Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 7. 2011 23:04

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: BOJOVAT O NĚJ MÁ SMYSL, ALE JDE ŽÍT PO VÍTĚZSTVÍ ŠASTNĚ?

Krevetka napsal(a):

Dušičko, já si myslím, že ne každý jsme stejný. Hold někdo to prožívá tak, druhý zase onak. S tím nelze bojovat. Ty bys udělala to,ona to tvé "to " neumí a dělá "ono". smile))) (to jsem básník, kujva)....

Také si myslím, že ona nemohla tušit, jak se bude cítit po té, co ho vezme zpět. Prostě v danou chvíli pocítila úlevu, že menžel chce jít zpět a naráz zjistila, že se to v ní mele, příčí,že to není tak, jak předpokládala. Jen dedukuji, to musí vědět jen ona.
A s tou komunikací jsem to myslela tak, že by měla nahlas říkat své pocity, pokud např.s ním nechce sex, tak mnohem lepší, než se odkulit na druhý bok ....a ty si to panáčku vysvětli po svém.... ,je třeba říci, "lásko, nezlob se. Stále v sobě bojuji s tím, co se stalo. Dej mi prosím čas, já se srovnám." Nebo at ho požádá o pomoc. At se mu svěří jak to špatně prožívá, ale bez výčitek, jen říkat nahlas to, co ji trápí co cítí.

Ale možná jsem divná. dumbom

godlike Souhlas. SE VSIM. Ale "pouze za mne, Viktorku". Nikomu s jinym nazorem na vec neberu jeho pravo na JINY nazor...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#27 24. 7. 2011 23:38

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

... mám pocity a nedokážu se s tím srovnat, že on byl někde jinde, tak proč ho brala zpátky.
Komunikace - vždyt manžel není její majetek, nevím, říkat o svých pocitech,že se cítím strašně při představě, že se někde jinde miloval. Vždyt to už bylo.
... a pořídila bych si doma boxovací pytel a mlátila do něho ,když bych si představila, že ten můj chlap se zamiloval do někoho jiného. Ale nemluvila bych s ním už o tom. Proč mu to připomínat
Asi už udělali tlustou čáru a jedou od nuly.

Prvni "vytucnene": Ano, je to o tom, ne "nevis"... Nakonec, Dusi, priznej poctive: Milovala ses "nekde jinde"? Bylo ti to k "uzitku", nebo ke skode? Nemusis mi odpovidat na desku, odpovez jenom sama sobe rodna
Boxovat do pytle (+ vybit/prebit adrenalin, estrogeny, ci co ze to v nas je? va  Why? Mas potrebu "ublizit"?
Dal spominas "tlustou caru za minulosti" ... Hele Dusi, pises moc moudre... ale ja fakt, s ohledem na TEBE konkretne, si nejsem jista, ze to, co tady pises, jsi "schopna i zit"... tongue Presvedc me o tom, (jestli ti ja - a kdovicojeste - stojim za to rodna ), ze to dokazes... a ja pak... rodna rodna rodna

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#28 24. 7. 2011 23:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Viktorko, já jsem se pro změnu odreagovávala místo na boxovacím pytli na střelnici, když přijela pou: držela jsem vzduchovku, představovala jsem si, jak se strefuju do sokyně a kosila jsem papírové růže a plyšové hračky jak čarovný ostrostřelec lol Kdyby proti mně stála sokyně, byla by jak řešeto lol

Dětičky jenom koukaly, když jsem jim přinesla vystřílený plyšáky a plnou náruč krepových růží ... naštěstí nevěděly, jakou měla tenkrát maminka motivaci ... tongue

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#29 25. 7. 2011 0:19

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Jo, donutilo me to vratit se zpatky, do doby, kdy ME nejaka NANA odloudila mivaska...
Holky, ja nevim! Cestne, priznavam. Ja mela v sobje tolik ZLOBY, NENAVISTI, zasti, tolik chuti vrazdit, mucit, mstit se... tongue gloria
Byla jsem hodne mlada a hodne "cista"...
BYLO TO PROSTE VSECKO TAK SILNE "NEPREKOUSNUTELNY"...
... ze mi to snad zadny "pytel", terapie, vedomi "schyzy" (kterou MOZNA MAM, kdyz tolik nenavidim a chci "zabijet"...), odreagovani v klubech "opustenych a zhrzenych matek"..., ani  NIC v pravje tu KRITICKOU DOBU realneho,... nedokazalo PREKRYT, PREBIT ... va ... ja ted tady svlekam svoji dusi donaha, ale fakt je to pro ty ... ale nakonec, proc to vysvetlovat, kdyz "oni to stejne vedi"... hjarta

Není tady

#30 25. 7. 2011 0:38

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Nenasla jsem tehdy "strelnici", kde bych svoji sokyni mohla imaginarne zastrelit...
Nenasla jsem pro sebe, zranenou - grater - misto, kde ... se dockam...    z a d o s t i u c i n e n i   styrka
Nikdy! Ani ted, kdyz se zda, (na prvni pohled), ze ten, kdo "ublizil", nastavuje ruku ke smireni...
Ne, ja nejsem hloupa. Ani "kruta". Nejsem pomstychtiva, ani "nafoukana"..., vyjimecna sice jsem, ale spise, nez jako vyhodu jsem to u sebe (a jinych me podobnych) vzala jako "pritez", pac my CESI zatim, myslim, nejsme "dozrali" na to, abychom pochopili, ze "jaksi taky za cosik stojime"... grater mrzi me, ze ztracim chut "dal venovat sve vlohy /jakekoliv/ vnivec "zapomenuti" - ahoj dzordzi, ac s obrovskyma propastma mezi "pohlavimi, postoji k zivotu, veku, zkusenostmi..., vyjadrovacimi schopnostmi... aj co se tyka "rezignace v urcitych situacich - mam silny pocit, ze tady se s mym "miminkovskym" kolegou shoduju... va kapitulation

Není tady

#31 25. 7. 2011 2:26

dobojováno jest
♥♥-----

Ahojky, musím říct, že každý z Vás má kousek pravdy, ale jediný človíček, který je mi srdci nejblíž je VIKTORKA. Ta přesně ví, čím jsem si prošla a jak to prožila a proto chápe i mé reakce. Taky se mi moc líbí, co napsala Krevetka. Děkuji holky. Popravdě babinet mi v době největší krize taky dost pomohl. Stále jsem si přečítala nějaké příspěvky a dalo mi to aspoň pocit, že nejsem v tom sama! Překvapilo mě, že tolik žen si to prožilo a dopadly mnohem hůř než já! Všechny své pocity jsem manželovi dala najevo... je už to mnohem lepší než bylo a chce to trpělivost a hlavně čas, ten zahojí rány.. manžel opravdu toleruje moje čím dál tím méně časté přívaly zoufalství, kdy si vzpomenu na to všechno a trápím se.. v těchto situacích mě ujišuje že už je všechno v pořádku a že je to OK, už se prý nemusím bát, ponaučil se natolik a taky ho to natolik zdrtilo, že už nic podobného nechce nikdy zažít..

Není tady

#32 25. 7. 2011 2:29

dobojováno jest
♥♥-----

manžel měl nasazené růžové brýle a já mu je drsně shodila svým reálným náhledem, co všechno mmůže ztratit, jak může dopadnout on s ní, že ona ho může taky začít časem podvádět, když teď je schopná podvést svého přítele a ještě s ženatým otcem dítěte... že kouří a pije jak duha.. 12 piv na 1 večer a to pravidelně.. měla jsem štěstí že nešlo o žádnou slušnou a uvědomělou holku, jinak by mohl být můj boj o manžela mnohem t잚í... Otevřela jsem manželovi oči v tom, zda si chce opravdu založit novou rodinu jinde a opustit starou... zda mu nebude vadit že závislačka na nikotinu mu bude vozit kočárek s novým dítětem s cigaretou v pysku.. zda mu nevadí, že nikdy nedovolím, aby tato osoba byla v přítomnosti mé dcery, protože by na ni mravně působila špatně a tím pádem nedopustím u rozvodu ani střídavou péči... zda si uvědomuje že až se nabaží sexu a opadne zamilovannost, nastane stejný stereotyp a zaběhnuté kolejejako v každém dlouhém vztahu... a si uvědomí že není dobré prvně souložit a pak teprve poznávat povahu osoby... a se vzpamatuje protože až bude pozdě se vracet, může zjistit že si s ní vlastně vůbec nerozumí a je s ní ještě víc nešastný než se mnou,,, a hlavně jestli je připraven budovat si své vlastní štěstí na úkor neštěstí celé své rodiny - zanechá nešastnou manželku, zklamanou a psychicky poznamenanou dceru, zklame své rodiče i moje, bude platit alimenty na dítě doživotně.. Řekla jsem mu uvědom si to všechno a zodpověz si, zda toto všechno hodlᚠriskovat.. a opravdu začal přemýšlet, docvaklo mu to velice brzo, protože ve skutečnosti mně i dcerku má strašně rád a bylo to jen pomatení smyslů, chvilkové okouzlení a opojení spojené se zamilovaností, které však nemá nic společného s manželskou láskou po několika letech.. a pokud si této lásky člověk neváží, tak a se spálí sám. Já totiž nikdy nebyla fůrie, jsem hodný člověk, snad i krásný - nerada se chlubím a možná to byla ta příčina - za dobrotu na žebrotu..

Není tady

#33 25. 7. 2011 2:47

dobojováno jest
♥♥-----

víte v tu chvíli se ale člověk nezná, když se to dozví.. Cloumá s ním tolik citů a bolesti.. mám za sebou těžkou nehodu a tato duševní a psychická bolest je 10x horší než zlomená klíční kost - je to jako by vám někdo zemřel. Po této ráně nastane strašný strach z toho co bude dál, dokonce jsem ho prosila neodcházej od nás, strašně tě miluji, objímala jsem ho a on stál jen jak sloup.. pak nastane strašná depka a bolest, brek a až se vybrečíš, je na čase říct si stop! Jsem cenná osoba a nezasloužím si to! Začíná boj - drsné a upřímné vmetání do tváře , obviňování, šílené hádky, já mu dupla i facku v té agónii aby se vzpamatoval z té najivity.. vyhodila ho z domu, pak nastává útok na milenku, ta většinou zklopí uši když má proti sobě příliš silnou soupeřku a pak si manžel uvědomuje co udělal, uvědomuje si o samotě co ztratil a prosí o odpuštění.  ukončí to s ní, podá mi o tom důkazy, já se následně zklidňuji a nastane smiřování se situací a usmiřování se a vyříkání si všeho... no a pak je to jednoho dne zase ok. Já s manželem začínáme od 0. Oba dva poučeni navždy. Ale kdybych nepřemýšlela vté situaci rozumem, teď by byl možná jinde. Velmi chytře jsem si ho získala zpět a byl to krutý boj! Řeknu vám, je lepší udělat vše pro záchranu rodiny - toho na čem vám záleží na světě nejvíc - než neudělat nic, nechat se poddat a pak jen litovat.. holky vytaste všechny své silné zbraně, zapojte rozum na 200% a jednejte! Rychle a rázně! Vše mu vpalte do tváře a nenechte si nic líbit! Bojujte a braňte své štěstí, svou rodinu a nemějte před ní strach! A když už nic, tak to těm 2 zblbnutým hrdličkám natolik znepříjemněte, že jim aspoň pokazíte radost z nově nabytého sobeckého a bezohledného štěstí! Když mi to s partnerem neklape, promluvím si s ním otevřeně a nevrhám se hned do náruče jinému. Člověk by měl říct sbohem, rozvedem se protože se fakt nesnesem a ne řešit to náplastí - milenkou. Takto se jen vrhá z jednoho nedokončeného a nevysvětleného vztahu do druhého, který už je stejně poznamenán hned ze staru zátěží starého nedořešeného vztahu. V tom případě ani to jejich štěstí nemůže být zákonitě 100%

Není tady

#34 25. 7. 2011 2:49

dobojováno jest
♥♥-----

Kdyby bylo po mém, nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jenže v této společnosti se vše tiše toleruje a co je zarážející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci a baví se tím, místo aby se našel někdo rozumný a řekl natvrďačku - ty poslouchej, neblbni, víš co chceš ztratit? Ta podařená manželova partička neměla ani jednoho rozumného člověka - naopak vystavili si vesele jejich fotky na FB jak se objímají, aby to všichni viděli.. je to smutné, zvl᚝ pro mně, když jsem na ty fotky narazila.. lidi by neměli vystavovat takto citlivé fotografie veřejně bez souhlasu dotyčných osob.. navíc asi nečekali, že je uvidí i jeho manželka - já. Chce se mi zvracet nad touto zkaženou nevěrnou společností. Člověk do rodiny a manželství vkládá všechno a takhle se mu to vrátí..

Není tady

#35 25. 7. 2011 3:09

dobojováno jest
♥♥-----

jo a ještě něco. Furt jsem chodila plavat, plavčík už nevěřícně kroutil hlavou nad mými rekordy :-) obklopila jsem se přáteli a vše jim řekla, moc mi pomohli to přežít a taky celá rodina mě podpořila a musím říct - nikdo z nich nás za to teď neodsuzuje, když jsme zase s manželem spolu - protože když všichni chudáci viděli, jaká je to strašná tragédie, bylo jim líto mně i manžela.. čím jsme prošli a ti druzí si jistě sáhli do vlastního svědomí... já a manžel jsme byli pro všechny modelový pár s nevěrou, která se však provalila se vším všudy a tak doufám, že každý, kdo byl toho svědkem, se sám nevěře raději obloukem vyhne!  Tam nejde jen o 1 zničený život, ale sahá to do utrpení široké rodiny! papa

Není tady

#36 25. 7. 2011 4:31

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Po přečtení posledních příspěvků autorky jsem vymazala ty svoje. Jsem nepoučitelná kapitulation

Není tady

#37 25. 7. 2011 6:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dobojováno jest napsal(a):

Kdyby bylo po mém, nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jenže v této společnosti se vše tiše toleruje a co je zarážející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci a baví se tím, místo aby se našel někdo rozumný a řekl natvrďačku - ty poslouchej, neblbni, víš co chceš ztratit? Ta podařená manželova partička neměla ani jednoho rozumného člověka - naopak vystavili si vesele jejich fotky na FB jak se objímají, aby to všichni viděli.. je to smutné, zvl᚝ pro mně, když jsem na ty fotky narazila.. lidi by neměli vystavovat takto citlivé fotografie veřejně bez souhlasu dotyčných osob.. navíc asi nečekali, že je uvidí i jeho manželka - já. Chce se mi zvracet nad touto zkaženou nevěrnou společností. Člověk do rodiny a manželství vkládá všechno a takhle se mu to vrátí..

A kdo je ten nevernik,koho by si nechala zavrit manzela nebo tu milenku?Sveho manzela asi ne co?Ale tu furii milenku.Ale on ma nejvetsi vinu tvuj manzel on vedel,ze ma rodinu,dite......
Po nevere sveho manzela pred lety jsem mela stejne pocity jako ty,tu nejvetsi mrchu jsem oznacila tu milenku ktera sebrala detem tatu,k manzelovi jsem se nevratila i,kdyz to po 3 mesicich chtel.Musela bych chodit kanalama,tolik jsem se tenkrat stydela mela jsem srazene sebevedomi,ze me podvedl s takovou zenou nevalne povesti.

Upravil(a) eremuruss (25. 7. 2011 6:36)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#38 25. 7. 2011 6:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

... mám pocity a nedokážu se s tím srovnat, že on byl někde jinde, tak proč ho brala zpátky.
Komunikace - vždyt manžel není její majetek, nevím, říkat o svých pocitech,že se cítím strašně při představě, že se někde jinde miloval. Vždyt to už bylo.
... a pořídila bych si doma boxovací pytel a mlátila do něho ,když bych si představila, že ten můj chlap se zamiloval do někoho jiného. Ale nemluvila bych s ním už o tom. Proč mu to připomínat
Asi už udělali tlustou čáru a jedou od nuly.

Prvni "vytucnene": Ano, je to o tom, ne "nevis"... Nakonec, Dusi, priznej poctive: Milovala ses "nekde jinde"? Bylo ti to k "uzitku", nebo ke skode? Nemusis mi odpovidat na desku, odpovez jenom sama sobe rodna
Boxovat do pytle (+ vybit/prebit adrenalin, estrogeny, ci co ze to v nas je? va  Why? Mas potrebu "ublizit"?
Dal spominas "tlustou caru za minulosti" ... Hele Dusi, pises moc moudre... ale ja fakt, s ohledem na TEBE konkretne, si nejsem jista, ze to, co tady pises, jsi "schopna i zit"... tongue Presvedc me o tom, (jestli ti ja - a kdovicojeste - stojim za to rodna ), ze to dokazes... a ja pak... rodna rodna rodna

Viki, milovala jsem së i jinde. A zjistila jsem,že to není ono. Bylo mi to ne přímo ke škodě, ale zjistila jsem, že mi to nic nepřineslo, bylo to o ničem.
Píšu možná i o své zkušenosti. Manželovi jsem neřekla přímou pravdu, ale já jsem taková, že jsem nebyla nevěrná,prostě jsem řekla na férovku,že asi někoho mám.
Když jsme se pak s manželem pokoušeli k sobě navázat cestu, on v naštvanosti mi vyčetl, tak si běž za ním. Což si myslím není pocit smutku, ale ego,který řve, že nejsem někoho pánem
že píšu moudře, je to tak není, jen jak už jsem psala, u druhého se to líp vidí ,jak by se měl zachovat než u sebe,protože tam jsou ty emoce no.

Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 6:42)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#39 25. 7. 2011 6:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já tedy abych pravdu řekla,nezkoumám,jestli mi byl manžel někdy neverný. Raději to nechci vědět. Před lety ale možná ano, přišel doma z flámu až dopoledne,že jel s "nějakou" na výlet a chcíplo jim auto v kopcích a oni museli pěšky. Pak mu párkrát psala smsky, ale on jí neodpovídal. Pak mu i volala, a on to nebral. Pak jsem tedy potají smsky četla a bylo tam něco v tom smyslu - proč mě nechceš? Tak jsem dělala že o něčem nevím.
Ale taky jsem horká hlava, že kdybych zjistila kdo to je, asi bych za ní zašla osobně.
Ted jsem si vzpomněla na tetu. Jednou vyprávěla,že manžel byl u milenky. Ona tam zazvonila, udělala bordel, vylila hrnec z omáčkou z plotny na zem. (bylo to před více jak dvaceti lety) a prý pak už byl klid. Tak nevím no.

Není tady

#40 25. 7. 2011 7:31

majkafa
Host

dobojováno, jsou horší neštěstí. Nevěra není "strašná tragédie".
Zřejmě ráda přeháníš. Nebo zatím nevíš, co jsou strašné tragédie. Co je proti tomu nevěra. Chápu, že v tu chvíli se člověku "zhroutí svět", ale časem mu dojde, že se zase tolik nestalo. Jsou horší věci.
Nemám z tvého psaní dobrý pocit. Nepořešila sis to v sobě.

#41 25. 7. 2011 7:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Já tedy abych pravdu řekla,nezkoumám,jestli mi byl manžel někdy neverný. Raději to nechci vědět. Před lety ale možná ano, přišel doma z flámu až dopoledne,že jel s "nějakou" na výlet a chcíplo jim auto v kopcích a oni museli pěšky. Pak mu párkrát psala smsky, ale on jí neodpovídal. Pak mu i volala, a on to nebral. Pak jsem tedy potají smsky četla a bylo tam něco v tom smyslu - proč mě nechceš? Tak jsem dělala že o něčem nevím.
Ale taky jsem horká hlava, že kdybych zjistila kdo to je, asi bych za ní zašla osobně.
Ted jsem si vzpomněla na tetu. Jednou vyprávěla,že manžel byl u milenky. Ona tam zazvonila, udělala bordel, vylila hrnec z omáčkou z plotny na zem. (bylo to před více jak dvaceti lety) a prý pak už byl klid. Tak nevím no.

Tak pred milenkou bych se urcite neponizila,ze jsem takova chudinka,ze bych sla ztropit scenu.Vzdyd nevera pro podvadenou manzelku je tak ponizujici.Proc se ztrapnovat jeste vic.stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#42 25. 7. 2011 7:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - jo já vím, ale třeba by mě chytil a mok a šla bych si to s milenkou řešit ručně stručně. No a co,tak bych se před ní zesměšnila. Nebo bych měla dělat, že se nic nestalo? Jsem takový pošuk
říkám, dobře se radí. dumbom
Ale kdybych chtěla chlapa zpátky a dostala bych ho zpět, nějak bych se snažila zjistit příčinu nevěry. Zpestřila bych manželovi a sobě život.

Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 7:52)

Není tady

#43 25. 7. 2011 9:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

Po přečtení posledních příspěvků autorky jsem vymazala ty svoje. Jsem nepoučitelná kapitulation

Daphne - proč? Vždyt každý to může vidě jinak. Co je správně, co špatně? To si každý musí říct sám sobě
Nemazej ty jedno nepoučitelná ženo lol

Není tady

#44 25. 7. 2011 9:50

majkafa
Host

Správně je vždy jen jedno. Ale každý si tam dojdeme oklikami přes špatně. A je jen na nás, jak dlouho nám to bude trvat.
Btw chlap - partner není věc.

#45 25. 7. 2011 10:52

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ano, jde to, ale pokud to nebereš jako vítězství... tongue
Víš, dobojováno jest, tys partnera k něčemu donutila... a teď víš prd jestli zůstal kvůli tobě, nebo sobě... hlavně, že jsi vyhrála. Primárně jednáme ve vlastním zájmu - tys chtěla muže a on... on zjistil, že ta druhá nemá zájem, u maminky se mu nelíbilo... nedivím se, že má tvé vítězství hořkou pachu. hmm
A dobojováno nemáte ani omylem. To je velká mýlka, která tý hořký pachuti dodává nepěkný aroma. hmm
Držím ti palce a připojím radu - neber svoje manželství jako studijní materiál pro přátele. Jde o tebe a tvého partnera - není nutné, aby vás okolí litovalo nebo se z vašich chyb poučovalo. Poučit byste se měli především vy dva a rozhodně ne ve smyslu - když budeš zlobit, ty jeden umanutej, tak o tohle a tohle přijdeš a žádná neumí takovej guláš, jako já... Tvůj muž měl důvod k tomu, co uděla a měli byste přijít na to jaký... abyste nebyli tím příkladem pro okolí zase za rok, za dva... tongue Někdy chlapci rádi vyměněj gulᚠza rajskou... wink
Nevěra je tak dlouhá jako lidstvo samo, poukazovat na dnešní nemorální dobu je liché - jen těch levobočků přiznaných... v době velikého vlivu papeže a církve... Nevěra prostě byla je a bude.
Nezbývá, než doufat, že si naši partneři najdou vždycky nějakou rajdu vyhulenou, co nasává a o domácnost se nestará... lol aby si uvědomili, kohože vlastně milují. tonguewink

Není tady

#46 25. 7. 2011 11:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dobojováno jest napsal(a):

roll Ty by si fakt chcela, aby s tebou bol tvoj muž (alebo ktokožvek iný) Z POVINNOSTI A STRACHU PRED VAZENÍM? Ja teda nie... a to mi hrozilo, že prídem nielen o muža, ale aj o diea (ktoré bolo jeho, nie naše spoločné, ale spoločne sme ho vychovávali) - ale ani tak by som nechcela, aby niekto so mnou MUSEL by. Nevera je blbá vec, tá fyzická je podža mňa neškodná, zamilovanie je horšie... ale s tým sa nedá nič robi, stáva sa to aj v najlepších rodinách gloria . Dá sa robi len to, že sa snažím čo najmenej ubližova; a to tvoj muž nedokázal. Ale keď - ak vôbec - nastal už ten happy end, tak sa predsa snaž pochova nenávis a strach a vyhrab tú lásku k nemu... a úctu a dôveru - bez nej sa budete všetci len trápi. wink Veď pre niečo ho asi mᚠrada, nie? Tak si to čo najviac pripomínaj - a jemu skús pripomenú, prečo a má rád on.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 25. 7. 2011 12:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

při každé hádce už mám pocit, že k sobě vůbec nepatříme, ikdyž se pak omlouvá a říká že mě miluje
Mluvíte spolu, nebo se jenom hádáte? Nebo teda spíš hádáš? Píšeš, žes ho vzala zpátky "kvůli dceři" - ale jednᚠs ním jako byl tvoje další dítě a to sakra zlobivý dítě - "Vyhodila jsem ho z domu se slovy budeš trpět... musel jí napsat a zavolat - před mými zraky", neustále se omlouvá a tak dál...
Ano, ublížil ti a zatím je to ještě čerstvé - ale dovolila bych si upozornit, že čím víc a čím dýl budeš "vyvádět", tím spíš se může stát, že se manžel zeptá sám sebe, jestli to má zapotřebí...

protože když všichni chudáci viděli, jaká je to strašná tragédie, bylo jim líto mně i manžela
Jestli je pro tebe manželův úlet "strašná tragédie", tak jsi šastná ženská...

ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr... ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...
On NEMUSÍ!!! A ona NEMÁ "svaté právo"
Tím, že jeden z manželů nějak "ujede" (nemusí to být zrovna nevěra), se automaticky nedegraduje do role podřízeného, který je povinen snášet od druhého cokoliv. A druhému to, že mu bylo ublíženo, rovněž neomlouvá jakékoli chování pod záminkou úlevy.
Jinak viz to o "vyvádění".

Upravil(a) helena (25. 7. 2011 12:24)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 25. 7. 2011 12:26

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

dobojováno jest: Ty jsi měla v tomhle případě veliké "štěstí", že Tvoje konkurentka byla tak trošku zadaná, v bytě měla přítele a kvůli ženatému milenci se s oficiálním přítelem nechtěla rozejít stolt To je ten pravý důvod, proč jsi "zvítězila" Ty a ne ta druhá: protože když jsi vyhodila manžela, ocitnul se tím pádem bez přístřeší u svých rodičů a milenka si ho nechtěla nasáčkovat k sobě. Když poznal, na čem je, byl by hlupák, aby u Tebe nežadonil o milost, nechtěl se vrátit zpátky a neposypal si hlavu popelem, jaký byl bezcharakterní nevěrník, jakou udělal chybu, když nemyslel na rodinu, na manželku a dítě a podobné bla-bla-bla.

dobojováno jest, já nechci být špatným prorokem, ale Ty sis zvolila špatný nick, protože ještě zdaleka dobojováno nemáš. Dobojováno budeš mít až ve chvíli, kdy společně s manželem a vnoučaty oslavíte diamantovou svatbu, ale dřív určitě ne. První boj jsi "vyhrála", ale měj na paměti, že se manžel vrátil jenom díky tomu, že ho ta druhá doma nechtěla a ty kecy okolo byly jenom proto, aby si Tvůj manžel - hlavně sám před sebou - zachoval tvář. Ono je totiž pro chlapa velmi smutné zjištění, že na sexuální úlet byl milence sice dobrej, ale domů si ho vzít nikdo nechce big_smile

A Ty hleď, aby se manžel doma cítil dobře, vytvářej mu spokojené zázemí a o tomhle prohřešku už se raději před ním nezmiňuj, jestli nechceš, aby začal hledat podruhé. Tentokrát by už si totiž našel ženskou, která bude ochotna vzít ho k sobě se vším všudy natrvalo. Ve chvíli, kdy se Tě chlap totiž rozhodne definitivně opustit Ti nepomůžou scény, fackování, prosby, křik a pláč, potažmo nějaké výhrůžky "že bude doživotně platit alimenty" nebo že "nedovolíš, aby určitá osoba byla v blízkosti Tvé dcery" či že "nedovolíš střídavou péči". To jsou skutečně jenom zuřivé výhrůžky, realita by byla zcela jiná - bohužel... a až by došlo skutečně někdy na lámání chleba, u soudu bys byla velmi rychle vyvedena z omylu stolt

Držím palce, a už máte s manželem nadále jen šastný a spokojený život a žádné "podruhé" už se nebude opakovat wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#49 25. 7. 2011 13:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

dobojováno jest: Ty jsi měla v tomhle případě veliké "štěstí", že Tvoje konkurentka byla tak trošku zadaná, v bytě měla přítele a kvůli ženatému milenci se s oficiálním přítelem nechtěla rozejít stolt To je ten pravý důvod, proč jsi "zvítězila" Ty a ne ta druhá: protože když jsi vyhodila manžela, ocitnul se tím pádem bez přístřeší u svých rodičů a milenka si ho nechtěla nasáčkovat k sobě. Když poznal, na čem je, byl by hlupák, aby u Tebe nežadonil o milost, nechtěl se vrátit zpátky a neposypal si hlavu popelem, jaký byl bezcharakterní nevěrník, jakou udělal chybu, když nemyslel na rodinu, na manželku a dítě a podobné bla-bla-bla.

dobojováno jest, já nechci být špatným prorokem, ale Ty sis zvolila špatný nick, protože ještě zdaleka dobojováno nemáš. Dobojováno budeš mít až ve chvíli, kdy společně s manželem a vnoučaty oslavíte diamantovou svatbu, ale dřív určitě ne. První boj jsi "vyhrála", ale měj na paměti, že se manžel vrátil jenom díky tomu, že ho ta druhá doma nechtěla a ty kecy okolo byly jenom proto, aby si Tvůj manžel - hlavně sám před sebou - zachoval tvář. Ono je totiž pro chlapa velmi smutné zjištění, že na sexuální úlet byl milence sice dobrej, ale domů si ho vzít nikdo nechce big_smile

A Ty hleď, aby se manžel doma cítil dobře, vytvářej mu spokojené zázemí a o tomhle prohřešku už se raději před ním nezmiňuj, jestli nechceš, aby začal hledat podruhé. Tentokrát by už si totiž našel ženskou, která bude ochotna vzít ho k sobě se vším všudy natrvalo. Ve chvíli, kdy se Tě chlap totiž rozhodne definitivně opustit Ti nepomůžou scény, fackování, prosby, křik a pláč, potažmo nějaké výhrůžky "že bude doživotně platit alimenty" nebo že "nedovolíš, aby určitá osoba byla v blízkosti Tvé dcery" či že "nedovolíš střídavou péči". To jsou skutečně jenom zuřivé výhrůžky, realita by byla zcela jiná - bohužel... a až by došlo skutečně někdy na lámání chleba, u soudu bys byla velmi rychle vyvedena z omylu stolt

Držím palce, a už máte s manželem nadále jen šastný a spokojený život a žádné "podruhé" už se nebude opakovat wink

Kiaro opet pekne a pravdive napsano.Jak rada te ctu.Ses velmi moudra zena. stolt
Nepamatuji si,ze bych nekdy v necem co si tu kdy napsala nesouhlasila.

Upravil(a) eremuruss (25. 7. 2011 13:48)

Není tady

#50 25. 7. 2011 14:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

helena napsal(a):

při každé hádce už mám pocit, že k sobě vůbec nepatříme, ikdyž se pak omlouvá a říká že mě miluje
Mluvíte spolu, nebo se jenom hádáte? Nebo teda spíš hádáš? Píšeš, žes ho vzala zpátky "kvůli dceři" - ale jednᚠs ním jako byl tvoje další dítě a to sakra zlobivý dítě - "Vyhodila jsem ho z domu se slovy budeš trpět... musel jí napsat a zavolat - před mými zraky", neustále se omlouvá a tak dál...
Ano, ublížil ti a zatím je to ještě čerstvé - ale dovolila bych si upozornit, že čím víc a čím dýl budeš "vyvádět", tím spíš se může stát, že se manžel zeptá sám sebe, jestli to má zapotřebí...

protože když všichni chudáci viděli, jaká je to strašná tragédie, bylo jim líto mně i manžela
Jestli je pro tebe manželův úlet "strašná tragédie", tak jsi šastná ženská...

ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr... ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...
On NEMUSÍ!!! A ona NEMÁ "svaté právo"
Tím, že jeden z manželů nějak "ujede" (nemusí to být zrovna nevěra), se automaticky nedegraduje do role podřízeného, který je povinen snášet od druhého cokoliv. A druhému to, že mu bylo ublíženo, rovněž neomlouvá jakékoli chování pod záminkou úlevy.
Jinak viz to o "vyvádění".

Heli, ja osobne si mylsím, že nejako by sa "skóre" vyrovna malo. Ale toto nevidím ako dobrú cestu... Buď by mal muž urobi enjaký výrazný "odpustok", nejaké gesto - ale sám od seba, podotýkam, nie po vyhrážkach, hysterických záchvatoch a tak  - alebo Dobojovaná mu to nejako "oplati", ale nie neverou, skôr tak, že pôjde na dovolenku bez neho, urobí si dobre, oddýchne si - a jeho nechá stara sa o dcéru. Alebo niečo v tomto duchu. Protse zahraba veci pod koberec a "lísa sa", k nemu tiež nevidím ako dobré riešenie situácie "post koitum".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí