6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hm, dneska je to (kromě některých příspěvků) o ničem. Ale asi i o ničem je o čemkoli. Tak si to užijte. Já přijdu, až to bude o něčem.
Upravil(a) majkafa (1. 8. 2011 17:22)
rejka napsal(a):
...Ale opravdu by mě moc zajímalo,proč nebo co tě k tomu vedlo.Čím tě okouzlil,co na něm obdivuješ,za co si ho vážíš????
Tak kdyz opravdu, tak ja ti to teda prozradim. Zda se mi totiz, ze ac to tady uz nekolik dni pisu, nepoznal to nikdo... U tebe je to obzvlast čudné, vzhledem ke tvemu mottu v podpise.
Čim me okouzlil? Co treba tim, ze krome divoke minulosti ma "kouzelnou" soucasnost? To, co jsem ja mela moznost videt, poznat, pochopit a pocitit? Co zazivam ted? Vy stale hledite jenom na to, ze "je to kriminalnik". Ja jsem osobne poznala cloveka. Cloveka s vlastnostmi, ktere k tem mym sednou "jak pr... na hrnec" (ahoj Dam ).
Si myslite, ze jsem uplne vypatlana, nebo co?
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly...
Ja to mam proste obracene.
To "zle" uz bylo. U nej, i u mne
Není tady
TAk uz se muzes vratit a azcit me pucovat jako prvni...
Není tady
majkafa napsal(a):
Hm, dneska je to (kromě některých příspěvků) o ničem. Ale asi i o ničem je o čemkoli. Tak si to užijte. Já přijdu, až to bude o něčem.
majkafo, viděla si tu novou reklamu na LEGO? po tom by tvoje vnoučata šílela... LEPČÍ?
pokud ne, deaktivuj si v nastavení to neviditelné písmo.
Upravil(a) giorgino (1. 8. 2011 17:46)
Není tady
majkafa napsal(a):
Čo by si čakala od chatu?
Není tady
Viki, práveže každý sa v tej zamilovanosti zdal pravý... a potom sa ukázal dosť ľavý. Ja si proste počkám... a prípadne ti rada dám zapravdu.
Není tady
Viktorka M napsal(a):
Tak kdyz opravdu, tak ja ti to teda prozradim. Zda se mi totiz, ze ac to tady uz nekolik dni pisu, nepoznal to nikdo... va U tebe je to obzvlast čudné, vzhledem ke tvemu mottu v podpise.
Čim me okouzlil? Co treba tim, ze krome divoke minulosti ma "kouzelnou" soucasnost? To, co jsem ja mela moznost videt, poznat, pochopit a pocitit? Co zazivam ted? Vy stale hledite jenom na to, ze "je to kriminalnik". Ja jsem osobne poznala cloveka. Cloveka s vlastnostmi, ktere k tem mym sednou "jak pr... na hrnec" (ahoj Dam pussa).
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly... va
hjarta To "zle" uz bylo. hjarta U nej, i u mne kapitulation
Čím to asi je,že to nikdo nepoznal? Možná to tedy píšeš tak,že nejde poznat jaké kouzlo má tvůj muž. Píšeš,že v něm vidíme jen kriminálníka. Ale Viktorko,on přece je kriminálník...Kvůli tomu se nerozčiluj,já tě neodsuzuji v podstatě je mi fuk s kým žiješ,zajímalo mě jenom - proč? Odpověď jsi mi dala,ale nemohu ji pochopit,protože neznám tvého muže,jeho další povahové vlastnosti a necítím to co ty. Ty jsi spokojená,možná dokonce šťastná a to je dobře.
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly..
Tohle nedovedu posoudit,ač mám za sebou jedno nevydařené manželství,nepřemýšlela jsem nad tím,koho jsem si to vzala. To jsem věděla a překvapená jsem nebyla,spíš jsem přemýšlela nad tím,jak jsem mohla být tak hloupá,naivní,důvěřivá.....To byla má chyba a z té jsem se poučila,protože můj druhý muž je úplně jiný....ale to jsem odbočila
Mé motto asi taky každá chápeme trochu jinak. Já si kupříkladu o sobě myslím, ( a celkem dost lidí mi to potvrdilo během mého života ) že v lidech budím důvěru. Svěřují se mi s dost osobními záležitostmi,říkají mi věci,kterých bych mohla leckdy i zneužít ve svůj prospěch.Myslíš si,že jsem hloupá,že nedovedu "ocenit" tuto vlastnost,kterou mi život dal a nevyužila ji? Nehudruju,že mi nebylo do vínku dáno to či ono,jsem spokojená s tím co mám, a když to navíc může být prospěšné i druhým...tak mi to dává smysl.
Není tady
Dneska hráli jednu pisníčku v rádiu o ženě s přebytkem lásky, takže jsem si vzpomněla na ViktorkuM - nejsi v lásce naivní, pouze Ti lásky přebývá.......la,la,lá....
Není tady
Neprebyva, Vlad... rsp. - ja ji mam silene moc a prebytek a nadvahu...., jenom jsem zrejme byla odsouzena (poverena tim? ), abych trpelive hledala ty, kteri ji maj n e d o s t a t e k
pak se to srovna, nejak, vis?
Upravil(a) ViktorkaM (2. 8. 2011 0:36)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Neprebyva, Vlad... rsp. - ja ji mam silene moc a prebytek a nadvahu...., jenom jsem zrejme byla odsouzena (poverena tim? ), abych trpelive hledala ty, kteri ji maj n e d o s t a t e k
pak se to srovna, nejak, vis?
No přeci takto můj příspěvek byl napsán????! Škoda, že necítíš, jak to myslím a jsi stále v oponentuře.
Není tady
Viki, keby si adoptovala siroty, tak by to tiež vzbudilo údiv, ale ja osobne by som ťa plne chápala. Ale v partnerskom vzťahu je nebezpečné, keď jeden len dáva (lebo mu lásky přebývá) a druhý len berie (lebo jej má málo). Ak to TY máš takto nastavené, tak nič proti tebe, ale na trvalý partnerský vzťah je to... hm, trochu ošemetné. Takto natsavený môže byť vzťah rodič-dieťa a aj tam sa to čaosm vyrovná (dieťa dorastie, rodič zostarne, chorľavie...). Samaritánstvo v partnerstve asi láka, ale zvádza k blbým koncom. No ale fakt ti želám, aby tentoraz obl ten tvoj parťák taký, čo vie aj dávať - nielen brať - a aby sa už situácia nezopakovala. Chýbala by si na Babi (v base asi nie je voľný prístup na internet).
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
rejka napsal(a):
...Ale opravdu by mě moc zajímalo,proč nebo co tě k tomu vedlo.Čím tě okouzlil,co na něm obdivuješ,za co si ho vážíš????
Tak kdyz opravdu, tak ja ti to teda prozradim. Zda se mi totiz, ze ac to tady uz nekolik dni pisu, nepoznal to nikdo... U tebe je to obzvlast čudné, vzhledem ke tvemu mottu v podpise.
Čim me okouzlil? Co treba tim, ze krome divoke minulosti ma "kouzelnou" soucasnost? To, co jsem ja mela moznost videt, poznat, pochopit a pocitit? Co zazivam ted? Vy stale hledite jenom na to, ze "je to kriminalnik". Ja jsem osobne poznala cloveka. Cloveka s vlastnostmi, ktere k tem mym sednou "jak pr... na hrnec" (ahoj Dam ).
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly...
To "zle" uz bylo. U nej, i u mne
Možná, že Viktorku okouzlilo, že má otevřené srdce, že je pravdivý, že chce dobro, jen se mu to občas nepovedlo a možná, že ještě to dobro hledal.
Chasidé říkají, že důležité je rozhodnout se pro dobro, to jestli lidská bytost to své předsevzetí bude schopna splnit, je už na Pánubohu. Upřímné rozhodnutí je důležité.
Upravil(a) Vějířovka (2. 8. 2011 8:44)
Není tady
Vladena napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
pak se to srovna, nejak, vis?No přeci takto můj příspěvek byl napsán????! Škoda, že necítíš, jak to myslím a jsi stále v oponentuře.
JA nebyla v oponenture, nebo mozna to tak vypada, mne jaksi zarazilo, ze "prebyva", neprebyva mi, pac to, co vypada, "ze mam navic", mam pro ty, co to umi prijmout ... a... tim padem potrebuji?
Není tady
Selima napsal(a):
Ale v partnerskom vzťahu je nebezpečné, keď jeden len dáva (lebo mu lásky přebývá) a druhý len berie (lebo jej má málo). Ak to TY máš takto nastavené, tak nič proti tebe, ale na trvalý partnerský vzťah je to... hm, trochu ošemetné. . . . No ale fakt ti želám, aby tentoraz obl ten tvoj parťák taký, čo vie aj dávať - nielen brať - a aby sa už situácia nezopakovala. Chýbala by si na Babi (v base asi nie je voľný prístup na internet).
Prihorieva. Mozno doteraz "dostatok lasky nikde nenasiel", tak sa v tom len tak "placal"... Vobec to nie je, ze ja davam prilis a on "len berie". Ano, dava tolko, kolko ja som cely zivot potrebovala, a nikdy nemala. A ta minulost NA TOTO nema vlyv...
Není tady
Vějířovka napsal(a):
...Možná, že Viktorku okouzlilo, že má otevřené srdce, že je pravdivý, že chce dobro, jen se mu to občas nepovedlo a možná, že ještě to dobro hledal.
Chasidé říkají, že důležité je rozhodnout se pro dobro, to jestli lidská bytost to své předsevzetí bude schopna splnit, je už na Pánubohu. Upřímné rozhodnutí je důležité.
Ano. To je uplne presne
Není tady
Rozhodnutí?
Činy jsou to, co slovům dává cenu.
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
Každou minutu musíš volit, rozhodovat se ......
Není tady
Bramborka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
Činy jsou to, co slovům dává cenu.Každou minutu musíš volit, rozhodovat se ......
A pak následuje čin.
Byla to má reakce na to, co psala Vějířovka:
Protože to je sice hezké, upřímně se rozhodnout. A pak třeba dál krást. Nu, hlavně že jsme se rozhodli.
A pak následuje čin.
Nebo nenásleduje... i to může být výsledek rozhodování.
Pokud tedy nečinnost nepovažuješ rovněž za čin.
Není tady
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
Myslím si, že to správné rozhodnutí pro dobro je čistá energie, kdežto čin může být různý, podle toho , co při tom cítím. Můžu udělat třeba i charitativní čin, který svět bude hodnotit, jako dobrý, a budu-li při tom cítit odpor k tomu, pro kterého to dělám nebo touhu po zviditelnění atd, tak to dobro nebude.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
Činy jsou to, co slovům dává cenu.Myslím si, že to správné rozhodnutí pro dobro je čistá energie, kdežto čin může být různý, podle toho , co při tom cítím. Můžu udělat třeba i charitativní čin, který svět bude hodnotit, jako dobrý, a budu-li při tom cítit odpor k tomu, pro kterého to dělám nebo touhu po zviditelnění atd, tak to dobro nebude.
Já myslím, že tomu, komu to pomůže, to bude celkem jedno. Důležité bude, že to pomohlo a tím to bylo dobré.
Na toto téma existuje spousta studií, které se v závěru ztotožňují s tím, že důležitý je čin.
majkafa napsal(a):
Bramborka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
Činy jsou to, co slovům dává cenu.Každou minutu musíš volit, rozhodovat se ......
A pak následuje čin.
Protože to je sice hezké, upřímně se rozhodnout. A pak třeba dál krást. Nu, hlavně že jsme se rozhodli.
Ty sis to zkrátila, co podle Vějířovky říkali Chasidi. Ona psala ....rozhodnout se pro dobro. To je něco úplně jiného, než slovo kontra čin, to je projev svobodné vůle, životní nastavení, ..... (nevím, jak bych to řekla lépe, nemám na to). Asi jak psala Vějířovka, čistá energie.
Není tady
majkafa napsal(a):
Bramborka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Rozhodnutí?
A pak následuje čin.
Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?
Není tady
Selima napsal(a):
...Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?
Áno. Lebo som pre to dobro rozhodnuta PEVNE
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Selima napsal(a):
...Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?
Áno. Lebo som pre to dobro rozhodnuta PEVNE
Ty ano. Jen aby to tak měl i tvůj manžel, vo tom to je.