6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krevetka napsal(a):
Duičko, já si myslím, e ne kadý jsme stejný. Hold někdo to proívá tak, druhý zase onak. S tím nelze bojovat. Ty bys udělala to,ona to tvé "to " neumí a dělá "ono". ))) (to jsem básník, kujva)....
Také si myslím, e ona nemohla tuit, jak se bude cítit po té, co ho vezme zpět. Prostě v danou chvíli pocítila úlevu, e menel chce jít zpět a naráz zjistila, e se to v ní mele, příčí,e to není tak, jak předpokládala. Jen dedukuji, to musí vědět jen ona.
A s tou komunikací jsem to myslela tak, e by měla nahlas říkat své pocity, pokud např.s ním nechce sex, tak mnohem lepí, ne se odkulit na druhý bok ....a ty si to panáčku vysvětli po svém.... ,je třeba říci, "lásko, nezlob se. Stále v sobě bojuji s tím, co se stalo. Dej mi prosím čas, já se srovnám." Nebo at ho poádá o pomoc. At se mu svěří jak to patně proívá, ale bez výčitek, jen říkat nahlas to, co ji trápí co cítí.
Ale moná jsem divná.
Souhlas. SE VSIM. Ale "pouze za mne, Viktorku". Nikomu s jinym nazorem na vec neberu jeho pravo na JINY nazor...
Není tady
dusička napsal(a):
... mám pocity a nedokáu se s tím srovnat, e on byl někde jinde, tak proč ho brala zpátky.
Komunikace - vdyt manel není její majetek, nevím, říkat o svých pocitech,e se cítím straně při představě, e se někde jinde miloval. Vdyt to u bylo.
... a pořídila bych si doma boxovací pytel a mlátila do něho ,kdy bych si představila, e ten můj chlap se zamiloval do někoho jiného. Ale nemluvila bych s ním u o tom. Proč mu to připomínat
Asi u udělali tlustou čáru a jedou od nuly.
Prvni "vytucnene": Ano, je to o tom, ne "nevis"... Nakonec, Dusi, priznej poctive: Milovala ses "nekde jinde"? Bylo ti to k "uzitku", nebo ke skode? Nemusis mi odpovidat na desku, odpovez jenom sama sobe
Boxovat do pytle (+ vybit/prebit adrenalin, estrogeny, ci co ze to v nas je? Why? Mas potrebu "ublizit"?
Dal spominas "tlustou caru za minulosti" ... Hele Dusi, pises moc moudre... ale ja fakt, s ohledem na TEBE konkretne, si nejsem jista, ze to, co tady pises, jsi "schopna i zit"... Presvedc me o tom, (jestli ti ja - a kdovicojeste - stojim za to ), ze to dokazes... a ja pak...
Není tady
Viktorko, já jsem se pro změnu odreagovávala místo na boxovacím pytli na střelnici, kdy přijela pou: drela jsem vzduchovku, představovala jsem si, jak se strefuju do sokyně a kosila jsem papírové růe a plyové hračky jak čarovný ostrostřelec Kdyby proti mně stála sokyně, byla by jak řeeto
Dětičky jenom koukaly, kdy jsem jim přinesla vystřílený plyáky a plnou náruč krepových růí ... natěstí nevěděly, jakou měla tenkrát maminka motivaci ...
Není tady
Jo, donutilo me to vratit se zpatky, do doby, kdy ME nejaka NANA odloudila mivaska...
Holky, ja nevim! Cestne, priznavam. Ja mela v sobje tolik ZLOBY, NENAVISTI, zasti, tolik chuti vrazdit, mucit, mstit se...
Byla jsem hodne mlada a hodne "cista"...
BYLO TO PROSTE VSECKO TAK SILNE "NEPREKOUSNUTELNY"...
... ze mi to snad zadny "pytel", terapie, vedomi "schyzy" (kterou MOZNA MAM, kdyz tolik nenavidim a chci "zabijet"...), odreagovani v klubech "opustenych a zhrzenych matek"..., ani NIC v pravje tu KRITICKOU DOBU realneho,... nedokazalo PREKRYT, PREBIT ... ... ja ted tady svlekam svoji dusi donaha, ale fakt je to pro ty ... ale nakonec, proc to vysvetlovat, kdyz "oni to stejne vedi"...
Není tady
Nenasla jsem tehdy "strelnici", kde bych svoji sokyni mohla imaginarne zastrelit...
Nenasla jsem pro sebe, zranenou - - misto, kde ... se dockam... z a d o s t i u c i n e n i
Nikdy! Ani ted, kdyz se zda, (na prvni pohled), ze ten, kdo "ublizil", nastavuje ruku ke smireni...
Ne, ja nejsem hloupa. Ani "kruta". Nejsem pomstychtiva, ani "nafoukana"..., vyjimecna sice jsem, ale spise, nez jako vyhodu jsem to u sebe (a jinych me podobnych) vzala jako "pritez", pac my CESI zatim, myslim, nejsme "dozrali" na to, abychom pochopili, ze "jaksi taky za cosik stojime"... mrzi me, ze ztracim chut "dal venovat sve vlohy /jakekoliv/ vnivec "zapomenuti" - ahoj dzordzi, ac s obrovskyma propastma mezi "pohlavimi, postoji k zivotu, veku, zkusenostmi..., vyjadrovacimi schopnostmi... aj co se tyka "rezignace v urcitych situacich - mam silny pocit, ze tady se s mym "miminkovskym" kolegou shoduju...
Není tady
Ahojky, musím říct, e kadý z Vás má kousek pravdy, ale jediný človíček, který je mi srdci nejblí je VIKTORKA. Ta přesně ví, čím jsem si prola a jak to proila a proto chápe i mé reakce. Taky se mi moc líbí, co napsala Krevetka. Děkuji holky. Popravdě babinet mi v době největí krize taky dost pomohl. Stále jsem si přečítala nějaké příspěvky a dalo mi to aspoň pocit, e nejsem v tom sama! Překvapilo mě, e tolik en si to proilo a dopadly mnohem hůř ne já! Vechny své pocity jsem manelovi dala najevo... je u to mnohem lepí ne bylo a chce to trpělivost a hlavně čas, ten zahojí rány.. manel opravdu toleruje moje čím dál tím méně časté přívaly zoufalství, kdy si vzpomenu na to vechno a trápím se.. v těchto situacích mě ujiuje e u je vechno v pořádku a e je to OK, u se prý nemusím bát, ponaučil se natolik a taky ho to natolik zdrtilo, e u nic podobného nechce nikdy zaít..
Není tady
manel měl nasazené růové brýle a já mu je drsně shodila svým reálným náhledem, co vechno mmůe ztratit, jak můe dopadnout on s ní, e ona ho můe taky začít časem podvádět, kdy teď je schopná podvést svého přítele a jetě s enatým otcem dítěte... e kouří a pije jak duha.. 12 piv na 1 večer a to pravidelně.. měla jsem těstí e nelo o ádnou slunou a uvědomělou holku, jinak by mohl být můj boj o manela mnohem těí... Otevřela jsem manelovi oči v tom, zda si chce opravdu zaloit novou rodinu jinde a opustit starou... zda mu nebude vadit e závislačka na nikotinu mu bude vozit kočárek s novým dítětem s cigaretou v pysku.. zda mu nevadí, e nikdy nedovolím, aby tato osoba byla v přítomnosti mé dcery, protoe by na ni mravně působila patně a tím pádem nedopustím u rozvodu ani střídavou péči... zda si uvědomuje e a se nabaí sexu a opadne zamilovannost, nastane stejný stereotyp a zaběhnuté kolejejako v kadém dlouhém vztahu... a si uvědomí e není dobré prvně souloit a pak teprve poznávat povahu osoby... a se vzpamatuje protoe a bude pozdě se vracet, můe zjistit e si s ní vlastně vůbec nerozumí a je s ní jetě víc neastný ne se mnou,,, a hlavně jestli je připraven budovat si své vlastní těstí na úkor netěstí celé své rodiny - zanechá neastnou manelku, zklamanou a psychicky poznamenanou dceru, zklame své rodiče i moje, bude platit alimenty na dítě doivotně.. Řekla jsem mu uvědom si to vechno a zodpověz si, zda toto vechno hodlá riskovat.. a opravdu začal přemýlet, docvaklo mu to velice brzo, protoe ve skutečnosti mně i dcerku má straně rád a bylo to jen pomatení smyslů, chvilkové okouzlení a opojení spojené se zamilovaností, které vak nemá nic společného s manelskou láskou po několika letech.. a pokud si této lásky člověk neváí, tak a se spálí sám. Já toti nikdy nebyla fůrie, jsem hodný člověk, snad i krásný - nerada se chlubím a moná to byla ta příčina - za dobrotu na ebrotu..
Není tady
víte v tu chvíli se ale člověk nezná, kdy se to dozví.. Cloumá s ním tolik citů a bolesti.. mám za sebou těkou nehodu a tato duevní a psychická bolest je 10x horí ne zlomená klíční kost - je to jako by vám někdo zemřel. Po této ráně nastane straný strach z toho co bude dál, dokonce jsem ho prosila neodcházej od nás, straně tě miluji, objímala jsem ho a on stál jen jak sloup.. pak nastane straná depka a bolest, brek a a se vybrečí, je na čase říct si stop! Jsem cenná osoba a nezaslouím si to! Začíná boj - drsné a upřímné vmetání do tváře , obviňování, ílené hádky, já mu dupla i facku v té agónii aby se vzpamatoval z té najivity.. vyhodila ho z domu, pak nastává útok na milenku, ta větinou zklopí ui kdy má proti sobě příli silnou soupeřku a pak si manel uvědomuje co udělal, uvědomuje si o samotě co ztratil a prosí o odputění. ukončí to s ní, podá mi o tom důkazy, já se následně zklidňuji a nastane smiřování se situací a usmiřování se a vyříkání si veho... no a pak je to jednoho dne zase ok. Já s manelem začínáme od 0. Oba dva poučeni navdy. Ale kdybych nepřemýlela vté situaci rozumem, teď by byl moná jinde. Velmi chytře jsem si ho získala zpět a byl to krutý boj! Řeknu vám, je lepí udělat ve pro záchranu rodiny - toho na čem vám záleí na světě nejvíc - ne neudělat nic, nechat se poddat a pak jen litovat.. holky vytaste vechny své silné zbraně, zapojte rozum na 200% a jednejte! Rychle a rázně! Ve mu vpalte do tváře a nenechte si nic líbit! Bojujte a braňte své těstí, svou rodinu a nemějte před ní strach! A kdy u nic, tak to těm 2 zblbnutým hrdličkám natolik znepříjemněte, e jim aspoň pokazíte radost z nově nabytého sobeckého a bezohledného těstí! Kdy mi to s partnerem neklape, promluvím si s ním otevřeně a nevrhám se hned do náruče jinému. Člověk by měl říct sbohem, rozvedem se protoe se fakt nesnesem a ne řeit to náplastí - milenkou. Takto se jen vrhá z jednoho nedokončeného a nevysvětleného vztahu do druhého, který u je stejně poznamenán hned ze staru zátěí starého nedořeeného vztahu. V tom případě ani to jejich těstí nemůe být zákonitě 100%
Není tady
Kdyby bylo po mém, nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jene v této společnosti se ve tie toleruje a co je zaráející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci a baví se tím, místo aby se nael někdo rozumný a řekl natvrďačku - ty poslouchej, neblbni, ví co chce ztratit? Ta podařená manelova partička neměla ani jednoho rozumného člověka - naopak vystavili si vesele jejich fotky na FB jak se objímají, aby to vichni viděli.. je to smutné, zvlá pro mně, kdy jsem na ty fotky narazila.. lidi by neměli vystavovat takto citlivé fotografie veřejně bez souhlasu dotyčných osob.. navíc asi nečekali, e je uvidí i jeho manelka - já. Chce se mi zvracet nad touto zkaenou nevěrnou společností. Člověk do rodiny a manelství vkládá vechno a takhle se mu to vrátí..
Není tady
jo a jetě něco. Furt jsem chodila plavat, plavčík u nevěřícně kroutil hlavou nad mými rekordy :-) obklopila jsem se přáteli a ve jim řekla, moc mi pomohli to přeít a taky celá rodina mě podpořila a musím říct - nikdo z nich nás za to teď neodsuzuje, kdy jsme zase s manelem spolu - protoe kdy vichni chudáci viděli, jaká je to straná tragédie, bylo jim líto mně i manela.. čím jsme proli a ti druzí si jistě sáhli do vlastního svědomí... já a manel jsme byli pro vechny modelový pár s nevěrou, která se vak provalila se vím vudy a tak doufám, e kadý, kdo byl toho svědkem, se sám nevěře raději obloukem vyhne! Tam nejde jen o 1 zničený ivot, ale sahá to do utrpení iroké rodiny! papa
Není tady
Po přečtení posledních příspěvků autorky jsem vymazala ty svoje. Jsem nepoučitelná
Není tady
dobojováno jest napsal(a):
Kdyby bylo po mém, nevěru bych zařadila jako trestný čin a zavřela bych nevěrníka klidně na půl roku do basy!! Jene v této společnosti se ve tie toleruje a co je zaráející - lidi vystavují něčí nevěru jako atrakci a baví se tím, místo aby se nael někdo rozumný a řekl natvrďačku - ty poslouchej, neblbni, ví co chce ztratit? Ta podařená manelova partička neměla ani jednoho rozumného člověka - naopak vystavili si vesele jejich fotky na FB jak se objímají, aby to vichni viděli.. je to smutné, zvlá pro mně, kdy jsem na ty fotky narazila.. lidi by neměli vystavovat takto citlivé fotografie veřejně bez souhlasu dotyčných osob.. navíc asi nečekali, e je uvidí i jeho manelka - já. Chce se mi zvracet nad touto zkaenou nevěrnou společností. Člověk do rodiny a manelství vkládá vechno a takhle se mu to vrátí..
A kdo je ten nevernik,koho by si nechala zavrit manzela nebo tu milenku?Sveho manzela asi ne co?Ale tu furii milenku.Ale on ma nejvetsi vinu tvuj manzel on vedel,ze ma rodinu,dite......
Po nevere sveho manzela pred lety jsem mela stejne pocity jako ty,tu nejvetsi mrchu jsem oznacila tu milenku ktera sebrala detem tatu,k manzelovi jsem se nevratila i,kdyz to po 3 mesicich chtel.Musela bych chodit kanalama,tolik jsem se tenkrat stydela mela jsem srazene sebevedomi,ze me podvedl s takovou zenou nevalne povesti.
Upravil(a) eremuruss (25. 7. 2011 6:36)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
... mám pocity a nedokáu se s tím srovnat, e on byl někde jinde, tak proč ho brala zpátky.
Komunikace - vdyt manel není její majetek, nevím, říkat o svých pocitech,e se cítím straně při představě, e se někde jinde miloval. Vdyt to u bylo.
... a pořídila bych si doma boxovací pytel a mlátila do něho ,kdy bych si představila, e ten můj chlap se zamiloval do někoho jiného. Ale nemluvila bych s ním u o tom. Proč mu to připomínat
Asi u udělali tlustou čáru a jedou od nuly.Prvni "vytucnene": Ano, je to o tom, ne "nevis"... Nakonec, Dusi, priznej poctive: Milovala ses "nekde jinde"? Bylo ti to k "uzitku", nebo ke skode? Nemusis mi odpovidat na desku, odpovez jenom sama sobe
Boxovat do pytle (+ vybit/prebit adrenalin, estrogeny, ci co ze to v nas je? Why? Mas potrebu "ublizit"?
Dal spominas "tlustou caru za minulosti" ... Hele Dusi, pises moc moudre... ale ja fakt, s ohledem na TEBE konkretne, si nejsem jista, ze to, co tady pises, jsi "schopna i zit"... Presvedc me o tom, (jestli ti ja - a kdovicojeste - stojim za to ), ze to dokazes... a ja pak...
Viki, milovala jsem së i jinde. A zjistila jsem,e to není ono. Bylo mi to ne přímo ke kodě, ale zjistila jsem, e mi to nic nepřineslo, bylo to o ničem.
Píu moná i o své zkuenosti. Manelovi jsem neřekla přímou pravdu, ale já jsem taková, e jsem nebyla nevěrná,prostě jsem řekla na férovku,e asi někoho mám.
Kdy jsme se pak s manelem pokoueli k sobě navázat cestu, on v natvanosti mi vyčetl, tak si bě za ním. Co si myslím není pocit smutku, ale ego,který řve, e nejsem někoho pánem
e píu moudře, je to tak není, jen jak u jsem psala, u druhého se to líp vidí ,jak by se měl zachovat ne u sebe,protoe tam jsou ty emoce no.
Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 6:42)
Není tady
Já tedy abych pravdu řekla,nezkoumám,jestli mi byl manel někdy neverný. Raději to nechci vědět. Před lety ale moná ano, přiel doma z flámu a dopoledne,e jel s "nějakou" na výlet a chcíplo jim auto v kopcích a oni museli pěky. Pak mu párkrát psala smsky, ale on jí neodpovídal. Pak mu i volala, a on to nebral. Pak jsem tedy potají smsky četla a bylo tam něco v tom smyslu - proč mě nechce? Tak jsem dělala e o něčem nevím.
Ale taky jsem horká hlava, e kdybych zjistila kdo to je, asi bych za ní zala osobně.
Ted jsem si vzpomněla na tetu. Jednou vyprávěla,e manel byl u milenky. Ona tam zazvonila, udělala bordel, vylila hrnec z omáčkou z plotny na zem. (bylo to před více jak dvaceti lety) a prý pak u byl klid. Tak nevím no.
Není tady
dobojováno, jsou horí netěstí. Nevěra není "straná tragédie".
Zřejmě ráda přehání. Nebo zatím neví, co jsou strané tragédie. Co je proti tomu nevěra. Chápu, e v tu chvíli se člověku "zhroutí svět", ale časem mu dojde, e se zase tolik nestalo. Jsou horí věci.
Nemám z tvého psaní dobrý pocit. Nepořeila sis to v sobě.
dusička napsal(a):
Já tedy abych pravdu řekla,nezkoumám,jestli mi byl manel někdy neverný. Raději to nechci vědět. Před lety ale moná ano, přiel doma z flámu a dopoledne,e jel s "nějakou" na výlet a chcíplo jim auto v kopcích a oni museli pěky. Pak mu párkrát psala smsky, ale on jí neodpovídal. Pak mu i volala, a on to nebral. Pak jsem tedy potají smsky četla a bylo tam něco v tom smyslu - proč mě nechce? Tak jsem dělala e o něčem nevím.
Ale taky jsem horká hlava, e kdybych zjistila kdo to je, asi bych za ní zala osobně.
Ted jsem si vzpomněla na tetu. Jednou vyprávěla,e manel byl u milenky. Ona tam zazvonila, udělala bordel, vylila hrnec z omáčkou z plotny na zem. (bylo to před více jak dvaceti lety) a prý pak u byl klid. Tak nevím no.
Tak pred milenkou bych se urcite neponizila,ze jsem takova chudinka,ze bych sla ztropit scenu.Vzdyd nevera pro podvadenou manzelku je tak ponizujici.Proc se ztrapnovat jeste vic.
Není tady
Erem - jo já vím, ale třeba by mě chytil a mok a la bych si to s milenkou řeit ručně stručně. No a co,tak bych se před ní zesměnila. Nebo bych měla dělat, e se nic nestalo? Jsem takový pouk
říkám, dobře se radí.
Ale kdybych chtěla chlapa zpátky a dostala bych ho zpět, nějak bych se snaila zjistit příčinu nevěry. Zpestřila bych manelovi a sobě ivot.
Upravil(a) dusička (25. 7. 2011 7:52)
Není tady
Daphné napsal(a):
Po přečtení posledních příspěvků autorky jsem vymazala ty svoje. Jsem nepoučitelná
Daphne - proč? Vdyt kadý to můe vidě jinak. Co je správně, co patně? To si kadý musí říct sám sobě
Nemazej ty jedno nepoučitelná eno
Není tady
Správně je vdy jen jedno. Ale kadý si tam dojdeme oklikami přes patně. A je jen na nás, jak dlouho nám to bude trvat.
Btw chlap - partner není věc.
Ano, jde to, ale pokud to nebere jako vítězství...
Ví, dobojováno jest, tys partnera k něčemu donutila... a teď ví prd jestli zůstal kvůli tobě, nebo sobě... hlavně, e jsi vyhrála. Primárně jednáme ve vlastním zájmu - tys chtěla mue a on... on zjistil, e ta druhá nemá zájem, u maminky se mu nelíbilo... nedivím se, e má tvé vítězství hořkou pachu.
A dobojováno nemáte ani omylem. To je velká mýlka, která tý hořký pachuti dodává nepěkný aroma.
Drím ti palce a připojím radu - neber svoje manelství jako studijní materiál pro přátele. Jde o tebe a tvého partnera - není nutné, aby vás okolí litovalo nebo se z vaich chyb poučovalo. Poučit byste se měli předevím vy dva a rozhodně ne ve smyslu - kdy bude zlobit, ty jeden umanutej, tak o tohle a tohle přijde a ádná neumí takovej gulá, jako já... Tvůj mu měl důvod k tomu, co uděla a měli byste přijít na to jaký... abyste nebyli tím příkladem pro okolí zase za rok, za dva... Někdy chlapci rádi vyměněj gulá za rajskou...
Nevěra je tak dlouhá jako lidstvo samo, poukazovat na dnení nemorální dobu je liché - jen těch levobočků přiznaných... v době velikého vlivu papee a církve... Nevěra prostě byla je a bude.
Nezbývá, ne doufat, e si nai partneři najdou vdycky nějakou rajdu vyhulenou, co nasává a o domácnost se nestará... aby si uvědomili, kohoe vlastně milují.
Není tady
dobojováno jest napsal(a):
Ty by si fakt chcela, aby s tebou bol tvoj mu (alebo ktokožvek iný) Z POVINNOSTI A STRACHU PRED VAZENÍM? Ja teda nie... a to mi hrozilo, e prídem nielen o mua, ale aj o diea (ktoré bolo jeho, nie nae spoločné, ale spoločne sme ho vychovávali) - ale ani tak by som nechcela, aby niekto so mnou MUSEL by. Nevera je blbá vec, tá fyzická je podža mňa nekodná, zamilovanie je horie... ale s tým sa nedá nič robi, stáva sa to aj v najlepích rodinách . Dá sa robi len to, e sa snaím čo najmenej ubliova; a to tvoj mu nedokázal. Ale keď - ak vôbec - nastal u ten happy end, tak sa predsa sna pochova nenávis a strach a vyhrab tú lásku k nemu... a úctu a dôveru - bez nej sa budete vetci len trápi. Veď pre niečo ho asi má rada, nie? Tak si to čo najviac pripomínaj - a jemu skús pripomenú, prečo a má rád on.
Není tady
při kadé hádce u mám pocit, e k sobě vůbec nepatříme, ikdy se pak omlouvá a říká e mě miluje
Mluvíte spolu, nebo se jenom hádáte? Nebo teda spí hádá? Píe, es ho vzala zpátky "kvůli dceři" - ale jedná s ním jako byl tvoje dalí dítě a to sakra zlobivý dítě - "Vyhodila jsem ho z domu se slovy bude trpět... musel jí napsat a zavolat - před mými zraky", neustále se omlouvá a tak dál...
Ano, ublíil ti a zatím je to jetě čerstvé - ale dovolila bych si upozornit, e čím víc a čím dýl bude "vyvádět", tím spí se můe stát, e se manel zeptá sám sebe, jestli to má zapotřebí...
protoe kdy vichni chudáci viděli, jaká je to straná tragédie, bylo jim líto mně i manela
Jestli je pro tebe manelův úlet "straná tragédie", tak jsi astná enská...
ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr... ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...
On NEMUSÍ!!! A ona NEMÁ "svaté právo"
Tím, e jeden z manelů nějak "ujede" (nemusí to být zrovna nevěra), se automaticky nedegraduje do role podřízeného, který je povinen snáet od druhého cokoliv. A druhému to, e mu bylo ublíeno, rovně neomlouvá jakékoli chování pod záminkou úlevy.
Jinak viz to o "vyvádění".
Upravil(a) helena (25. 7. 2011 12:24)
Není tady
dobojováno jest: Ty jsi měla v tomhle případě veliké "těstí", e Tvoje konkurentka byla tak troku zadaná, v bytě měla přítele a kvůli enatému milenci se s oficiálním přítelem nechtěla rozejít To je ten pravý důvod, proč jsi "zvítězila" Ty a ne ta druhá: protoe kdy jsi vyhodila manela, ocitnul se tím pádem bez přístřeí u svých rodičů a milenka si ho nechtěla nasáčkovat k sobě. Kdy poznal, na čem je, byl by hlupák, aby u Tebe neadonil o milost, nechtěl se vrátit zpátky a neposypal si hlavu popelem, jaký byl bezcharakterní nevěrník, jakou udělal chybu, kdy nemyslel na rodinu, na manelku a dítě a podobné bla-bla-bla.
dobojováno jest, já nechci být patným prorokem, ale Ty sis zvolila patný nick, protoe jetě zdaleka dobojováno nemá. Dobojováno bude mít a ve chvíli, kdy společně s manelem a vnoučaty oslavíte diamantovou svatbu, ale dřív určitě ne. První boj jsi "vyhrála", ale měj na paměti, e se manel vrátil jenom díky tomu, e ho ta druhá doma nechtěla a ty kecy okolo byly jenom proto, aby si Tvůj manel - hlavně sám před sebou - zachoval tvář. Ono je toti pro chlapa velmi smutné zjitění, e na sexuální úlet byl milence sice dobrej, ale domů si ho vzít nikdo nechce
A Ty hleď, aby se manel doma cítil dobře, vytvářej mu spokojené zázemí a o tomhle prohřeku u se raději před ním nezmiňuj, jestli nechce, aby začal hledat podruhé. Tentokrát by u si toti nael enskou, která bude ochotna vzít ho k sobě se vím vudy natrvalo. Ve chvíli, kdy se Tě chlap toti rozhodne definitivně opustit Ti nepomůou scény, fackování, prosby, křik a pláč, potamo nějaké výhrůky "e bude doivotně platit alimenty" nebo e "nedovolí, aby určitá osoba byla v blízkosti Tvé dcery" či e "nedovolí střídavou péči". To jsou skutečně jenom zuřivé výhrůky, realita by byla zcela jiná - bohuel... a a by dolo skutečně někdy na lámání chleba, u soudu bys byla velmi rychle vyvedena z omylu
Drím palce, a u máte s manelem nadále jen astný a spokojený ivot a ádné "podruhé" u se nebude opakovat
Není tady
Kiara napsal(a):
dobojováno jest: Ty jsi měla v tomhle případě veliké "těstí", e Tvoje konkurentka byla tak troku zadaná, v bytě měla přítele a kvůli enatému milenci se s oficiálním přítelem nechtěla rozejít To je ten pravý důvod, proč jsi "zvítězila" Ty a ne ta druhá: protoe kdy jsi vyhodila manela, ocitnul se tím pádem bez přístřeí u svých rodičů a milenka si ho nechtěla nasáčkovat k sobě. Kdy poznal, na čem je, byl by hlupák, aby u Tebe neadonil o milost, nechtěl se vrátit zpátky a neposypal si hlavu popelem, jaký byl bezcharakterní nevěrník, jakou udělal chybu, kdy nemyslel na rodinu, na manelku a dítě a podobné bla-bla-bla.
dobojováno jest, já nechci být patným prorokem, ale Ty sis zvolila patný nick, protoe jetě zdaleka dobojováno nemá. Dobojováno bude mít a ve chvíli, kdy společně s manelem a vnoučaty oslavíte diamantovou svatbu, ale dřív určitě ne. První boj jsi "vyhrála", ale měj na paměti, e se manel vrátil jenom díky tomu, e ho ta druhá doma nechtěla a ty kecy okolo byly jenom proto, aby si Tvůj manel - hlavně sám před sebou - zachoval tvář. Ono je toti pro chlapa velmi smutné zjitění, e na sexuální úlet byl milence sice dobrej, ale domů si ho vzít nikdo nechce
A Ty hleď, aby se manel doma cítil dobře, vytvářej mu spokojené zázemí a o tomhle prohřeku u se raději před ním nezmiňuj, jestli nechce, aby začal hledat podruhé. Tentokrát by u si toti nael enskou, která bude ochotna vzít ho k sobě se vím vudy natrvalo. Ve chvíli, kdy se Tě chlap toti rozhodne definitivně opustit Ti nepomůou scény, fackování, prosby, křik a pláč, potamo nějaké výhrůky "e bude doivotně platit alimenty" nebo e "nedovolí, aby určitá osoba byla v blízkosti Tvé dcery" či e "nedovolí střídavou péči". To jsou skutečně jenom zuřivé výhrůky, realita by byla zcela jiná - bohuel... a a by dolo skutečně někdy na lámání chleba, u soudu bys byla velmi rychle vyvedena z omylu
Drím palce, a u máte s manelem nadále jen astný a spokojený ivot a ádné "podruhé" u se nebude opakovat
Kiaro opet pekne a pravdive napsano.Jak rada te ctu.Ses velmi moudra zena.
Nepamatuji si,ze bych nekdy v necem co si tu kdy napsala nesouhlasila.
Upravil(a) eremuruss (25. 7. 2011 13:48)
Není tady
helena napsal(a):
při kadé hádce u mám pocit, e k sobě vůbec nepatříme, ikdy se pak omlouvá a říká e mě miluje
Mluvíte spolu, nebo se jenom hádáte? Nebo teda spí hádá? Píe, es ho vzala zpátky "kvůli dceři" - ale jedná s ním jako byl tvoje dalí dítě a to sakra zlobivý dítě - "Vyhodila jsem ho z domu se slovy bude trpět... musel jí napsat a zavolat - před mými zraky", neustále se omlouvá a tak dál...
Ano, ublíil ti a zatím je to jetě čerstvé - ale dovolila bych si upozornit, e čím víc a čím dýl bude "vyvádět", tím spí se můe stát, e se manel zeptá sám sebe, jestli to má zapotřebí...
protoe kdy vichni chudáci viděli, jaká je to straná tragédie, bylo jim líto mně i manela
Jestli je pro tebe manelův úlet "straná tragédie", tak jsi astná enská...
ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr... ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...
On NEMUSÍ!!! A ona NEMÁ "svaté právo"
Tím, e jeden z manelů nějak "ujede" (nemusí to být zrovna nevěra), se automaticky nedegraduje do role podřízeného, který je povinen snáet od druhého cokoliv. A druhému to, e mu bylo ublíeno, rovně neomlouvá jakékoli chování pod záminkou úlevy.
Jinak viz to o "vyvádění".
Heli, ja osobne si mylsím, e nejako by sa "skóre" vyrovna malo. Ale toto nevidím ako dobrú cestu... Buď by mal mu urobi enjaký výrazný "odpustok", nejaké gesto - ale sám od seba, podotýkam, nie po vyhrákach, hysterických záchvatoch a tak - alebo Dobojovaná mu to nejako "oplati", ale nie neverou, skôr tak, e pôjde na dovolenku bez neho, urobí si dobre, oddýchne si - a jeho nechá stara sa o dcéru. Alebo niečo v tomto duchu. Protse zahraba veci pod koberec a "lísa sa", k nemu tie nevidím ako dobré rieenie situácie "post koitum".
Není tady