|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj, celý život jsem si myslela, že dezinfekce je dobrá věc, ale kámoška mi říkala, že prý oni nikdy odřená kolena nedezinfikovali, že to prý oslabuje imunitu. Že by si s tím zkrátka tělo mělo poradit. Co si o tom myslíte vy?
Není tady

My taky nikdy nedezinfikovali, ale nemyslím si že by dezinfekce oslabovala imunitu...
Není tady

Ahoj, my většinou vyndáme jen kamínky a občas potřem něším, když je to hlubší, jinak si to možná kámoška spletla s dezinfekcí doma - to se říéká ,že když se furt utírá savem hračky, podlaha atd, že dítě ztrácí přirozenou obranu před bakteriema atd se kterýma přijde denně do styku
Není tady

Aha, děkuji. Takže kolínka ošetřit dezinfekcí? A popřípadě s jakou máte dobré zkušenosti?
Není tady

Aha. Díky. Já jsem používala Jodisol a celkem jsem byla spokojená, ale náš malý je citlivka, po dezinfekci otevřené rány ho to nějak štípalo. (Přitom mě to štípe jenom lehce, aspoň vím, že se něco dějě :-)
Není tady
Dezinfekce určitě imunitu neoslabuje :-D My používáme také Jodisol.
Není tady