Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 7. 2011 19:02

clorane
♥------

Jsem nová a nevím, jak začít...

Ahoj, prosila bych vás o radu. Ve svém věku (36 let...) a konečně s chlapem, který o to stojí, jsem se rozhodla pro první dítě. Přirozeně to zřejmě nepůjde, snažíme se rok a nic. Snažím se být celou dobu v klidu a nenervovat se, i když kalendář po očku sleduju. teď mi moje gynekoložka napsala doporučení na nějakou kliniku, mám si vybrat a nejblíž to mám do Brna, navrhla mně Unicu a Repromedia. Přečetla jsem tady toho hodně a přiznávám, že těm zkratkám nerozumím a vůbec hodně věcem, na co se zaměřit. Můžete mně prosím poradit, "čím bych měla začít" a doporučit, kam v Brně nejlépe jít? Děkuji...

Není tady

#2 17. 7. 2011 20:41

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Re: Jsem nová a nevím, jak začít...

Reprofit a prijd do plodilek, holky ti poradi urcite a odpovi skoro na jakoukoli otazku.

Není tady

#3 17. 7. 2011 21:37

clorane
♥------

Až zjistím jak, přejdu:kapitulation:

Není tady

#4 18. 7. 2011 8:58

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

No jenom kliknes nahore na diskuze, daas si v nabidce snazilky a potom vyberes tema polidilky s fytosojou,clostikem nebo bez v roce 2011 a jdi tam.

Není tady

#5 18. 7. 2011 9:11

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Není tady

#6 20. 7. 2011 21:13

clorane
♥------

Nechtěla bych vlézt do cizí diskuse...

Není tady

#7 28. 7. 2011 12:54

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Ahoj Clorane,
to neni cizi diskuse. tam keca plno holek o svych problemech, jen se klidne pridej wink

Není tady

#8 4. 1. 2012 11:42

Nikki
♥------

Ahoj holky, píšu do tohoto tématu, jelikož si také nevím rady. Také mám konečně chlapa, se kterým stojí vše za to, tak jsme začali přemýšlet i o mimi. Je mi 28, od 17ti let jsem brala hormonální antikoncepci bez přestávky až do 27 let. Loni v červenci jsem dobrala poslední platíčko a rozhodla se vysadit. MS jsem měla první měsíc po 35 dnech, další měsíc opět po 35ti dnech a vždy pouze tři dny špinění, jeden den silnější a pak zase špinění a konec. Poslední MS byla až po 40ti dnech. Vždy jsem zhruba v půlce cyklu mívala bodání v podbřišku, což jsem přisuzovala ovulaci. Ale od té poslední MS mám pocit, že ovu nebyla a MS jsem měla dostat tak nějak 20 prosince a stále nic. Těhotenský test negativní při 10ti dnech zpoždění tak i včera (13 dní spoždění). V pondělí jsem objednaná k doktorce. Řekli jsme si sice s přítelem, že to nebudeme plánovat a chovat se účelně, prostě že to necháme osudu, ale vzhledem k tomu, že to již nějakou dobu trvá, tak začínám pokukovat po diskuzích. Tak vlastně ani nevím zda se zařadit jako snažilka rodna , nebo počkat, až se budeme opravdu snažit. Hlavně ničemu nerozumím, jak to počítání plodných dnů a tomu všemu okolo :-), tak až budu časem potřebovat poradit (kdyby se opravdu nedařilo spontánně) nebo se svěřit někomu, tak abych mohla přijít mezi Vássmile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí