|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Dobrý den všem,
máte prosím někdo zkušenost s tímto olejem ve spreji
www.olejedokuchyne.cz/olejedokuchyne/es … reji-500ml
nebo vůbec s oleji ve spreji? V poslední době se o tom často mluví a než serozhodnu je např.vyzkoušet, ráda bych uvítala pár dobrých rad.
Děkuji N.
Není tady
Ahoj Natálko,
já mám doma ten zmíněný Easy Cook.
Funguje to skvěle - není třeba velké množství oleje/másla a věci (jak sladké tak slané) se nepřipalují. Olej velmi pěkně voní.
Je ale jedna věc, kvůli které si už další takovou plechovku nepořídím. Když ho používám - stříkám do nádoby, tak vzniká mastný prach, který nejen že jde do obličeje a na oblečení, ale na všechno okolo. Prostě jako když stříkáš tužidlo - taky to nejde jedním směrem.
Z tohoto důvodu si schraňuji nádobu s pumpičkou a olej budu používat z ní. Efekt bude myslím stejný a nebudu mít mastnou celou kuchyň včetně mě 
Není tady
Už asi 8 let používám http://www.nejlepsiceny.cz/kuchynske-ol … azani.html
Maximální spokojenost.