|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak mi v navaznosti na ty carymaryfuky napadlo, ze kdyby Jarousek svuj dotaz opravdu prednesl sve choti, mohla by mu odpovedet: Klidne, mas ju v lednici (jako toho lahvaca, ze jo...)
Není tady
Bloss - připomněla si mě něco.
Když jsme před lety jezdili s manželem na jabka do SRN - prohlíželi jsme projíždějhící autem lidi. KOmentoval - ty Němky - strašný, žádná z nich nebyla hezká, a ty hadry na sobě. Přijeli jsme do Čech - a manžel začal na mladý holky stojící u silnice troubit a mávat jim. říkám - co je?
A on - no oni ted budou přemýšlet, kdo to na ně troubil, že ho neznaj. 
Není tady

Jarouš napsal(a):
Ahoj ženy, vadilo by vám, kdyby se váš manžel vyjádřil, že by měl chuť na nějakou dvacítku? A kdyby to samozřejmě chtěl uskutečnit.
To je jednoduche, uz by to nebyl muj muz. O neco takoveho nestojim. neumim si predstavit, ze by takovou hloupost rekl. Nema tak nizke IQ.
Není tady
Blossom napsal(a):
Hele, Jarouši, na takovou situaci znám jeden výborný vtip:
Manželé, zhruba stejně staří, slaví současně 50.narozeniny a v té samé době i třicet let od svatby.
Zjeví se jim kouzelná víla, a říká - za to, že jste si byli celou dobu věrni, si něco přejte.
Nejdřív si přeje manželka - cestu kolem světa. Čárymáryfuk- a víla jí podává jízdenku na cestu kolem světa.
Manžel se chvíli ošívá, ale pak to ze sebe vysouká: Já jsem byl dosud věrný, pravda, ale já bych chtěl okusit jaké to je být se ženou o třicet let mladší...
Víla povídá - není problém. Čárymáryfuk - a rázem mu bylo osmdesát let.
Dobře mu tak.![]()
Bloss, tak to je dobrý 

Není tady