6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky.
Můj manel mě po 8 letech podvedl. Mám s ním 7-mi letou dceru a poznamenalo mě to zřejmě na celý ivot... odjel na kolení do zahraničí a tam se zamiloval do jedné eny / toto milé oslovení pro ni musím psát s velkým překonáním sama sebe, nejraději bych ji oslovila děv... vak víte, jaká je to nenávist holky...) ji po prvním týdnu, kdy přijel na víkend domů, byl úplně jiný.. kromě sarkastických keců, e se domů vůbec netěil a e si tam uil spoustu legrace, byl jako vyměněný... tak nějak mi to z jeho chování docvaklo.. vlastně ani sex moc nechtěl a při líbání se díval do stěn.. prostě jako tělo bez due.. tak jsem na něj uhodila: ,, JE V TOM ENSKÁ? ,, V TOM OKU ODPOVĚDĚL: ,,jo, je,, a u to bylo. Vypila jsem flaku hrukovice před ním úplně sama a tahala z něho vechny detaily.. uvaoval, jestli nás opustí a začne ivot jinde.. já se zhroutila. Kdy odjíděl po víkendu opět na kolení, dokonce jsem je spolu nachytala u vlaku, kdy jsem la vyzvednout auto... vypadala úplně jinak ne já - můj pravý opak.. narozená ve stejný den jako můj mu.. Boe, to byly muka. Zhroutil se mi celý svět. Nezmohla jsem se na jediné normální slovo, jen jsem mu řekla, e mu to sluí a bolestně se mu podívala do očí a odela... cestou domů jsem měla 100 chutí vrátit se tam a vykrákat ji za vlasy, zmlátit ji a dobít.. ach Boe. Bylo to hrozné. Dokonce ji vezl naím autem kufry a ku**** se u cestou ve vlaku.. prostě prý oboustranná láska na první pohled. Úplně zapomněl, e má rodinu. na kolení se cítil najednou volný jak ptáček - stalo se to po pár dnech, jak se opili a zkončili spolu na pokoji u ní a tam se vyspali.. dalí víkend jsem opět plakala, dělala hysterické scény a prosila ho a neodchází, e ho miluju... byl rozpolcený a nevěděl, co má dělat.. byla jsem totální troska a chudák, v práci si toho taky vimli.. a mě začlo bolet u srdce z představy e teď zrovna je s ní ubytován v hotelu s bandou kluků a uívajíí si... 3 dny jsem plakala a bolelo to straně moc... v nouzi jsem si vzpomněla na jednu moc hodnou paní, co má kontakty na léčitele a ta mě poslala k fyzioterapeutce... po 2 hodinové masái mi pomocí reiiki a akupresury odbourala stres a navíc mi moc psychicky pomohla, byla to pro mně cizí paní a prostě jsem si jí vylila srdce.. moc mi poradila i psychicky a tak nějak se ve ve mně vzbouřilo a řekla jsem si: TAK U DOST HOLKA! tO TEDA NE, TAKHLE SE MNOU NIKDO ZAMETAT NEBUDE!! Trpěla toti i dcera a mamka a vichni! Začla jsem si tvořit svůj vlastní ivot a pověsila jsem mu nů na krk: Buď já nebo ona! Nejsem přece bigamistka a o tebe se s ádnou dělit nehodlám! A jsetli tě srdce táhne k ní, bě si! Ten poslední víkend před posledním týdnem jeho pobytu v zahraničí jsem se chovala zcela chladnokrevně, reálně a drsně. Řekla jsem mu na rovinu, co ho čeká. Vyhodila jsem ho z domu se slovy bude trpět. Musel se vrátit zpět ke tchánům protoe na nájem neměl. Ukázalo se e ona má přítele a k sobě na byt ho tudí nevezme. Po 3 dnech mi brečel v telefonu, e mě miluje a chce se vrátit. Nevěřila jsem mu ale kvůli dcery jsem ho vzala zpět. Krávě jsem pohrozila a vynadala přes facebook, donutila ho ukončit s ní vztah přes mobil - musel jí napsat a zavolat - před mými zraky - e se rozhodl pro svou rodinu a e vztah s ní končí. Ač nelibě, udělal to.... teď s odstupem času cca 1.5 měsíce manel tvrdí, e nechápe jakk to mohl udělat, e je rád e zůstal se mnou a e u nikdy nechce zaít tak hnusnou situaci... ké by mu to vydrelo, dal se převelet na jinou směnu, aby s ní nemusel pracovat. přesto mu nevěřím, nejsem astná a stále mám obavy z toho, e se při střídaní směn stále spolu vídavají. Zatím se snaí, ikdy v sexu mám psychický blok a nevím jak to odbourat. Stále se mi vrací vzpomínky, pořád ji vidím před očima jako noční můru a představuji s i jak to spolu dělají... dá se to nějak odstranit? Je to pro mně opravdu velký problém a při kadé hádce u mám pocit, e k sobě vůbec nepatříme, ikdy se pak omlouvá a říká e mě miluje... ach jo je to těké a nevím jak odpustit a přestat na to myslet.. dá se to vůbec?
Není tady
..jetě musím dodat.. od té doby tak nějak postrádám radost ze ivota, ano, nemám chu se smát a ikdy mám pocit, e je to u za náma, cítím se vnitřně prázdná a vyhořelá due..
Není tady
Upravil(a) Daphné (25. 7. 2011 4:21)
Není tady
dobojováno jest napsal(a):
Ahojky.
Můj manel mě po 8 letech podvedl. Mám s ním 7-mi letou dceru a poznamenalo mě to zřejmě na celý ivot... odjel na kolení do zahraničí a tam se zamiloval do jedné eny / toto milé oslovení pro ni musím psát s velkým překonáním sama sebe, nejraději bych ji oslovila děv... vak víte, jaká je to nenávist holky...) ji po prvním týdnu, kdy přijel na víkend domů, byl úplně jiný.. kromě sarkastických keců, e se domů vůbec netěil a e si tam uil spoustu legrace, byl jako vyměněný... tak nějak mi to z jeho chování docvaklo.. vlastně ani sex moc nechtěl a při líbání se díval do stěn.. prostě jako tělo bez due.. tak jsem na něj uhodila: ,, JE V TOM ENSKÁ? ,, V TOM OKU ODPOVĚDĚL: ,,jo, je,, a u to bylo. Vypila jsem flaku hrukovice před ním úplně sama a tahala z něho vechny detaily.. uvaoval, jestli nás opustí a začne ivot jinde.. já se zhroutila. Kdy odjíděl po víkendu opět na kolení, dokonce jsem je spolu nachytala u vlaku, kdy jsem la vyzvednout auto... vypadala úplně jinak ne já - můj pravý opak.. narozená ve stejný den jako můj mu.. Boe, to byly muka. Zhroutil se mi celý svět. Nezmohla jsem se na jediné normální slovo, jen jsem mu řekla, e mu to sluí a bolestně se mu podívala do očí a odela... cestou domů jsem měla 100 chutí vrátit se tam a vykrákat ji za vlasy, zmlátit ji a dobít.. ach Boe. Bylo to hrozné. Dokonce ji vezl naím autem kufry a ku**** se u cestou ve vlaku.. prostě prý oboustranná láska na první pohled. Úplně zapomněl, e má rodinu. na kolení se cítil najednou volný jak ptáček - stalo se to po pár dnech, jak se opili a zkončili spolu na pokoji u ní a tam se vyspali.. dalí víkend jsem opět plakala, dělala hysterické scény a prosila ho a neodchází, e ho miluju... byl rozpolcený a nevěděl, co má dělat.. byla jsem totální troska a chudák, v práci si toho taky vimli.. a mě začlo bolet u srdce z představy e teď zrovna je s ní ubytován v hotelu s bandou kluků a uívajíí si... 3 dny jsem plakala a bolelo to straně moc... v nouzi jsem si vzpomněla na jednu moc hodnou paní, co má kontakty na léčitele a ta mě poslala k fyzioterapeutce... po 2 hodinové masái mi pomocí reiiki a akupresury odbourala stres a navíc mi moc psychicky pomohla, byla to pro mně cizí paní a prostě jsem si jí vylila srdce.. moc mi poradila i psychicky a tak nějak se ve ve mně vzbouřilo a řekla jsem si: TAK U DOST HOLKA! tO TEDA NE, TAKHLE SE MNOU NIKDO ZAMETAT NEBUDE!! Trpěla toti i dcera a mamka a vichni! Začla jsem si tvořit svůj vlastní ivot a pověsila jsem mu nů na krk: Buď já nebo ona! Nejsem přece bigamistka a o tebe se s ádnou dělit nehodlám! A jsetli tě srdce táhne k ní, bě si! Ten poslední víkend před posledním týdnem jeho pobytu v zahraničí jsem se chovala zcela chladnokrevně, reálně a drsně. Řekla jsem mu na rovinu, co ho čeká. Vyhodila jsem ho z domu se slovy bude trpět. Musel se vrátit zpět ke tchánům protoe na nájem neměl. Ukázalo se e ona má přítele a k sobě na byt ho tudí nevezme. Po 3 dnech mi brečel v telefonu, e mě miluje a chce se vrátit. Nevěřila jsem mu ale kvůli dcery jsem ho vzala zpět. Krávě jsem pohrozila a vynadala přes facebook, donutila ho ukončit s ní vztah přes mobil - musel jí napsat a zavolat - před mými zraky - e se rozhodl pro svou rodinu a e vztah s ní končí. Ač nelibě, udělal to.... teď s odstupem času cca 1.5 měsíce manel tvrdí, e nechápe jakk to mohl udělat, e je rád e zůstal se mnou a e u nikdy nechce zaít tak hnusnou situaci... ké by mu to vydrelo, dal se převelet na jinou směnu, aby s ní nemusel pracovat. přesto mu nevěřím, nejsem astná a stále mám obavy z toho, e se při střídaní směn stále spolu vídavají. Zatím se snaí, ikdy v sexu mám psychický blok a nevím jak to odbourat. Stále se mi vrací vzpomínky, pořád ji vidím před očima jako noční můru a představuji s i jak to spolu dělají... dá se to nějak odstranit? Je to pro mně opravdu velký problém a při kadé hádce u mám pocit, e k sobě vůbec nepatříme, ikdy se pak omlouvá a říká e mě miluje... ach jo je to těké a nevím jak odpustit a přestat na to myslet.. dá se to vůbec?
Hm. Člověk, který se takhle choval, by u nebyl mým partnerem.
Dobojováno jest, ámen.
No, hlavně, es zvítězila. Je vidět, e tě tvé vítězství opravdu těí a stálo za to. SI.
(SI = s ironií)
Miluje ho, nebo ho chce jenom vlastnit? Přemýlej.
Odpověz sobě.
Upravil(a) majkafa (24. 7. 2011 8:28)
Jemine Majko, ty ses zas uplne mimo...
Ja myslim, ze je to vsecko ok. Poprala ses o sveho muze, ktereho milujes, a zrejme jsis ho udrzela. Pocity, ktere to v tobe zanechalo, jsou prirozene, a je dobre, ze mu je das najevo. Udelal chybu, dopustil, aby "to prasklo", tak at si to ted slizne... Nevidim v tom pomstu, ani trest... Nevim, proc bys mela hned druhy den po jeho navratu juchat radosti... Mas sice mic na sve strane, ale on, dle meho soudu, ted musi (je povinen) trpelive cekat, az ten mic prohodis na jeho stranu... A do te doby "ledacos" i prekousnout... (= tve negativni reakce... mas proste na ne pravo, a bylo by spis divne, kdyby se nedostavily...)
Drzim palec, at se ti "neprijemno v dusi" brzo rozplyne a zameni za radost z toho, ze "ses statecne prala", a zvitezila = zachranila vztah a rodinu...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Drzim palec, at se ti "neprijemno v dusi" brzo rozplyne a zameni za radost z toho, ze "ses statecne prala", a zvitezila = zachranila vztah a rodinu...
Statečně prala s kým?
Zvítězila nad kým?
Teprve teď nastane čas, kdy se bude "prát" sama se sebou, jak u je z jejího psaní i patrné. To je to nejtěí.
A jestli "zachránila vztah a rodinu"?
Nu, to se uvidí a na smrtelné posteli.
Upravil(a) majkafa (24. 7. 2011 12:20)
No, to uz je lepsi...
S kym se prala? Takhle ne... "o co" se prala. Prala se s nejakou fuchtli o sveho manzela a otce sveho ditete. "Nandala ji to", jak pise, na FB, (to je dobre, ty "loudilky" to musi dostat pocitit, ze proti nim nestoji nejaka slaboducha "rozdavacka manzelu")
Zachranila. Chlap se pokorne vratil domu, pozadal o odpusteni... a ted je na nem, aby ji ten boj "ji samotne se sebou" ulehcil.
A ze ty ji dopredu zpochybnujes zasluhu na vitezstvi? To je taky prirozene, ty jsi proste takova... - neprejna...
Není tady
Mylsím, e to je Pyrrhovo víazstvo... e ty sama cíti, e si dostala ankoniec niečo iné, ako to, o čo si objovala . Otázka znie: čo teraz s tým? Buď sa začen sústrďova na to dobré, čo ostalo - a čo zrejme vdy bolo - alebo u nady bdue pre teba najdôleitejie len to, e a podviedol, e s azamiloval, e chcel odís... Je to vlastne na tebe. On len robí, čo vie a čo dokáe...
Není tady
Upravil(a) Daphné (25. 7. 2011 4:22)
Není tady
Upravil(a) Daphné (25. 7. 2011 4:22)
Není tady
Daphné napsal(a):
...Jestli ten mu je jen trochu CHLAP, nebude "trpělivě čekat", nebo jen krátký čas, nato aby "byl povinen", nebude "překousávat" a podobně. U dost na tom, e se "pokorně vrátil"...
No vidis, a ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr., tak ted MUSI cekat, az "to vysumi" a srovna se do puvodniho stavu (pokud to vubec je mozne). Takove "hrdinstvi" z "navraceni se", kdyz ja jsem zahnul, to ja teda za hrdinstvi a "chlapskost" nepovazuju. Chlap je, kdyz nejake "zbytkove" vycitky, narazky a "rozbory" (ja vim, ze k nicemu nejsou, ale ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...) trpelive vyslechne a snese, a to se sklopenyma usima a pokorou v dusi. To je chlap...
Není tady
Daphné napsal(a):
"Nandat to fuchli" - to spí vypovídá o tvém způsobu mylení a souití se spoluobčany, Viktorko. Vztah se tímhle nezachraňuje, ani nedá. Je to jen výkřik vlastní bolesti, pochopitelný, ale nic neřeící.
No jasne, ty bys asi za ni sla a v pratelskem souziti s ni ji sladkym hlaskem podekovala, ze ti zneuzila manzela a je tak hodna, ze ti ho vraci zpatky... A ze je to vykrik bolesti? Ano. Ona ma pravo kricet. A ta druha si pravem a vlastni vinouzaslouzi to slyset...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Daphné napsal(a):
...Jestli ten mu je jen trochu CHLAP, nebude "trpělivě čekat", nebo jen krátký čas, nato aby "byl povinen", nebude "překousávat" a podobně. U dost na tom, e se "pokorně vrátil"...
No vidis, a ja si aj tak myslim, ze MUSI a to TRPELIVE CEKAT A PREKOUSAVAT... pac to byl on, kdo to posr., tak ted MUSI cekat, az "to vysumi" a srovna se do puvodniho stavu (pokud to vubec je mozne). Takove "hrdinstvi" z "navraceni se", kdyz ja jsem zahnul, to ja teda za hrdinstvi a "chlapskost" nepovazuju. Chlap je, kdyz nejake "zbytkove" vycitky, narazky a "rozbory" (ja vim, ze k nicemu nejsou, ale ta zena ma svate pravo "je vypustit"..., treba jenom aby se ji ulevilo...) trpelive vyslechne a snese, a to se sklopenyma usima a pokorou v dusi. To je chlap...
Ale nemusí, Viktorko, nemusí ... MUSÍME jenom umřít, jinak nic ...
A já bych si na místě zakladatelky tohoto vlákna dobře rozmyslela, jak dlouho jetě budu trucovat a dávat to svému manelovi serat i s chlupama Aby ode mě manel přítě definitivně neutek´jenom proto, e doma je dusno, nevlídno a chybí tam sex a nenaplánoval si to tentokrát u prozíravěji: toti nikoliv ke svým rodičům, ale k zase jiné milence, tentokrát s volným bytem.
MMCH vítězství není docílit, aby se chlap s milenkou rozeel, vítězství je dokázat s ním po tomhletom vem spokojeně ít
Není tady
Ja nemluvila o "trucovani" a "davani sezrat i s chlupama"..., ja mluvila o tom, JAK se ona s tim, co ji zranilo, srovna. Z chvile na chvilu to zrejme nejde... a tu dobu on MUSI preckat, ten cas srovnavani se s tim, je jeji... Jak dlouho to bude trvat, a jak to bude probihat, je na nich. On ale rozhodne nema pravo rict: A dost, uz me to neba...
Opakuji, ze nemluvim o letech vycitek a podezirani. Mluvim o "dozvucich"...
Není tady
Upravil(a) Daphné (25. 7. 2011 4:23)
Není tady
Není tady
No vsak ja proti tomu nic nemam. Nekdo "ji to nandat" ma potrebu (Ja treba taky. Ale v te dobe, kdy to pro mne bylo aktualni, jsem to nedokazala... dnes bych to udelala... Jenomze dnes se mi to uz nestane... ), nekdo ne. Oboje je vporadku...
Není tady
Není tady
Ano, tak nejak...
Není tady
Dobojováno jest
za prvé se mi straně patně čtou takto dlouhé příspěvky, který nemaj alespon odstavce.
Fajn, bojovala si, chtěla si ho zpět.
Chtěla si manela zpět jen kvůli dceři? Nebo i kvůli sobě, kdy píe,e ho miluje.
Manel se vrátil domů.
Co mu nechává serat? e se zamiloval někde a e ted chce tebe, vás?
Zamyslela bych se, jestli Tě to baví neradovat se ze ivota. Psala si,e sis udělala ivot podle sebe.
Miluje svého manela. JEstlie ano, uka mu to, dej mu pusu.
V lásce přece nejde bojovat.
Není tady
Dobojováno jest.... es vůbec něco napsala, e?
Holky, myslím, e hlavní otázkou je, zda to, jak se teď k manelovi chová,je opravdu truc a pomsta za to, co udělal a nebo zda to jsou prostě její pocity, se kterými sama bojuje a neumí si pomoci??? Na to si musí odpovědět ona sama. Myslím, e je zcela lidské a normální, e máme nějaké pocity po té, co nás ná milovaný podvede a e to řada z nás neumíme druhý den hodit za hlavu a ÍT..
Dobojováno jest, měla by sis uvědomit, es ho jednou vzala zpět. Tvé pocity jsou normální, lidské, ale odpověz si, zda opravdu je to truc nebo je to pocit, se kterým neumí bojovat, poradit si?? At je to tak či tak, měla bys o svých pocitech s ním hovořit, aby věděl, co proívá. Nechci ho hájit ani to nedělám,ale kdy u ses rozhodla vzít ho zpět, zaslouí si vědět, na čem je a proč reaguje tak či tak. KOMUNIKACE JE ZÁKLAD ÚSPĚCHU!
Přeji hodně těstí.
Upravil(a) Krevetka (24. 7. 2011 21:06)
Není tady
Krevetko - napsala si to moc hezky.
Ale i kdy by to bylo to,e mám pocity a nedokáu se s tím srovnat, e on byl někde jinde, tak proč ho brala zpátky.
Komunikace - vdyt manel není její majetek, nevím, říkat o svých pocitech,e se cítím straně při představě, e se někde jinde miloval. Vdyt to u bylo.
Já bych udělala tlustou čáru a pořídila bych si doma boxovací pytel a mlátila do něho ,kdy bych si představila, e ten můj chlap se zamiloval do někoho jiného. Ale nemluvila bych s ním u o tom. Proč mu to připomínat
Asi u udělali tlustou čáru a jedou od nuly.
Není tady
Duičko, já si myslím, e ne kadý jsme stejný. Hold někdo to proívá tak, druhý zase onak. S tím nelze bojovat. Ty bys udělala to,ona to tvé "to " neumí a dělá "ono". ))) (to jsem básník, kujva)....
Také si myslím, e ona nemohla tuit, jak se bude cítit po té, co ho vezme zpět. Prostě v danou chvíli pocítila úlevu, e menel chce jít zpět a naráz zjistila, e se to v ní mele, příčí,e to není tak, jak předpokládala. Jen dedukuji, to musí vědět jen ona.
A s tou komunikací jsem to myslela tak, e by měla nahlas říkat své pocity, pokud např.s ním nechce sex, tak mnohem lepí, ne se odkulit na druhý bok ....a ty si to panáčku vysvětli po svém.... ,je třeba říci, "lásko, nezlob se. Stále v sobě bojuji s tím, co se stalo. Dej mi prosím čas, já se srovnám." Nebo at ho poádá o pomoc. At se mu svěří jak to patně proívá, ale bez výčitek, jen říkat nahlas to, co ji trápí co cítí.
Ale moná jsem divná.
Není tady
Krevetko, nejsi divná
Je fakt, e záleí na tom, jak se co řekne, jakým tonem.
Já si spí představila, e ho nechá dusit, e se na ten druhý bok odkulí, ije ve svým světě a uírá se, e s ním nemůe spát, protoe vidí ruce té jeho milenky. A e se dostavují výčitky.
Já osobně nevím, jak bych se zachovala, ono se to druhému kecá.
Není tady
Duička....... to musí vědět ona jak to má. O tom my můem jen polemizovat.
Ani já si nedovedu představit, co bych dělala, jak bych se chovala. A tak doufám a věřím, e to nikdy nebudu muset řeit. HAWK.
Není tady