29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Jó, morálka... to je ta pravá hůl na psa http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Zajímavé, že ti jaksi nemorální nepřipadá chlapec, který přestože má partnerku, okamžitě si s bejvalou zashooká, párkrát to zopakuje, pak jí navrhne, že by to zase mohli dát dokupy a teprve potom se rozejde s tou momentální http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Uznávám, v tomto máš pravdu.
Není tady
ready napsal(a):
Xsara napsal(a):
Á jé, tady už se vytahuje morálka. Tak to došly argumenty, co?
A jak koukám, ready je taky psycholog amatér, dokonce tak dobrej, že provádí i samostatný výzkum.
No tak to gratuluju.Data získáváš ze svých vlastních vztahů nebo tě zásobuje ČSÚ?
Nechceš si dát studenou sprchu?
Svoje argumenty i hodnoty jsem předložil. Ty máš holt jiné.
Jako psycholog amatér se necítím, zeptal jsem se na to, co mě zajímalo. Proč máš potřebu reagovat tímto způsobem ti neřeknu. Přečíst si nějakou literaturu ti ale neuškodí. Zdrávas!
Díky za starost o moji hygienu, ale už jsem se dneska sprchovala.
A že mám jiné hodnoty, to je nepochybné.
Já třeba nemám ve zvyku soudit někoho na základě dvou příspěvků, házet mu na krk "vinu" za rozvracení cizích vztahů a soudit jeho špatnou morálku.
Mimochodem - jakou literaturu bys mi doporučoval? Čtu docela hodně, ale ráda si něco čtivého nechám doporučit.
I ty buď zdráv.
Není tady
Xsara napsal(a):
ready napsal(a):
Xsara napsal(a):
Á jé, tady už se vytahuje morálka. Tak to došly argumenty, co?
A jak koukám, ready je taky psycholog amatér, dokonce tak dobrej, že provádí i samostatný výzkum.
No tak to gratuluju.Data získáváš ze svých vlastních vztahů nebo tě zásobuje ČSÚ?
Nechceš si dát studenou sprchu?
Svoje argumenty i hodnoty jsem předložil. Ty máš holt jiné.
Jako psycholog amatér se necítím, zeptal jsem se na to, co mě zajímalo. Proč máš potřebu reagovat tímto způsobem ti neřeknu. Přečíst si nějakou literaturu ti ale neuškodí. Zdrávas!Díky za starost o moji hygienu, ale už jsem se dneska sprchovala.
A že mám jiné hodnoty, to je nepochybné.
Já třeba nemám ve zvyku soudit někoho na základě dvou příspěvků, házet mu na krk "vinu" za rozvracení cizích vztahů a soudit jeho špatnou morálku.
Mimochodem - jakou literaturu bys mi doporučoval? Čtu docela hodně, ale ráda si něco čtivého nechám doporučit.
I ty buď zdráv.
Výborně, shodli jsme se alespoň na naprosté hodnotové odlišnosti. Literaturu ti klidně doporučím, ale trochu bych potřeboval znát rank, který tě zajímá. Jinak - já zase nemám ve zvyku mazat med kolem huby, když mám pocit, že je to pro lidi, jichž se to týká, kontraproduktivní.
Není tady
Ahoj Snookie,
sama jsem něco podobného zažila, bylo mi taky kolem 20ti let.
Myslím, že si sama musíš ujasnit co chceš...chlapa, který bude chtít brzy rodinu nebo někoho, s kým si TEĎ užíváš života....
Není tady
Snookie je ještě dítě, nezralé, nevybouřené, zatím netoužící po vlastné zodpovědnoszi ani rodině, ale toužící po majetku /auta, výlety, .../ Moc bych ji přála, aby ji také několik chlapů vodilo za nos , aby poznala, jaké to je. To nemluvím o promiskuitě, morálce, vychytralosti a jiných lidských vlastnostech......
Pokud toto situaci považuje za tu pravou, když oběma chlapům lže, nevím, jakou má tato žena - dívka hodnotu, z jaké je rodiny, v čem má vzor, co ji ke lžím vede. Neznám myšlení takových lidí a ani to nechápu.
Není tady
aneri, jí ta situace vadí, jinak by to tu neřešila.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Axi napsal(a):
V takovémhle věku a bez závazků je správné nechat si oba a trochu je využívat. Michal vypadá trochu závisle, tedy, pro opravdové partnerství nepoužitelně.
Axi, je tu ovšem jeden problém - Snookie z toho začíná mít výčitky - dost možná teď kvuli nim bude dělat jednu koninu za druhou, ale v tomhle věku = no problem
Já bych neměl starost o to, jaké nějaká šikovná dvacetiletá dívka bude dělat koniny; ani bych si to nedovolil posuzovat. Stejně tak bych neměl starost o její morálku, vychytralost a hodnotu - leda by se mi to snad nějak týlalo (nějaká moje projekce touhy po majetku, pochybnosti o mojí hodnotě apod.).
Není tady
sandra napsal(a):
Ahoj Snookie,
sama jsem něco podobného zažila, bylo mi taky kolem 20ti let.
Myslím, že si sama musíš ujasnit co chceš...chlapa, který bude chtít brzy rodinu nebo někoho, s kým si TEĎ užíváš života....
Bych to vzala od konce - teď chlapa na to užívání a pak chlapa pro rodinu.
Nicméně vy tady pytváte Snooki a ta nemá pro samé randění na babinet ani pomyšlení
Není tady