|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
a bohužel asi i ví, "co to znamená"
To byl původně dotaz na Kuřátko... aby to vysvětlilo... 
Lupí, já objektivně uznávám, že v některejch případech je prostá snaha (otce nebo matky, to je fuk) domoci se základních rodičovskejch práv mnohaletá tvrdá práce s nejistým výsledkem ... ale vždycky mě do bílýho žáru rozpálí, když dotyčnej/dotyčná bez zábran použije vlastní dítě jako útočnou zbraň (což je, jak tak koukám, téměř protimluv
). Navíc zbraň, která se použitím (z)ničí...
Není tady

Dievčs teda potrebuje otca skôr ako prototyp vzťahu s druhým pohlavím - a môže ho asi nájsť aj v nevlastnom otcovi... Chalan ale v istom veku otca (alebo teda nejaký mužský vzor) potrebuje podľa mňa ešte viac a môže mať problémy z toho, ako matka bránil(la) styku a tak nakoniec dieťa nepozná polovicu svojej krvi. Nie som na strane otcov, ale tým, že som to poznala aj z druhej strany, tak musím pvoedať, že ani všetky matky vždy nedbajú na dobro dieťaťa a dosť/hlavne im záleží na tom "čo pvovedia ľudia"... Nezovšeobecňovala by som nič, ani striedavú výchovu. Ale tu teda konkrétne mi nepripadá, že by otec alebo dieťa po sebe strašne túžili a potrebovali sa.
Není tady