Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 12. 7. 2011 18:09

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 1386

Streptokok, Porodnice Chrudim

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit , zda máte někdo čerstvou zkušenost s porodnicí v Chrudimi. Já jsem tam rodila před 5lety, zachránili mi tam malého, byla jsem maximálně spokojená se vším, hlavně tedy s přístupem personálu. Ale teď jsem slyšela , že se to dost změnilo, tak tam chodím na monitor a je pravda, že se tam rozrostl nějak nepříjemný personál, ale můžu mít jen smůlu. Všude je někdo, to je jasné, záleží co převažuje. Proto bych Vás chtěla poprosit, kdo jste teď někdy tady rodil, jak jste byly spokojený. A také, zda někdo máte zkušenost se streptokokem před porodem. Mám to napsané v těhotenské knížce a mám to i raději sdělit, když budu rodit. Ale mám trochu strach, zda to není nebezpečné, zda bude vše v pořádku.
Děkuju všem za informace.

Není tady

 

#2 29. 8. 2011 19:13

maminaanýzek1
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústí nad Orlicí
Registrovaný: 23. 3. 2006
Příspěvky: 1357
Web

Re: Streptokok, Porodnice Chrudim

Ahoj Mišinečku mám prosbu též mi našli streptokoka to Ti dají infuzi a můžeš s ní chodit nebo se musí ležet?Děkuju!!!!


<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3m.lilypie.com/kFUHp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>

Není tady

 

#3 13. 9. 2011 13:18

vanessie
♥------
Registrovaný: 17. 9. 2010
Příspěvky: 24

Re: Streptokok, Porodnice Chrudim

Ahoj, nemám zkušenosti s Chrudimí, ale se streptokokem.
U mně se to zjistilo až po porodu a tak malé dali preventivně injekčně antibiotika. Nic příjemného, ale dopadlo to dobře. Nebezpečné by to mohlo být, pokud by se to vůbec nezjistilo, ale i tak si myslím, že jen u určitého procenta dětí (mohli by dostat streptokokovou infekci - jenže ta je zvládnutelná právě antibiotiky). Neboj, určitě to dobře dopadne, ale raději jim to připomeň.
Ale chtěla jsem se taky  zeptat, jestli už v Chrudimi odebírají pupečníkovou krev?  - něco jsem četla, že snad letos začali....Díky.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů