Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 2. 2006 18:32

miška
Host

tiky v břiše

Posledních pár dní mám občas pocit, že mi cuká v břiše, pokaždé na jiném místě a všímám si toho jenom když jsem doma a mám klid. Těhotná nejsem (není z čeho), u lékařky jsem byla před 14 dny a prý jsem v pořádku. CO to může být, nevíte někdo?

#2 27. 2. 2006 18:35

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: tiky v břiše

Že by zaražené větry ?

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 27. 2. 2006 18:39

Hmm, nomiška
Host

Noo, že by několikrát denně několik dní po sobě? Všimla bych si toho...

#4 27. 2. 2006 18:39

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

miška napsal(a):

Posledních pár dní mám občas pocit, že mi cuká v břiše, pokaždé na jiném místě a všímám si toho jenom když jsem doma a mám klid. Těhotná nejsem (není z čeho), u lékařky jsem byla před 14 dny a prý jsem v pořádku. CO to může být, nevíte někdo?

a jiné zdravotní problémy nemáš????( hubnutí, bolesti v podbřišku,svalové bolesti,celková slabost, křeče....)???

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#5 27. 2. 2006 18:42

miška
Host

Z toho všeho snad jen slabost, únava, vyčerpání tělesné i psychické...

#6 27. 2. 2006 19:40

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

B komlex někdy pomůže na tiky...

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 27. 2. 2006 19:55

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

aji magnesium je dobré na křeče a tiky....

Není tady

#8 27. 2. 2006 20:14

miška
Host

Vyzkouším cokoliv, co by mohlo pomoct. je to dost nepříjemný pocit a nemyslím, že by to bylo od nervů. SPíš se obávám nějakých zdravotních potíží.

#9 27. 2. 2006 21:46

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

si říkala, že jsi u lékařky byla a že ti řekla, že jsi v pořádku.....no nevím,zkus třeba obejít i jiný lékaře a nebo vyzkoušej gastroskopii...nic příjemného (vlastní zkušenosti) , ale přežít se to dá a třeba tam konečně zjistí příčinu tvých potíží....(a myslíš břicho jako střeva nebo žaludek?)

Není tady

#10 28. 2. 2006 7:23

kolka
Host

to znám je to pocit jako při těhotenství jako pohyby miminka, těhotná rozhodně nejsem. Ale nějka mi ani nenapadlo se nad tím pozastavovat. Je pravda že to pocituji tak jednou dvakrát týdně takže na to vždycky zapomenu.Jiné problémy nemám a cítím se jinak dobře. ALe ted si to více vypozoruji.

#11 28. 2. 2006 7:40

eset
♥♥♥♥---

aj ja to mám , hlavne pred menštruáciou, nebolí to je to divné.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#12 28. 2. 2006 7:42

kolka
Host

to já ne před menstuací ale tak nějak průběžně ale fakt se tím nezabývám, nijak mi to neobtěžuje, spíš nostalgicky vzpomínám na těhotenství...:-))

#13 28. 2. 2006 9:14

miška
Host

Je to spíš v podbřišku na různých místech a skutečně to připomíná pohyby. Je to pro mě nové a proto se nad tím pozastavuju, protože to není moc příjemné. Snažím se změnit stravu, pohybovat se, jsem nafouklá a celkově si připadám děsně.

#14 1. 3. 2006 22:29

geisha
♥♥♥♥---

ja se taky necitim nejlip, posledni dobou....tehotna snad nejsem. Ne, ze bych mela nejaky pohyby v brise, ale jsem takova nafouklejsi, porad me poboliva hlava, rano se probudim a je mi spatne, teda do te doby, nez se nasnidam, a to  vecer normalne jim, nevim, jak to muze byt z hladu...obcas mi to zblunka ve strevech...

Není tady

#15 2. 3. 2006 0:14

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Já přesně tohle měla asi před rokem,když jsem seděla v klidu,hlavně u PC.Potom jsem se začala pozorovat a připadlo mi to jako pohyby.Navíc jsem měla už po několikáté hodně slabou a krátkou menstruaci.Radši jsem zašla na prohlídku a ujistila se,že těhotná nejsem.Doktorka řekla,že se to stává.Od té doby nic.

Není tady

#16 2. 3. 2006 18:25

miška
Host

Tak nějak se cítím, žbluňkání, občas to někde zabolí a nejhorší na tom je ta psychika, protože to pociťuji jenom, když jsem v klidu. Chlapy nějakou dobu potkávám jen na chodbě v práci, takže těhotentsví snad nehrozí. V psolední době jsem měla dost stresu, práce, málo spánku, tak to přikládám tomu. Měly jste to taky v takovém vypětí?

#17 2. 3. 2006 20:06

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

mě asi před necelým rokem bývalo skoro obden špatně od žaludku, měla sem pořád nevolnosti, chtělo se mi zvracet, bolelo mě břicho,trápilo mě nechutenství, proto jsem skoro nic nejedla, tím to bylo ještě horší, nikdo nevěděl co mi je, gastro, krev a jiná vyšetření byly v pořádku tak to přičetli mému psychickému stavu (NERVY, STRES...) chtěla jsem tedy vyzkoušet psychologa  (vykecat se z problémů co mě trápily...) ale nakonec sem k němu nedošla, začalo mi být lépe a po čase (asi měsíci to přešlo) zas mi bylo fajn, ale ted na sobě pozoruji, že se mi opět začíná dělat nevolno, nadavuje se mi, ale zvracet není co...asi začnu hledat číslo na toho psychologa tongue a objednám se...

Není tady

#18 2. 3. 2006 21:49

miška
Host

Dá se říct, že stres... Myslím, že na to má vliv i počasí a roční období. Nejsem hypochondr, ani se nesleduju, ale určitě to není bezvýznamné.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí