29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tutule napsal(a):
Teď mě rozesmál manžel, jak tu mluvíme o tom úklidu, tak jdu aspoň na to nádobí posbírat ze stolu u tv a on jako každý večer usnul u tv, a to cinkání ho probudilo a ptá se mě, jestli tu s námi dneska spali, já
, kdo? No prý ti, co s námi sbírali uhlí
by mě zajímalo, co se mu jako zdálo...no a jak mi to "vysvětlil", tak opět usnul a spí si vesele dál
No nic Sběratelé skončili tak jdu dát sprchu a táhnu chrnět nevím kdy se mi to moje díte probere na kojo takže doborou s kobrou :-D
Upravil(a) mvkoty (12. 7. 2011 23:06)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 23:14)
Není tady
Dadula napsal(a):
Jé, holky já to nemyslela až takhle
... no že nebudete kecat vůbec. Já jen aby jste nenakecaly 4 stránky ...
Toto je docházka teda
Dneska jsem po dlouhé době byla na Face, páč mi přišly zase nějaký žádosti o přátelství, mezi nima chlap, kterýho vůbec neznám, a koukala jsem, že mi tam Dita vnucuje nějakou hru .... no to jejich akvárkoHolky neser.te mě, nebo na to vlítnu a budu stejnej závislák jako Vy
Tak to já jdu do sprchy ... třeba se někdo chytne
hele Dadulino, ja ti vnucuju odkliknuti meho velkeho akvarka, takze doufam, ze jsi klikla na YES
HOLCI nahore v liste v Sousedech si me odklikni do sousedu, mas tam zadost
Není tady
Není tady
Ja ti na zvetseni taky uz klikla Bell
a nedocitam, az rano. Jdu do peri
Není tady
Dobré ranko
u nás už se zase straší od 6 a prudí protože je malá nevyspalá
tady jedna ze včera z noci
Aaaaaa u nás bude asi veselo, na ruce být nechce, v sedačce být nechce a v posteli ješí jak tur....to má z toho, že v nci čučí na televizi místo aby spala a teď je nedotažená a spát jí nejde.........asi si koupím špunty do uší protože tohle je fakt mazec....a to jsem si říkala jak si skočím naroh do pekárny když ještě usne a ono houby.
A venku je pod mraken a vypadá to, že budou padat ho.na s háčkama......
Upravil(a) mvkoty (13. 7. 2011 7:08)
Není tady
V nouzi jsem použila šátek a uvázala kolíbku, v životě se mi tak dobře nepovedla jako dneska ráno....došla jsem s malou i pro pečivo a do rybárny.....teď už konečně spinká a já si můžu v klidu dát snídani a tajně doufám, že bude spinkat minimálně hodinu abych ze sebe stačila udělat člověka, protože odpoklo jdeme na kyčle.....
A tady jedna povedená kolébka:-D
Není tady
ty jo holky vy ste tak ukecany, clovek se tu den neukaze a clovek nestriha cist
Není tady
Suzanne napsal(a):
Já to taky říkám, že jsou to drbny. Odpoledne jsem byla venku a měla jsem co dělat abych to dočetla
Není tady
mvkoty napsal(a):
Suzanne napsal(a):
Já to taky říkám, že jsou to drbny. Odpoledne jsem byla venku a měla jsem co dělat abych to dočetla
chachá to říká ta pravá
kolíbka super. Já takhle malou uvázat, tak mě sežere zaživa. Minulý týden jsem zkoušela opět Manducu, už bez té vložky a pořád nemůže dostatečně roztáhnout nožky. Tak jsem ji šupla do šátku a jekot, jak já nevím. Ono ji hrozně vadí, že nevidí. Tak mě napadlo najít si úvaz na bok. Není to ideální, ale aspoň na chvíli. No a když jsem to viděla, tak jsem hned vybalila znova Haipu a dala ji do ní jakože už na "sedáka" a světe div se- vyšlo to. Celé tři minuty!!!
tak to budu zkoušet dál. Já už mám ruce jak opice. Ještěže už to jde jen jednou rukou. Když jsem jí musela ještě podpírat horní půlku těla, tak to bylo na h....,že
Není tady
Holčička napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Suzanne napsal(a):
chachá to říká ta pravá
![]()
kolíbka super. Já takhle malou uvázat, tak mě sežere zaživa. Minulý týden jsem zkoušela opět Manducu, už bez té vložky a pořád nemůže dostatečně roztáhnout nožky. Tak jsem ji šupla do šátku a jekot, jak já nevím. Ono ji hrozně vadí, že nevidí. Tak mě napadlo najít si úvaz na bok. Není to ideální, ale aspoň na chvíli. No a když jsem to viděla, tak jsem hned vybalila znova Haipu a dala ji do ní jakože už na "sedáka" a světe div se- vyšlo to. Celé tři minuty!!!![]()
tak to budu zkoušet dál. Já už mám ruce jak opice. Ještěže už to jde jen jednou rukou. Když jsem jí musela ještě podpírat horní půlku těla, tak to bylo na h....,že
Viď Pájo já když můžu tak tady dřepím pořád :-D
No mě taky už moc v šátku nechce být jen když je ospalá taky chce koukat ven....tohle mi prošlo taky jen na chvíli.....hele teď mi napadá když chce Danielka koukat zkus si najít úvaz Budha ten se váže tak aby prcek viděl, ale nevím pro jak staré děti je vhodný.
Není tady
Dito, promiň, ani jsem se toho akvárka nedotkla, abych potom nemusela hrát takže jsem Ti nic neodklikla .... jéžiš, vůbec tomu nerozumím
Doufám, že mě nezájem o facebook a MD mě omlouvá
Míšo, fotky jsou krásný - sluší Ti to tam. Hele, to budou ty zoubky. Koupila jsi jí ten gel - nebo jí zkus dát kousátko, máš nějaký ???? Já měla ve 4 měsících 2 zuby a sousedovic kluk už má od 4 měsíců taky zub - v 5-ti mu vylezl druhej. Některý děti jsou holt rychlíci, tak máš jedno doma ...
Kde máš Michálka ????
Není tady
Dadula napsal(a):
Míšo, fotky jsou krásný - sluší Ti to tam. Hele, to budou ty zoubky. Koupila jsi jí ten gel - nebo jí zkus dát kousátko, máš nějaký ???? Já měla ve 4 měsících 2 zuby a sousedovic kluk už má od 4 měsíců taky zub - v 5-ti mu vylezl druhej. Některý děti jsou holt rychlíci, tak máš jedno doma ...
Kde máš Michálka ????
Gel jsem nekoupila tady v lékárně ho nemají, tak až půjdeme odpoledne na kyčle tak zajdu tam do lekárny :-D kousátko mám ale to je na prd protože je to ryba a na kousání má jen ploutve a ještě maličké takže to ani malá pořádně nedá do pusinky, tak chci sehnat to co jsem měla pro Míšu takové dvě kolečka.
Já se ptala mami a taky jsem měla ve 4měsících zub....
Michálek je u táty respektive u jeho matky, oznámil mi že domů nepojede celé prázdniny....ono co taky doma že.
Není tady
Sedí veverka na stromě a louská oříšky.
Rozlouskne první - stříbrné šaty.
Rozlouskne druhý - zlaté šaty.
Rozlouskne třetí - diamantové šaty.
Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se snad kvůli tý zkur..... pohádce nenazeru!"
Bre ranko, babizny
Miso, na zuby Chamomilla vulgaris 9 CH, 3x denne 3 kulicky. Rozmackat a prasek dat na jazyk
Teda Daduli, pisu si. Pisu
Není tady
Není tady
Bell dej tampon a vlozku. Ja to taky tak obcas delala
Není tady
Holky můžu být otravná???? Dejte mi prosím hlas na http://babyroku.babyweb.cz/Fotografie.a … amp;page=0 děkujiiiiiiiiiiiii
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 23:13)
Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Holky můžu být otravná???? Dejte mi prosím hlas na http://babyroku.babyweb.cz/Fotografie.a … amp;page=0 děkujiiiiiiiiiiiii
Skúsila som, ale chce to po mne registráciu.
aha tak to je na prd, to jsem nevěděla
Není tady
Dobré ráno!
Tak já myslela, že už mlíko teče víc a ono stejně prd, v 1h se Dáda najedl, pak ve 4, ale už v 6 byl vzůru a chudák u toho plakal a kroutil se, před 9h zase to stejné, ach jo, mě tohle tak nebaví
Včera jsem nestihla koupit homeopatika, tak aspoň chlemtám čaj, jak mi to moje chůdě může růst...ještě, že mám to mlíko v mrazáku na horší časy...
Bell, teda, no dej obojí, určo to pomůže.
Míšo, fakt nechápu, jak jsi tam tu Viky uvázala...obdivuju , já viděla jednou ten úvaz alá baťoh a fakt jsem nevěřila, jak to tam sama mohla takhle udělat
U nás horko, ale sluníčko se schovává, tak uvidím, jestli dneska Kice napustím bazének, už ráno za mnou přišla s tím, že chce na koupaliště Až pojedeme příští rok za ségrou k moři, tak jí odtama nedostaneme ani heverem
Není tady
Tutule napsal(a):
Míšo, fakt nechápu, jak jsi tam tu Viky uvázala...obdivuju
, já viděla jednou ten úvaz alá baťoh a fakt jsem nevěřila, jak to tam sama mohla takhle udělat
:
Květuš ono to je strašně jednoduché. Je to jen hodit přes rameno a na druhém boku překřížit a uvázat na druhém boku dát tam dítě a dotáhnout
Není tady
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
, já viděla jednou ten úvaz alá baťoh a fakt jsem nevěřila, jak to tam sama mohla takhle udělat
:Květuš ono to je strašně jednoduché. Je to jen hodit přes rameno a na druhém boku překřížit a uvázat na druhém boku dát tam dítě a dotáhnout
prý jednoduché...
Není tady
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
:Květuš ono to je strašně jednoduché. Je to jen hodit přes rameno a na druhém boku překřížit a uvázat na druhém boku dát tam dítě a dotáhnout
prý jednoduché...
ono to tak jen vypadá faktt ale kdyby jsi to viděla tak je to opravdu v pohodě jednoduché
Není tady
Květuš tady pro představu jak se to váže http://www.youtube.com/watch?v=6Fx1BUdzpa0&NR=1 a to má malé mimčo oproti Viki která už pěkně drží
Není tady