Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 8. 2011 17:21

majkafa
Host

Re: Chat o čemkoli 3

Hm, dneska je to (kromě některých příspěvků) o ničem. Ale asi i o ničem je o čemkoli. Tak si to užijte. Já přijdu, až to bude o něčem. smile

Upravil(a) majkafa (1. 8. 2011 17:22)

#52 1. 8. 2011 17:23

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

rejka napsal(a):

...Ale opravdu by mě moc zajímalo,proč nebo co tě k tomu vedlo.Čím tě okouzlil,co na něm obdivuješ,za co si ho vážíš????

Tak kdyz opravdu, tak ja ti to teda prozradim. Zda se mi totiz, ze ac to tady uz nekolik dni pisu, nepoznal to nikdo... va U tebe je to obzvlast čudné, vzhledem ke tvemu mottu v podpise.
Čim me okouzlil? Co treba tim, ze krome divoke minulosti ma "kouzelnou" soucasnost? To, co jsem ja mela moznost videt, poznat, pochopit a pocitit? Co zazivam ted? Vy stale hledite jenom na to, ze "je to kriminalnik". Ja jsem osobne poznala cloveka. Cloveka s vlastnostmi, ktere k tem mym sednou "jak pr... na hrnec" (ahoj Dam pussa).
Si myslite, ze jsem uplne vypatlana, nebo co?
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly... va
Ja to mam proste obracene.
hjarta To "zle" uz bylo. hjarta U nej, i u mne kapitulation

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#53 1. 8. 2011 17:27

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

TAk uz se muzes vratit a azcit me pucovat jako prvni... reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#54 1. 8. 2011 17:42

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

majkafa napsal(a):

Hm, dneska je to (kromě některých příspěvků) o ničem. Ale asi i o ničem je o čemkoli. Tak si to užijte. Já přijdu, až to bude o něčem. smile

majkafo, viděla si tu novou reklamu na LEGO? po tom by tvoje vnoučata šílela... LEPČÍ? smile

pokud ne, deaktivuj si v nastavení to neviditelné písmo. wink

Upravil(a) giorgino (1. 8. 2011 17:46)

Není tady

#55 1. 8. 2011 18:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Čo by si čakala od chatu? hmm tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 1. 8. 2011 18:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Viki, práveže každý sa v tej zamilovanosti zdal pravý... a potom sa ukázal dosť ľavý. wink stolt Ja si proste počkám... a prípadne ti rada dám zapravdu. godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 1. 8. 2011 18:58

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Viktorka M napsal(a):

Tak kdyz opravdu, tak ja ti to teda prozradim. Zda se mi totiz, ze ac to tady uz nekolik dni pisu, nepoznal to nikdo... va U tebe je to obzvlast čudné, vzhledem ke tvemu mottu v podpise.
Čim me okouzlil? Co treba tim, ze krome divoke minulosti ma "kouzelnou" soucasnost? To, co jsem ja mela moznost videt, poznat, pochopit a pocitit? Co zazivam ted? Vy stale hledite jenom na to, ze "je to kriminalnik". Ja jsem osobne poznala cloveka. Cloveka s vlastnostmi, ktere k tem mym sednou "jak pr... na hrnec" (ahoj Dam pussa).
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly... va

Čím to asi je,že to nikdo nepoznal? va Možná to tedy píšeš tak,že nejde poznat jaké kouzlo má tvůj muž. Píšeš,že v něm vidíme jen kriminálníka. Ale Viktorko,on přece je kriminálník...Kvůli tomu se nerozčiluj,já tě neodsuzuji v podstatě je mi fuk s kým žiješ,zajímalo mě jenom - proč? Odpověď jsi mi dala,ale nemohu ji pochopit,protože neznám tvého muže,jeho další povahové vlastnosti a necítím to co ty. Ty jsi spokojená,možná dokonce šťastná a to je dobře.
Vy, ktere jste si braly ciste "andely" bez viny, zamilovavaly se do "Panu Bozskych", zily s nejuzasnejsimi muzi s velkym M (bez kriminalni minulosti).... a pak u rozvodovych stani ci za zavrenymi dvermi svych domovu premyslely nad tim, s kymze jste to byly..
Tohle nedovedu posoudit,ač mám za sebou jedno nevydařené manželství,nepřemýšlela jsem nad tím,koho jsem si to vzala. To jsem věděla a překvapená jsem nebyla,spíš jsem přemýšlela nad tím,jak jsem mohla být tak hloupá,naivní,důvěřivá.....To byla má chyba a z té jsem se poučila,protože můj druhý muž je úplně jiný....ale to jsem odbočila
Mé motto asi taky každá chápeme trochu jinak. Já si kupříkladu o sobě myslím, ( a celkem dost lidí mi to potvrdilo během mého života ) že v lidech budím důvěru. Svěřují se mi s dost osobními záležitostmi,říkají mi věci,kterých bych mohla leckdy i zneužít ve svůj prospěch.Myslíš si,že jsem hloupá,že nedovedu "ocenit" tuto vlastnost,kterou mi život dal a nevyužila ji? Nehudruju,že mi nebylo do vínku dáno to či ono,jsem spokojená s tím co mám, a když to navíc může být prospěšné i druhým...tak mi to dává smysl.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#58 1. 8. 2011 19:11

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Dneska hráli jednu pisníčku v rádiu o ženě s přebytkem lásky, takže jsem si vzpomněla na ViktorkuM - nejsi v lásce naivní, pouze Ti lásky přebývá.......la,la,lá....

Není tady

#59 2. 8. 2011 0:33

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Neprebyva, Vlad... rock rsp.  - ja ji mam silene moc a prebytek a nadvahu...., jenom jsem zrejme byla odsouzena (poverena tim? va ), abych trpelive hledala ty, kteri ji maj    n e d o s t a t e k rodna

va  pak se to srovna, nejak, vis?  cool

Upravil(a) ViktorkaM (2. 8. 2011 0:36)

Není tady

#60 2. 8. 2011 6:34

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Neprebyva, Vlad... rock rsp.  - ja ji mam silene moc a prebytek a nadvahu...., jenom jsem zrejme byla odsouzena (poverena tim? va ), abych trpelive hledala ty, kteri ji maj    n e d o s t a t e k rodna

No přeci takto můj příspěvek byl napsán????! Škoda, že necítíš, jak to myslím a jsi stále v oponentuře. neutral

Není tady

#61 2. 8. 2011 8:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Viki, keby si adoptovala siroty, tak by to tiež vzbudilo údiv, ale ja osobne by som ťa plne chápala. wink Ale v partnerskom vzťahu je nebezpečné, keď jeden len dáva (lebo mu lásky přebývá) a druhý len berie (lebo jej má málo). Ak to TY máš takto nastavené, tak nič proti tebe, ale na trvalý partnerský vzťah je to... hm, trochu ošemetné. Takto natsavený môže byť vzťah rodič-dieťa a aj tam sa to čaosm vyrovná (dieťa dorastie, rodič zostarne, chorľavie...). Samaritánstvo v partnerstve asi láka, ale zvádza k blbým koncom. No ale fakt ti želám, aby tentoraz obl ten tvoj parťák taký, čo vie aj dávať - nielen brať - a aby sa už situácia nezopakovala. Chýbala by si na Babi (v base asi nie je voľný prístup na internet).

Brita

Není tady

#62 2. 8. 2011 8:42

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

rejka napsal(a):

...Ale opravdu by mě moc zajímalo,proč nebo co tě k tomu vedlo.Čím tě okouzlil,co na něm obdivuješ,za co si ho vážíš????

Možná, že Viktorku okouzlilo, že má otevřené srdce, že je pravdivý, že chce dobro, jen se mu to občas nepovedlo a možná, že ještě to dobro hledal.
Chasidé říkají, že důležité je rozhodnout se pro dobro, to jestli lidská bytost to své předsevzetí bude schopna splnit, je už na Pánubohu. Upřímné rozhodnutí je důležité.

Upravil(a) Vějířovka (2. 8. 2011 8:44)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#63 2. 8. 2011 10:31

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

No přeci takto můj příspěvek byl napsán????! Škoda, že necítíš, jak to myslím a jsi stále v oponentuře. neutral

JA nebyla v oponenture, nebo mozna to tak vypada, mne jaksi zarazilo, ze "prebyva", neprebyva mi, pac to, co vypada, "ze mam navic", mam pro ty, co to umi prijmout ... a... tim padem potrebuji?

Není tady

#64 2. 8. 2011 10:38

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ale v partnerskom vzťahu je nebezpečné, keď jeden len dáva (lebo mu lásky přebývá) a druhý len berie (lebo jej má málo). Ak to TY máš takto nastavené, tak nič proti tebe, ale na trvalý partnerský vzťah je to... hm, trochu ošemetné. . . .  No ale fakt ti želám, aby tentoraz obl ten tvoj parťák taký, čo vie aj dávať - nielen brať - a aby sa už situácia nezopakovala. Chýbala by si na Babi (v base asi nie je voľný prístup na internet).

Prihorieva. Mozno doteraz "dostatok lasky nikde nenasiel", tak sa v tom len tak "placal"... Vobec to nie je, ze ja davam prilis a on "len berie". Ano, dava tolko, kolko ja som cely zivot potrebovala, a nikdy nemala. A ta minulost NA TOTO nema vlyv...

Není tady

#65 2. 8. 2011 10:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

...Možná, že Viktorku okouzlilo, že má otevřené srdce, že je pravdivý, že chce dobro, jen se mu to občas nepovedlo a možná, že ještě to dobro hledal.
Chasidé říkají, že důležité je rozhodnout se pro dobro, to jestli lidská bytost to své předsevzetí bude schopna splnit, je už na Pánubohu. Upřímné rozhodnutí je důležité.

Ano. To je uplne presne tummenupp pussa

Není tady

#66 2. 8. 2011 11:42

majkafa
Host

Rozhodnutí?
Činy jsou to, co slovům dává cenu. stolt

#67 2. 8. 2011 11:48

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

Každou minutu musíš volit, rozhodovat se ......

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#68 2. 8. 2011 12:19

majkafa
Host

Bramborka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

A pak následuje čin.
Byla to má reakce na to, co psala Vějířovka:

Protože to je sice hezké, upřímně se rozhodnout. A pak třeba dál krást. Nu, hlavně že jsme se rozhodli. lol

#69 2. 8. 2011 12:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A pak následuje čin.
Nebo nenásleduje... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png i to může být výsledek rozhodování.
Pokud tedy nečinnost nepovažuješ rovněž za čin.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#70 2. 8. 2011 12:41

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

Myslím si, že to správné rozhodnutí pro dobro je čistá energie, kdežto čin může být různý, podle toho , co při tom cítím. Můžu udělat třeba i charitativní čin, který svět bude hodnotit, jako dobrý, a budu-li při tom cítit odpor k tomu, pro kterého to dělám nebo touhu po zviditelnění atd, tak to dobro nebude.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#71 2. 8. 2011 12:50

majkafa
Host

Vějířovka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

Myslím si, že to správné rozhodnutí pro dobro je čistá energie, kdežto čin může být různý, podle toho , co při tom cítím. Můžu udělat třeba i charitativní čin, který svět bude hodnotit, jako dobrý, a budu-li při tom cítit odpor k tomu, pro kterého to dělám nebo touhu po zviditelnění atd, tak to dobro nebude.

Já myslím, že tomu, komu to pomůže, to bude celkem jedno. Důležité bude, že to pomohlo a tím to bylo dobré.
Na toto téma existuje spousta studií, které se v závěru ztotožňují s tím, že důležitý je čin. stolt

#72 2. 8. 2011 13:22

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Bramborka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

A pak následuje čin.

Protože to je sice hezké, upřímně se rozhodnout. A pak třeba dál krást. Nu, hlavně že jsme se rozhodli. lol

Ty sis to zkrátila, co podle Vějířovky říkali Chasidi. Ona psala ....rozhodnout se pro dobro. To je něco úplně jiného, než slovo kontra čin, to je projev svobodné vůle, životní nastavení, ..... (nevím, jak bych to řekla lépe, nemám na to). Asi jak psala Vějířovka, čistá energie.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#73 2. 8. 2011 13:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Bramborka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Rozhodnutí?

A pak následuje čin.

Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?

Brita

Není tady

#74 2. 8. 2011 15:08

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

...Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?

Áno. Lebo som pre to dobro rozhodnuta PEVNE stolt

Není tady

#75 2. 8. 2011 15:40

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

Selima napsal(a):

...Môťeš byť rozhodnutá pre dobro ako chceš, ale okolnosti sa trebárs donútia - povedzme prehodnotiť svoje rozhodnutie. Budeš odhodlaná páchať len dobro, ale keď ti niekto zabije obidve deti naraz (hoci aj pri autonehode), aplikuješ svoje páchanie dobra aj naňho?

Áno. Lebo som pre to dobro rozhodnuta PEVNE stolt

Ty ano. Jen aby to tak měl i tvůj manžel, vo tom to je.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí