27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kiara napsal(a):
Majklovno, anto, anto a alébr jsou vechno staré, české mluvnické archaismy
a výraz "anto" a "anto" znamená prakticky jedno a toté - blíí se k dnenímu českému ekvivalentu "jeliko" nebo "protoe"
O tom ANTO bych si dovolila pochybovat, Kiaro, nebo je to jetě starí archaismus, ne já pamatuju.
Není tady
Daphné napsal(a):
Kiara napsal(a):
Majklovno, anto, anto a alébr jsou vechno staré, české mluvnické archaismy
a výraz "anto" a "anto" znamená prakticky jedno a toté - blíí se k dnenímu českému ekvivalentu "jeliko" nebo "protoe"
O tom ANTO bych si dovolila pochybovat, Kiaro, nebo je to jetě starí archaismus, ne já pamatuju.
Daphné, já se nikoho nesnaím mermomocí přesvědčit ... stačí si zadat výraz "anto" do některého z vyhledavačů ...
Není tady
No ono i alébr...anto se ve vyhledávačích vyskytuje, to jo, ale jako pouité ve větě (beru jako překlep ). Mezi archaismy jsem ho fakt nenala, třeba jen neumím hledat. Ale ono je to stejně jedno, nezní libě a pouívat ho nebudu.
Není tady
Kiara napsal(a):
Majklovna napsal(a):
...........Antoz jsem ho ignorovala, antoz to byla a je nula.....................
To rozhodně není ádné hodnocení, ani povyování.
Jen na okraj, asi si chtěla napsat anto ne?Majklovno, anto, anto a alébr jsou vechno staré, české mluvnické archaismy
Věř tomu, nebo ne, ale sahleb v tomto případě napsala svůj příspěvek správně
Děkuji Kiaro za informace a za poučení. Já osobně jsem to nikdy neslyela, ani nečetla, proto jsem se sluně ptala Sahleb, jestli nechtěla napsat anto.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
No vidí, a v tomto případě mě to opravdu mrzí, fandila jsem ti BI.
Zbytečně to moc proívá. Pak tě jen pohltí vlastní emoce a tak nepozná inteligentní komentář.
Fandi raději sobě. BI.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Zbytečně to moc proívá. Pak tě jen pohltí vlastní emoce a tak nepozná inteligentní komentář.
Fandi raději sobě. BI.
Take se to "učení se" nepovedlo, e? Je to pořád stejný. Zázraky se holt nedějou.
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.
Upravil(a) Vějířovka (8. 8. 2011 9:58)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Fandi raději sobě. BI.Take se to "učení se" nepovedlo, e? Je to pořád stejný. Zázraky se holt nedějou.
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.
Coze? Kdopak si me bere do ust a proc?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Fandi raději sobě. BI.Take se to "učení se" nepovedlo, e? Je to pořád stejný. Zázraky se holt nedějou.
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.Coze? Kdopak si me bere do ust a proc?
Proto, e jsme měly tady na tomto skle spolu rozhovor, kdy Pandora reagovala zcela jinak, ne obvykle, ty jsi ode mě chtěla znovu potvrzení, e jsem tím byla opravdu překvapená. Doufám e nechce, abych to vechno hledala. A snad netrpí ztrátou paměti.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Take se to "učení se" nepovedlo, e? Je to pořád stejný. Zázraky se holt nedějou.
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.Coze? Kdopak si me bere do ust a proc?
Proto, e jsme měly tady na tomto skle spolu rozhovor, kdy Pandora reagovala zcela jinak, ne obvykle, ty jsi ode mě chtěla znovu potvrzení, e jsem tím byla opravdu překvapená. Doufám e nechce, abych to vechno hledala. A snad netrpí ztrátou paměti.
Vejirku,skutecne ted nevim o cem je rec.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Coze? Kdopak si me bere do ust a proc?Proto, e jsme měly tady na tomto skle spolu rozhovor, kdy Pandora reagovala zcela jinak, ne obvykle, ty jsi ode mě chtěla znovu potvrzení, e jsem tím byla opravdu překvapená. Doufám e nechce, abych to vechno hledala. A snad netrpí ztrátou paměti.
Vejirku,skutecne ted nevim o cem je rec.
Moná, e u je to na sz, pokusím se ti to vysvětlit.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Proto, e jsme měly tady na tomto skle spolu rozhovor, kdy Pandora reagovala zcela jinak, ne obvykle, ty jsi ode mě chtěla znovu potvrzení, e jsem tím byla opravdu překvapená. Doufám e nechce, abych to vechno hledala. A snad netrpí ztrátou paměti.Vejirku,skutecne ted nevim o cem je rec.
Moná, e u je to na sz, pokusím se ti to vysvětlit.
Tak sem s tim prosim.
Není tady
Toto sa u ale trochu vzďaluje od témy vlákna, nie? Vyzerá to, e eny nejen neumí číst v mapách, ale ani príspevky na Babi... a občas ani samy v sebe.
Upravil(a) Selima (8. 8. 2011 13:30)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vejirku,skutecne ted nevim o cem je rec.Moná, e u je to na sz, pokusím se ti to vysvětlit.
Tak sem s tim prosim.
U je to tam.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Mylna interpretace.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.Mylna interpretace.
A vějířkovy iluze.... minařík neminařík...
A jak říká Sel, u je to
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vdy jsem se tomu také divila - a Arcanum z toho měla radost - a jakou. A je vidět, e předčasně.Mylna interpretace.
Můe mi tedy vysvětlit, jaká je správná interpretace?
Děkuju.
Upravil(a) Vějířovka (8. 8. 2011 17:15)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Můe mi tedy vysvětlit, jaká je správná interpretace?
Děkuju.
Psala jsem Ti to uz dnes v SZ.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
....Zato s lidskou blbostí je třeba neúnavně bojovat, i kdy je to marný, protoe ji nelze porazit.
Natěstí je moné ji udret na uzdě.
A to k přeití lidstva, nositele oné blbosti, zatím stačí
člověče, Pandoro, já jsem se postupně dopracovala do stavu, e s onou lidskou blbostí nějak nemám potřebu bojovat, spí jsem k ní v poslední době tak nějak shovívavá, a mě to samotnou překvapuje....a je mi nějak líp. Takoví lidi tady prostě jsou a budou a asi to tak má být . Proč bojovat a plýtvat energií.... myslím, e některé lidi stejně nezmění. Proč to radi nepřijmout jako fakt, stejně jako některé jiné jevy v přírodě (záměrně říkám v přírodě, ne ve společnosti)
...
Není tady
mia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....Zato s lidskou blbostí je třeba neúnavně bojovat, i kdy je to marný, protoe ji nelze porazit.
A to k přeití lidstva, nositele oné blbosti, zatím stačíčlověče, Pandoro, já jsem se postupně dopracovala do stavu, e s onou lidskou blbostí nějak nemám potřebu bojovat, spí jsem k ní v poslední době tak nějak shovívavá, a mě to samotnou překvapuje....a je mi nějak líp. Takoví lidi tady prostě jsou a budou a asi to tak má být
. Proč bojovat a plýtvat energií.... myslím, e některé lidi stejně nezmění. Proč to radi nepřijmout jako fakt, stejně jako některé jiné jevy v přírodě (záměrně říkám v přírodě, ne ve společnosti)
...
Bojovat se svojí lidskou blbostí nebo cizí lidskou blbostí?
Není tady
dusička napsal(a):
mia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A to k přeití lidstva, nositele oné blbosti, zatím stačí![]()
člověče, Pandoro, já jsem se postupně dopracovala do stavu, e s onou lidskou blbostí nějak nemám potřebu bojovat, spí jsem k ní v poslední době tak nějak shovívavá, a mě to samotnou překvapuje....a je mi nějak líp. Takoví lidi tady prostě jsou a budou a asi to tak má být
. Proč bojovat a plýtvat energií.... myslím, e některé lidi stejně nezmění. Proč to radi nepřijmout jako fakt, stejně jako některé jiné jevy v přírodě (záměrně říkám v přírodě, ne ve společnosti)
...
Bojovat se svojí lidskou blbostí nebo cizí lidskou blbostí?
Ja to nazyvam nevedomosti a ta k pokracovani lidskeho druhu staci.
Není tady
Arcanum - počkej blbost a nevědomost - to je pro mě rozdíl.
Kdy udělá jednou něco blbě - dá se říct, chybama se člověk učí - byla to nevědomost.
Ale kdy udělá stejnou věc desetkrát stejně blbě - je to nevědomost? Nebo u blbost?
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum - počkej blbost a nevědomost - to je pro mě rozdíl.
Kdy udělá jednou něco blbě - dá se říct, chybama se člověk učí - byla to nevědomost.
Ale kdy udělá stejnou věc desetkrát stejně blbě - je to nevědomost? Nebo u blbost?
Clovece dusicko,nad timhle ted diskutovat by me unavilo ,neblbni
Ja pouze rikam svuj nazor ,ze nevedomost k pokracovani lidskeho druhu staci.
Není tady
nevedomost k pokracovani lidskeho druhu staci
No to stačí, to jo, tohle já nerozebírám
Není tady
dusička napsal(a):
nevedomost k pokracovani lidskeho druhu staci
No to stačí, to jo, tohle já nerozebírám
Ja vim
Ja jen reagovala po svem na Padory vetu kterou jsem vytucnila.
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Clovece dusicko,nad timhle ted diskutovat by me unavilo ,neblbni
Ja pouze rikam svuj nazor ,ze nevedomost k pokracovani lidskeho druhu staci.
Nahodou, Dusi je roztomila s tema svyma "kamvitrtamplastovyma" otazkama...
Akorat bych to vytucnene trosku poopravila na "nevedomost pokracovani lidskeho druhu NEBRANI..." (nastesti!) + (V opacnem pripade se obavam, ze uz bychom tady davno nebyli... )
Není tady