6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nebaví mě slovíčkařit a pitvat. Napsala jsem svůj názor , tot vše. Nehodlám ho rozebírat,přijde mi to ztráta času. Jdu ven a užívat si přítomnosti.
A mysli si Majkafo, co chceš, já Ti to neberu. Jen prostě dle mých kritériích sama žiješ slepovaný vztah. Ale to je můj názor, tak na to, co si myslím, nemusíš odpovídat
Upravil(a) dusička (16. 7. 2012 16:49)
Není tady
dusičko, tak proč mou definici slepovaného vztahu teda pitváš?
A jestli podle tvých kritérií žiju slepovaný vztah - no a co?
O slepovaných vztazích říkám, že jestli opravdu vydržely, se pozná, až když jeden z aktérů umře a budou před jeho smrtí ještě pořád vztah mít.
O slepovaných vztazích říkám, že jestli opravdu vydržely, se pozná, až když jeden z aktérů umře a budou před jeho smrtí ještě pořád vztah mít.
Jóóó?
A co když "jeden z aktérů umře" těsně po kajícném návratu? Vydržel vztah... nevydržel...?
Upravil(a) helena (17. 7. 2012 7:10)
Není tady
helena napsal(a):
Jóóó?
A co když "jeden z aktérů umře" těsně po kajícném návratu? Vydržel vztah... nevydržel...?
To už je na tobě, heleno, jak si to rozhodneš.
Já si na to budu nahlížet zase podle svého.
Btw znám jiné radosti, než takhle něco pitvat. Nepracuji v agentuře JPP.
Ale když to dělá radost tobě, užívej si.
Upravil(a) majkafa (17. 7. 2012 7:13)
A já zase věřím,že slepovaný vztah může fungovat.
Lidi dělaj spousta chyb, a proto se třeba "odlepěj". Jak se říká, něco špantý je k něčemu dobrý.
Možná partneři zjistí, že si chybí, že se maj rádi, že to bylo "jen" nedorozumění. Ujasní si situaci, udělaj tlustou čáru, pročistí se vzduch, snaží se najít kompromis, nedělají furt stejnou chybu.
Člověk se vyvíjí,čas mění.
Když to chtěj ti dva slepit, proč ne.
Není tady
To už je na tobě, heleno, jak si to rozhodneš.
Hm... já si nic rozhodovat nepotřebuju.
To byla otázka, víš... ne žádost o radu
Není tady
majkafa napsal(a):
dusičko, tak proč mou definici slepovaného vztahu teda pitváš?
A jestli podle tvých kritérií žiju slepovaný vztah - no a co?
A neslepované vztahy také musí vydržet až do smrti? Tohle kritérium je mimochodné.
Není tady
Musí? Nikde nezmiňuji nic o MUSÍ.
A vůbec, proč máte problém s mými kritérii? Já se vám do těch vašich taky nestarám.
Mějte si klidně mimochodná, úzko či širokorozchodná nebo klidně žádná.
Jak je libo.
Já mám ta svá zase tak, jak je libo mně.
A vůbec, proč máte problém s mými kritérii?
Zdá se ti, že máme nějaký problém?
Dusička píše "mysli si Majkafo, co chceš, já Ti to neberu. Jen prostě dle mých kritérií", já napsala "To byla otázka, víš" a Bramborka "také musí vydržet až do smrti?"
Jeden vyslovenej názor, dvě položený otázky... a jako odezva laskavé sdělení "Já se vám do těch vašich taky nestarám. Mějte si klidně mimochodná, úzko či širokorozchodná nebo klidně žádná. Jak je libo."
Není tady
heleno, jestli takhle doma rozebíráš každé slovo, co řekne tvůj manžel, tak ho upřímně lituji. Kdybys byla mým partnerem, což naštěstí nejsi, už dávno bych s tebou nebyla anebo bych za slabší chvilku seděla v kriminále.
Ostřejší nebudu, protože za ban mi nestojíš.
Upravil(a) majkafa (17. 7. 2012 11:45)
majkafa napsal(a):
heleno, jestli takhle doma rozebíráš každé slovo, co řekne tvůj manžel, tak ho upřímně lituji. Kdybys byla mým partnerem, což naštěstí nejsi, už dávno bych s tebou nebyla anebo bych za slabší chvilku seděla v kriminále.
Ostřejší nebudu, protože za ban mi nestojíš.
to co si ted napsala, mi přijde,jako by si psala o sobě a ne o Heleně. že by zrcadlení?
Upravil(a) dusička (17. 7. 2012 12:12)
Není tady
Představuju si Majkafu ve vládě,jak chce být tím ministrem...no ,oni často demagogičtí jsou....to by byl mazec..
Není tady
jak chce být tím ministrem
Mám dojem, že se mýlíš... že chce být předsedkyní vlády...
Ale nevylučuju, že se pletu já... už ta paměť není, co bejvala...
Není tady
helena napsal(a):
jak chce být tím ministrem
Mám dojem, že se mýlíš... že chce být předsedkyní vlády... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale nevylučuju, že se pletu já... už ta paměť není, co bejvala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
PRIME ministrem.
Není tady
Mně se furt nějak vybavuje Zaorálek, když to čtu.. no nic...
Každopádně už plně chápu význam pojmu "fenomén"..
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mně se furt nějak vybavuje Zaorálek, když to čtu.. no nic...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No konečně.
Upravil(a) majkafa (17. 7. 2012 15:57)
majkafa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No konečně.
Že by chytrému napověz,hloupého....??
Není tady
Fenomén Majkafa. Fenomén internetových diskuzí.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Jsi skvělá, že ti to konečně došlo. Super. Chválím. Bylo to náročné, ale nakonec se povedlo
Ale zase - budu skromná. Všech internetových diskuzí na celém světě určitě ne.
Upravil(a) majkafa (18. 7. 2012 11:11)
Fenomén internetových diskuzí, do kterých ji ještě vpustí
Aj lav jú
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Fenomén internetových diskuzí, do kterých ji ještě vpustí
Aj lav jú
Kdysi jsem jí považovala za moudrou ženu. Ovšem už delší dobu vidím jen prázdnou pozu, kterou často neudrží . Na druhou stranu mě její křečovitost, povýšenost začíná hodně bavit.
Není tady
A máš prosím na mysli fenomén jako "génia" nebo fenomén jako "úkaz" (viz slovník synonym)
Není tady
agewa napsal(a):
Kdysi jsem jí považovala za moudrou ženu. Ovšem už delší dobu vidím jen prázdnou pozu, kterou často neudrží . Na druhou stranu mě její křečovitost, povýšenost začíná hodně bavit.
agewo, s některými lidmi se bohužel musí mluvit jejich vlastní řečí. Jinak nerozumí.
Dovolím si připomenout, že jsme . Do diskuse na téma majkafa na tomto vlákně jsem se nezapojovala, ale na Želviččino psaní jsem musela.
Prosím, vraťme se k tématu vlákna a připomínám, tohle není mé vlákno a já jsem nežádala o rozbor mé osoby. Jestli mě jistá skupina přispěvatelek nepřestane přepírat na různých vláknech, téměř vždy mimo téma, a následně si ta samá skupina i další přispěvatelé (oprávněně) stěžovat, požádám o zásah moderátorek.
Zřejmě je na babinetě okurková sezona a agentura JPP nemá co dělat, ale má nutkavou potřebu mě rozebírat.
Děkuji za pochopení.
Upravil(a) majkafa (18. 7. 2012 12:22)
Majkafo - hele a co kdyby sis dala ignore nickům,který Tě rozebíraj?
Já jen,jestli by někdo zbyl, s kým by sis tu psala?
Není tady