6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, s přítelem se snažíme už asi osm měsíců o miminko a pořád nic. Dříve jsem menstruaci měla přibližně s týdenním zpožděním, ale už dvakrát jsem to nedostala a musela jít na gyndu si pro injekci. Nevím proč, ale je mi to nepříjemné o tom mluvit s doktorem. Nevíte, jestli existují nějaké prášky, abych si nemusela jít na tu injekci? Asi bych i mohla zkusit nějaké vitamínky na podporu početí, že? Děkuji moc za rady Jana
Není tady
Ahoj Jani, pokud je ti nepříjemné o takových věcech mluvit s gyndr. pak by sis pravděpodobně měla najít jiného - se kterým nebudeš mít zábrany. On totiž gyndr je první z odborníků kdo by o tvém přání mít dítě měl vědět .... To on ti může doporučit určitou léčbu.
Je sice pravda, že "neplodnost" - čili nemít dítě hned po tom se vyperou slipy s kalhotkama se dá léčit až po roce až dvou snažení, to záleží na věku apod.. A právě doktor by měl vědět, že se počít snažíte ....
Možná, že ti už hapruje psychika a proto cykly "blbnou"
PS: po porodu první dcerky jsem brala na srovnání cyklu homeopatika ... to zabralo, takže mohlo začít "řízené snažení" ... ale ani homeo ti nezaručí že otěhotníš - to POZOR. Já nakonec otěhotněla po IVF, ale myslím, že holky "PLODILKY" mají zkušenosti s Gynexem a mateří kašičkou ... nevím jaké úspěchy slaví, ale zeptej se u nich v chlívku určitě rády pomůžou
Upravil(a) Dadula (19. 7. 2011 10:47)
Není tady