|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak dobrou...jdu si přát 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
tak dobrou...jdu si přát
Přej si a bude Ti přáno. Tak dobrou noc. 
Není tady

giorgino napsal(a):
Tak jsem si říkal, že bych sem dnes přispěl do diskuze o Bibli, homosexualitě a dalších věcech, jež se zde probíraly před několika dny. Jenže jak koukám po těch dnech, ani jsem to pomalu nedohledal, neboť i po 24ti hodinách byl by to mega off topic. Ženský, Vaše mysl je produktivnější než kombajn po sklizni kukuřice. Tak si říkám, že se ani nedivím, že mnohé jste vícekrát rozvedené, kdo by to doma vydržel s ukecanou ženskou.
No nic.
Fajn věc je tu a tam vypadnout někam sám, kde nikdo není, bez netu, bez knihy, bez televize a tak. Tento jakýsi půstík stačí klíďo jeden den, člověka nesvazuje svět a myšlenek si nevšímáme, nestotožňujeme se s nimi, že?
Väčšina nerozvedených sa vykecá práve tu, na Babi... 
Není tady

Tak, a zasa s krížom po funuse...
Bobriu moč.
Není tady

Blossom napsal(a):
Abych neplevelila vlákno o depresi, přesouvám svůj poslední příspěvek odtamtud sem, na vlákno očemkoli:
majkafa napsal(a):
Pan, co se hirondel vrátila jako Arcanum, tak jí pochlebuješ. Tam je očividné, jak bys třeba už i napsala nesouhlas, ale chceš držet linii a "nesouhlasíš" jen tak mírně, aby to nevypadalo, ne jako tenkrát s hirondel. A přitom Arcanum píše pořád stejně.
Ale Blossom komentuješ v mnoha situacích, jako bys po ní cíleně "šla".
A já zase zírám na tvá psaní. Taky si v sobě ve vztahu k tobě řeším. Ale spíš jsem z toho smutná, co tady poslední dobou od tebe čtu. Už ti ani nebudu psát, aby ses podívala, jakým způsobem reaguješ na Blossom. Ale je to totéž, jak tenkrát na hirondel.
Majkafo, to je velmi jednoduché:
Pandorraa má své oblíbené a své neoblíbené.
Mezi své oblíbence počítá hlavně ty, co zřejmě prošli jejími kursy a tedy jí dali vydělat, a nebo ty co Pandorě v ničem nikdy neoponují, jen souhlasí a občas rukama tleskají a pochvalné výkřiky na její adresu směřují .
Pak jsou jejími oblíbenci, a i kdyby napsali sebevětší blbost, Pandorraa je skoro vždycky podpoří.
Zářným příkladem je například Kalik,z toho padají hlavně na politické úplné perly, ale Pandorra je odkýve.
Podobně tak Arcanum a mariposa a nyní-po absolvování školení, i dusička.
Ale běda, když někdo projeví odlišný názor, než má Pandorraa, a když dokonce (světe div se!) jen tiše nemlčí (jak Pandorraa mnohokrát v takovém případě doporučovala) a svůj odlišný názor sem napíše.
To se v tu chvíli stává Pandořiným osobním nepřítelem , kterého ona by tak ráda zadupala do země.
Mě taky to zadupání do země dokonce písemně avízovala, ale když jsem jí vyzvala, že tedy jo, ať začne, tak se tiše vytratila...
No, a k neoblíbencům je Pandorraa zas za každou cenu v opozici, rozčiluje se nad nimi tak, že pak vždycky rychleji píše, než myslí. No a pak ty napsané nesmysly zkouší mlžením nějak dostat do ztracena...
A vždycky to zkouší přes své profláknuté: A co Ti to zrcadlí? A jsi si vědomá, že to, co myslíš, není to, co si skutečně myslíš ( ), ale jsou jen Tvé iluze? A td.atd.atd.
Avšak když se Pandorryy na její zrcadlení zeptáš, nebo proč ona něco dělá, tak neodpoví a přesměruje otázku bez odpovědi zpět a opět do ztracena.
Ona přeci nikdy nic nezrcadlí, ona je už na tom vyšším až nejvyšším lévlu, takzvaně TAM...
(No, mě se zdá, že to pověstné TAM je někde úplně jinde, tam kam slunce moc nezavítá.....
Pandorraa, kursy, dali vydělat
Pandoře, tleskají, pochvalné výkřiky
Pandorraa
Pandorraa, absolvování školení
Pandorraa
Pandorraa
Pandořiným nepřítelem
Pandorraa, nesmysly
Pandorryy
Já teda Pandorru taky žeru, ale takhle to přehánět, to musí být nezdravé na hlavu, ne? 
Není tady

Selima napsal(a):
Bobriu moč.
Tomuhle jsem vůbec nerozumněl... Ale to je jedno, na Babinetu končím. Tak se všichni mějte. Pro mě nyní jde život jiným směrem, je třeba přejít od teorie k praxi, dát si dopořádku zdraví, pracovat a tak. A potkávat lidi spíše v realitě. Odeslal jsem již i SZ s rozloučením a některé poslední příspěvky smazal-jiná diskuze, takže se již sem vracet nebudu.
Jirka giorgino
Není tady
giorgino napsal(a):
Selima napsal(a):
Bobriu moč.
Tomuhle jsem vůbec nerozumněl... Ale to je jedno, na Babinetu končím. Tak se všichni mějte. Pro mě nyní jde život jiným směrem, je třeba přejít od teorie k praxi, dát si dopořádku zdraví, pracovat a tak. A potkávat lidi spíše v realitě. Odeslal jsem již i SZ s rozloučením a některé poslední příspěvky smazal-jiná diskuze, takže se již sem vracet nebudu.
Jirka giorgino
Nečetla jsem Giorgine už tohle někdy od Tebe?
Není tady
Krásné ráno všem
Ne vždy vidíme, co vidíme -
Jestliže Vám mozek funguje normálně, pak je toto věru nadmíru zajímavé.
Dokládá to, že se na vlastní mozek ohledně zprostředkovávání skutečných informací nemůžeme spolehnout!!!
Závěrečná věta tohoto článečku je tedy nadmíru pravdivá v tom smyslu, že věrně vypovídá o realitě.
Nevěříte? Udělejte si tedy následující testík:
Pokud budete sledovat pohyb těchto růžových rotujících koleček, zůstanou všechna stejná, tedy růžová.
Pokud se však zahledíte na černý + uprostřed, pak se pohybující kolečka zbarví do zelena.
A nyní se soustřeďte na černý + uprostřed obrázku o něco déle. Po chvíli všechna růžová kolečka pomaloučku zmizí, a uvidíte jenom jedno jediné - a ještě k tomu zelené!
Není to úžasné, jak náš mozek funguje?
Ve skutečnosti přeci na obrázku není vůbec žádné zelené kolečko, a ta růžová se přece nikam nemůžou ztratit!
není to dostatečný důkaz
(navíc DOKAZATELNÝ V PRAXI!),
že
NE VŽDY VIDÍME TO, CO SI MYSLÍME, ŽE VIDÍME
ze stránek: http://ivana.mukova.sblog.cz/
Upravil(a) dusička (10. 8. 2011 7:43)
Není tady

Perfektní, koukám jak vrána.
Není tady

Ta zelena je tusim "doplnkova" k ruzove... doplnkove barvy vidime v nekterych pripadech, kdyz zavreme oci... (jakoby "negativ", nebo tak neco - je to o "rozkladu barev" - zajimave, ale jak to funguje... to vi jen Buh a mozna nejaci vedci...
) 
PS: No, je to trochu "hatla-patla", ale vysvetluje vse... zadny zazrak, jenom dokonala funkce oka...
http://wikipedia.infostar.cz/c/co/compl … color.html 
Upravil(a) ViktorkaM (10. 8. 2011 8:19)
Není tady

Zorzi, preji stastne naslapnuti do Noveho Sveta... 
Není tady
Tady je možné vysvětlení
(nechce se mi to tu přepisovat, dávám odkaz, má to souvislost s hladinou alfa)
http://giff.webgarden.cz/trojrozmerne-o … d-iwobeber
Není tady

Ja tyhle prostorove obrazky "vidim" taky ihned, staci mi jen tak jakoby zasilhat, uvolnit oci... ale tohle je neco jineho, nez ty mizejici kulicky...
Není tady
Jo Viki, tyhle kuličky se pohybují, no ale stejně musíš na ně upřeně koukat a jakoby zašilhat,aby se ti ztratili.
To je podle mě právě odpojení levé a pravé hemisféry. (ale neumím to vysvětlit) (no a oko řídí mozek)
Upravil(a) dusička (10. 8. 2011 8:38)
Není tady

giorgino napsal(a):
Selima napsal(a):
Bobriu moč.
Jirka giorgino
To malo byť Dobrú noc... a tebe pápá
Giorgi...
Není tady

dusička napsal(a):
Krásné ráno všem
Ne vždy vidíme, co vidíme -
Jestliže Vám mozek funguje normálně, pak je toto věru nadmíru zajímavé.
Dokládá to, že se na vlastní mozek ohledně zprostředkovávání skutečných informací nemůžeme spolehnout!!!
Závěrečná věta tohoto článečku je tedy nadmíru pravdivá v tom smyslu, že věrně vypovídá o realitě.
Nevěříte? Udělejte si tedy následující testík:
Pokud budete sledovat pohyb těchto růžových rotujících koleček, zůstanou všechna stejná, tedy růžová.
http://www.beauproductions.com/golfswin … age001.gif
Pokud se však zahledíte na černý + uprostřed, pak se pohybující kolečka zbarví do zelena.
A nyní se soustřeďte na černý + uprostřed obrázku o něco déle. Po chvíli všechna růžová kolečka pomaloučku zmizí, a uvidíte jenom jedno jediné - a ještě k tomu zelené!
Není to úžasné, jak náš mozek funguje?
Ve skutečnosti přeci na obrázku není vůbec žádné zelené kolečko, a ta růžová se přece nikam nemůžou ztratit!
není to dostatečný důkaz
(navíc DOKAZATELNÝ V PRAXI!),
že
NE VŽDY VIDÍME TO, CO SI MYSLÍME, ŽE VIDÍME
ze stránek: http://ivana.mukova.sblog.cz/
Mne to tak nefungovalo... Krížik som si schovala ÚPLNE - mimo monitor - a aj tak som videla zelené koliesko
.
Není tady

Mozno to ovlyvnuju okuliare...
Není tady
Já se dívám s brýlemi a funguje mi to.
Mně to taky funguje i s brýlemi.
Včera mi přišel mejlem jakýsi test na Alzhaimra - byly to tři úkoly - také jsem tam měla něco vidět. V jednom jsem to viděla, ale ve dvou ne!!! Ach jo.
Není tady

Judy, hod sem odkaz, at vime, jak na tom jsme ... 
Není tady
Mně to funguje perfektně (i s kontaktníma čočkama).
Judy, taky prosím, dej sem ten odkaz na ten test na Alzheimera....občas mám obavy, že si už u nás oťukává terén
...
Není tady
Já jsem viděla věnec růžových koleček, ať jsem dělala co dělala.
Seli, kde a ako že si schovala krížik?? 
Není tady
Kruci, holky, já už to nemůžu v poště najít - dělala jsem čistku. Ale zkusím to na netu.
Tak jo - podařilo se
http://milena38.sblog.cz/nezarazeno/
To s číslama jsem viděla hned, ale to "c" a "N" ani po podrobném zkoumání.....
Není tady
Huráá! Mám to - a asi tak za 30 vteřin! 
Fuj, to mi odlehlo.....takže je to jen normální skleróza a ne ten Němec 
Dík, Judy!
Není tady

Hlasim taky uspech, zhruba jako Lupi... meli tam jeste napsat: Nejdriv spust stopky... 
A to mam, prosim, v sobe dve piva... 
Upravil(a) ViktorkaM (10. 8. 2011 22:36)
Není tady