Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 7. 2011 14:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: BOJOVAT O NĚJ MÁ SMYSL, ALE JDE ŽÍT PO VÍTĚZSTVÍ ŠASTNĚ?

eremuruss napsal(a):

Kiaro opet pekne a pravdive napsano.Jak rada te ctu.Ses velmi moudra zena. stolt
Nepamatuji si,ze bych nekdy v necem co si tu kdy napsala nesouhlasila.

erem, to je bohužel proto, že mám vlastní smutné zkušenosti ze života a když se na to dívám zpětně, hodně věcí jsem měla taky tenkrát udělat jinak stolt A velká úleva přišla až později, když už mi začalo být jedno, co si kde a s kým můj manžel dělá, našla jsem si přítele a rozvedla jsem se stolt

A teprve když jsem si "někoho našla" a manžel vycítil, že to není známost z trucu, ale že už o něj opravdu nemám zájem, začal na spoustu věcí taky pohlížet jinak wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#52 25. 7. 2011 14:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ja osobne si mylsím, že nejako by sa "skóre" vyrovna malo
Ale já přeci nikde netvrdím, že ne... jen konstatuju, že tento způsob vyrovnávání zdá se mi poněkud nešastným... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 25. 7. 2011 15:25

agewa
♥♥♥♥♥♥-

dobojováno jest....přečetla jsem si tvé psaní a upřímně ...je mi tě líto. Cítím z tvého psaní obrovskou tvrdost . Vše pobírᚠjen rozumem, nebo se snažíš, ale vztahy jsou o citech . Proto i když jsi "vyhrála" nejsi štastná.

Není tady

#54 25. 7. 2011 16:22

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

dobojováno jest napsal(a):

... nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jenže v této společnosti se vše tiše toleruje a co je zarážející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci ...

Uz jsme tady takovych debat vedli mraky. Taky jsem tak nejak vystupovala... a nechapu, jak to muze "nebyt" trestne, nebo aspon trestuhodne, kdyz v zakone stoji CERNE NA BILEM, ze manzele si maji byt verni. Je to podle mne proste a sproste poruseni zakona...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#55 25. 7. 2011 16:31

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...Když jsme se pak s manželem pokoušeli k sobě navázat cestu, on v naštvanosti mi vyčetl, tak si běž za ním. Což si myslím není pocit smutku, ale ego,který řve, že nejsem někoho pánem...

Vidis, mas to tady. Vytucnene. Sama sis to napsala... A ted se zamysli: Co-kdyz-to-nebylo-ego-,-ale-opravdova-bolest?

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#56 25. 7. 2011 16:52

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

... nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jenže v této společnosti se vše tiše toleruje a co je zarážející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci ...

Uz jsme tady takovych debat vedli mraky. Taky jsem tak nejak vystupovala... a nechapu, jak to muze "nebyt" trestne, nebo aspon trestuhodne, kdyz v zakone stoji CERNE NA BILEM, ze manzele si maji byt verni. Je to podle mne proste a sproste poruseni zakona...

A prosím tě, Viktorko, jaké jsou sankce?
A hlavně, prosím tě, jak a ve kterém zákoně je přesně definovaná věrnost?
I těchhle debat se tu už vedly mraky. Věrnost nikde definovaná není, stejně tak jako sankce za její porušení. To by byla možná ve vězení většina z nás. Hm.
Nebo chceš zavést kamenování? Kdo jsi bez viny, hoď první kamenem nebo tak něco?
A je manželka opravdu nevinná, jestli byl manžel nevěrný? Co když porušila manželský slib v něčem nejdříve ona a nevěra byl teprve následek? Dtto naopak, že porušil manžel a manželka byla nevěrná?
Tam není jen - manželé si mají být věrni.
Celý § 18 Zákona o rodině zní:
Muž a žena mají v manželství stejná práva a stejné povinnosti. Jsou povinni žít spolu, být si věrni, vzájemně respektovat svoji důstojnost, pomáhat si, společně pečovat o děti a vytvářet zdravé rodinné prostředí.

Když už, a se trestá i porušení vzájemného respektování, toho, že si manželé nepomáhají, že nevytvářejí zdravé rodinné prostředí...
Který soudce urči, kdy došlo k porušení vzájemného respektování? Kdy si manželé nepomáhají?...

To bychom byli ve vězení čas od času troufám si říct, úplně všichni. stolt

#57 25. 7. 2011 17:10

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Celý § 18 Zákona o rodině zní:
Muž a žena mají v manželství stejná práva a stejné povinnosti. Jsou povinni žít spolu, být si věrni, [b]vzájemně respektovat svoji důstojnost,
pomáhat si, společně pečovat o děti a vytvářet zdravé rodinné prostředí.[/b]

Těžko někdo může respektovat partnerovu důstojnost, když nerespektuje ani svou vlastní. Nemá respekt a úctu k vlastní osobě.....To je ten kámen úrazu, se domnívám. Je to vlastně základ potíží s nevěrou a všech následných excesů z obou (i více) stran.

Není tady

#58 25. 7. 2011 19:31

mia
♥♥♥♥♥♥-

"Jsou povinni žít spolu, být si věrni"

fíha, to je ale výtvor lol.... jaké jsou ty sankce va? Nebo je to jeden z těch "bezzubých" ?
Koukám, že u nás zákony porušuje převážná většina národa a nic....vissla

Není tady

#59 25. 7. 2011 19:31

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Dobojováno, tak o takovéhle "vítězství" bych já nestál ani za zlatý prase.
Tím žes ho vlastně donutila se vrátit, jsi ho povýšila na svou věc. Pokud mᚠu sebe věc, je to vlastnictví, nikoli partnerství. A vlastnictví přináší jiný druh štěstí než dobré partnerství.
Když přičtu to že k tomu dost přispěla i jeho bokovka, tak mi to vychází tak nějak celé na nic sad

Není tady

#60 25. 7. 2011 19:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

manžel měl nasazené růžové brýle a já mu je drsně shodila svým reálným náhledem, co všechno mmůže ztratit, jak může dopadnout on s ní, že ona ho může taky začít časem podvádět, když teď je schopná podvést svého přítele a ještě s ženatým otcem dítěte... že kouří a pije jak duha.. 12 piv na 1 večer a to pravidelně.. měla jsem štěstí že nešlo o žádnou slušnou a uvědomělou holku, jinak by mohl být můj boj o manžela mnohem t잚í... Otevřela jsem manželovi oči v tom, zda si chce opravdu založit novou rodinu jinde a opustit starou... zda mu nebude vadit že závislačka na nikotinu mu bude vozit kočárek s novým dítětem s cigaretou v pysku.. zda mu nevadí, že nikdy nedovolím, aby tato osoba byla v přítomnosti mé dcery, protože by na ni mravně působila špatně a tím pádem nedopustím u rozvodu ani střídavou péči... zda si uvědomuje že až se nabaží sexu a opadne zamilovannost, nastane stejný stereotyp a zaběhnuté kolejejako v každém dlouhém vztahu... a si uvědomí že není dobré prvně souložit a pak teprve poznávat povahu osoby... a se vzpamatuje protože až bude pozdě se vracet, může zjistit že si s ní vlastně vůbec nerozumí a je s ní ještě víc nešastný než se mnou,,, a hlavně jestli je připraven budovat si své vlastní štěstí na úkor neštěstí celé své rodiny - zanechá nešastnou manželku, zklamanou a psychicky poznamenanou dceru, zklame své rodiče i moje, bude platit alimenty na dítě doživotně.. Řekla jsem mu uvědom si to všechno a zodpověz si, zda toto všechno hodlᚠriskovat.. a opravdu začal přemýšlet, docvaklo mu to velice brzo, protože ve skutečnosti mně i dcerku má strašně rád a bylo to jen pomatení smyslů, chvilkové okouzlení a opojení spojené se zamilovaností, které však nemá nic společného s manželskou láskou po několika letech.. a pokud si této lásky člověk neváží, tak a se spálí sám. Já totiž nikdy nebyla fůrie, jsem hodný člověk, snad i krásný - nerada se chlubím a možná to byla ta příčina - za dobrotu na žebrotu..

Mluvi z tebe nenavist a zloba.Na tomhle se nemuze zakladat stastny vztah.Ty si nedobojovala,ses teprve na zacatku,ale s touhle dominanci daleko nedojdes.yikes

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#61 25. 7. 2011 20:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...Když jsme se pak s manželem pokoušeli k sobě navázat cestu, on v naštvanosti mi vyčetl, tak si běž za ním. Což si myslím není pocit smutku, ale ego,který řve, že nejsem někoho pánem...

Vidis, mas to tady. Vytucnene. Sama sis to napsala... A ted se zamysli: Co-kdyz-to-nebylo-ego-,-ale-opravdova-bolest?

Viktorko - řekla jsem mu na rovinu, že s ním končím.(jako že jsem řekla, že končím v manželství) Nezahýbala jsem mu. A že to byla bolest? Jako že jsem patřila někomu jinému? Já mu to nepřiznala, ani nevyvrátila. Ale to je fuk, nevěra z nějaké příčiny vznikne, není sama od sebe, jen tak prostě.

Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 20:26)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#62 25. 7. 2011 20:42

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

No a ja si zas myslim, ze na vernosti coby ctnosti nelpi (a znevazuji ji) nejvice a nejhlasiteji ti, co ji sami porusuji... A mate pravdu, kdyz rikate, ze kdyby se trestala vezenim, tak by tam byl kazdej druhej. To ale neznamena, ze je to tak spravne.
Psala jsem, ze jsme toto tema tady uz dost dopodrobna rozebirali, takze nechapu, proc sem ti sami lidi pisou po kolika letech ty same bludy... ze to "nic neni", ze to neni tragedie (je to tragedie, zustavaji neuplne rodiny, deti bez otcu, nestastne podvedene manzelky.... to ja teda vidim jako tragedii...) A ze neni sankce? A ze to stejne nikdo nedodrzuje? No, to je velka skoda! dumbom
Ja nemam pocit, ze by Bojovnice hodila laso, priskrtila a pritahla muze domu... Sel sam. Nevim, proc by se, dle nekterych musel vracet proto, ze milenka je fetacka a rodice ho doma nechteji. Naopak si myslim, ze je ten jeden z mala, ktery se nenechal zcela zblbnout "novym parfemkem", ale tesne pred pohromou se vzpamatoval... i diky tomu, ze jeho zena "kricela". Hrozne? Kdepak. Statecne. Kazda to nedokaze... a vzda bez boje. Pak breci v koute, chodi na kurzy zvedani sebevedomi, a za par let se pomsti stejnym zpusobem jine "budouci nestastnici"...

Není tady

#63 25. 7. 2011 20:49

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

... A že to byla bolest? Jako že jsem patřila někomu jinému? Já mu to nepřiznala, ani nevyvrátila...

Ne, ze jsi patrila nekomu jinemu, nebo teda ano, kdybys patrila. V tu chvili, jak jsi rikala, ze te ve zlosti poslal "za tim jinym", ty rikas EGO a ja rikam BOLEST, proto, ze clovek, ktereho miluju, odchazi za nekym jinym... takova bolest. grater

Není tady

#64 25. 7. 2011 20:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Dobojováno jest:
tohle, cos tu vše napsala, to se TADY na tomto diskusním foru prostě nenosí. Možná, že každá, která tě tady veřejně odsuzuje, žes prohrála na celé čáře, by ti v tichém koutku někde u kávy řekla, žes to tomu "hajzlovi" dobře naservírovala...a a se teď smaží....ale TADY !!! TI TO ŽÁDNÁ NA FÉROVKU NEŘEKNE. Jo, Viktorka ti řekla...a všimla sis, tu smrš? A nediv se jim.....většina z nich byla, nebo je milenkou a bodá nůž do zad přesně takové, co jsi ty - a je jim to naprosto jedno, ono je to totiž vůbec nezajímá, že ubližují jiné osobě....mají tu plnou hubu keců o vzájemné lásce, zkus si přečíst nějaké to duchovní vlákno....hodila bys jim zlaák do kloubouku na dobročinné účely, jak umí mazat med kolem huby. Ne nadarmo se říká, že ženy jsou hadí plémě stolt
A neřeš to...mᚠčerstvou ránu, taky jsem si tím prošla, taky jsem tady narazila a plno dalších taky narazilo....mězi ženskými prostě není soudržnost. Jo, je pár ženských, co prostě nevěru nenosí a jednají čestně - když už, tak napřed rozchod a pak nový objev a když by se jim naskytl ženáč, vycouvají. jenže tady to skáče na prvním randeti do postele a dá se říct, že 90% si to prubla. Těch 10% tady považují buď za chudinky, které by si asi nenabrnkly žádného, proto tu dští plameny, mě dokonce bylo řečeno, že by si asi o mě nikdo kolo neopřel... lol
A teď se dívej na tu smrš....
tonguevissla

ps.
mᚠčerstvou zkušenost - po měsíci a půl to prostě ještě nemůžeš mít v sobě zpracováno....ale přijde čas a ten ti ukáže, jestli to, co bylo mezi vámi řečeno bylo upřímné...možná, že dojdeš k tomu, že ti bude jedno, co tvůj manžel a s kým dělá....jak psala Kiara....a nebo přeci jen bude ten tvůj vědět, že udělal blbost...a holt, za blbosti se platí a vyžere si tu svou horkou kaši....a čas vám dá oboum prostor to zpracovat...i ten tvůj vztek a přímo nas*rání tě bude pomalu opouštět, ale není na škodu občas udělat nějakou tu nepředloženost, aby tě za chvíli zas nepovažoval za součást domácího imventáře....prostě ho nesmíš nechat usnout na vavřínech a ty na nich také nespi.

Jinak jsem nechtěla sem psát, protože to tu je pořád stejné - jen se tu občas rozvlní voda, když přijde "nová" a staré osazenstvo má zas komu dávat poučky...a prostě ti řícft, že je to tvá vina...si asi udělalqa nějakou chybu, jinak by ti nezahnul a podobné bláboly....někdy chlapa prostě jen tak pálí dobré bydlo stolt
a můj názor? Dobřes udělala....dosud nevěděl, že dokážeš být i pěkná potvora...měl tě za "hodnou a poslušnou holku"
tummenupp

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#65 25. 7. 2011 21:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

A ještě odpověď na tvou prioritní otázku:
ano, má smysl bojovat...a jde i žít po vítězství šastně :-)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#66 25. 7. 2011 21:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

... A že to byla bolest? Jako že jsem patřila někomu jinému? Já mu to nepřiznala, ani nevyvrátila...

Ne, ze jsi patrila nekomu jinemu, nebo teda ano, kdybys patrila. V tu chvili, jak jsi rikala, ze te ve zlosti poslal "za tim jinym", ty rikas EGO a ja rikam BOLEST, proto, ze clovek, ktereho miluju, odchazi za nekym jinym... takova bolest. grater

Víš VIktorko, už se to stalo, já ničeho nelituju. říká se něco špatného je dobrý a já díky této zkušenosti zjistila, že chci manžela no .NIc ví, nic mín.

Není tady

#67 25. 7. 2011 21:39

majkafa
Host

dusi, vidíš, a můj pohled je zase takový, žes svému muži byla nevěrná. To, žes mu něco oznámila, ještě nic nemění na tom, že jsi byla vdaná a on se rozvádět nechtěl. A ty tenkrát taky ne, myslím. Právní stav je právní stav. To neokecáš.
Vlastně jsem z tohoto pohledu byla svému BM nevěrná i já, i když už bydlel s jinou ženou a nechtěl mě. Rozvedli jsme se až dva roky poté, co se odstěhoval.

Upravil(a) majkafa (25. 7. 2011 21:40)

#68 25. 7. 2011 21:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, asi jo, právně jsem mu nevěrná dá se říct byla.
Jen jsme o rozvodu mluvili a domluvili jsme se na něm, že tedy ano a že si promluvíme až u soudu.
Ale já beru nevěru - oblbování , spát a patřit oboum dvoum. Já v té době jsme s manželem byli jak cizí, neměla jsem s manželem přes rok nic.

Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 21:49)

Není tady

#69 25. 7. 2011 21:52

majkafa
Host

Život je pestrý.
Právě proto jsou podivné výkřiky některých, že nevěra je trestný čin a že by měli jít nevěrní do vězení. Podle mě je nesmyslné a hloupé znění § 18 zákona o rodině. V podstatě znevažuje partnerství.  Až budu Prime Ministrem, to bude první, co změním, jestli to tam ještě bude. Ale to už jsem psala. stolt

#70 25. 7. 2011 21:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, majkafo ... i já jsem byla svému BM z tohoto pohledu nevěrná, protože jsme sice spolu čtyři roky nežili pod jednou střechou, leč byli jsme stále manželé a v této době jsem si našla přítele. Nicméně já to neberu jako nějaký prohřešek - žili jsme odděleně od stolu a lože a manželství už bylo rozstřílené na mraky, takže milenec mi nemohl logicky rozbít něco, co už delší dobu stejně nefungovalo.

A vzhledem k tomu, kolik eskapád měl už BM v té době za sebou by bylo komické brát na něj nějaké ohledy a držet vztah s milencem v platonické rovině, až dokud se nerozvedu lol

Není tady

#71 25. 7. 2011 22:03

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Život je pestrý.
Právě proto jsou podivné výkřiky některých, že nevěra je trestný čin a že by měli jít nevěrní do vězení. Podle mě je nesmyslné a hloupé znění § 18 zákona o rodině. V podstatě znevažuje partnerství.  Až budu Prime Ministrem, to bude první, co změním, jestli to tam ještě bude. Ale to už jsem psala. stolt

Já si nedovedu dost dobře představit, že bych nevěrného manžela nechala vsadit za nevěru do vězení a slibovala si od toho, že se mě za mřížemi naučí milovat lol

Není tady

#72 25. 7. 2011 22:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro lollollollol to je hustý, vězení jako škola,
já ted přemýšlím, proč se vlastně slibuje - žít spolu ve zlém i dobrém, dokud nás smrt nerozdělí.
Vždyt - sliby - chyby.
Vždyt láska je - co je láska?
Zákon lásky
Milovat nějakého člověka znamená dávat se, chtít pro toho druhého jen to nejlepší a přát mu, aniž bychom za to chtěli něco zpět. Láska chce dávat a naplňuje se dáváním.
Láska je radost, kterou pociujeme v myšlenkách na milovaného člověka nebo v jeho přítomnosti. Radost z toho, že můžeme být v jeho blízkosti, že se z něho můžeme těšit nebo s ním nalézat naplnění v nějaké společné činnosti.
Milovat znamená otevřít se, vpustit toho druhého dovnitř, nechat ho podílet se na svém nitru. Sdělovat mu sebe sama, všechno s ním chtít sdílet.Milovat znamená přispívat s radostí k blahu druhého a pro jeho osobní rozvoj a být tu zcela pro něho.
Často říkáme „Miluji tě“, a při tom vlastně máme na mysli „Potřebuji tě“ nebo „Neopouštěj mě“. To jenom ukazuje, že jsme ještě nepoznali opravdovou lásku. Předpokladem pro to je, že začneme milovat sami sebe a bezvýhradně se přijmeme takoví, jací jsme. Řekneme „ano“ našemu bytí takovému, jaké je. Pak dokážeme být šastní a spokojení, i když budeme sami. Pak už nás ani nebude bolestně zasahovat kritika ostatních a budeme osvobozeni od závislosti. Dokud totiž
toho druhého potřebuji, nejsem skutečně svobodný. Když se osvobodíme od strachu z toho, že nás někdo opustí, jsme schopni dát partnerovi větší svobodu. Teprve pak je možná opravdová láska, nebo lásku není možno uvěznit a násilím držet Když to zkusíme, láska zahyne. To, co zbude, bude jen zvyk.

Není tady

#73 25. 7. 2011 22:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

V lásce si ze srdce přeji, aby byl ten druhý šastný, a jsem ochoten pro to udělat všechno. Dát mu čas, když ho potřebuje, pozornost, když ji potřebuje, a volnost, když ji potřebuje. V lásce neočekávám za každou cenu opětování svých citů, nýbrž jednám z něžné náklonnosti, z úcty a respektu, ba i z obdivu. Mohu vedle svého milovaného milovat ještě jiné lidi a připouštím, že on má právo na totéž. Nejsem emocionálně závislý na reakcích toho druhého, nebo ho miluji nezávisle na tom, zda budou moje city opětovány.
(to je zkopírovaný z duchovních zákonů)

Není tady

#74 25. 7. 2011 22:16

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Život je pestrý.

Já si nedovedu dost dobře představit, že bych nevěrného manžela nechala vsadit za nevěru do vězení a slibovala si od toho, že se mě za mřížemi naučí milovat lol

Text toho paragrafu vymyslel nějaký magor. Když už, měl přesně definovat a dát sankce. stolt Aby viděl, jak je to nesmyslné, kdyby definoval a chtěl určit ty sankce. Schválně se pokusím zjistit, kdo to byl.

#75 25. 7. 2011 22:17

majkafa
Host

dusička napsal(a):

já ted přemýšlím, proč se vlastně slibuje - žít spolu ve zlém i dobrém, dokud nás smrt nerozdělí.

Dusi, v tomhle slibu přece není slovo o lásce. To nemá s láskou partnerskou mnoho společného. Někdy nic.

Upravil(a) majkafa (25. 7. 2011 22:19)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí