6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky. Já jí měla na Markétku, narodila se v listopadu a do kárky la někdy v esti, sedmi měsících. Ale to jen proto, e u chtěla pořád sedět a bylo léto. Ale vzhledem k polohovatelnosti korbičky tam mohla být i dýl. Velikostně by se tam vela. Jinak jsme s kočárkem byla moc spokojená.
Není tady
Hanu děkuji, já jí mám taky a přijde mi e se tam malá u moc nevejde....a to má jen 61cm....polohovatelnost je super, ale malá by u také seděla take to nevyuívám jeliko je jetě malá. Ale počítám e tak do září jetě vydrí v hluboké a na podzim půjde do sportovní verze.
Není tady
ahojky taky mám tenhle kočárek a v korbě byl Vojta dokud sám neseděl, take do cca 9 měsíců. A v pohodě.
taky jsem s ním spokojená, jen ten sporák mi trochu vadí, je hrozně dlouhý a jak nejdou zarazit noičky hrozně mi v tom klouzal dolů, to mi teda vadilo dost
Není tady
Mío, Domča byl v hluboké korbě do 6 měsíců. Pak el do sporáku, jeliko byl jetě potřeba zimní pytel a s ním u tam byl moc "narvaný".
S hlubokou korbou jsem také byla spokojená, ale se sporákem jsem spokojená nebyla, ze stejného důvodu jako Gall. Take jsme Cortinu po dvou měsících pouívání sporáku prodali a koupili jiný sporák
Není tady
Holky díky za názory. Já fakt řeím co s malou protoe má u max 10cm a bude jí korba malá a sporák se mi moc nelíbí, hlavně v zimě kdy malé bude 3/4roku a bude vlastně jetě prcík co nechodí tak mi přijde taková ne moc chráněná.....no nevím uvidíme při nejhorím koupíme rovnou polohovací lepí golfky které stejně plánuji na jaro přítího roku.
Není tady
Lili cca v 9 měsících a měla jsem taky kočár od Camu, ty mají prostroné korbičky a tak s tím není problém, teď mám taky Cam ale jiný typ a Radek má 6 měsíců a můe v něm klidně i tančit, má dostatek místa
Není tady