Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#751 9. 8. 2011 6:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách.

"kamvítrtamplášt"otázkama? Jdi Ty rodna
Přeci se nebudu ptát stále na jedno a na to samé a taky zkoumám věci z různých úhlů pohledu a kdo se má, hodně se dozví. Jen Arcanum je taková záhadná sama a sobě a neodpovídá mi na otázky. vissla

Upravil(a) dusička (9. 8. 2011 6:45)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#752 9. 8. 2011 6:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ted jsem si vzpomněla ,že když jsem četla knihu PRoč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách tak jsem se u ní i pobavila a tlemila.
Ted mě zrovna napadl kousek.
žena když přijde do restäurace,všímá si kdo kde s kým sedí, jestli ti dva vzadu u stolu jsou milenci, u druhého stolku je žena na muže naštvaná, všímá si obličejů, taky co maj ženy (i muži ) na sobě.
Muž když vstoupí do restaurace, koukne kde jsou okna, dveře (východy pro případ nouze), že je např.potřeba vyměnit žárovka ve světle, hledá přátele a nepřátele.

Není tady

#753 9. 8. 2011 8:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Arcanum - počkej blbost a nevědomost - to je pro mě rozdíl.
Když udělᚠjednou něco blbě - dá se říct, chybama se člověk učí - byla to nevědomost.
Ale když udělᚠstejnou věc desetkrát stejně blbě - je to nevědomost? Nebo už blbost?

Tupos.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#754 9. 8. 2011 8:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dusi, tak v tom prípad eja som chlap. big_smile V reštike pozerám, kde je najlepšie sedenie (nech to znamená čokožvek) a mám problém zapamäta si aj xichty obsluhujúcich, nieto ešte spolujedlíkov. stolt Pokiaž teda na seba nejako výrzane neupozorňujú, to je fakt.

Brita

Není tady

#755 9. 8. 2011 9:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Dusi, tak v tom prípad eja som chlap. big_smile V reštike pozerám, kde je najlepšie sedenie (nech to znamená čokožvek) a mám problém zapamäta si aj xichty obsluhujúcich, nieto ešte spolujedlíkov. stolt Pokiaž teda na seba nejako výrzane neupozorňujú, to je fakt.

No jasně Seli - ty zkoukneš všechno i xichty i kde je nejlepší místečko k zašití stolt
Myslím,že knížka je spíš pro ženský. Nevím, tak nějak si myslím, že by to chlapi číst nebavilo.  I když já jsem četla klukům určité pasáže a tlemili se se mnou a kývali,že to tak maj. stolt
A mmch,já jsem také v některých věcích jako chlap.

Není tady

#756 9. 8. 2011 9:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

....Zato s lidskou blbostí je třeba neúnavně bojovat, i když je to marný, protože ji nelze porazit.
Naštěstí je možné ji udržet na uzdě.
A to k přežití lidstva, nositele oné blbosti, zatím stačí winkstolt

člověče, Pandoro, já jsem se postupně dopracovala do stavu, že s onou lidskou blbostí nějak nemám potřebu bojovat, spíš jsem k ní v poslední době tak nějak shovívavá, až mě to samotnou překvapuje....a je mi nějak líp. Takoví lidi tady prostě jsou a budou a asi to tak má být wink. Proč bojovat a plýtvat energií.... myslím, že některé lidi stejně nezměníš. Proč to radši nepřijmout jako fakt, stejně jako některé jiné jevy v přírodě (záměrně říkám v přírodě, ne ve společnosti) vissla ...

Mio,
myslím, že pokud nepříjmeš fakt, že lidská blbost je nezničitelná a některé lidi stejně nezměníš, nemůžeš s ní ani bojovat.
BOJOVAT - jde jen o to, jak ty si to slovo interperetuješ. Pro mne to znamená nepřipustit, by mi blbec skákal po hlavě, nemusím ho nutně zadupat, z toho už jsem vyrostla, protože jak ty říkᚠ- je to zbytečné plýtvání energií. Však jen a si tu svou "blbost" užije, protože jednou mu to stejně docvakne.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#757 9. 8. 2011 9:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

mia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

....Zato s lidskou blbostí je třeba neúnavně bojovat, i když je to marný, protože ji nelze porazit.

člověče, Pandoro, já jsem se postupně dopracovala do stavu, že s onou lidskou blbostí nějak nemám potřebu bojovat, spíš jsem k ní v poslední době tak nějak shovívavá, až mě to samotnou překvapuje....a je mi nějak líp. Takoví lidi tady prostě jsou a budou a asi to tak má být wink. Proč bojovat a plýtvat energií.... myslím, že některé lidi stejně nezměníš. Proč to radši nepřijmout jako fakt, stejně jako některé jiné jevy v přírodě (záměrně říkám v přírodě, ne ve společnosti) vissla ...

Bojovat se svojí lidskou blbostí nebo cizí lidskou blbostí?

Duši,
ono se to často prolíná, takže já to beru obecně stolt

Není tady

#758 9. 8. 2011 9:20

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

ViktorkaM napsal(a):

(V opacnem pripade se obavam, ze uz bychom tady davno nebyli... grater )

Taaaaak. big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#759 9. 8. 2011 9:29

mia
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

mia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Mio,
myslím, že pokud nepříjmeš fakt, že lidská blbost je nezničitelná a některé lidi stejně nezměníš, nemůžeš s ní ani bojovat.
BOJOVAT - jde jen o to, jak ty si to slovo interperetuješ. Pro mne to znamená nepřipustit, by mi blbec skákal po hlavě, nemusím ho nutně zadupat, z toho už jsem vyrostla, protože jak ty říkᚠ- je to zbytečné plýtvání energií. Však jen a si tu svou "blbost" užije, protože jednou mu to stejně docvakne.

no právě, že mi to tak nějak postupem času samo přišlo a žije se mi s tím vědomím jaksi lehčeji lol....člověk si nemá dělat hlavu s tím, co nemůže změnit.
To ovšem neznamená nechat si skákat po hlavě, jak píšeš, jasně, že svoje mantinely si musíme ve svém vlastním zájmu každý umět nastavit....ale to taky předpokládá jisté zkušenosti a vývoj, dospět k tomu...

Není tady

#760 9. 8. 2011 9:37

mia
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

dusička napsal(a):

mia napsal(a):

Bojovat se svojí lidskou blbostí nebo cizí lidskou blbostí?

Duši,
ono se to často prolíná, takže já to beru obecně stolt

Duši, ono dokázat si uvědomit a přiznat, že jsem se zachovala jako blb už samo o sobě je dost velký pokrok winklol... a narozdíl od blbosti cizí s tím můžu něco dělat, tady ten "boj" jaksi vidím smysluplně lol, neb to mám ve svých rukách wink...

Není tady

#761 9. 8. 2011 9:45

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Jen Arcanum je taková záhadná sama a sobě a neodpovídá mi na otázky. vissla

lol prosim? A mela bych? A dokonce o pul noci? dudlik

Není tady

#762 9. 8. 2011 9:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

O půlnoci ? va dudlik Vždyt je dopoledne, stolt ne kdo si počká, ten se dočká vissla

Není tady

#763 9. 8. 2011 10:01

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

O půlnoci ? va dudlik Vždyt je dopoledne, stolt ne kdo si počká, ten se dočká vissla

Aha, ty na to zase z tehle ztrany.  lol

Není tady

#764 9. 8. 2011 10:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

mia napsal(a):

Mio,

no právě, že mi to tak nějak postupem času samo přišlo a žije se mi s tím vědomím jaksi lehčeji lol....člověk si nemá dělat hlavu s tím, co nemůže změnit.
To ovšem neznamená nechat si skákat po hlavě, jak píšeš, jasně, že svoje mantinely si musíme ve svém vlastním zájmu každý umět nastavit....ale to taky předpokládá jisté zkušenosti a vývoj, dospět k tomu...

To co píšeš vnímám naprosto stejně. Jen jsem použila jiná slova.
Vlastní blbost múže každý ovlivnit. Tím, že "bojuje" s ní, bojuje zároveň i s tou cizí.
Už Sokrates říkal: Vím, že nic nevím a nesmírně tím štval všechny blby v širokém okolí, zároveň si natavoval svoje hranice smile

Není tady

#765 9. 8. 2011 16:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Daphné napsal(a):

sahleb napsal(a):

Omyl. Ja zeny v zadnem pripade nepovazuji a nikdy jsem je za menecenne nepovazovala.

Mimochodem hned jsem si vzpomela na jednoho muze, ktery nam, trem holkam, ktere mely vsechny vysokou a mluvily dohromady nekolika jazyky plynne, do oci tvrdil, ze zensky maji slepici mozek. Mylsel to naprosto vazne. On byl preci muz.

Sam byl schopen dokoncit pouze povinnou skolni dochazku, neumel nic, ani ridit auto, ani placnout cokoliv v nejakem jazyce, nevedel pomalu ani kolik ma CSSR obyvatel.

Sahleb, ty se nad toho muže povyšuješ, dávᚠnajevo(možná i jemu smile), že jsi inteligentnější, chytřejší, umíš jazyky, řídit auto - jako bys byla hodnotnější člověk. Svou lidskou hodnotu poměřuješ znalostmi.

K tomuto nemam zadny komentar. big_smile

Asi jsem se fakt nadrazovala nejakemu primitivovi, ktery nam holkam vchrstnul do obliceje pro nic za nic, ze jsme naprosto pitome slepice - na rozdil od nej. Na rozdil od muzu.

PS: Slibuji, ze se ode dneska polepsim. hjarta

Upravil(a) sahleb (9. 8. 2011 16:28)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#766 9. 8. 2011 16:19

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Majklovna napsal(a):

...........Antoz jsem ho ignorovala, antoz to byla a je nula.....................
To rozhodně není žádné hodnocení, ani povyšování. big_smile

Jen na okraj, asi si chtěla napsat anžto ne?

Majklovno, anžto, antož a alébrž jsou všechno staré, české mluvnické archaismy smile a výraz "anžto" a "antož" znamená prakticky jedno a totéž - blíží se k dnešnímu českému ekvivalentu "jelikož" nebo  "protože" big_smile

Věř tomu, nebo ne, ale sahleb v tomto případě napsala svůj příspěvek správně tongue

Dekuji Kiaro, ja jen doplnuji, ze pani ucitelka (?) Majklovna to fakt nevi, ja totiz ziju pres 25 let v zahranici a normalne mluvim cesky jen tady na foru....

PS: vzdy se rada poucim.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#767 9. 8. 2011 16:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ted jsem si vzpomněla ,že když jsem četla knihu PRoč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách tak jsem se u ní i pobavila a tlemila.
Ted mě zrovna napadl kousek.
žena když přijde do restäurace,všímá si kdo kde s kým sedí, jestli ti dva vzadu u stolu jsou milenci, u druhého stolku je žena na muže naštvaná, všímá si obličejů, taky co maj ženy (i muži ) na sobě.
Muž když vstoupí do restaurace, koukne kde jsou okna, dveře (východy pro případ nouze), že je např.potřeba vyměnit žárovka ve světle, hledá přátele a nepřátele.

Jestli tohlefakt plati, tak me napadlo, ze zeny nemohou vedet,  jak se z restaurace dostat ven.

Pokud se nesviti a chybi zarovna, tak si toho zena nevsimne?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#768 9. 8. 2011 16:33

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Sahleb - mᚠpravdu, nerozumím Ti, jak si to psala. a píšeš, že to myslíš jinak než já jsem pochopila.

Nevim uz presne o co  se jedna, ale jeste zpet k tomu panovi. Psala si, zda se/si  potrebuji...neco dokazovat   a s nim hadat.

tak ti to napisu jeste jednou, po tom jeho "ynteligentnim" vyroku, jsem s nim nijak nekomunikovala ani pred tim. Tudiz jsem se s nim nehadala, ani se nad nej nevyvysovala. On je nula a ja s takovymi neplytvam energii.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#769 9. 8. 2011 20:42

Majklovna
♥------

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

Majklovna napsal(a):

...........Antoz jsem ho ignorovala, antoz to byla a je nula.....................
To rozhodně není žádné hodnocení, ani povyšování. big_smile

Jen na okraj, asi si chtěla napsat anžto ne?

Majklovno, anžto, antož a alébrž jsou všechno staré, české mluvnické archaismy smile a výraz "anžto" a "antož" znamená prakticky jedno a totéž - blíží se k dnešnímu českému ekvivalentu "jelikož" nebo  "protože" big_smile

Věř tomu, nebo ne, ale sahleb v tomto případě napsala svůj příspěvek správně tongue

Dekuji Kiaro, ja jen doplnuji, ze pani ucitelka (?) Majklovna to fakt nevi, ja totiz ziju pres 25 let v zahranici a normalne mluvim cesky jen tady na foru....

Milá Sahleb, paní učitelka Majklovna to nevěděla, slušně se zeptala a byla poučena smile
Dostane už jedničkuuuuu?

Není tady

#770 9. 8. 2011 22:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U mňa ju máš, Majki, s hviezdičkou... ale ja nie som akosi úča, tak sa to neráta... :kapitulation :grater

Brita

Není tady

#771 11. 8. 2011 15:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Majklovna napsal(a):

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

Milá Sahleb, paní učitelka Majklovna to nevěděla, slušně se zeptala a byla poučena smile
Dostane už jedničkuuuuu?

Ne! Pani ucitelky nedostavaji jednicku.Tu dostanu ja. Nebo Kiara!

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#772 12. 4. 2015 14:11

Alkedos
♥♥-----

Jako protiproud generalizace a odhlédnutí od toho, co máme v občance, můžeme následovat několikátou vlnu porovnávání velikostí prsteníčku a ukazováčku. smile

Upravil(a) Alkedos (12. 4. 2015 14:49)

Můžete stokrát dokázat nepravdivost lživého výroku, stejně se vždycky najdou lidé, kteří mu uvěří.

Není tady

#773 12. 4. 2015 21:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Vitaj spä, porovnávač! Mᚠuž nejaké štatisticky významné výsledky?wink

Brita

Není tady

#774 13. 4. 2015 15:21

Alkedos
♥♥-----

Výsledky si musí na sobě zhodnotit každý sám. Mohu však potvrdit, že poměr těchto prstů vypovídá v mém případě o tom, o čemž jsem se již drahno domníval a sice, že jsem poloviční ženská. Bez ohledu na fakt, jak dlouhé vlasy mám. smile

Upravil(a) Alkedos (13. 4. 2015 16:03)

Můžete stokrát dokázat nepravdivost lživého výroku, stejně se vždycky najdou lidé, kteří mu uvěří.

Není tady

#775 13. 4. 2015 17:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Neznaje teorii významu poměru velikosti prsteníčku a ukazováčku, jsem byla nucena si ji nejdřív nastudovat, abych zjistila, že jsem ženská i podle tohoto smile
Ovšem ráda a snad i dobře čtu v mapách wink
Rozdíly mezi mužským a ženským světem uznávám a repektuji. I to, že se prolínají. Tady možná záleží spíš na míře prolínání...

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí