18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prosila bych vás o radu. Ve svém věku (36 let...) a konečně s chlapem, který o to stojí, jsem se rozhodla pro první dítě. Přirozeně to zřejmě nepůjde, snaíme se rok a nic. Snaím se být celou dobu v klidu a nenervovat se, i kdy kalendář po očku sleduju. teď mi moje gynekoloka napsala doporučení na nějakou kliniku, mám si vybrat a nejblí to mám do Brna, navrhla mně Unicu a Repromedia. Přečetla jsem tady toho hodně a přiznávám, e těm zkratkám nerozumím a vůbec hodně věcem, na co se zaměřit. Můete mně prosím poradit, "čím bych měla začít" a doporučit, kam v Brně nejlépe jít? Děkuji...
Není tady
Reprofit a prijd do plodilek, holky ti poradi urcite a odpovi skoro na jakoukoli otazku.
Není tady
A zjistím jak, přejdu:kapitulation:
Není tady
No jenom kliknes nahore na diskuze, daas si v nabidce snazilky a potom vyberes tema polidilky s fytosojou,clostikem nebo bez v roce 2011 a jdi tam.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=46095&p=21 - clorane tady to je.
Není tady
Nechtěla bych vlézt do cizí diskuse...
Není tady
Ahoj Clorane,
to neni cizi diskuse. tam keca plno holek o svych problemech, jen se klidne pridej
Není tady
Ahoj holky, píu do tohoto tématu, jeliko si také nevím rady. Také mám konečně chlapa, se kterým stojí ve za to, tak jsme začali přemýlet i o mimi. Je mi 28, od 17ti let jsem brala hormonální antikoncepci bez přestávky a do 27 let. Loni v červenci jsem dobrala poslední platíčko a rozhodla se vysadit. MS jsem měla první měsíc po 35 dnech, dalí měsíc opět po 35ti dnech a vdy pouze tři dny pinění, jeden den silnějí a pak zase pinění a konec. Poslední MS byla a po 40ti dnech. Vdy jsem zhruba v půlce cyklu mívala bodání v podbřiku, co jsem přisuzovala ovulaci. Ale od té poslední MS mám pocit, e ovu nebyla a MS jsem měla dostat tak nějak 20 prosince a stále nic. Těhotenský test negativní při 10ti dnech zpodění tak i včera (13 dní spodění). V pondělí jsem objednaná k doktorce. Řekli jsme si sice s přítelem, e to nebudeme plánovat a chovat se účelně, prostě e to necháme osudu, ale vzhledem k tomu, e to ji nějakou dobu trvá, tak začínám pokukovat po diskuzích. Tak vlastně ani nevím zda se zařadit jako snailka , nebo počkat, a se budeme opravdu snait. Hlavně ničemu nerozumím, jak to počítání plodných dnů a tomu vemu okolo :-), tak a budu časem potřebovat poradit (kdyby se opravdu nedařilo spontánně) nebo se svěřit někomu, tak abych mohla přijít mezi Vás
Není tady