Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1151 7. 7. 2012 14:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: BOJOVAT O NĚJ MÁ SMYSL, ALE JDE ŽÍT PO VÍTĚZSTVÍ ŠŤASTNĚ?

majkafa napsal(a):

heleno, pro mě je tak samozřejmé zdravit, že mě nenapadlo, že speciálně tobě o tom mám napsat, jinak si tam vymyslíš zase nějakou blbost.
Kiaro, nepovídej. Proč se v tom případě obtěžujete komentáři a přitakáváním - iá iá iá? smile

petře, troufám si říct, že se mýlíš. Nejsem rozebírána proto, že rozebírám někoho já ve snaze poradit mu, ale proto, že to prostě některým rejpalkám nedá. wink

Vidíš, ještě by tě tady některé sterilizovaly. Místo psaní k tématu vlákna.

lollollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1152 7. 7. 2012 14:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Kiara napsal(a):

stolt tak tak ... stolt Peťo, víš co se říká - stačí jedna kapka a hned je z Tebe taťka ... lol

říká se - jedna kapka, už to ťapká reta

a kdo to říká ? ty ? u nás se to říká jinak.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1153 7. 7. 2012 14:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

... i kdyby se sebevíc bránil.

přesně jsi to trefila, heleno. Už jsem tě několikrát prosila i žádala, abys mi dala pokoj. stolt
Ale tyhle mé ze začátku prosby, nyní již žádosti evidentně ignoruješ.
Tys mě nežádala, abych tě rozebírala. Já tebe jo. Tak si tyhle kecy nech pro sebe a zameť si před svým vlastním prahem.

tak co se divíš big_smile

Není tady

#1154 7. 7. 2012 14:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

... i kdyby se sebevíc bránil.

přesně jsi to trefila, heleno. Už jsem tě několikrát prosila i žádala, abys mi dala pokoj. stolt
Ale tyhle mé ze začátku prosby, nyní již žádosti evidentně ignoruješ.
Tys mě nežádala, abych tě rozebírala. Já tebe jo. Tak si tyhle kecy nech pro sebe a zameť si před svým vlastním prahem.

tak co se divíš big_smile

Pavli big_smile
Takže Majkafa vlastně žádala Helenu, aby jí rozebírala. No to je gol. Podvědomí neošálíš. lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1155 7. 7. 2012 14:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

A nepřestanou a nepřestanou.
Tak přestanu já. Protože moudřejší ustoupí.

Tak jsem zvědavá.
No oni nás brzo moderátoři vypípaj,že to tu plevelíme. ale jsem fakt zvědavá, jestli si Majkafo rozumější a ustoupíš,jak píšeš

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1156 7. 7. 2012 14:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to bude díky majce veselá sobota big_smile

Není tady

#1157 7. 7. 2012 14:43

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dusička napsal(a):

Nechcete si to vyříkat Majkafo v SZ?
Nebaví mně přeskakovat osobní vyřizování v příspěvkách.
Petře - až jednou budeš mít dospělýho syna (třeba) řekneš mu, že kondomy jsou blbý?
Nebo budeš propagovat kondomy, jako spolehlivou ochranu před početím a před nemocema.
Protože dnešní mládež funguje s pánskou ochranou, jsou zodpovědnější, než jsme byli dřív my. wink

Samozřejmě že ne. Já přece nic proti nim nemám, sám je používám. Jen jsem tvrdil že mají hodně daleko do 100% antiko wink

Není tady

#1158 7. 7. 2012 15:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mají hodně daleko do 100% antiko
Koukám, že už ses nám z toho rozveršoval http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1159 7. 7. 2012 15:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PetrHl napsal(a):

dusička napsal(a):

Nechcete si to vyříkat Majkafo v SZ?
Nebaví mně přeskakovat osobní vyřizování v příspěvkách.
Petře - až jednou budeš mít dospělýho syna (třeba) řekneš mu, že kondomy jsou blbý?
Nebo budeš propagovat kondomy, jako spolehlivou ochranu před početím a před nemocema.
Protože dnešní mládež funguje s pánskou ochranou, jsou zodpovědnější, než jsme byli dřív my. wink

Samozřejmě že ne. Já přece nic proti nim nemám, sám je používám. Jen jsem tvrdil že mají hodně daleko do 100% antiko wink

Nic na světě není stoprocentní, Petře smile ale používání kondomů u pánů alespoň částečně eliminuje riziko neplánovaného či nechtěného rodičovství.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1160 7. 7. 2012 16:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no a kromě toho, že bys neměl být otcem dřív, než plánuješ, tak taky bys neměl nic chytit vissla
přijď peťo, až zas nebudeš vědět, my ti tady s holkama rády poradíme tonguebig_smilevissla

Není tady

#1161 8. 7. 2012 13:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

No, vidíš, 100% antiko......... já jsem šla na sterilizaci, právě proto, abych byla 100% v klidu a nedočkala se nechtěnýho mimča. Protože ho s partnerem nechceme ani jeden. A ani ve snu by mě nenapadlo si "nechat udělat" dítě od partnera, aniž by o tom ne jen věděl, ale aniž by s tím souhlasil. To mi přijde jako popdraz a ty já nedělám.
Jako pojistka na chlapa mi to přijde naprosto ubohý.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1162 8. 7. 2012 13:21

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš, Modroočko - a já jsem se už víckrát setkala s případy, kdy se slečně nebo paní zdálo, že dítě jako "pojistka na partnera" je naprosto geniální tah, který v žádném případě nemůže selhat grater

A Petrovi bych přála, aby na tuhle kategorii slečen či paní neměl tu smůlu narazit ... vissla

Není tady

#1163 8. 7. 2012 15:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale no tak holky, zase to tak nehroťte wink

Není tady

#1164 8. 7. 2012 16:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

helena napsal(a):

mají hodně daleko do 100% antiko
Koukám, že už ses nám z toho rozveršoval http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

lolloltummenupp rozhodně to nebyl úmysl

Není tady

#1165 14. 7. 2012 7:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A přidám sem něco, o čem jsem psát nechtěla. Nicméně napíšu. Kolem mého partnera brousí jeho bývalá žena. Podotýkám, že se rozvedli proto, že ona chtěla volnost a rozhodovat o všem sama, je to dva roky. Nevyhovovalo jí, že partner je trochu víc dominantní, prostě chlap, kterej všechno zařídí, postará se o rodinu, vyřeší problémy.
Měla přítele, chtěla se rozvést. Fajn. S přítelem se nedávno rozešla a teď volá mému partnerovi, jestli by se u ní nestavil, jestli za ním může přijít na pivo, prostě kvůli blbostem. Před dvěma týdny za ním došla i do hospůdky, věděla, že tam s ním nejsem, klábosila tam, vykládala mu, co že by cosi chtěla koupit, atd, atd. Vím to od kamaráda, prý ji můj partner "utřel", že má mě, jiný zájmy a že to jsou její problémy, ho to už dnes nezajímá. Na vesnickou o den později zábavu přišla sama, sedla si k nám ke stolu, sedělo nás tam víc, společní známí, jsou všichni z jedné vesnice. Samozřejmě se mi, jakoby jen tak mezi řečí, nezapomněla zmínit, že s ním na tom pivu byla. On jako chlap to hned nepozná, já jako ženská jsem to vycítila okamžitě a nebyla jsem jediná, kdo si toho všiml, že za ním brousí. Bylo vidět, že se chová divně, lítala od chlapa ke chlapovi, snažila se být středem pozornosti, mně to pžišlo vcelku dost směšný a partner to druhý den jen doma okomentoval, že takový chování se mu u ženských silně nelíbí. Byla to prostě taková trapná snaha o upoutání pozornosti.A dokonce se prý zmínila kamarádce, že udělala chybu, když se s ním rozvedla, že by ho brala zpátky.  Když mi ji jedna společná známá představovala, tak docela afektovaně pronesla, že ona s tím nemá problém, se se mnou seznámit. Když nemá, proč to říká? Jsou to moje a nejen moje postřehy.
Jinak je mi to vcelku jedno, já se takhle nechovám. A v případě, že budu vědět, že ona o svého bývalého muže usiluje a on uvažuje o tom, jestli má být se mnou nebo se vrátit k ní, okamžitě vztah ukončím. Proč? Chlap, kterej se rozhoduje mezi dvěma ženskýma pro mě ztrácí kredit. Když neví, jestli jsem ta "první a jediná", pak nemá smysl s ním být.
Naštěstí to tak nevypadá. On na to časem dojde sám, že ho ona nahání, já mu to říkat nebudu a nemíním se shodit na její úroveň. ani o tom nemíním s partnerem diskutovat. Proč taky, nejsem hádavá semetrika. Tím bych se jen shodila a to je pod mou úroveň.
Takže pro mě nemá smysl bojovat, když o mě někdo nestojí a nebo se rozhoduje mezi mnou a jinou, konec, ten člověk si mě nezaslouží. Nejsem věc na trhu.
Takže já bych už nikdy o chlapa nebojovala. Bojovala jsem jen o BM a to jen nějakou dobu, než mi došlo, že o takovýho chlapa už nestojím, tak jsem jí ho přeexpedovala. Ať ho má, když ho chtěla. Pro mě ztratil cenu.

Není tady

#1166 14. 7. 2012 7:51

majkafa
Host

Děláš to dobře, Modroočko. Je prima dojít k tomu, že o chlapa nemá cenu bojovat. Buď se mnou být chce nebo nechce. Ale snižovat se k tomu, abych o něj bojovala, to už ne.
A taky když se rozhoduje mezi mnou a jí, o takového nestojím.
Vím, že v mém podání to může znít zvláštně. Ale cítím a vím, že můj muž se nerozhoduje mezi mnou a jinou ženou.

Upravil(a) majkafa (14. 7. 2012 7:53)

#1167 14. 7. 2012 8:00

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Je to uvědomění si své ceny. Já jsem si svoji cenu uvědomila a v ten moment jsem pochopila, že nebudu bojovat. Ona na něj čekala celou dobu, mezi kterou z nás se rozhodne, mně za to už nestál, takže jsem ho poslala k ní. Ona má pocit vítězství. Ale jaký to je vítězství? Mně by netěšilo.

Není tady

#1168 14. 7. 2012 8:13

majkafa
Host

Život je tak zajímavý. Moc mě baví žít ho, nechat se překvapovat, co nového, jaká nová poznání, zase dneska přinese :-)
Je příjemné sledovat, jak se měníme, jak moudříme. A někdy taky hloupneme. big_smile Ale v důležitých věcech spíš moudříme. stolt

#1169 14. 7. 2012 8:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Život je tak zajímavý. Moc mě baví žít ho, nechat se překvapovat, co nového, jaká nová poznání, zase dneska přinese :-)
Je příjemné sledovat, jak se měníme, jak moudříme. A někdy taky hloupneme. big_smile Ale v důležitých věcech spíš moudříme. stolt

stolt

Není tady

#1170 14. 7. 2012 9:15

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, ale je to hezký zjištění co?:-))

Není tady

#1171 14. 7. 2012 9:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ach jo :-))))

Není tady

#1172 14. 7. 2012 14:22

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Moodroočko a Majkafo,ty boje o chlapa taky jako ženská nechápu;já mám nejradši,když je bojováno přímo o mně!big_smile-což jsem i zažila a dnes musím říct,že není nad ten duševní klídek....gloriagloria

Není tady

#1173 14. 7. 2012 14:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Moodroočko a Majkafo,ty boje o chlapa taky jako ženská nechápu;já mám nejradši,když je bojováno přímo o mně!big_smile-což jsem i zažila a dnes musím říct,že není nad ten duševní klídek....gloriagloria

Jaku, nerouhej se wink Aby ses jednoho krásného dne taky do podobné situace nedostala. To je dřív, než na nový boty wink

Není tady

#1174 14. 7. 2012 15:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Jaku napsal(a):

Jaku, nerouhej se wink Aby ses jednoho krásného dne taky do podobné situace nedostala. To je dřív, než na nový boty wink

stolt

Není tady

#1175 14. 7. 2012 15:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jinak já vám tady do toho vašeho rochnění se v tom, jak vy nic, vy byste nebojovaly nechci pindat wink
ale podle mýho je rozdíl, jestli se jedná o někoho, kdo je ve vašem věku, k partnerovi ho nevážou ani děti, ani majetek, ani x dalších věcí - to se pak líp hrdě ukážou dveře (nakonec o co jde, chlapů po světě běhá) - nebo jde o mladou maminku s dětma, dluhy, a do té doby prima chlapem. tam bych to chápala, že si to "svý" chce třeba uhájit a že chlapovi hned neukáže dveře.
a že vám to nevyšlo, když jste se snažily kdysi bojovat o chlapa - no nevyšlo no, to se stává. jinde to třeba vyjít může, každej vztah je jinej a každej z nás je jinej.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí