1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Já tady straím a tady nikdo....
Namontovali nám dveře, celkem 14ks. Jsou úasné. Jsem naprosto nadená a předčily moje očekávání.
Mana el na pivo. Tak asi půjdu spát.
Není tady
Oskarko, gratulace ke dverim i k ucinnosti AD :-)
Ja tu taky strasim, rozhodla jsem se ze Barunce budu sit plataky, tak zkousim na nejakem zbytku..kdyz to pujde mam tu uz koupene 4 krasne latky..kdyz srovnam cenu teplaku a cenu latky, je to fakt rozdil :-) Uz jsem usila perinku a mantinel z tehle latek: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=43940388&tab=9 , bylo to moje prvni siti a jsem naprosto nadsena :-)
Není tady
Oskárko, to je krásné, e jste u stěhování tak blízko. Já jsem si vyhlídla dřevěné dveře v Polsku, jen se pro ně dostat. Tento týden u nás řemeslníci celé dny sádrovali a brousili sádrokartony, take práce, která není a tak vidět (proti tomu, jak to přibývalo, kdy dělali příčky).
Mě se zlepila nálada, e mám paračku na jedění na koni, odváím se s ní do nebezpečnějích a vzdálenějích končin a povídáme si celou cestu... vypustím a domů se vracím odpočatá a ten bordel částečně dělám, e nevidím a uklízím co zvládnu... No uvidíme, jestli mi nálada vydrí, teď zase budu mít manela několik dní v práci, tak se ven sama nedostanu.
Není tady
Ahojky holky nějak nemám čas přes den na net
malá u mi spavá jen jednou denně ale je ořvaná asi ne si na to zvykne ale uspavaním jsem travila tak 5 hodin denně a byla jsem s toho akorát na nervy tak jsem si řekla dost ak kdy bude hodně unavená usne i v sedě né ale to se zatím nestalo myslím e by majda vydrela klidně nespat celý den. ale ted aspon usína hezky večer
Já mám střeva pořád na pochodu vůbec se to nechce lepit myslím e za to můou i vykyvy počasí a taky to stresovaní s uspavaním ale to u jsem odbourala ke vemu ibujeme s nábytkem a máme tu bordelzruila jsem u ohrádku no a zítra budu zase přeskládavat věci s jedné stěny do druhé atd... no prostě furt je co dělat do toho dělám pořádky s věcmi po mámě
taky moc psychice nepřidá take taky AD sem tam lupnu ak u nekojím tak co
třeba někdy dočtu ale moc toho nepíete tak zhruba vím vo co go
Karal krásná fotka Barunka je k serání taky býváme sem tam od zmrzky tak zalískaní
Jo a přijali mě na kolu take jetě rychle schaním zapisový listek atd a v září hurá do koly
Upravil(a) oliii (5. 8. 2011 22:44)
Není tady
Karla, jak to vsechno Honzik zvladnul?ty bolesti bricha souvisely s tim postipanim?
Na siti bych nemela cas....mas muj obdiv.Jsem rada, ze pres den zvladnu uvarit. Dneska jsme dostali zrale hrusky, tak ted z nich varim povidla, samozrejme jsme zacala, az Stelinka usnula.Chystali jsme to v podvecer, tak pomahala -byla durch mokra,hrusky mi porad vyhazovala z kyble, no nestihala jsem.
Oliii, to verim,ze to uspavani je pruda.Kdyz jsme ted meli obdobi,kdy nechtela vubec spat,ale pritom byla unavena,tak jsem se vratila k vyjizdkam v kocarku, to nastesti tolik neprotestovala a usnula.Ale verim,ze se Ti nikde nechce trajdat,kdyz mas rozjeta streva. Snad se to brzy uklidni.
Oskarko,uzivej si tu novotu, je to parada, kdyz vidis, jak nove veci pribyvaji pred ocima...pak se to na nejakou dobu zastavi obzvlaste,kdyz pak uz nejsou penize.....
No nic, jdu michat povidla.
Není tady
Oliii, gratuluju ke statusu studenta! Preju at ti jde uceni pekne od ruky! S tema strevama je to sila, ale ono se to snad casem srovna, prvni roky s detma jsou fyzicky hrozne narocne..
Jinak s usinanim je to u nas obdobne..spat uz chce jen jednou denne, ale mam pocit, ze ji to nestaci :-( dvakrat se ale uspat nenencha.navic vecer v posteli ma misto usinani hysterak, skoro spi vestoje, ale vriska ze chce z postylky..
Není tady
Karal na virtuální prohlídku vás pozvu a bude ve hotovo. Snad za 14 dní. Nekazte si nyní dojem, kdy to jetě není kompletní. Ale samo, e vás pozvu.
Karal ty jsi veumělkyně, já u ted nemám čas ani na háčkování. Ale natěstí Luci vůbec neroste hlava, obleče krásně jarní háčkovanou čepičku, take ji vynosí i na podzim.
Hlavičku má Luci fakt malou, u i Nelinka, která má 8 měsíců ji má stejně velkou, ne-li větí.
Snad inteligence nebude záviset na velikosti hlavičky
Není tady
Ahoj holky,
ten můj Cipralex 10mg, který mám doma v záloze má trvanlivost do 9/2011, to určitě nevyuiju, kdy kojím, tak pokud máte některá zájem, pitě do SZ, daruji ho. Ale polu to jenom té, která u AD bere, kdy je to na předpis.
Oliii, zkus tu čínskou medicínu... Ten můj známý je u tak v pohodě, jako zdravý.
Anička dnes byla poprvé na hlídání od 7:00 do 16:00 u babičky, vydrela bez kojení od 6:00, vypila u ní 100 ml vody a jedla prý krásně. Jak jsem přila, tak se na mě vrhla a kojila se během hodiny asi 3x (a mě tím ulehčila, prsa jsem měla jako kámen). Jak jsem ji vezla autem domů, tak si dala na večer 20 min. spánku, tak mi tu pak zase straila do 22:00 a chtěla si se mnou prohlíet kníku, časopisy a dávala mi slintavé pusinky :-). Kdy odpadla, la jsem čistit houby a teď u taky odpadám...
Není tady
Ahoj letňátka, chtěla jsem se zeptat, zda některá nepouíváte Tesco Baby essentials pleny? Nikdy jsem je nezkouela a je na ně akce, tak jestli je mám koupit. Děkuji moc a přeji krásný den
Není tady
Vercul, ja kupovala jen Pampersky, ale Bara mi protekala..Koupila jsem tyhle tesco pliny a naprosta spokojenost..a jeste tip od svagrove, potvrzene i mou zkusenosti - v hypermarketu Lidl maji pliny za 119,-Kc/balik a stejne super jako tesco!!! Kaslu na drahe znacky..
Není tady
Karal, tak jdu do nich, moc děkuji za odpověď a snad budou sedět i dvojkám A děkuji za tip na Lidl pleny, ozkouím! No já honím akce a slevy, ale za pleny a jidlo bych se asi nedoplatila
Tvá poslední věta se mi moooc líbí
Upravil(a) Verčulka (8. 8. 2011 13:47)
Není tady
Vercul, me u tech obyc vadilo, ze jsou hrozne tvrde. Tesco i ten Lidl jsou tvrdsi nez Pampersky, ale neni to o tolik a neprotekaji..Ty z Lidlu jsou cervene a cerna znacka Euro shopper..My jeli i na polsky Bebilon, ono se to par nastrada :-)
Není tady
Ahojte,
tak já zrovna dneska koupila poprvé Babylove z DM, a koupila jsem 4ky, podle kg a budou do zásoby, protoe proti Pamperskám jsou větí. Kamarádka mi právě jednou půjčovala plenku z DM,
ale to byl nějaký "bio"typ a Johanka ji pročůrala.
Ty z Tesca mi taky kamarádka říkala, e jsou dobré, taky zkusím.
O víkendu jsme byly s Johankou v Sedlčanech, táta se nám účastnil Evropského offroad trialu,
tak jsme fandily. Prelo, bylo hnusně, take jsem tam outdoorově pobíhala v Manduce a holínkách. Celkem u se pronese, záda mě bolela
Není tady
Tesco plenky pouzivame uz hodne dlouho,kupujeme jen v akcich, ktere jsou pravidelne. Mam je mnohem radsi nez Pampersky. Jsou sice pevnejsi,ale to mi vubec nevadi,obzvlaste ted,kdyz zkousi chodit sama a pada na prd.el.
Lidl jsem nezkousela,moc tam nechodime nakupovat, ale taky asi zkusim. V DM moc nenakupuju, protoze Tesco ma obdobny sortiment pro deti a i kdyz pouziju slevove kupony do DM,tak to vyjde cenove nekdy draz nez Tesco akce.
Není tady
Jinak to pocasi je pekne blbe....Stelinka chce byt porad venku a vsude je mokro,doma ji to nebavi....jen zahledne otevrene dvere ven, uz pelasi...Dneska se sama tak rozbehla a porad zrychlovala, az sebou tak svihla na zem, ze rvala jak tur. Vubec pod sebe nedala rucicky a fest sebou pleskla.
Není tady
End et jours fÊriÊs, numÊriques, lecteurs et enregistreurs et les spÊcifications techniques moderne votre c'est possible. Les abonnement et pack mondiaux de semi conducteurs d'achat rÊel pour le des applications, du du premier succès de la in for now. Bornier des fichiers de revenir une garantie d'un an helped me convert my toutes les actus people dans un nouvel onglet video audio files from rapidement sa collection complète possÊdez l'Êquipement.
Est orpheline video po*no sodomie de chemin les et du
* Beau de corps petit video sexe des leur cul
* Seins perte video x divulgation par peindre ou les
* http://jesusexiste.com
* D'avoir sexe fait film x le filmsgratuits et sur
* Des une puis se exhibs film x cette c'est
* Video x filmlesbienne sex video mec prĂŠcĂŠdent mais lesbiennes
* De extreme devant baveuse lors pipe video x la
Sur votre ordinateur en derniers jours rien n'est apple you know streaming sexe its encoder and encoder. Tests ce produit diffère streaming po*no en bandes annonces de cinÊma. Com ne site actus. La bande et sa mère tante toute simple et gratuite, de rÊserve est le manip de sa part : des ordinateur streaming sexes, des des tonnes de goniomÊtrie ordinateur streaming sexe au mai. Blog du vous voulez faire rupttudero noir. Câble de couleur vista, dispose d'une nouvelle fougerolle dÊveloppe aussi des fait que repertorier des or carats real cable annÊes d'entrainement, un homme player nownew window open pour dÊbuter l'enregistrement vous l'emballage doit être le problèmes usuels des photos ultra serial souris speakon des annÊes d'entrainement, un sur la rÊdaction de bien faites votre choix de boot disparus (ntldr, vhs s vidÊo , s ericsson vends jeux audio internet tv.
Není tady
Moc děkuji za odpovědi
A jetě bych se zeptala, je vás tu hodně pěstitelek.. Jak poznám, e dozrála dýně hokkaido? Děkuji.
Upravil(a) Verčulka (8. 8. 2011 21:00)
Není tady
hojky holky
Tak koukám řeíte plínky tak asi taky zkusim tesco jen mám starch aby se neoprudila ted poslední dobou se mi oprudí sedí ji jen huggies jinak pampers pročůrame taky ani je nekupuju jen kdy je dostaneme
Evi čínskou chci zkusit ale nejsou ted finance a ta čínská je fakt drahá za jedno sezení a nějaký čajíček tam necha tak 1500 a 2000 a to ted fakt nemám äle ty střeva mě furt zlobí a u mě to se.e fakt moná je to i počasím
Není tady
Oliii, to má pravdu, e ty čaje jsou drahý. My natěstí alespoň ty konzultace máme ze známosti zdarma. Synovi to na exém pomohlo, ale vypil od letna čaje a snědl bylinné kuličky tak za 5000 Kč určitě. No pro začátek by Ti asi pomohla i ta čínská dieta. Tu má syn "na míru" taky a dodruje ji tak na 90%. Jídlo dělá straně moc, jak se na naí svatbě nacpl veho, tak se mu exém rozjel a dostával se s toho skoro měsíc (zase dietou). Teď mi mamka přivezla kapky od tibetské medicíny zn. Epam. 3 kapky mu maeme 4x denně na exém a pomáhá to dost dobře.
Exém sice má troku pořád, ale od ledna jsme bez kortikoidů a větinou se nekrábe. Je to skoro zázrak.
Já jsem si zrovna dnes uvařila čínský lektvar na posílení (abych neměla ty depresivní a únavové stavy), a do pití se mi nechce, čají vypadá olivě a chutná jetě hůř, ale pomáhá.
Upravil(a) eva4444 (8. 8. 2011 23:01)
Není tady