|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj ženy, vadilo by vám, kdyby se váš manžel vyjádřil, že by měl chuť na nějakou dvacítku? A kdyby to samozřejmě chtěl uskutečnit.
Není tady
Jarouš napsal(a):
Ahoj ženy, vadilo by vám, kdyby se váš manžel vyjádřil, že by měl chuť na nějakou dvacítku? A kdyby to samozřejmě chtěl uskutečnit.
to víš, že nevadilo, jen aby nešel s věkem ještě níž, aby pak neměl problémy se zákonem !
Není tady
To může prohlásit jen chlap,který má mozek v kalhotách only+ IQ tykve!
Není tady

Jarouši, vadilo by ti, kdyby ti manželka roztouženě sdělila, že ten (dvacetiletý ) soused je k nakousnutí a že to uskuteční někdy během příštího týdne ?
Není tady
Jarouš napsal(a):
Jo na dvacítku by si měl chut? Tak běž a zkus jí. Bych mu odpověděla já.
Protože kdybych zakázala, rozčilovala se, tak to stejně nepomůže. KDyby to chtěl udělat tak to udělá a nebude se mě ptát.
Není tady
Jarouš napsal(a):
To je hloupý dotaz. Jako jeho autor?
Proboha.
dája028 napsal(a):
Jarouši, vadilo by ti, kdyby ti manželka roztouženě sdělila, že ten (dvacetiletý ) soused je k nakousnutí a že to uskuteční někdy během příštího týdne ?

No možná by to zrovna tomuto Jaroušovi ani nevadilo, když má tak přiblblý dotaz. 
Btw Jarouši, proč píšeš o dvacítce, když nadpis je osmnáctka? Mezitím sis to rozmyslel a raději 2 roky přidal? 
Upravil(a) majkafa (25. 7. 2011 21:46)
ne, nevadilo 

...smajl s kulometem tu bohužel není...
Jsi ženatý, že se tak (blbě) ptáš 
???
Není tady

Debila, ktorý by sa mi zveroval s takýmito koníčkami, by som si manžela nikdy nevzala.
Takže to je z okruhu "celkom nereálnych sci-fi"... 
Upravil(a) Selima (27. 7. 2011 13:02)
Není tady

Jarouš napsal(a):
Čoveče, tys přestal dřít u tchána, že tě napadaj takový blbiny...?
Ale abych ti odpověděla... vadilo. Zjištění, že jsem si vybrala špatnýho partnera je vždycky bolavý...Vadilo mi, že můj muž je takovej pablb, že problémy řeší milenkou, vadilo mi zjištění, že jsem si vzala... koho jsem si vzala. Vadilo mi, že jsem taková krá.va... Dneska už mi ten člověk nevadí, dneska je mi lhostejnej, a i kdyby dostal chuť na trpaslíka tak by to se mnou nehlo. 
Není tady

Jarouš napsal(a):
Jsem myslela, ze nejsilnejsi pivo je "ctrnactka"...

Upravil(a) ViktorkaM (26. 7. 2011 8:02)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Jarouš napsal(a):
Jsem myslela, ze nejsilnejsi pivo je "ctrnactka"...
![]()
Osmnáctka je určitě, už jsem pila ...., možná bude i dvacítka. Jak to je Jarouši? Kdo ji vaří? 
Není tady
Osmnáctka je pro ty, co nic nevydrží... 
Pivovar U Medvídků produkuje X-BEER. Se svými více než třiceti stupni a zhruba jedenácti procenty alkoholu je nejsilnějším pivem v Čechách a jedním z nejsilnějších piv světa.
Nejsilnější slovenské pivo Brokát 27 Old Beer vaří v Rožňavě.
Skotský pivovar BrewDog prohlašuje, že má nejsilnější pivo, jaké jste kdy pili. Jmenuje se Tactical Nuclear Penguin a má 32 procent alkoholu.
Není tady
helena napsal(a):
Osmnáctka je pro ty, co nic nevydrží... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Pivovar U Medvídků produkuje X-BEER. Se svými více než třiceti stupni a zhruba jedenácti procenty alkoholu je nejsilnějším pivem v Čechách a jedním z nejsilnějších piv světa.
Nejsilnější slovenské pivo Brokát 27 Old Beer vaří v Rožňavě.
Skotský pivovar BrewDog prohlašuje, že má nejsilnější pivo, jaké jste kdy pili. Jmenuje se Tactical Nuclear Penguin a má 32 procent alkoholu.
No ale že by si dal třicítku, to řekne Jarouš manželce až za 10 let. Teď je na to příliš mlád. 
Není tady

majkafa napsal(a):
Jarouš napsal(a):
Proboha.
Majkafo, ty kozíno. Přečetl jsem tu pár vláken a styděl jsem se až po kotníky. Perverzní otázky tu lítaj hlava nehlava a ty si budeš hrát na neviňátko. Tady na tomhle serveru.
Upravil(a) Jarouš (26. 7. 2011 18:13)
Není tady
Jarouš napsal(a):
Majkafo, ty kozíno. Přečetl jsem tu pár vláken a styděl jsem se až po kotníky. Perverzní otázky tu lítaj hlava nehlava a ty si budeš hrát na neviňátko. Tady na tomhle serveru.
Záleží na tom, kdo co má za perverzní.
Možná by ses měl víc věnovat své paní, třeba i "perverzně", a nedumat nad dvacítkama, heh.

tak mu to teda nandej 
Není tady

Jarouš napsal(a):
...Majkafo, ty kozíno. Přečetl jsem tu pár vláken a styděl jsem se až po kotníky. Perverzní otázky tu lítaj hlava nehlava a ty si budeš hrát na neviňátko. Tady na tomhle serveru.
Ona jo, a rada. Jinak za MNE, jses tady spravne. Ptej se dal. Minimalne "pobavis publikum"..., maximalne se dockas odpovedi, po ktere ses pidil...

Upravil(a) ViktorkaM (26. 7. 2011 21:20)
Není tady

majkafa napsal(a):
..."Záleží na tom, kdo co má za perverzní"...
Možná by ses měl víc věnovat své paní, třeba i "perverzně", a nedumat nad dvacítkama, heh.
Doufam (aspon v skrytu duse, ze si Majka precte, co SAMA napsala (vzhledem k ZRCADLEM, ktere sama tak cti
), co napsala

Není tady

Jarouš napsal(a):
...Majkafo, ty kozíno. Přečetl jsem tu pár vláken a styděl jsem se až po kotníky. Perverzní otázky tu lítaj hlava nehlava a ty si budeš hrát na neviňátko. Tady na tomhle serveru.
Ja se se svoji ctrnactkou pivem snazila tema jen "nadlehcit".
Ze je TAK ON, me ani ve snu nenapadlo...

Není tady
Viktorko, máš na mysli to, že miluji ženatého muže?
Já jsem na rozdíl od Jarouše volná. I! v tom je mezi námi rozdíl.

majkafa napsal(a):
Viktorko, máš na mysli to, že miluji ženatého muže?
Já jsem na rozdíl od Jarouše volná. I! v tom je mezi námi rozdíl.
Kupodivu nemam. Mylsim, ze sem "nejak prisel, nejak se sveril, ocekaval nejake reakce, ty jsi reagovala jak jsi reagovala, on napsal svuj dojem, a ja napsala taky svuj (na jeho reakci). Co jsi V TOM videla ty, je TVE - cimz tak rada argumentujes... tak si to prober po svem, madam dokonala... 
Upravil(a) ViktorkaM (26. 7. 2011 22:07)
Není tady

Jarouš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jarouš napsal(a):
Proboha.
Jarouši, tak sem příště nechoď s dotazy podobného rázu a nebudeš se muset vztekat, když se na Tebe někdo osopí 
Není tady
Tedy, přečetla jsem si toto vlákno a skvěle jsem se bavila. Nejlepší jsou asi
javena: "Kdyby dostal chuť třeba na trpaslíka, ani by to se mnou nehlo"
a Viktorka "Já myslela, že nejsilnější pivo je čtrnáctka"...
Ale k věci:
Za sebe musím říct, že třeba s manželem jsme měli tak otevřený vztah, že i o těchto věcech jsme si párkrát spolu povídali. Tedy o tom, že ačkoli se máme rádi a nechtěli bychom žít s nikým jiným (oba), tak že se někdy kouknem po pěkném protějšku a dostanem na něj hypoteticky chuť, zkrátka - člověk si řekne - to je nádherná ženská (chlap), tedy, jaké by to s ní (ním) asi bylo?
Tak že nás takovéto myšlenky samozřejmě napadají. A že to (oba) považujem za normální a v podstatě neškodné.
A nenadávala jsem ani, když se manžel po nějaké pěkné ženské ohlédl, naopak, šklebila jsem se tomu, i když jsme jednou kvůli dvěma pěkným babám u silnice málem sjeli do příkopu
.
Můj názor je, že:
pomyslet se smí
zasnít se člověk smí
podívat se s chutí člověk smí,
i když jde o někoho jiného, než je váš zákonitý partner.
Druhá věc by byla, kdyby mi partner řekl ten dovětek "A že to s ní chce uskutečnit".
To bych asi možná chvilku koukala takhle
, no a pak bych mu řekla - Proč ne? Klidně. 
Ale domů už se pak pochopitelně nevracej....
(A myslela bych to smrtelně vážně).
Upravil(a) Blossom (27. 7. 2011 21:43)
Hele, Jarouši, na takovou situaci znám jeden výborný vtip:
Manželé, zhruba stejně staří, slaví současně 50.narozeniny a v té samé době i třicet let od svatby.
Zjeví se jim kouzelná víla, a říká - za to, že jste si byli celou dobu věrni, si něco přejte.
Nejdřív si přeje manželka - cestu kolem světa. Čárymáryfuk- a víla jí podává jízdenku na cestu kolem světa.
Manžel se chvíli ošívá, ale pak to ze sebe vysouká: Já jsem byl dosud věrný, pravda, ale já bych chtěl okusit jaké to je být se ženou o třicet let mladší...
Víla povídá - není problém. Čárymáryfuk - a rázem mu bylo osmdesát let.
Dobře mu tak.