6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Vladěno, šmarjá, vždyť já snad ani žádnou fotku "mého" ženáče nemám
No, čučela jsem jako puk po tom výstupu dusičky s fotkou.Majkafyn ženatý muž
Mari,něco jsi pila?..nevnímej to prosím jako impertinenci,jen mi to tak po tvých náhlých mimochodních příspěvcích na několika forech naráz přišlo...třeba se pletu...
No, napsat Majkafyn muž..... to jsou pěkné vydle , já též nerada čtu takový text a ještě bez určitého smyslu.... a bacám, proč ne...
Upravil(a) Vladena (11. 8. 2011 13:19)
Není tady
Ahoj, můžu se přidat do diskuze ? Jsem tu nová. Na internetu jsem hledala nějaké diskuzní webové stránky a tahle mi přišla celkem slušná. Můžu se tedy zeptat, o čem si píšete, pokud Vám to nevadí ?
Není tady
Julietta napsal(a):
Ahoj, můžu se přidat do diskuze ? Jsem tu nová. Na internetu jsem hledala nějaké diskuzní webové stránky a tahle mi přišla celkem slušná. Můžu se tedy zeptat, o čem si píšete, pokud Vám to nevadí ?
Julietto, stačí umět číst :
Tady na tom vlákně diskutujem o čemkoli.
To má jednu ohromnou výhodu: Ať děláš, co děláš, nemůžeš být !
PS: K Tvému dovětku - otázce
Co uděláš, když zákonem chráněné zvíře žere zákonem chráněnou rostlinu?
odpovídám takto:
Počkám, až tu rostlinu úplně sežere a pak ho zastřelím.
A je pokoj od obou!
(Pardon, mám dnes nějakou rozvernou náladu.... )
Upravil(a) Blossom (11. 8. 2011 18:32)
Blossom: něco jako "Zachraň strom - zabij bobra?"
Upravil(a) Ivana (11. 8. 2011 18:43)
Není tady
Julietta napsal(a):
Ac jsem tu "stara" (HM!!!), nekdy se v te tve otazce s tebou ztoznuju...
Není tady
Ne tak dobře. Mohla jsem tam napsat třeba : ,,jaký je rozdíl mezi letícím zajícem a běžícím zajícem."
Na rozverné nálady POZOR !
Děkuji jinak za odpověď, přifařím se :-)
Není tady
Ve jménu různorodosti a taky a jako důkaz toho, že tento chat je o čemkoliv, vám sem hážu ještě jeden test - to jen tak pro zajímavost
http://metabolicketypy.com/strava_4_test.htm
Není tady
Jdeš na to chytře....
Není tady
Blossom napsal(a):
...Co uděláš, když zákonem chráněné zvíře žere zákonem chráněnou rostlinu?
odpovídám takto:
Počkám, až tu rostlinu úplně sežere a pak ho zastřelím.
A je pokoj od obou!
(Pardon, mám dnes nějakou rozvernou náladu.... )
Why??? Proc cekat???
Není tady
Jsem typ číslo 1
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Proc jsi me psala sbohem?
A proc kdyz me pises sbohem na me ted opet mluvis?No, protože s tebou nemíním mluvit přes sz, ale tady na veřejném fóru, ti pár věcí ještě chci říct.
Aha.
A proto pises sbohem?!
Co pro Tebe znamena rikat sbohem?
Možná, Arcanum, bys to mohla pojmout jako zenový Kóan.
O tom, co to pro mne znamená, budu zase přemýšlet já.
Není tady
dusička napsal(a):
Jsem typ číslo 1
Ja "trojka". A ten "talir", co mi test doporucil, vlastne dodrzuju, aniz bych tusila, ze jsem mela...
Není tady
Judyna napsal(a):
Ve jménu různorodosti a taky a jako důkaz toho, že tento chat je o čemkoliv, vám sem hážu ještě jeden test - to jen tak pro zajímavost
http://metabolicketypy.com/strava_4_test.htm
Dík... Som porteínový typ, čo osm už tušila - som masotarián.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
No, protože s tebou nemíním mluvit přes sz, ale tady na veřejném fóru, ti pár věcí ještě chci říct.Aha.
A proto pises sbohem?!
Co pro Tebe znamena rikat sbohem?Možná, Arcanum, bys to mohla pojmout jako zenový Kóan.
O tom, co to pro mne znamená, budu zase přemýšlet já.
Koan jo? A mozna jo?
Jo popremyslej si.
Není tady
som masotarián
Máš recht... vegetariáni nemají rádi zvířata protože pro ně představují konkurenci v potravním řetězci a ty ubohý zvířátka pak trpí hlady, protože vegetariáni jim všechno sežerou
Není tady
Já jsem trojka. Jím všechno a všechno můžu. Akorát mám raděj sladké než maso. Tam bych měla přidat.
Není tady
helena napsal(a):
som masotarián
Máš recht... vegetariáni nemají rádi zvířata protože pro ně představují konkurenci v potravním řetězci a ty ubohý zvířátka pak trpí hlady, protože vegetariáni jim všechno sežerou http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Heleno -
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jsem trojka. Jím všechno a všechno můžu. Akorát mám raděj sladké než maso. Tam bych měla přidat.
A ja zas radsi maso... Ex rikaval: Nejlepsi buchta je ta, ktera je propasirovana pres rizek...
Není tady
Já jsem ujetá na sladkým když mám hlad, nemám ráda vařený, radši si zaplácám žaludek oplatkou nebo dortíčkem
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 9:10)
Není tady
Já jsem 3.
Upravil(a) majkafa (12. 8. 2011 9:26)
Judyna napsal(a):
Souhlasím !!!!!!!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
...Mně to žinantní není, když při skloňování mého nicku vidím hrubku. ...
Pac i muj nick MUSI byt psan dokonale...
Takhle?- Viki.
Není tady
Založen další chat s vyšším pořadovým číslem, zde vlákno uzavírám.
Není tady