oběd Anetce. On na mě řve od toho kompu, ty jí jako nechá brečet a já jo, páč se chci najíst a Anetka taky a on, no jo ( s takovým tím "nádechem" ironie), ale aby vstal a pochoval ji, kdepak ani omylem. To já psychicky nevydrela a letěla přes celej barák jí vzít - kdeto on byl "jenom" vedle v místnosti
Jo a s kočárem byl asi tak jednou a to objel sousedy a up domů, páč já jsem chystala na grilování kdybych aspoň leela na dece a chytala bronz
Teď se dívám kolik je hodin a páníček jetě chrápe, tak kdo je tu za bl.bce
Není tady
mvkoty napsal(a):
Ditu kdy jsme u těch fotek dluí nám foto pokojíčků :-D
Taky jsem si vzpoměla a hlavně jsem se chtěla zeptat co Pavla ???
Byla s Vámi na té dovči, jak jste si to uili ???? A co cikorka, jetě spolu maj techtle mechtle ????
Není tady
Dadula napsal(a):
Teď se dívám kolik je hodin a páníček jetě chrápe, tak kdo je tu za bl.bce
U nás je to stejný :-D hlavně e do 4 dřepákuje u PC a to chtěl jet do banky a pro barvu e budeme malovat tak to jsem na něj zvědavá
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:45)
Není tady
Čau kočky,
rychle píu, ne odjedeme na celý den na zahradu. Taka tam odjel u v půl sedmé posekat trávu a nachystat to tam na nae vegetění. My u jsme sbalení a čekáme, a si pro nás přijede. Dneska je moná poslední hezký den, tak toho musíme vyuít.
Pet, dětičky jsou úplní broučínci. Taky mezi nimi nevidím podobu, to je jak u těch naich, jeden po mně, druhý po manelovi. U Michalky jsem si té bouličky u očíčka vůbec nevimla, ale jak píe, v reálu to asi vidět je.
Dadul, holky jsou festovní , to se mi líbí. To je jak nae Áďa, barokní miminko. Jsou fakt zlaté .
Tuli, já u uounka troku papulky vidím . Počkej za měsíc, to bude melounek !
Bell, řekla bych, e v anketě zatím vítězí . Já mám s manelem stejné problémy, jako větina z vás tady a to, e mě asi fakt neposlouchá. Něco mu řeknu a ne za hodinu, ale za pět minut neví, e jsem to říkala . Někdy se směju, ale kdy je to víckrát po sobě, tak to se mi pak u otvírá kudla v kapse. Jinak teda nemůu říct půl slova - doma vechno opraví, pomůe i s úklidem, o děcka se stará perfektně, kdy jsem měla zánět v prsu a horečky, tak el s nimi i sám ven s kočárem, jinak chodíme kadý den odpoledne vichni spolu . Ale, abyste si nemyslely, e je vechno tak ideální, tak není. Poslední dobou ( co máme děti ) se hádáme kvůli jeho rodině. Připadá mi, e by se jich zastával, i kdyby se měl se mnou dohádat jak pes, hlavně, aby si je nerozházel. Připadám si na druhém místě. On mi teda tvrdí, e by se za mě vdycky postavil, ale já tomu nevěřím. To je na dlouhé povídání...
Někdy si připadám fakt sama .
Není tady
Ahoj holky, vůbec nestíhám dočítat...takové slohovky...
My jsme celkem v noci spali, Davídek si dal tu osmou denní dávku v 11h, dala jsem mu moje 120ml a stačilo mu sotva do 1h...take jsem mu dala 160ml nutrilonu a spal do 6h pak do 8h a jetě do 9h si hrál na dece, pak teprve jedl.
Co se týče těch fotek, já naháče nemám, nefotila jsem ho, vypadal fakt íleně, ebírka viditelný pouhým okem, maličké bříko, zato teď po ebírkách ani památka, větí bříko, tlustí noičky. Jasně, oproti ostatním dětem jeho i niího měsíce bude pořád hubenej, ale rozdíl fakt vidět je, kdybyste viděli naháče, tak to vidíte taky, jen nemám to srovnání na fotkách no...
Jsem se teď straně vytočila, volala mi sousedka, e byla ve kolce pro papíry k dr a oni jí tam řekli, e zpočátku budou nae děti chodit jen do 10h do svačinky, aby si zvykaly!!!! Kika jim to tam naopak prořve, e chce zůstat s ostatníma dětma, navíc si myslím, e by naopak si mohla zvyknout, e jde jen na 2h si pohrát a dál by zůstat nechtěla...navíc úplně přijde o ten program, kdy se děti něco učí, zpívají atd...no jsem fakt nasr...jetě jim zaplatím za celé dopoledne , no zkusím jim to tam nějak vysvětlit, e třeba v těch 10h zavolám a podle situace mi řeknou, jestli musím přijít nebo jí tam můu nechat...no chápete to? No tak teď mi říká Gabka, e to je u nich stejné...to je fakt ve vech kolkách? Jsem nějak zaspala dobu...za mamky to teda rozhodně nebylo...
K anketkám: Ani nevím co psát, protoe toho je tolik, e by to nevydalo na jednu bakalářku, ale rovnou dvě...
Take za 1,i mě tve, e manel neposlouchá, můu do něj mluvit jako do dubu a on pak zapomene a tvrdí, e jsem nic neříkala.... za 2, vechno se točí kolem programu v tv - tour de france, giro d´Italia, lyování atd, take kdy někam chceme večer vyrazit, musíme a skončí ta a ta etapa, hádky kvůli tomu jsou neustále, zajímavé je, e kdy dávají atletiku, tak to mu nevadí...dívá se, ale není to střed vesmíru..., za 3, nechává za sebou ílený bordel, svlíká se, kde se mu chce, tam taky nechává oblečení, Kika je ostatně po něm...za 4, kdy přijdeme z nákupu domů nebo vlastně odkaďkoliv, já lítám kolem prcků, večeře, koupání, krmení, mytí, uspávání a pán si sedne k tv zprávám (sportovním) a "ere" meloun..., to bych vyletěla z kůe za 5, kdykoliv se cokoliv stane, on něco udělá, neudělá, tak se to vdycky svede na mě...například nemůe najít taku s dokladama, lítá po bytě nadává, zburcuje celou rodinu a pak se to najde...naposled pověený na pelesti naí postele, take jsem za to mohla já, e jsem si dovolila asi po sto letech si odpoledne zdřímnout, kdy on jel s Kikou pryč a Davídek spal...take přiel do lonice a tam si taku odloil, kdybych nespala, tak jí tam nedal!!!!!! , take jsem napsala papír, e vlastnoručně stvrzuje svým podpisem, e klíče od auta a ty doklady budou vdy viset na určitém místě doma a e kdy to tam nebude, je to jeho věc a nebude vinit svojí milovanou manelku , podepsal a opravdu se snaí to tam dávat... no a za 6, co mě trápí nejvíc je to, e se straně uráí a to stylem, e se chce pak rozvádět, udělá ílený čoromoro v rodině, u nikdy nebudu jezdit tam, u nikdy mi nenos svačinu, budu si vařit sám atd...já to ořvu, on z toho pak má prde... a nejdýl do večera je ve ok, ale stojí mě to nervů fakt...takové někdy mení extempore máme minimálně jedenkrát za měsíc...
No je toho víc, ale to by bylo fakt na dlouho...
No a e on chodí chudák do práce a já se "flákám" doma, to je u nás taky časté..., kdy pak přijde z práce a vidí tady tu spou tak sám je z toho vynervovanej, ale mít to celý den...to si nedovede představit a stejně jako vy, i já mám kadý večer pocit, e jsem nic nedělala, nic nezvládla, bordel tady je pořád ílenej, den rychle utíká a já mám pocit, e akorát dělám jídlo, peru nebo někde uklízím, ukládám ke spánku, řeím jeden nebo druhej řev a večer v 10 jsem tak hotová, e nějaký ehlení nechci ani vidět, ale jindy na to prostě nemám čas...
A jsem ráda, e čtu, e v tom nejsem sama....
Není tady
Jo a co se týče bb, tak to si u manel zvykl...nevyčítá mi to , i pro mě je to spojení se světem, internet vůbec...a to tady u mám spoustu kamarádek sousedek s dětmi.
Nejvíc jsme s seznámili díky naí komunikativní Kice, kdykoliv jsme kamkoliv li, mává, zdraví, usmívá se, s kadým se chce vybavovat, take jsme se seznámili s místními drbnami, babičkami atd, na hřiti pak s pár maminkama, ale nejvíc v době, kdy jsme připravili 1. ročník naeho závodu, to jsme se pak skamarádili se starostkou a jednou zastupitelkou, slovo dalo slovo, já se dostala do zastupitelstva a tím pádem se seznámila s dalíma lidma, no a manel se zase seznámil tím, e se dostal (teda byl dostán, ani o tom nevěděl ) k hasičům...
Není tady
Bell, myslím, e anketu o manela na zabití zatím bezkonkurenčně vede ti ostatní mi přijdou asi docela stejní (kdybych na fotkách neviděla, e jsou na pohled jiní, myslím si, e jeden přejídí přes celou republiku od jedné k druhé...
a taky doma "nevysvětlíte", e na netu sedíte v mezičase (s dítkem na ruce apod.), kdy byste stejně nic jiného neudělaly? a stejně je to předhazované, jako by člověk děti uvázal někam ke stolu a el se bavit...
Není tady
Tuli, já neříkám, e bych ho měnila, ale někdy (poslední dobou často) si říkám, jeslti by mi samotné nebylo líp......... bez výčitek (a náznaků výčitek), sice bych si neměla s kým povykládat, ale to u je vpodstatě i teď... některá z vás jste psaly, e máte pocit, e jste pořád samy - to je přesně ono...
jinak si jetě musím "postěovat" na Aneku - jak se začla přetáčet, tak ji to hrooozně baví a potvora to zkouí vude, pak se nemůe otočit zpátky a vzteká se a tak pořád dokolečka... já chci jetě leící miminko
Není tady
lenkaB napsal(a):
Bell, myslím, e anketu o manela na zabití zatím bezkonkurenčně vede ti ostatní mi přijdou asi docela stejní (kdybych na fotkách neviděla, e jsou na pohled jiní, myslím si, e jeden přejídí přes celou republiku od jedné k druhé...
Není tady
Ahoj
Daduli diky tvoji anketni bude nakecany chlivek hned
Mam to stejne jako vy holky , neposloucha co rikam a to se fakt vidame tak malo ,ze by mohl ,ne!?!?!
K tomu je tu jedna vec ,ktera me vytoci uplne do vrtule.On ma hroznou vlastnost ,ze hleda stale nejakeho vinika a nikdy to neni on.Obcas mam chut jen jecet beze slov a potvrdit mu tak konecne ,ze jsem desna histerka
Leni vsimla jsem si ze uz se moc neukazujes a je mi lito ,ze se citis jak se citis ani nevis jak by mi bodlo mit te pobliz a kazdou z vas.Ja nejsem vubec spolecensky tip.Seznamuju se asi podobne tezko jako ty.Jsem na tom uz tak bidne ,ze jsem se zakecala s jednou starsi pani tady na sidlisti pres Sofinku... a ted ji pokazde vyhlizim ,ze aspon trochu splkneme
Az bude Dorotka chodit do te skolky bude to urcite lepsi
Dadulko jsme se fakt zasmala promin ale u nas je to podbne jako popisujes a nakonec to chce jeste utrit Vikincinou belostnou plinkou ,to bych vrazdila
Jo a beham tu taky ve spodarach a taky tim rozhodne neprovokuju k nejakym hratkam
Bell a jak teda ,bude grilovacka doma?
Cipisku to me mrzi ,ze mas takovy pocit My se taky nekdy hadame kvuli nasim rodinam ,tyhle hadky nesnasim
Holky my tu mame cernou diru a mizi v ni dudliky!!!Vcera jsem stravila dve plodne hodiny hledanim a NENASLA jsem ho.Jsem z toho fakt uz zoufala , takova blbost ,ale S. bez nej neusne a zatim jsem o jeho odstraneni neuvazovala .. No a pak misto abych si sedla a hodila nozky nahoru ,tak tu lezu po zemi jak krava a hledam dudlik Dam na nej nainstalovat GPS ,uz toho mam dost.Ale kde sakra je!?!?!?!?!? Koukala jsem dokonce do kocouriho wc ,to je zoufalstvi toto ...
Není tady