|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
odkud víš, že jsem mu ahoj neřekla?
Od tebe 
"Otočila jsem se, koukal na mě. Dívali jsme se vzájemně chvilku do oči, on se sklonil k vozíku ke svému synovi, tvářil se, že mě nevidí a úkosem koukal, jestli se na něj stále dívám. Chvíli jsem tam stála překvapená, říkala jsem si, neumím se tvářit, že ho neznám a v životě jsem ho neviděla, když máme dvě dospělé děti a žili jsme spolu přes 20 let. Ale pak jsem si řekla, kašlu na tebe, když mi nedokážeš říct ani ahoj a tváříš se, že mě nevidíš. Když se chováš jako malý kluk. Vzala jsem si vozík a odešla nakupovat."
Ani zmínky, že bys řekla... a divila bych se, kdyby ses opomněla zmínit, že jsi ho pozdravila 
Určitě nikdo nechtěl napsat samičky, když psal o mužích
No jo... "Samečky, fenky"
- to vypadalo jako že se píše o ženským rodě.
Ale líbí se mi, s jakou elegancí jsi přešaltovala od svého pohoršení nad tímto výrazem (ať už v jakémkoli rodě) k tomu, abys mi bystře vysvětlila, že mluvím z cesty 
Upravil(a) helena (6. 7. 2012 21:36)
Není tady
heleno, asi tě hodně zajímám, když máš potřebu mé psaní rozebírat a kopírovat. Proč?
Víš, ode mě to není. Je to tvá nesmyslná domněnka. Já jsem tam totiž nenapsala,že když jsem se na něj dívala, řekla jsem ahoj.
I když ty se divíš.
Já říkám automaticky ahoj těm, koho znám a potkám.
Mluvíš z cesty. Protože kdybys četla vše a ne jen ten můj příspěvek, věděla bys, že v celkových souvislostech mám na mysli samečky, t.j. mužný rod. Heleno, pro mě jsi trapná.
Upravil(a) majkafa (6. 7. 2012 21:48)

PetrHl napsal(a):
Selima napsal(a):
PetrHl napsal(a):
správně, jde o to mít tu možnost
Ale NAČO? Aby to bol väčší stres???
Alebo aby sa lepšie oblbovalo?
třeba to je jen takové - coby, kdyby jednou ...
No a ten šok potom, keď to "jednou" je tu...

Upravil(a) Selima (7. 7. 2012 8:09)
Není tady

majkafa napsal(a):
heleno, asi tě hodně zajímám, když máš potřebu mé psaní rozebírat a kopírovat. Proč?
majkafo, ruku na srdce - Ty to ostatním s oblibou děláš taky ... 
Není tady

Selima napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale NAČO? Aby to bol väčší stres???Alebo aby sa lepšie oblbovalo?
třeba to je jen takové - coby, kdyby jednou ...
No a ten šok potom, keď to "jendou" je tu...
![]()
Koukám, že PetrHl je se svým přístupem žhavým kandidátem na nějakou pěknou polízanici v podobě přinejmenším neplánovaného otcovství 
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
jenže M. to dělá pro svůj psychologický a psychlogický výzkum, od ostatních je to pouze nemístný zájem o M., jejich zrcadlení , jak neopomene zdůraznit.
sory, ale nedalo mi to 
Není tady
agewa napsal(a):
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
jenže M. to dělá pro svůj psychologický a psychlogický výzkum, od ostatních je to pouze nemístný zájem o M., jejich zrcadlení , jak neopomene zdůraznit.
sory, ale nedalo mi to

Není tady
Vy si nedáte pokoj s tím rozebíráním mé osoby. A to ani nemusím psát o ženatém milenci. 
Berte ohledy na stížnosti těch, které nebaví, že se vlákna zvrhávají v rozebírání mě. 
Tak mě napadlo, založte si vlákno na pavlači, kde budete jednotně psát, s čím na které vlákně ohledně mě souhlasíte, nesouhlasíte, všechny se tam hezky přidejte, ať neplevelíte tam, kam to nepatří. 

Upravil(a) majkafa (7. 7. 2012 9:32)
ale dyť ty jsi ráda prosím tě, tak nedělej 
majkafo, zrovna ty bys mohla co se plevelení týče držet klapačku. ty totiž strašně ráda druhý komanduješ, aby to nedělali, ale stejně tak ráda plevelíš vlákna druhých, tak toho divadla prosím tě nechej.
Upravil(a) PPavlaa (7. 7. 2012 9:35)
Není tady

Kiara napsal(a):
Selima napsal(a):
PetrHl napsal(a):
třeba to je jen takové - coby, kdyby jednou ...No a ten šok potom, keď to "jendou" je tu...
![]()
Koukám, že PetrHl je se svým přístupem žhavým kandidátem na nějakou pěknou polízanici v podobě přinejmenším neplánovaného otcovství

To mi chceš jako Kiaro naznačit že bych se měl radši dát na sterilizaci? 

Jenže já bych ještě rád měl nějaký malý sviště, takže asi ne 
Není tady

majkafa napsal(a):
Vy si nedáte pokoj s tím rozebíráním mé osoby. A to ani nemusím psát o ženatém milenci.
Berte ohledy na stížnosti těch, které nebaví, že se vlákna zvrhávají v rozebírání mě.
Tak mě napadlo, založte si vlákno na pavlači, kde budete jednotně psát, s čím na které vlákně ohledně mě souhlasíte, nesouhlasíte, všechny se tam hezky přidejte, ať neplevelíte tam, kam to nepatří.
Majko, není to jen reakce na akci? Ty přece velmi často rozebíráš někoho kdo přijde s novým dotazem. Tak se nediv že jsi pak rozebírána i ty 
Není tady
PetrHl napsal(a):
Kiara napsal(a):
Selima napsal(a):
No a ten šok potom, keď to "jendou" je tu...![]()
To mi chceš jako Kiaro naznačit že bych se měl radši dát na sterilizaci?![]()
Jenže já bych ještě rád měl nějaký malý sviště, takže asi ne
já bych řekla, že takhle to kiara nemyslela, jen ti možná chtěla naznačit, když četla to o kondomech a tak, že bys ty sviště mohl mít dřív, než bys čekal 
Není tady
když máš potřebu mé psaní rozebírat a kopírovat. Proč?
V tomhle konkrétním případě třeba proto, že místo abys prostě odpověděla "pozdravila jsem ho",
vystartuješ dotazem "odkud víš, že jsem mu ahoj neřekla?"
A troufám si odhadnout, že kdybys ho skutečně pozdravila a on neodpověděl, patřičně bys to rozmázla...
- nějakou zkušenost už přece jenom mám [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png[img]
pro mě jsi trapná
Ale... čistá jemná duše se snížila k osobnímu útoku...
Kterépak kuří očko ti bylo přišlápnuto?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Kiara napsal(a):
To mi chceš jako Kiaro naznačit že bych se měl radši dát na sterilizaci?![]()
Jenže já bych ještě rád měl nějaký malý sviště, takže asi nejá bych řekla, že takhle to kiara nemyslela, jen ti možná chtěla naznačit, když četla to o kondomech a tak, že bys ty sviště mohl mít dřív, než bys čekal
tak tak ...
Peťo, víš co se říká - stačí jedna kapka a hned je z Tebe taťka ... 
Ne, vážně - v dnešní době je používání kondomu u pánů, myslím, plně na místě. Ten, kdo se vymlouvá na sníženou citlivost, na podivné pocity, na alergii na latex a podobné pitomosti, ten si koleduje o pořádný malér. Nemyslím tím zrovna nechtěné těhotenství, ale při sexu s náhodnou nebo neznámou partnerkou může pán, který se vyhýbá kondomům, získat i takovou zkušenost, o kterou není příliš co stát
V nejlepším případě kapavku, někdy i něco mnohem horšího 
Není tady

majkafa napsal(a):
majkafo, taková celebrita tady zase nejsi, abychom se s něčím takovým vůbec začaly obtěžovat ... 
Není tady
heleno, pro mě je tak samozřejmé zdravit, že mě nenapadlo, že speciálně tobě o tom mám napsat, jinak si tam vymyslíš zase nějakou blbost.
Kiaro, nepovídej. Proč se v tom případě obtěžujete komentáři a přitakáváním - iá iá iá? 
petře, troufám si říct, že se mýlíš. Nejsem rozebírána proto, že rozebírám někoho já ve snaze poradit mu, ale proto, že to prostě některým rejpalkám nedá. 
Vidíš, ještě by tě tady některé sterilizovaly. Místo psaní k tématu vlákna.
Kiara napsal(a):
tak tak ...
Peťo, víš co se říká - stačí jedna kapka a hned je z Tebe taťka ...
říká se - jedna kapka, už to ťapká 
majkafa napsal(a):
heleno, pro mě je tak samozřejmé zdravit, že mě nenapadlo, že speciálně tobě o tom mám napsat, jinak si tam vymyslíš zase nějakou blbost.
Kiaro, nepovídej. Proč se v tom případě obtěžujete komentáři a přitakáváním - iá iá iá?
petře, troufám si říct, že se mýlíš. Nejsem rozebírána proto, že rozebírám někoho já ve snaze poradit mu, ale proto, že to prostě některým rejpalkám nedá.
Vidíš, ještě by tě tady některé sterilizovaly. Místo psaní k tématu vlákna.
A bude se rozebírat a bude se rozebírat a nepřestane a nepřestane.
Nevím tedy, kdo to tu plevelí, vlastně i já tímto. 
Není tady
Jenže já bych ještě rád měl nějaký malý sviště
No tak až je budeš chtít, tak ten kondom prostě nepoužiješ... to tě ve škole neučili? 
stačí jedna kapka
"Pane doktore, můžu po hofmanskejch kapkách otěhotnět?"
"Jistěže ne, milostivá..."
"Tak to je dobře... on pan Hofman říkal, že mu ukáplo."
rozebírám někoho já ve snaze poradit mu...
... i kdyby se sebevíc bránil... 

Upravil(a) helena (7. 7. 2012 13:15)
Není tady
helena napsal(a):
... i kdyby se sebevíc bránil.
přesně jsi to trefila, heleno. Už jsem tě několikrát prosila i žádala, abys mi dala pokoj. 
Ale tyhle mé ze začátku prosby, nyní již žádosti evidentně ignoruješ.
Tys mě nežádala, abych tě NErozebírala. Já tebe jo. Tak si tyhle kecy nech pro sebe a zameť si před svým vlastním prahem.
Upravil(a) majkafa (7. 7. 2012 14:37)

majkafa napsal(a):
majkafo, Ty fakt nejsi schopna zamyslet se sama nad sebou?!?
To, co Ti píšeme jako zpětnou vazbu na Tvoje počínání tady, to má asi nějaký důvod - třeba ten, že svým počínáním zdejší návštěvníky mnohdy nepříjemně irituješ. Byly bychom značně pošetilé, kdybychom si ještě specielně kvůli Tobě zakládaly nějaká vlákna na Pavlači. Mně osobně stačí číst Tvoje příspěvky na běžných vláknech a mám na celý den vystaráno ... 
Není tady
Nechcete si to vyříkat Majkafo v SZ?
Nebaví mně přeskakovat osobní vyřizování v příspěvkách.
Petře - až jednou budeš mít dospělýho syna (třeba) řekneš mu, že kondomy jsou blbý?
Nebo budeš propagovat kondomy, jako spolehlivou ochranu před početím a před nemocema.
Protože dnešní mládež funguje s pánskou ochranou, jsou zodpovědnější, než jsme byli dřív my. 
Upravil(a) dusička (7. 7. 2012 13:33)
Není tady
A nepřestanou a nepřestanou.
Tak přestanu já. Protože moudřejší ustoupí.
Ale až bude mít posledníí slovo:-)
Není tady
Ale tyhle mé ze začátku prosby, nyní již žádosti evidentně ignoruješ.
Víš, děvče, já bych ti možná i vyhověla, pokud... pokud bys
jednak jako "rozebírání" nebrala i odpověď na tebou položenou otázku či jakékoliv vyjádření v textu - páč to se pak rozebírání dá udělat i z předpovědi počasí, když si ji vztáhneš na sebe (což zvládáš bravurně)
a jednak se alespoň pokusila po mě nevyjíždět (občas i mimo kontext). A to prosím pomíjím styl toho vyjíždění.
Ty prostě nesneseš cokoli, co byť i jen vzdáleně považuješ za crimen laesae Majestatis a běda tomu, kdo se ho dopustí... ovšem se svým "protože chci" si servítky nebereš ani náhodou... a to skutečně nemuvím jen sama za sebe, jelikož ty se s chutí svezeš po kdekom.
Ostatně, zahraju-li si na "malého psychoanalytika"
, tak to, cos napsala - "Tys mě nežádala, abych tě rozebírala. Já tebe jo." - mě pobavilo pro zbytek dne 
Není tady