|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak si tu na netu klikám a klikám a narazila jsem na tyto stránky.
http://sandra-living.blogspot.com/2010/ … se-ii.html
Ačkoliv se mnoho bytostí této říše přímému kontaktu s lidi vyhýbá, schopnost vnímat ji je s trochou trpělivosti a vytrvalostí vlastní nám všem. Obyvatelé světa víl se ve skutečnosti o lidi zajímají. Jsou kolem nás ve větší míře, než si myslíme.
Známky přítomnosti víl: (místa mezi)
- náhlé nevysvětlitelné chvění nebo ševelení listů
- vodní nebo písečný (prašný) vír
- ohýbání trávy bez patrné příčiny
- náhlé nevysvětlitelné ochlazení nebo úlek a husí kůže, když jste samotní v přírodě
- pocit, že vám něco leze po vlasech, třeba hmyz, ale nic tam není
- zčeření vody, i když pod hladinou neproplula žádná rybka, nic se ji nedotklo a nefouká vánek
- extrémní pošetilost, a záchvaty neovladatelného smíchu
- nevysvětlitelný výpadek času či ztráta pojmu o čase
Působí to na mě jako v pohádce,
Jaký máme Vy babinetky pocit? Jsou tu mezi námi Víly?
Není tady
určitě 
Není tady

A já mám dokonce viditelný důkaz. 
Fotku starého ořešáku, který stojí na místě, které skřítkové milují ( dětská zahrada) a na té fotce, v TOM stromě ty potvůrky žijí. Až podle fotografie a následného hledání jsem se dozvěděla, že mají i své druhové jméno Silénové. Mají takové kutny a dlouhé špičaté kapucky 
Jinak existují třeba vodní najády, gnomové, nebo ohniví salamandři. Každý keř i krásná květina mají svého jemněhmotného ochránce.
Není tady
Kdyz jsem byla mala,citila jsem jejich pritomnost kdyz jsem sama chodivala na jedno kouzelne misto v prirode. Tencily jse spolu.
Jsou tady naprosto jistojiste.
I kdyz je nevidim,vim o nich.
A vedi o nich samani uz davno ,davno. 

Není tady
Tencily jse spolu.
Hir, co to znamená prosím tě ?
Není tady
Pavli ,to je zase preklep. Tancily jsme. 
Není tady
aha, tak jsem si to myslela dobře.
Není tady