1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Téma zavřeno
Ronjísku, já jsem na vás myslela, nechtěla jsem otravovat. Moc drím palce a to vechno zvládnete a a vás uklidní třeba tím, e to není tak závané a e operace nebude tak sloitá, moc vám to přeju
Chtěla jsem napsat, e si někdy připadám, kdy toho tolik nečtu a neátkuju, e tomu Radimkovi nedávám teda tolik lásky, co potřebuje a e to dělám vechno patně, kolikrát sedím a přemýlím, e teda oproti vám se k Radimkovi chovám laicky podle svého přesvědčení...
Ale jsem táááák straně astnáááá...
Není tady
Lei díky e na nás myslí. A e bys Radimka zanedbávala si nepřipoutěj, dítě potřebuje hlavně lásku a péči a to mu dává. To ostatní je volitelné A proč bys átkovala, kdy se v tom Radimkovi nelíbí? Chudák malej, to bys mu dala. Naopak jsi super máma, e respektuje jeho potřeby
A to, e jsi astná, to jen dokazuje
Není tady
No a taky jsem si říkala, e nai nás nekojili, neátkovali s náma, kníky o respktu nečetli, občas nám jednu střihli, strkali nás do jeslí...a jací lidé z nás vyrostli
Není tady
Lei klíd, hezky to Ronja napsala, prostě respektuje a je vám spolu fajn to je hlavní
já se ke kníkám dostala a později- krom nejtastnějího miminka , to jsem četla jak byl malý a zbytek a kdy se začal tobi vztekat kolem toho roku
a to nejdřív proto, e často v okolí vidím, e dítko dostane na zadek nebo facku a touhle cestou já nikdy jít nechtěla a protoe je tobi takový hodně ivý, no apak mě to chytlo a tak ráda čtu knky které mi pomáhají podívat se na svět trochu jiným aočima, ppomáhají pochopit tu dětskou duičku
Upravil(a) janabas (9. 9. 2011 14:18)
Není tady
Ronji, na tobě to jenom ukazuje, e kvalitní...
Tak já dnes budu mít záhul, chci si vechno připravit na zítřek kdy má přijet elektrikář dělat nám do domečku elektriku, take jdu vařit u teď, a toho zítra nemám tolik. Jetě chci uklidit lonici, zjitila jsem, e máme plíseň ve skříních. No, starej barák, e ano..jsem z toho rozčarovaná, ale co u. Budu se těit do nového, jestli se do té doby nerozvedeme
Není tady
Jani, kdy mě by ty kníky taky zajímaly..můsím si je koupit, nae knihovna je hodně ubohá...bohuel. Jedině se zeptat, jestli by mi je neobjednaly. Ale některé by určitě stály za to mít doma a listovat v nich průběně. Já jsem byla hodně bita a touhle cestou bych také jít nechtěla. Na druhou stranu ale, myslím si, e někdy ten výchovný políček utěsřit je docela nevyhnutelné. Ale to teprve uvidím a v té situaci budu. Chci s Radimekm hodně mluvit, vůbec, asi z něj vychovám mamánka..
Ronji, chtěla jsem se zeptat. Budete holčičky vychovávat dvojjazyčně?? Vím, e jsi o tom hodně přemýlela, neupustila jsi od toho plánu?
Není tady
Holky, Radimek mi u třetí den bojkotuje jezení, jsem z toho dnes u hotová. U jídla neuvěřitelně bojujeme, on u toho vykládá, potom brečí, sedá si, vyhazuje savičku z pusy, nebo ji pro jistotu patně chytne. jediné co vypije a to s brekem je 60ml a potom u do něho nic nenacpu. Jakmile ho přestanu krmit, tak se uklidním teď si hraje, take bříko to asi nebude, nevím co s tím. Včera kadil zeleně, dnes pro změnu vůbec...achjooo, nějaká rada prosím...takhle fakt nevyroste..
Upravil(a) leontyna (9. 9. 2011 20:02)
Není tady
Lei s tou dvojjazyčnou výchovou teď nevím, abych pravdu řekla. Trochu se snaím na ně mluvit anglicky, ale dost mi chybí ta správná slovní zásoba, musela bych si nastudovat různá citoslovce a říkačky. Pořád o to dost stojím, tak snad se dokopu se do toho opřít, aspoň trochu. Netrvám na tom, aby mluvily plynně anglicky ale ráda bych, aby si odnesly sluný základ a např. dobře rozumněly, to by mi stačilo
Není tady
Mrzí mě, e ti s tím jezením neporadím, snad budou mít zkuenějí matky nějaký tip. Já bych ho nenutila a zkusila, jestli to není jen nějaké období, ale chápu, e chce, aby rostl, zvlá po tom, jak tě doktor naposled postrail A s těmi příkrmy jsi jetě nezačala?
Není tady
Lei a kolik toho vypije za celý den? co mu zkusit teda dávat míň a častěji ?
Tobi ve 4 měs taky začal bojkotovat, ale ne jídlo ale kojení, odtahoval se vztekal,a le přitom měl hrozný hlad a kdy jsem mu nabídla prso tak se rozeřval a pak u nechtěl ani flaku, nakonec nechtěl ani tu flaku moc, tak jsme změnili aso 3 x mlíko a apk se to spravilo
Není tady
Radimek má taky hlad, vidím na něm, jak moc by jedl..Vypil mi 120 kadé 3 hodiny..take tak 7x denně..teď mi vypije daleko měné, nemám to jetě spočítané ale budí se u i v noci častěji, nevadí ale taky nevypije moc. V noci měl o půl jedné 120ml, v pět měl asi 80ml, potom vypil v v devět asi 70ml potom a v jednu 120ml..ve 16.00 60ml, v 18.00 60ml, ve 20.OO 60ml a el spát..
Není tady
Lei, jak u tady bylo několikrát psáno - pokud ti neplače hlady tak buď v klidu vím, e chce aby rychle rostl, ale kadé miminko je jiné
v předporodním kurzu nám PA říkala, e hlavně se nemáme stresovat kdy nám miminko jednou vypije 150ml a pak zase třeba jen 50ml.. Je to přeci taky jen člověk a né robot, který vdycky vypije nějakou tabulkovou hodnotu - to je jako kdyby jsme měli jíst na snídani stejnou porci jídla jako na oběd - pořád dokola, taky by nám to asi nelo.. Hlavně se sna být klidná
Není tady
Ahoj holky,
Ronji budeme Vám vichni doma dret pěstičky a Vám to v Motole dopadne co nejlíííp
Včera jsem byla řádit s kočárem v parku s kámokou co má o týden starího Viktora Ona ta kámoka jede s malým na bezplenkové komunikační metodě a normálně jsem čučela, e on se jí fakt do plenečky nevyčůrá a čůrá hezky na trávníček (venku) tak jsem se zamyslela a přihlásila se na kurz BKM bo by mě zajímalo víc informací.. Docela se mi to líbí, ale mám strach, e já bych to nezvládla bo jsem straný nerváček
Máte s tím někdo zkuenosti????
Není tady
Ahoj holky, my jsme se vrátili před chvílí ze ZOO, Monča spí a Erik kouká na pohádku, tak mám chvilku. Pěkně se tam Erik utahal, pak si v autě schrupnul a teď je v klídku.
Kiku o té bezplenkové metodě jsem v podstatě jen něco slyela, ale vcelku o tom nic nevím, docela by mně taky zajímalo na jakém principu to funguje, ale asi bych to nedala , na tyhle věci asi nemám dost vytrvalosti. A jak je to třeba s kakáním? Protoe monča kadí tak 4x za den - to se taky dá vychytat?
Lei a nemohly by u Radimkovi razit první zoubky? Neslintá hodně? třeba proto nechce tolik dlabat.. Ale ví co, on hlady určitě neumře, prostě třeba teď nepotřebuje tolik. A ta zelená stolice - tuím e se tomu říká hladová stolice, ale slyela jsem to ve spojení se starími dětmi, tak nevím jestli to platí i u nemluvňat. Právě kdy míň jedí tak se můe zabarvit do zelena.
Leontýnko já taky neátkuju a nečtu, taky se chovám k dětem tak jak to cítím a jsme spokojení vichni a to je důleité - tak to má určitě taky Ale neznamená to e by mně ty kníky nezajímaly, určitě je tam popsáno plno ikovných věcí, ale i bez toho se dá určitě obejít. Taky bych ráda četla, ale nějak mi moc nezbývá časoprostor
jinak nám včera píchli ty nauničky, Moni byla moc statečná, plakala jen chvilku, jetě v čekárně jsem jí přiloila protoe byla navíc hladová a krásně se uklidnila. Dnes jsem jí sundala tu čelenku se čtvercema, kterýma to měla přikrytý a u to má krásný - otřela jsem lihem, namazala framykoinem, nemá to ani červený, take to snad bude dobrý. Taky se mně Dr. ptala zda chceme očkovat u v 9ti týdnech nebo jako dřív ve 3 měsících, take budeme očkovat v těch 3 měsících a rovnou hexu i se Synflorixem. A tady jedna fotečka s nauničkama.
Není tady
Jinak holky, jeliko u jsme vechny maminky měly bysme se přesunout na Miminka a batolátka, take tady je nový chlíveček http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=46692 a tady to Ronji prosím zamkni
Není tady
Téma zavřeno