Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 15. 7. 2011 21:08

Jasmina1
♥------

Trápení - prosba o rady!!!

Milé babinetky,

chodila jsem sem dříve na mateřské dovolené a moc ráda jsem četla všechny diskuse. Teď Vás prosím o radu v zoufalé situaci, ve které jsem se ocitla. A co se stalo? Nastoupila jsem po mateřské dovolené na super místo jako asistentka regionálního ředitele s dobrým platem u prestižní firmy. Jenže ehjhle, od prvního dne jsme si byli blízcí - já vdaná s dítětem, on ženatý s dětmi. Byly tam pohledy, něžné šeptání do ouška, pozvání na služební cesty - prostě jsem v tom byla až po uši, ale hrála jsem si na nedostupnou. Doma jsem ale šílela - totálně do něj zamilovaná jako nikdy. Naštěstí doma ani v práci nikdo nic netušil. Pokračovalo to tak, že jsem po šesti měsících práce odjela na dovolenou a on si za mě vzal na týden náhradní asistentku, zřejmě aby vyvolal mojí žárlivost a vrátil mi to za mojí dovolenou. Přijela jsem a on ji nadále úkoloval. Byla jsem z toho naprosto zničená. Nadále ji úkoloval a tím naprosto rozvracel náš celý tým. Byla jsem z toho na pokraji zhroucení, nevěděla jsem jestli mě vyměnil nebo co se děje, tak jsem zničeho nic dala výpověď a to okamžitou. Nikdo to nechápal a nepochopil i šéf byl z toho zoufalý. Já jsem tím jen chtěla ukončit své trápení v podobě zamilovanosti k zadanému šéfovi, tak jsem to prostě vyřešila ze dne na den. Teď trčím jako trubka doma bez práce a přemýšlím o tom, proč jsem vlastně odcházela z tak prestižního místa. Jsem z toho také naprosto zoufalá. Prosím o každou radu. Moc děkuji předem.

Není tady

#2 15. 7. 2011 21:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Trápení - prosba o rady!!!

A víš, co by si chtěla poradit?
Snad jen to, rozeslat životopisy, ale hledat novou práci, ale to Ty určitě víš. HOdně štěstí. pussa
A netrap se tím, ono všechno zlé je pro něco dobrý. Aspon se odmiluješ a budeš víc myslet na manžela stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 15. 7. 2011 21:18

Jasmina1
♥------

Ahoj dusicko,

já jen, taky mám jarňátko 2007, vždycky jsem jen nakukovla, co u Vás nového celé tři roky. Na mateřské jsem byla v pohodě, ale teď je to peklo, stále myslím na toho šéfa, už je to 15 dní a pořád ho mám v hlavě. Jak dlouho to bude trvat, než to přejde???

Není tady

#4 15. 7. 2011 21:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

proč si myslíš, že on v tom viděl to samé co ty ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 15. 7. 2011 21:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

15 dní - co to je oproti životu. Co bolí, to přebolí. pussa
Máš doma čtyřletý dětátko? šup s ním někam na výlet, k vodě, do lesa, vybij si to trápení, bude líp.
Mmch - je to záhul po třech letech se vrátit do zaměstnání, když ženská nic jiného nezná než měnit plenky a mluvit s dítětem. Najednou se začne normálně bavit.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#6 15. 7. 2011 21:27

Jasmina1
♥------

Aho PPavloo,

byly tam od počátku zcela jasný věci, pozvání a nabídky, o kterých nikdo nevěděl, jen my dva.

Není tady

#7 15. 7. 2011 21:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já nerozumím, proč jsi dala hned výpověď a neřešila s ním, proč je tam ta nová a jak to vidí dál ?
ale myslím, že je dobře, že jsi pryč.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 15. 7. 2011 21:37

Jasmina1
♥------

Prostě jsem to udělala, abych se zbavila toho vnitřního trápení. To jsem ještě ale netušila, že doma bez práce je to tisíckrát horší.

Není tady

#9 15. 7. 2011 21:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jasmina1 napsal(a):

To jsem ještě ale netušila, že doma bez práce je to tisíckrát horší.

Ne, není! Pán má uraženou ješitnost a to by jsi teprve viděla, jak by ti to dal v práci sežrat že byl odmítnut, a kdoví co by na tebe postupně ještě hodil, že by jsi přišla do problémů a odtáhla s pořádnou ostudou. To s úkolováním nové asistentky-neasistentky byl jen začátek mobbingu! A kdyby sis s ním něco začala, to by tě teprve měl v hrsti.
Buď ráda že jsi zažila rozumu a vyvázla z toho takhle. Chemie se uklidní, jen to chce čas...

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 15. 7. 2011 22:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jasmina1 napsal(a):

Ahoj dusicko,

já jen, taky mám jarňátko 2007, vždycky jsem jen nakukovla, co u Vás nového celé tři roky. Na mateřské jsem byla v pohodě, ale teď je to peklo, stále myslím na toho šéfa, už je to 15 dní a pořád ho mám v hlavě. Jak dlouho to bude trvat, než to přejde???

Me to trvalo rok  co jsem nevidela svou lasku z pracoviste.Po setkani s nim,uz tam nebylo nic.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#11 15. 7. 2011 22:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

erem, ale vy jste měli poměr, oni ne, v tom je dost rozdíl.

Není tady

#12 15. 7. 2011 22:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Co rikal manzel na to,ze si odesla ?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#13 15. 7. 2011 22:14

mia
♥♥♥♥♥♥-

Ředitel a sekretářka... docela omšelé téma, buď ráda, že jsi z toho vycouvala.
Pán zřejmě není zvyklý na odmítnutí, zkusil to na Tebe, zkusí to i na tvou nástupkyni. Žádnou osudovou lásku až za hrob v tom nehledej.
Dobrého místa je škoda, to je jasné, ale za cenu rozbití Tvojí rodiny Ti to nestojí (pokud Ti na ní záleží).
Udělalas docela častou a neprofesionální chybu, jak mnoho jiných, tak to využij aspoň k tomu, že si z toho pro sebe něco vezmeš, aby se situace v budoucnu neopakovala...smile

Není tady

#14 15. 7. 2011 22:41

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Jasmíno,po přečtení tvého srdceryvného příběhu musím jen konstatovat,že ses chovala jak naivní nanynka,co se ocitla najednou mezi dosp.lidmi.

Já jsem také kdysi po MD nastoupila do práce jako sekretářka generálního a měla sem kolem sebe spoustu dalších ženatých kolegů a také s dětmi a 3 z mých 4 šéfů natom byli taktéž,ale že bychom k sobě vzájemně cítili jenom kvůli tomuto blízkost?To bych musela v tom případě šílet i se ženských.

A mě osobně by teda to takové chování od šéfa hned zpočátku jen urazilo,že mě snad považuje jen za nějakou hloupou slepici,která mu bude zobat z ruky.

Časem sice k jednomu románku se šéfem došlo,ale nezaregistroval to nikdo z firmy či z venku,naše spolupráce ani nic jiného tím narušeny nebyly.Vydrželo to x let,dnes když se potkáme,pokecáme a jdeme každý svou cestou.

Pokud ti jde jen trochu o tvou rodinu,tak jak už tu někdo psal,děkuj své prozřetelnosti,žes udělala,to co si udělala neboť ty evidentně nejsi z těch,kteří při takových exesech dokážou stát pevně nohama na zemi a vážit si přitom sama sebe především.

Není tady

#15 16. 7. 2011 9:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jasmíno, pozdě Bycha honit.
Za A - co je v domě, není pro mě. To platí do důsledku, většinou všechny vztahy na pracovišti končí blbě. Což se ve tvém případě stalo.
Za B - než jsi dala výpověď, měla sis to pořádně rozmyslet a zeptat se šéfa, jestli se tvoje pracovní pozice nějak změnila. Já bych sama za sebe řekla, že chci mít korektní pracovní vztah a že milostný úlet by to mohl totálně poškodit. Což se ve tvém případě stalo.
Třeba by to dopadlo stejně, tvým odchodem, ale třeba by pochopil a dopadlo by to jinak.
Zamilovanost přejde, jenže ty asi nemáš silnou vůli na to, abys měla rozum a rozbouřený city v rovnováze. Ustát se to dá, ale ne každý to zvládne.

Možná to, jak jsi to vyřešila, bylo v tvým případě jediný možný řešení.
A jen tak na okraj, i když mi do toho nic není. Manželovi nebylo divný, že tak náhle odcházíš z tak dobrýho místa? Mně by to divný bylo.
Teď ho pusť z hlavy a posílej životopisy. Nic jinýho dělat nemůžeš. A vem si z toho poučení do dlašího zaměstnání. A držím palce, ať něco najdeš a ať se ti už nic podobnýho nestane

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#16 17. 7. 2011 11:34

hellium
♥♥-----

Ahoj Jasmíno, myslím, že se na to dá dívat i pozitivně (jako skoro na všechno).

Teď už nejsi jen po mateřské, ale máš čerstvou půlroční zkušenost z prestižní firmy - s takovým východiskem se ti bude nová práce hledat líp. Když se tě budou u pohovorů ptát, proč jsi dala výpověď, tak já osobně bych řekla, že to bylo z "osobních důvodů, promiňte, ale nechci to blíž rozvádět, nechci nikoho pomlouvat" nebo tak něco. Abych naznačila, že nebyl problém v tom, že jsi nestačila na tu práci a zároveň byla loajální zaměstnanec, který nepomlouvá.

No a konečně - možná jsi mohla dát nejřív řeč se šéfem, ale pokud jsi cítila, že prostě musíš pryč, tak to bylo to nejlepší v dané situaci. Lépe než tu trunu dál natahovat a udělat nějakou blbost.

Tolik můj pohled smile.

Není tady

#17 17. 7. 2011 11:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

hellium napsal(a):

.......... promiňte, ale nechci to blíž rozvádět, nechci nikoho pomlouvat"

Tak tuto větu bych vůbec nevypustila z úst. Tím si leda uškodí, protože to může vypovídat o čemkoliv.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#18 17. 7. 2011 11:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

souhlasím.

Není tady

#19 17. 7. 2011 12:20

Ramada
♥♥-----

Já bych řekla - stalo se - takže jedu dál. Je pro tebe přitažlivý, protože je nedostupný. Nvěřím tomu, že to pro něj nebyl jen románeček - dobývání , jako zpestření prac.doby.Udělej čáru za jednou etapou a vrhni se do práce. Tedy s nadšením do hledání nové práce.

Nerozumím tomu , vzal si "za mě" jinou . Udělal teda nějaké interní zastoupení v době dovolené své asistentky? No a ? To je asi normální..ne? Přece nebude běhat na poštu.. Proč by to měla být žárlivá reakce na obyčenou dovolenou.. roll
Ty máš (mělas )nějakou smlouvu, a ta nepodléhá emocím. Pokud by zaúkolovával tvými  i po dovolené někoho jiného, tak ty můžeš hrát v tu dobu na počítači hry, ne ? Když to vezmu s nadsázkou. Pracovní sml ti běží a ty máš "hotovo".

Ted už je to fuk. Vykašli se na to, udělala jsi to tak, jak jsi to prostě udělala, věř že tě k tomu vedlo cosi zevnitř a běž dál.

Není tady

#20 17. 7. 2011 12:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

No jo, takhle  to dopadá, když někdo neví, že se do práce chodí pracovat a ne flirtovat.
Buď teda nastupuju do zaměstnání s tím, že jdu pracovat, nebo lovit chlapy. Nelze sedět na dvou židlích a pak ještě div že nedělat scény, že mě šéf vyměnil....
Kecy o tom, že se lásce nedá poručit a podobné žvásty akorát vypovídá o člověku, co s ním pudy mávají jako když s adolescentem puberta tříská. lol
Nedostupná? No řekla bych dostupná až až.... jen ona sama ví, co "nám" tu o sobě napíše a co už raději ve vlastním zájmu ne gloria
A osobně? Vůbec nevěřím na hraní si na nedostupnou a pak doma šílet touhou....spíše to vidím na šílení ze žárlivosti a podle toho také dětinské zatrucování...
no, tak si teď bez zaměstnání....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#21 18. 7. 2011 0:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Jasmíno, šéf je šéf a vůbec se nikomu nemusí zpovídat, proč si bere náhradní asistentku a proč ji úkoluje, potažmo aby tím ještě rozvracel pracovní tým wink Do práce chodíme především pracovat a nikoliv navazovat mimomanželské vztahy nebo se tam chodit dokonce zamilovávat, to nikdy nedopadá dobře.

Buď ráda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo - tedy že nedošlo k žádné významnější katastrofě, že jsi dala výpověď a svoje trápení jsi rozumně ukončila rychlým chirurgickým řezem. Příště si na tohle ale dej pozor - flirtování na pracovišti musíš brát jenom jako nezávaznou legraci, kdy si dva vymění komplimenty, zasmějí se tomu a za pět minut to vypustí z hlavy, ne, že v nějakém vrkání budeš hledat hlubší význam a přikládat tomu nějakou váhu ... wink

Upravil(a) Kiara (18. 7. 2011 14:21)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#22 18. 7. 2011 7:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nastoupila jsem po mateřské dovolené...
...zas "mezi dospělý lidi" a jeho "pohledy, něžné šeptání do ouška, pozvání na služební cesty" mě oblbly natolik, že jsem uvěřila tomu, že to myslí vážně.
on si za mě vzal na týden náhradní asistentku... a on ji nadále úkoloval...
... což jsem nepovažovala za právo nadřízeného, ale jakýsi podivný tah, "zřejmě aby vyvolal mojí žárlivost", aniž bych si uvědomila, že jednak je zástup za něčí nepřítomnost běžné řešení, druhak vyvolat žárlivost u podřízené je to poslední, co by šéf pro zachování klidu na pracovišti i v životě udělal.
nevěděla jsem jestli mě vyměnil nebo co se děje, tak jsem zničeho nic dala výpověď a to okamžitou...
... tedy jsem se zachovala jako trucovitej fracek = "já ti ukážu", zatímco jsem ukázala jen sama sobě - připravila jsem se o slušné místo, jsem doma bez práce, žeru se... a jeho jsem nijak "nepotrestala".

Jediná rada - najít si pro manžela velmi pravděpodobné vysvětlení odchodu z místa, fofrem si hledat jinou práci a nefňukat, že třeba nebude tak prestižní, jako ta, kterou jsi z vlastního rozhodnutí opustila. Možná budeš mít kliku a bude ti šéfovat ženská nebo děda před důchodem, jehož jediným hobby je třeba rybaření... big_smile

Upravil(a) helena (18. 7. 2011 7:23)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí