6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Medulka
32let, doma Krytůfek 4roky
Jonáek se narodil 16.2.2011 v 37.tt a míry jsou 46 cm a 2,9kg
2900gr 46cm......6.týden 4.5kg a 55 cm.......3.měsíc 6kg a 62mc...
Dita.L
36let,doma Pavla, Bára, Christophe Serge Jan
Alexia Josiane Alena se narodila 22.2.2011 v 18:01 v 39+5tt a míry jsou 48cm a 3,06kg
3060gr 48cm......6.týden 4150gr 53 cm... 3.měsíc 5520gr 60 cm
Cipísek79
32let,nar. 17.6.79,první dětičky,zadařilo a po 11 letech, po 4. IVF
Adelka se narodila 28.2.2011 v 15:15 v 38+6tt a míry jsou 2850gr 46cm
2850gr 46cm.....6.týden 4285gr a 50cm........3.měsíc 6015gr a 55cm......6.měsíc 7860gr a 66cm.
Jareček se narodil 28.2.2011 v 15:20 se v 38+6tt a míry jsou 2090gr a 45cm
2090gr 45cm...6.týden 3595g, 51cm.....3.měsíc 5260gr a 57cm......6.měsíc 7225gr a 66cm
Mvkoty
28let, nar. 29.4.83 doma Michálek 7let
Viktorie se narodila 10.3.2011 v 00:27 v 39+1tt a míry jsou 2610gr a 46cm
2610gr 46cm.....6.týden 4500gr a 52cm....3.měsíc 5130gr a 56cm
Bellatrix
28let, nar.2.3.83 doma Viktória 7let
Julie se narodila 24.3.2011 v 9:34 v 41.tt a míry jsou 3800gr a 52cm
3800gr 52cm.....6.týden 4280g a 55cm...........3.měsíc. 5780gr a 64cm...........6.měsíc..?
Tutule
29let, nar.10.5.82, doma Kristinka 3 roky
Davídek se narodil 29.3.2011 ve 13:24 v 36+2tt a míry jsou3190gr a 47cm
3140gr 47cm.....6.týden 3660g a 54cm......3.měsíc 4320gr a 60cm
Heri
37let, doma Lucka 16,Filip 2,5 (IVF)
Sárinka se narodila dne 7.4.2011 v 9:25 v 40.tt a míry jsou 2950gr a 48cm
2950gr 48cm.....6.týden 4200g a 52 cm....
Holčička
30 let, první mimi
Danielka se narodila 11.4.2011 a míry jsou 3080gr a 51cm
3080gr 51cm......6.týden 4450g a 55cm ....3.měsíc 5500gr a 59cm
Suzanne
20let, doma Gábinka
Patrik se narodil 22.4.2011 v 1:16hodin ve 40tt a míry jsou 4370gr a 53 cm
4370gr 53cm.......6.týden 5520gr a 59 cm
LenkaB
26let,doma Dorotka
Aneka se narodila 23.4.2011 a míry jsou 3250gr a 50cm
3250gr 50cm.......6.týden 4700gr a 58cm.......3.měsíc...6000gr a 65cm
Zuzanka007
30 let, doma Sofinka
Viktorie se narodila 24.4.2011 v 02:02 a míry jsou 3350gr a 50cm
3350gr 50cm......
Terrys
24let, první miminko
Milánek se narodil 28.4.2011 ve 23hodin v 39+1tt a míry jsou 3750gr a 51cm
3750gr 51cm.......6.týden 5390gr a 58,5cmb]
[b]Dadulka
35let, 24.2.76,třetí těhu,snaení 2 roky a nakonec se povedlo po 2.IVF, doma Anetka 3roky
Elenka se narodila 4.5.2011 v 7:52hodin a míry jsou 3230gr a 48cm
3230gr 48cm.......6.týden 4250g a 53,5 cm b]
[b]Pet
32 let, druhé miminko,doma Dominik 2 roky,
Michalka se narodila 11.5.2011 v 03:07 ve 40+1tt a míry jsou 3750gr a 50cm
3750gr 50cm....6.týden 5030gr a 55cm.....3.měsíc 5860g a 61cm
Upravil(a) mvkoty (29. 8. 2011 21:12)
Není tady
Čau kočky,
tak dnení noc celkem v pohodě, vstávala jsem akorát 2x k Adélce, narvala jí dudlík a ok. Jinak obě děti vstávaly na první jídlo a v 06:15 . Teď jsou jetě oba v postýlkách, Jájík se vykadil, pak mrčel, ale přesvědčila jsem ho, e se mu jetě chce spát, tak spí . Adélka nespí, přetáčí se, rotuje, vystrukuje nohy z postýlky a leze s nima po zdi , take to na spánek nevypadá. Ale nepláče, je hodná, tak ji tam zkusím jetě udret.
Jareček se pořád jetě nepřetáčí, Adélka čím dál rychleji a včera jak po přetočení pásla, tak chybělo málo a byla zase na zádech. Ne, e by přepadla, vědomě se snaila přetočit z bříka na záda, tak si myslím, e to je otázka pár dní a bude válet sudy .
U se těím ven, od rána je pěkně, tak vyrazíme na nai obvyklou trasu. Mío, já sice mám kam jet, to jo, ale ta trasa je furt stejná, take taky nic moc. Ale na druhou stranu - je to fakt pěkná prochajda, děcka si pochrupkají, tak je vlastně jedno, kam člověk jede. Hlavně, e jsme v přírodě, na čerstvém vzduchu. Včera u jsme byli vypravení přesně v deset, děcka jsem v potu tváře snesla v sedačkách a do sklepa, Jáju uloila do kočáru a kdy jsem ukládala Áďu, čichám, čichám . Musela jsem zavolat kámoce z druhého vchodu naí bytovky, jestli by mi ve sklepě Jáju nepohlídala, e musím Adélku přebalit. Páč táhnout je v sedajdách zase nahoru, u bych asi ven nela. Tak kámoka hlídala a já letěla A. přebalit. Jako fakt masakr. Nekadila dva dny, take plína přetíkala. Byla prosr... a na bundičku ( bodyčko durch, gatě durch ), pinavá a pomalu na krku, no fakt úlet . Si teda uměla vybrat chvilku.
Slyím, e nic neslyím, vypadá to, e Adélka taky usnula. Jen doufám, e mi budou v deset spát v kočáře.
Není tady
Hoj ahoj :-)
Tedy Cipí tak to jsi si uila co, má to místo posilky :-)
U nás dnení noc nic moc....o půlnoci kojení v půl 2 kojení a ve 2 u UM a v půl 5 dalí UM a v půl 7 byla hore já KO a malá pusinu od ucha k uchu....tak jsem jí vzala ke mě do postele, chvilku si hrála s oveckrávou a před půl 8 usnula v kolíbce :-D Já jsem aspoň v klidu posnídala po dlouhé době a dala jsem péct kuř stehna.
Dopoledne chchi jít ven je fakt krásně a také chci jít koupit nějaké nové skleničky s příkrmem. Protoe včera jsem oddělala ponorku na mrkvi s bramborem :-(
No a odpolko pojedu za kamarádkou na to natáčení.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:48)
Není tady
Bell se nesměj jsem si myslela e je to kráva a ona je to ovec no tak je to oveskráva :-)
Já dneska dělám kuř stehna na zelenině s rýí :-D rychlovka a jetě dobrota :-D
Teď se mi probrala malá, spala hodinu a půl take pochybuji e v deset půjde zase spinkat :-( no tak jsme měly krásně zajetý reim :-D
No a já bych se měla jít zkůlturnit, dát dohromady kočár, jsem ho včera prala a vyrazím do toho krámu, vezmu to pěo a se projdeme a vyvětráme. Ale jsem tak líná
Upravil(a) mvkoty (3. 8. 2011 9:24)
Není tady
Ahoj holky,
já bych tak chtěla taky Davídka budit v 8 na jídlo..., doufám, e si u co nejdřív aspoň jedno noční odbrourá...
Zatím jedl v půl 8, pak v půl 1, pak v půl 4 a v půl 7 u vstávačka...to jsem ho nedokázala uspalt, sice měl zavřený oči, ale ručičkama furt mejdil a vyhazoval dudlík, já drela jak ručičky, tak dudel, stejně byl obratnějí...v půl 8 se vzbudila i Kika...no je to děs fakt. Teď u je Davídek zase po jídle, u čtvrtém za dnení den...a to některé vae děti (viď Bell) mají na celý den...
Cipí, no to byl teda ranní maraton, jetě, e tam tu kamarádku má, asi by mě kleplo...., jsi frajerka stejně, jak zvládá to noení a vynáení a přenáení do několika pater bez výtahu...já bych snad ani nechodila ven
Mío, jakée to natáčení máte?
Bell, dneska dělám pagety, k véči bude uzená makrela, zítra pečené kuře, k véči asi pepa na grilu.
Není tady
Květu kamarádky malý byl vybraný do nějakého filmu tak bude natáčet ode dneka do pátku a v pondělí jede jetě kamarádka fotit :-D tak jedu taky s ní a budu hlídat zase pro změnu Kevíka :-D hihihi je mu 6neděl a je skoro stejně veliký jako Vikča :-D
Není tady
Tak Daduli jetě do starého...
No já prostě houbám moc nevěřím, mám je ráda a moc, ale musí mi minimálně 3 lidi nezávisle na sobě potvrdit, e jsou vechny ok , ale jako vím, e manel chodil se svým tátou na houby celé dětství, take houby zná, ale stejnak no...jinak s kojením a houbama nevím, kdy nejsou vhodné pro děti do 3 let, tak bych právě řekla, e ani v mlíku ne...i kdy to moje mlíko...ne já bych pak kojila nebo odstříkala, tak je to vechno stejně pryč... Ale ochutnala jsem a bylo to dobré
Dadul, já zase včera po druhé dala Dádu spát evidentně v pravou chvíli, asi je třeba vychytat ten správný okamik, kdy je ospalej, ale není přetaenej, kdy ho dám dřív, řve, kdy pozdě, řve, take včera mu sice furt padal dudel nebo si ho vyndaval sám, ale nakonec do 9h spal jako dudek. Take vím, e mu musím nechat minimálně hodinu a půl, ne ho dám večer do postýlky...v tom je samo krmení, převlíkání do pyamka, někdy koupání, pohrání si v lehátku nebo na dece, ukládání Kiky, Davídek chodí s námi a zpíváme jim Večerníčka oběma. Jetě stihnu udělat a sníst véču, pak je obvykle čas na Davídka a jití do postýlky.
Jinak my krmíme bez problémů... , jak Davídek dostane flaku do pusy, tak si sepne ručičky a chlemtá a chlemtá, za 5 minut má hotovo, celej spocenej, přejedenej a nááármamně spokojenej , jinak co se týče kojení...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:47)
Není tady
Tak jsem poprvé udělala buřtovi 166ml a on to vechno statečně snědl...u těch posledních asi 20ml sice valil oči a fuňěl, ale dojedl, pak si krknul a troku ublinknul, ale fakt málo, take minimálně těch 150ml má v sobě...tak snad u mu to vydrí dýl ne 2h....jinak mě klepne.
No take, jestli to takhle bude pokračovat, tu maličkou flatičku od aventu u nevyuiju...moná pak na čaj, take musím koupit za 100,- zase novou , blbý je, e bych k tomu chtěla i tu savičku č. 3, jene to dělají jen s flakama 330ml a ta se mi nevejde do sterilizátoru
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:47)
Není tady
Tutule napsal(a):
Tak jsem poprvé udělala buřtovi 166ml a on to vechno statečně snědl...u těch posledních asi 20ml sice valil oči a fuňěl, ale dojedl, pak si krknul a troku ublinknul, ale fakt málo, take minimálně těch 150ml má v sobě...tak snad u mu to vydrí dýl ne 2h....jinak mě klepne.
No take, jestli to takhle bude pokračovat, tu maličkou flatičku od aventu u nevyuiju...moná pak na čaj, take musím koupit za 100,- zase novou , blbý je, e bych k tomu chtěla i tu savičku č. 3, jene to dělají jen s flakama 330ml a ta se mi nevejde do sterilizátoru
Koupí jí v lékárně samostatně, nedávno jsem na ní koukala
Já dopolko vyrazila za tou kamarádkou a kdybych seděla doma udělala bych líp. Malé jsem rozhodila reim take má histerii a kamarádku jsem stejně nenala....take podtreno schrnuto projetej benzín protivná malá a já spocená jako prase:usch:
Není tady
Mío to vím, ale kdy u chci i lahvičku, tak rovnou se savičkou..takhle mám doma 2 zbytečné savičky avent novorozenecké a MAM savičku č. 2, take jedině koupit zase tu lahev 330ml, ke který koupím rovnou i tu savičku co chci a dávat to do sterilizátoru naleato, snad to má taky nějaký efekt.
Teda investice je to fakt nákladná to krmení UM...
Doufám, e se aspoň Davídek bude opičit po ségře a od 18m bude přes den bez plen...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (23. 10. 2012 9:46)
Není tady
Květu a co ty savičky nabídnout k prodeji? A nebo zvětit díru na nich. Já jsem to tak udělala, mám dvě lahve od aventu malou na čaj a velkou 260ml na mlíko a kai a mám 4 dudle, jeden na čaj s malou dirkou a ostatní jsem si upravila dle potřeby. Take na mléko jsem jehlou idělala jetě dvě dirky a na kai jsem jí normálně prostříhla a ty mám dva podle toho jak hustou kai udělám
Není tady
Mně to nelo, zkouela jsem, akorát mi u toho zčernala jehla , ale řeknu tátovi, a se na to podívá a zkusí udělat. Ale má pravdu tu malou by mohl mít pak na čaj...je fakt, e dát mu čaj do té s tou č. 3, tak mu to poteče proudem a on se zakucká...
Není tady
Tutule napsal(a):
Mně to nelo, zkouela jsem, akorát mi u toho zčernala jehla , ale řeknu tátovi, a se na to podívá a zkusí udělat. Ale má pravdu tu malou by mohl mít pak na čaj...je fakt, e dát mu čaj do té s tou č. 3, tak mu to poteče proudem a on se zakucká...
Zkus to nůkama z manikůry tou pičkou jen maličko taky to jde :-D
Já to tak dělala protoe jsem nechtěla dávat kadou chvíli 120,- za savičku na flaku, kdy za chvíli bude mít netekoucí hrneček na pití a na mlíko bude chtít u tu větí dírku
Není tady
Tak mi právě dorazil balíček oblečení pro Dádu, co manel vyhrál na aukru a je to super!! Tak u je to vechno v pračce, těím, se, a si Davídek něco z toho obleče, vechno je to krásné, kvalitní a e je to z Anglie, tak značkové. Mám radost i s cenou
Není tady
Já zrovna přemýlím jestli mám nafotit hadříky po Vikče a dát na net k prodeji nebo jestli je mám schovávat......Ale nejspí vechno to vyloeně holčičí dám na net.....je tady plno krásných věcí co malá ani neměla na sobě :-(
Není tady
Tutul, hemangion mi zjistili náhodně při CT břicha po pádu z koně. Ovem bylo to na ortopedii, take se jich to netýkalo a neřekli mi ani, e pro mě není vhodná hormonální antiko . Cca.po třech letech jsem byla na Ct znovu, protoe mě bolelo pod ebry na pravé straně a já si vzpomněla, e mi nali ten hemangion. No nakonec ta bolest byla od skříplého nervu, ale zjistilo se, e se hemangion zvětil ze 3 na 5 cm a začala jsem chodit do té jaterní poradny .
Dadul, jo asi se na nás holky domluvily a rozhodly se, e to kojení nebudeme mít jen tak jednoduché
Posílám fotku Miulky, kde je vidět ta boulička na očičku
No a tohle si z toho Mika dělá
No a kdy u jsem u toho vkládání fotek, tak Domík se Sárou
Není tady
Pet tedy dětičky jsou nádherný jak Domča tak Mika :-D Snad to bude v pohodě s očíčkem....
Co cvičíte za cvik z vojtovky? My jsme cvičily s Viki taky protoe nepasla a stáčela se do oblouku, ale u je to dobrý tak snad bude spokojený i neurolog
Není tady