27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky.
Má prosím někdo zkuenosti s lékama na astma a jaký mají vliv na miminko v prvních 12.-ti týdnech těhotenství?
Bohuel jsem onemocněla a pokadé,kdy mám infekt HCD,tak se mě to zhorí a ozve se astma.Jinak nic neberu/ani doposud,celé těhu/,ale teď to není dobrý,tak se rozmýlím,co dělat....jsem v 10.týdnu,áááách jo,to to nemohlo počkat?
Zítra to proberu na kontrole s dr.ale chtěla jsem slyet někoho kdo tím proel,nebo ví,co a jak,aby poradil.
Zatím moc děkuji,mějte se hezky,pa pa Iva.
Není tady
Taky jsem asmatička. Chtěla bych otěhotnět, tak jsem to probírala se svým doktorem. Léky prý nevadí. Více vadí hypoxie plodu.
Není tady
Díky,párkrát jsem si musela dýchnout,ale jen celkem asi 10-krát a u je to lepí,dobérám ATB,tak snad u to nebude potřeba.Mluvila jsem s dr. z plicního a říkala to samé co ta tvoje....
Není tady