18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čau holky, byla jsem od neděle pryč....
Evi já bych Cipralex brala... akorát se u mě objevily neádoucí účinky, íleně se potím. uplně extremně. a pořád mám slzy v očích. ve čtvrtek jdu k dr na ko tak se jí musím zeptat.
Není tady
Oskárko, ty napsané negativní účinky mě právě odradili tehdá od braní AD a hlavně ten fakt, e jsem chtěla otěhotnět no a pak u na něj nedolo. No uvidí, co Ti řekne doktorka, třeba je to přechodný stav, klidně Ti svoje nenačaté balení polu. A třeba u to ani nebude potřebovat, za chvíli se přestěhujete a budete ve svém krásném domě, to musí být krásný pocit.
Není tady
Evi mě doktorka řekla, e by se AD měla brát minimálně po dobu 6ti měsíců, take to zkusím vydret. Mělo by se to nasadit pomalu (brala jsem týden 1/2tbl) a pak zase pomalu vysadit, take doufám, e je to opravdu přechodné a e se to troku srovná. Kadopádně se cítím lépe, take zatím u toho zůstanu i přes to pocení. Natěstí to není to smradlavé pocení, jen prostě musím chodit málo oblečená. Včera a dnes byla docela zima a já na sobě přesto neusále cítím studený pot!
Není tady
Oskarko, to prejde..ja mela na zacatku taky trochu vedlejsi ucinky a po tom mesici uzivani se to srovnalo..ted uz nemam zadne..Je fakt, ze mam v posledni dobe navaly nervozity a uzkosti, ale vetsinou se to dostavuje pokud se me nekdo pta na tatu a nebo neco resime..ale to povazuju v dane situaci za normalni..drzim palce, at to zmizi co nejdriv..
Není tady
Karal, ona z kastrolu furt neco laduje, kolikrat ji jidlo neprendavam ani do misky a davam ji rovnou z kastrolu a nebo se chce lzickou krmit sama a jak pises, uz jsem po jidle i vlasy umyvala
Olii, s Tesco plenkama jsme problem nikdy nemeli, ale je pravda, ze S. na opruzeniny netrpi...
Verculko, zrale hokkaido je vetsinou syte oranzove (nekdy muze mit ale tmave zelene pruhy), slupka je pevna,tvrda a stopka drevnata a zacina zasychat. Pokud hokkaido nechces dlouho skladovat,ale rovnou konzumovat, nemusis cekat, az bude uplne zrale.
Není tady
Kokosko, moc děkuji za odpověď. Tak myslím, e u jsou pouitelné i teď, na kompostu se jim daří skvěle
Karal, moc hezká fotka
A jetě dotaz, u si nepamatuji od Jiříka.. Kdy začít dávat doma bačkůrky? Kdy chodí samostatně nebo kdy u obchází kolem nábytku?
Není tady
Verčul já koupila bačkůrky v roce, to obcházela aktivně nábytek, sama začala chodit a ukončeným 13m, ale názorů na to je spousta, stejně tak jako na vechno ostatní
Není tady
Karal, rozkoná fotka. A to teniatenko
Verčulka, ja som o topánkach písala na mojom blogu asi v dvoch témach, v tej o chodení a o nakupovaní myslím. Tie som to dos rieila.
Není tady
Ahoj holky, byli jsme v poradně na hexe a za přírustek jsme byly pochválené: Anička má skoro 8,4 kg a 74,5 cm. Pořád je drobek, ale konečně fakt přibrala.
Botičky jsme teď koupili Aničce u Bati ve slevě, 50% sleva a přesto botky stály 400 Kč. Tak pokud botky sháníte, podívejte se k Baovi na slevy.
Bačkůrky jsme měli asi na 2 týdny. Nejdříve nechodila a teď u jí jsou malé - vel. 17.
Není tady
my máme velikost č. 19 a jetě chvíli nám vydrí Lucinka má mení noičku ne měl Kubík, ale je celkově mení.
Na podzim mám u polobotky koené kotníčkové, vel. 20. A co koupím na zimu uvidím.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
my máme velikost č. 19 a jetě chvíli nám vydrí Lucinka má mení noičku ne měl Kubík, ale je celkově mení.
Na podzim mám u polobotky koené kotníčkové, vel. 20. A co koupím na zimu uvidím.
Tak Vakova aktuální velikost- 23. Jetě má i 22, ale to u spí jen sandálky.
Není tady
Nazdárek!!!
Nějak vás přestávám stíhat. S tím jaký máme po baráku pořád binec, tak sme radi pořád někde venku.
Včera sme krabali omítky. A v obýváku to vypadalo jak u mistra Beana kdy maloval- vude bílo. Do noci sem to dávala jak tak do pořádku- teda jen aby to bylo v únosné míře, protoe dneska opět práí.
Do toho mi včera Vaík chytil střevní chřipku, chudáček 9x zvracel. Take vechno poblinkané, postel, kočárek.... no mám co prát. Natěstí se to obelo bez teploty, take dneska u vypadá v poho. No te čekám kdy to chytne mně.
Na víkend máme jet na dětský motosraz, tak nevím nevím, jestli to tam nepros.... a neprob....
Není tady
Denny, tak snad bude Vasik v poradku! Binec nezavidim, my dodelavali horni patro kdyz jsem byla v sestem mesici a byl to hnus zaprasenej :-(
Jsem asi cvok, ale mam to jako doplnkovou terapii k AD Tady posilam nase prvni teplaky, presila jsem svoji mikinu, ktera mi odlozena lezela pres 2 roky v pytli, pac mi byla tesna pres prsa :-)
Není tady
Karal, ty jsi tak ikovná. Ono je pravda, e dělání smutky zahání a jetě navíc ta radost, kdy se podívá na svůj výtvor. Postýlka i tepláčky jsou moc pěkné.
Dnes jsem nechala Aničku samotnou s bráchou na pískoviti, hezky ji hlídal. On si hrál, ona ho pozorovala a sypala si písek lopatkou i na hlavu. Doma z Aničky při přebalování vypadla hromádka písku, měla to úplně vude.
Není tady
Taky nestiham...
dneska jsem vypustila Stelinku na piskoviste a porad jsem ji musela hlidat, aby ten pisek nejedla.A taky oblizovala vsechny babovicky....takze stale nic moc. Pak jsme byli jeste na vychazce, tam zase hrabala v kaminkach u kasny a pak delala sceny, kdyz jsem ji nechtela nechat kaminky pojidat.
Posledni dobou dela sceny i pri nakladani do kocarku, nejradsi by sama nekde lezla nebo chodila, ale vozit se ji nechce...no spis nalozit do kocarku nechce, kdyz uz sedi, tak je klid....na chvili
Karal, jsi fakt sikovna,kdy to sijes, po vecerech? ja pres den nic nestihnu.
Jinak nohu ma S. 21, ale zalezi na vyrobci.Ma jedny sandalky a ty jsou vel.21 a uz jsou ji skoro male.
Denny, at je Vasik brzy fit.
Není tady
Noku má Anička 18-19. Botky jsem u Bati koupila č. 20 do zásoby :-)
Není tady
My zatím máme botky jen botky od Befada a jsou č.19 a jsou jí jetě větí.
Karal,
jsi neuvěřitelně ikovná! A taky obdivuju, e to stíhá...
Já se snaím vechno udělat během té hoďky a něco, co přes poledne Johanka spí.
Je poslední dobou taková ukňouraná, pořád chce nosit, kdy ji nevezmu, tak se mi sápe po noze
a kvílí...
Denny,
u je líp?
Není tady
Stiham jen vecer, Bara posunula vstavani na osmou, tak muzu chodit spat pozdeji..neco delat musim, abych pretlak vypustila..starsi synator me neskutecne vytaci, a domacnost na odreagovani nestaci..
I u nas se knoura a hlavne je schopna vzteky s sebou mrsknout, aniz by vedela na co pada :-(
Není tady
AHOOOJ.
Tak u nás to vypadá vcelku v pohodě, akorát Véna nechce nic moc jíst. Je to opravdu velký nezvyk.
Horí bylo, e straně málo pije, tak včera za celý den prakticky nečural. U sem z toho měla docela nerva. Přes noc se to ale zlepilo. Dneska si dokonce sám bere flaku, asi to u pocítil e je dehydrovaný. No a celou noc sem musela mít kozu venku- zas byla samoobsluha, ale hlavně e nasává.
Nevím jestli to měl střevní, s nikým nemocným sme se nesetkali, ale vypadalo to tak. Zvracel a pak průjmoval. Ale byli sme v úterý na očkování, tak to mu k tomu mohlo taky dopomoct.
Mi zatím v pohodě, tak na motosraz jedeme. No sem na to zvědavá, je to nultý ročník, tak nemáme tuení co mají v plánu. Bude to ale sranda tolik malých prďolků na motorkách- odráedlech. Mi teda letos jetě neberem, jedině e by sme ho v soutěích tlačili. Odráet se jetě neumí.
Upravil(a) DENNY9 (12. 8. 2011 16:14)
Není tady
Ahojky holky tak dneska odjela vagrová po týdnu tak zase najedeme na normální reim jen majduli se asi bude stýskat po děckách no a já teda budu doufat e se mi konečně střeva začnou dávat do pořádku u mě to nebaví kadé ráno tak 5x porodní bolesti chjooo jsem totálně KO vyavená bez nálady a bez chuti cokoliv podnikat
Přítí týden bude mít mana dovolenou tak snad se to sklidní a zajedeme do ZOO a potřebuju nakoupit kolní věci atak ale s těma střevama se mi nikam nechce tak doufám e v pondělí dr něco vymyslí jinak fakt teda nevím
Snad ted bude víc času dočítat
Denny at se Vaík brzo uzdraví snad to bylo jen po očkování
Není tady