6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je zajímavé, jak nejzasvěceněji mluví o věcech ti, co s nimi nemají téměř ádné nebo vůbec ádné zkuenosti.
majkafa napsal(a):
Je zajímavé, jak nejzasvěceněji mluví o věcech ti, co s nimi nemají téměř ádné nebo vůbec ádné zkuenosti.
tak to ber jako jakýsi panenský pohled nás, kteří s manelstvím nemáme zkuenosti
Není tady
giorgino napsal(a):
PetrHl napsal(a):
jak se to říká?
e ena kdy si bere chlapa, tak doufá e on se změní,
chlap naopak doufá e ona se nikdy nezmění.
A realita ivota jim ukázala, e to je přesně naopakchudák enská, mění se leda tak počasí.
ale jako proč si brát někoho, od něho očekává změnu. přece kdy má rád/miluje/, bere člověka takového, jaký je, a nepotřebuje jej předělávat k obrazu svému, e jo?
Giorgino ,rekl jsi to naramne presne.
Není tady
giorgino napsal(a):
majkafa napsal(a):
tak to ber jako jakýsi panenský pohled nás, kteří s manelstvím nemáme zkuenosti
Ale mas alespon nemanzelske zkusenosti ,je tak?
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
PetrHl napsal(a):
jak se to říká?
A realita ivota jim ukázala, e to je přesně naopakchudák enská, mění se leda tak počasí.
ale jako proč si brát někoho, od něho očekává změnu. přece kdy má rád/miluje/, bere člověka takového, jaký je, a nepotřebuje jej předělávat k obrazu svému, e jo?Giorgino ,rekl jsi to naramne presne.
Ó děkuji, napsal jsem to, jak to cítím (krom té první věty )
Není tady
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
chudák enská, mění se leda tak počasí.
ale jako proč si brát někoho, od něho očekává změnu. přece kdy má rád/miluje/, bere člověka takového, jaký je, a nepotřebuje jej předělávat k obrazu svému, e jo?Giorgino ,rekl jsi to naramne presne.
Ó děkuji, napsal jsem to, jak to cítím (krom té první věty )
A podle ceho je psana ta prvni veta teda?
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
majkafa napsal(a):
tak to ber jako jakýsi panenský pohled nás, kteří s manelstvím nemáme zkuenostiAle mas alespon nemanzelske zkusenosti ,je tak?
jasně poznal jsem tisíce enskejch.
Není tady
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
tak to ber jako jakýsi panenský pohled nás, kteří s manelstvím nemáme zkuenostiAle mas alespon nemanzelske zkusenosti ,je tak?
jasně poznal jsem tisíce enskejch.
Takze mas zkusenost.
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Giorgino ,rekl jsi to naramne presne.Ó děkuji, napsal jsem to, jak to cítím (krom té první věty )
A podle ceho je psana ta prvni veta teda?
Podle počasí.
Není tady
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Ó děkuji, napsal jsem to, jak to cítím (krom té první věty )A podle ceho je psana ta prvni veta teda?
Podle počasí.
tohle je vyborny.
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ale mas alespon nemanzelske zkusenosti ,je tak?jasně poznal jsem tisíce enskejch.
Takze mas zkusenost.
A proč bych ji neměl mít jako?
Ale kecal jsem, tisíce jsem jich nepoznal. já jen jak bude reagovat... v ivotě jsem měl tři vztahy... chce-li být má čtvrtá milovaná, napi SZ. teda pokud ti není těch 150
Není tady
Ocekavani jsou skutecne tortury,jojo.
Není tady
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
jasně poznal jsem tisíce enskejch.Takze mas zkusenost.
A proč bych ji neměl mít jako?
Ale kecal jsem, tisíce jsem jich nepoznal. já jen jak bude reagovat... v ivotě jsem měl tři vztahy... chce-li být má čtvrtá milovaná, napi SZ. teda pokud ti není těch 150
Proc by jsi ji nemel mit jako?
Presne tak,proc by jsi ji jako nemel mit. ?!
Na to abych mohla byt,nebo byt Tva milovana ,na to neni potreba chci-li ja
Není tady
giorgino napsal(a):
PetrHl napsal(a):
jak se to říká?
ale jako proč si brát někoho, od něho očekává změnu. přece kdy má rád/miluje/, bere člověka takového, jaký je, a nepotřebuje jej předělávat k obrazu svému, e jo?
průser je, kdy jsi měl při výběru třeba dlouho růové brýle, nebo ten druhý se přetvařoval
a najednou pak nemá potřebu..
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Neviem, preco si mi pripominala, ze nie som Boh, ja som nieco take povedala? Povedala som, ze mozem odpustat, aj polutovat, aj najhorsieho grazla na svete, rovnako, ako to robi Boh. V navaznosti na to, ze si pisala, ze nemam zlutovanie nad rozhodnohou. No ked je "zrovna v akcii", tak nemam. Ked prestane..., aj vrahovi vlastnej matky sa da odpustit, ked si uvedomi, co za tragediu urobil, a lutuje...
U včera jsem četla diskuzi na "tvé" téma,chtěla jsem se přidat,ale nedostávalo se mi slov,respektive,nevěděla jsem kde a jak začít. Nevím,tak daleko jsem se nevrátila,z jakého důvodu jsi Viktorko začala psát o svém mui. Při čtení mě napadaly otázky typu: dělá si ta holka srandu?, copak má tak málo starostí,e si je dobrovolně přidělává?,opravdu věří tomu co píe?e ho změní?má smysl jí psát,e je naivní?
Pro mě je nepochopitelné,jít do vztahu (mnohem nepochopitelnějí uzavřít manelství) s člověkem trestaným. Ano,trestanec je i člověk,který třeba neúmyslně pochybil,byl potrestán a po odpykání trestu můe vést spořádaný ivot,poučen ze svých chyb. Snad bych i byla chápavějí k někomu,kdo se v mládí zapletl s partou a ten kraloup má taky. Ale opravdu nerozumím,co tě přimělo spojit svůj ivot s recidivistou...já ti do tvého manelství mluvit nechci a nebudu,je to tvá volba a ty si ponese případné následky.Ale opravdu by mě moc zajímalo,proč nebo co tě k tomu vedlo.Čím tě okouzlil,co na něm obdivuje,za co si ho váí????
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
A podle ceho je psana ta prvni veta teda?Podle počasí.
tohle je vyborny.
Není tady
Jen tak příspěvek do vlákna o čemkoliv:
Dnes jsem četla na stránkách jednoho fotografa tohle, zdá se mi to výborný
"Mám dnes volno, co má někdo zájem??? Pěkné dívky mají samozřejmě přednost...
Co je pekna divka?
Ta, která se mi líbí."
Jak prosté
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Takze mas zkusenost.A proč bych ji neměl mít jako?
Ale kecal jsem, tisíce jsem jich nepoznal. já jen jak bude reagovat... v ivotě jsem měl tři vztahy... chce-li být má čtvrtá milovaná, napi SZ. teda pokud ti není těch 150Proc by jsi ji nemel mit jako?
Presne tak,proc by jsi ji jako nemel mit. ?!
snad jsem k tomu třeba já nebo Amorův íp?
jo a chce?
No takhle- mariposa říkala, e má přítele, kterým jde ivotem. Take ivot jde dál. Nyní jsem něco jako pejsek - chcete mě?
Kdytak poli tu SZ, brachu.
Není tady
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
jo a chce?
No takhle- mariposa říkala, e má přítele, kterým jde ivotem. Take ivot jde dál. Nyní jsem něco jako pejsek - chcete mě?
Kdytak poli tu SZ, brachu.
Na to aby jsi mne miloval neprotrebujes preci vedet jestli ja chci.
Taky Te miluju a neptam se Te chces-li brachu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
jo a chce?
Kdytak poli tu SZ, brachu.Na to aby jsi mne miloval neprotrebujes preci vedet jestli ja chci.
Taky Te miluju a neptam se Te chces-li brachu.
tak přece milujeme vechny bytosti ve vesmíru, e jo. tomu říkám láska!
ale jestli se nepletu, třebae o sobě moc nepíe, nedávno si někde psala, e jsi v ivotě potkala nějakého vysněného prince nebo co a jednou si psala, e má partnera... ani nevím, kolik ti je let. ví, mě bohatě stačí jedna máma.
Není tady
giorgino napsal(a):
Nyní jsem něco jako pejsek - chcete mě?
A jse jím rád, ivočichu?
Není tady
giorgino napsal(a):
ale jestli se nepletu, třebae o sobě moc nepíe, nedávno si někde psala, e jsi v ivotě potkala nějakého vysněného prince nebo co a jednou si psala, e má partnera... ani nevím, kolik ti je let. ví, mě bohatě stačí jedna máma.
Ano, tak jsem to myslela.
Nepletes se.
Tvoje segra bych mohla byt urcite. Ale mama? To si netroufam tvrdit i kdyz je mi nekdy tech 150. jindy zase tech patnact.
Není tady
mariposa napsal(a):
giorgino napsal(a):
Nyní jsem něco jako pejsek - chcete mě?
A jse jím rád, ivočichu?
haf haf
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
ale jestli se nepletu, třebae o sobě moc nepíe, nedávno si někde psala, e jsi v ivotě potkala nějakého vysněného prince nebo co a jednou si psala, e má partnera... ani nevím, kolik ti je let. ví, mě bohatě stačí jedna máma.Ano, tak jsem to myslela.
Nepletes se.
Tvoje segra bych mohla byt urcite. Ale mama? To si netroufam tvrdit i kdyz je mi nekdy tech 150. jindy zase tech patnact.
jó tak kdy je ten věk dvojciferný číslo, tak to je dobrý.
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Tvoje segra bych mohla byt urcite. Ale mama? To si netroufam tvrdit i kdyz je mi nekdy tech 150. jindy zase tech patnact.
Podle toho, kde se prave nachazi "nula"?
Není tady