6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den, třeba mi tu poradíte. Chtěla bych s dcerou začít chodit na nějaké cvičení s dětmi. Jsou jí 2 roky. Ale chtěla bych něco ověřeného, jestli o něčem nevíte některá. Mělo by to být na Praze 5.
Není tady
Ahoj, zkus kouknout na Pohyb dětem, kamarádka tam chodila s malým a byla spokojená, já tam s Bárou už byla taky přihlášená,ale změnil se nám pak denní režim tak jsem to zatím stornovala.Měly jsme chodit na Palmovku, ale mají těch míst, kde cvičí víc.
Není tady
Děkuji, koukám na to, vypadá to dobře. Já našla něco podobného tady poblíž také, ale zaráží mě ty ceny - v MC takovéhle cvičení vyjde na 900,- za celé pololetí a tady za 13 lekcí skoro 2000,- ?? (i v tom, co jsem našla já..). jaký je v tom rozdíl?
Není tady
Stránky: 1