Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 27. 7. 2011 23:26

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: osmnáctka

Tak mi v navaznosti na ty carymaryfuky napadlo, ze kdyby Jarousek svuj dotaz opravdu prednesl sve choti, mohla by mu odpovedet: Klidne, mas ju v lednici (jako toho lahvaca, ze jo...)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#27 27. 7. 2011 23:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Bloss - připomněla si mě něco.
Když jsme před lety jezdili s manželem na jabka do SRN - prohlíželi jsme projíždějhící autem lidi. KOmentoval - ty Němky - strašný, žádná z nich nebyla hezká, a ty hadry na sobě. Přijeli jsme do Čech - a manžel začal na mladý holky stojící u silnice troubit a mávat jim. říkám - co je?
A on - no oni ted budou přemýšlet, kdo to na ně troubil, že ho neznaj. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 4. 8. 2011 14:15

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Jarouš napsal(a):

Ahoj ženy, vadilo by vám, kdyby se váš manžel vyjádřil, že by měl chuť na nějakou dvacítku? A kdyby to samozřejmě chtěl uskutečnit.

To je jednoduche, uz by to nebyl muj muz. O neco takoveho nestojim. neumim si predstavit, ze by takovou hloupost rekl. Nema tak nizke IQ.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#29 5. 8. 2011 21:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Hele, Jarouši, na takovou situaci znám jeden výborný vtip:

Manželé, zhruba stejně staří, slaví současně 50.narozeniny a v té samé době i třicet let od svatby.
Zjeví se jim kouzelná víla, a říká - za to, že jste si byli celou dobu věrni, si něco přejte.

Nejdřív si přeje manželka - cestu kolem světa. Čárymáryfuk- a víla jí podává jízdenku na cestu kolem světa.

Manžel se chvíli ošívá, ale pak to ze sebe vysouká: Já jsem byl dosud věrný, pravda, ale já bych chtěl okusit jaké to je být se ženou o třicet let mladší...
Víla povídá - není problém. Čárymáryfuk - a rázem mu bylo osmdesát let.

Dobře mu tak. stolt dumbom

Bloss, tak to je dobrý lollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí