21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Taková blbá otázka, stydím se o tom mluvit. Mám manela, v sexu je ve vpohodě, ale já nejsem tak nějak vnitřně spokojená sama se sebou- tedy s tím jak vypadám.. dole.. Vnitřní stydké pysky mi vyčnívají z velkých ven asi o celý centimetr. Kdy se holím je to vidět hodně.. Stydím se před kamarádkama v plavecké apod. ale ádné se nesvěřím.. Tak jak to se mnou je? Jsem vpohodě? Máte některá stejný problém? Díky za info..
Jse v pohodě a dělá si úplně zbytečné starosti!!!
Není tady
Já mám něco podobného. Taky mě to tvalo, ale u to neřeím. já mám zase ten jeden stydký pysk větí ne ten druhý. A to o dost. Ten druhý jako by nebyl. tak nevím co je lepí
Stanuliska napsal(a):
Taková blbá otázka, stydím se o tom mluvit. Mám manela, v sexu je ve vpohodě, ale já nejsem tak nějak vnitřně spokojená sama se sebou- tedy s tím jak vypadám.. dole.. Vnitřní stydké pysky mi vyčnívají z velkých ven asi o celý centimetr. Kdy se holím je to vidět hodně.. Stydím se před kamarádkama v plavecké apod. ale ádné se nesvěřím.. Tak jak to se mnou je? Jsem vpohodě? Máte některá stejný problém? Díky za info..
úplně mi čte mylenky,zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé...jenome já s "tím" mám jetě jiný problém..."překáí" mi to ve sportu, při sexu a tak různě,těsný kalhoty sou pro mě tabu...přemýlela jsem u i o plastice
, ale to bude asi drahý, a jeliko nejsem momentálně nijak výdělečně činná, budu si muset počkat, nebo najít nějakého sponzora;)...pojit'ovna nic takového nejspí neproplácí e?
hmmm......přítel sice říká, e mu to nijak nevadí (esteticky a tak),ale mě se to vůbec nelíbí, no...asi si budu muset zvyknout:D
Není tady
Jéi Eskymko, to si snad dělá legraci, ne? Ty fakt uvauje kvůli takové blbosti o "plastice"? Já nevím, já to mám taky a do dneka mi to přilo normální ... ádnej si nestěoval ani nepoukazoval, e by se jednalo o nějakou příernou abnormalitu ... A nevím, proč by se kvůli tomu nedali nosit těsný kalhoty, copak to je vidět? Fakt vae starosti mít, tak si pískám ...
Není tady
Já nevím, ale tohle téma se na Babinetu probíralo u mockrát a jestli si dobře pamatuju, tak na to odpovídali i pánové a těm se tento "vá problém" líbil!!! To jen vy máte pocit, e to není hezké.
Není tady
To má asi kadá nějakou takovou abnormalitu, jestli se to tak dá nazvat. Já mám například celou levou půlku těla nějak víc vyvinutou...Nelam si tím hlavu.Chlapi tohle ani nevnímají.
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Stanuliska napsal(a):
úplně mi čte mylenky,zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé...jenome já s "tím" mám jetě jiný problém..."překáí" mi to ve sportu, při sexu a tak různě,těsný kalhoty sou pro mě tabu...přemýlela jsem u i o plastice
, ale to bude asi drahý, a jeliko nejsem momentálně nijak výdělečně činná, budu si muset počkat, nebo najít nějakého sponzora;)...pojit'ovna nic takového nejspí neproplácí e?
hmmm......přítel sice říká, e mu to nijak nevadí (esteticky a tak),ale mě se to vůbec nelíbí, no...asi si budu muset zvyknout:D
Já jsem viděla v TV pořad, kde říkali e pokud to překáí v pohybu nebo při sportu, tak e se to operuje a e je to na pojiovnu! Ale to by asi posoudil lékař, ten musí dát doporučení. Myslím e to bylo kdysi v Dámské jízdě ale u to nevím určitě, je todost dávno.
Není tady
Barborka napsal(a):
Já nevím, ale tohle téma se na Babinetu probíralo u mockrát a jestli si dobře pamatuju, tak na to odpovídali i pánové a těm se tento "vá problém" líbil!!! To jen vy máte pocit, e to není hezké.
Ahojte, tak to nevím, e se to tu u probíralo, nala jsem tyto stránky náhodou a jsou fajn, tak díky:rolleyes:
Barborka napsal(a):
Ahojte, tak to nevím, e se to tu u probíralo, nala jsem tyto stránky náhodou a jsou fajn, tak díky:rolleyes: Jsem moc ráda, e jste mi takto vichni odpověděli, jasně, e jsem viděla hodně nahých fotek stejně obdařených dívek, ale nevěděla jsem jestli to nejsou vyjímky a tak mě Vae odpovědi moc potěili. Můj manel také říká, e se mu líbím, ale znáte to, enská vdy pochybuje:/ Tak díky a mějte se fajn!!