29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bellatrix napsal(a):
A ja som pozerala na Viktoriiných fotkách na FB, že máš spravené nechty a minule si písala, že nemáš čas na nechty, nieto ešte na šitie.
Ešteže si sa priznala.
.
Nío a to je mám na fotkách ještě pěkně olámané a odrostlé. Naštěstí to tam není vidět :-D ale měla jsem už asi 4 uražené, ale naštěstí tak šikovně že mi zůstaly moje tak jsem neměla tolik práce je dát dohromady :-D
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:05)
Není tady
Brý jitro dámy,
tak dneska jsem jak zbitá. Nevím čím ti je, ale pripadám si že po mně v noci skákalo asi milion permoníků....A to jsem spala docela v pohodě. Maličká se probrala v půl 1 tak jsem nakojila a od té doby spinkala až do půl 6 kdy jsme opět kojila a teď uvidím za chvilku jestli bude malá chtít prso....
A venku svítí sluničko tak snad bude krásně. No ale podle toho co hlásají tak jen do pátku a potom už zase bude pršet :-( to je léto to by jeden si dětičky moc to sluníčko a koupání neužijí...
U nás se poslední dobou roztrhl pytel s návštěvama.....zítra přijede ta kamarádka s Filípkem a pojedeme na natáčení, to budeme absolvovat do pátku. Jen ve čtvrtek musím ještě do Říčan s R do banky. No a v neděli se mi vrátí Míša z tábora a v úterý přijede další kamarádka s holčičkama....to je bývalá sousedka z PM tak bude Míša nadšený a já se taky odreaguji :-D
A včera jsem dostala nápad .....no není to nic světoborného ale využiju tu vedlejší místnost co nepoužíváme. Udělám si tam místnost kde budu dělat nehty a možná časem i opravy oděvů....jediné co tam musím dát je stolek na nehty a stroj a maličko to přestěhovat, tak snad se mi to povede a hlavně snad seženu klientky.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:04)
Není tady
Bell já jak tak na to koukám tak půjdeme do sporťáku cca za 2měsíce protože potom se mi do hluboké na délku nevejde a v zimě ve fusaku nevím nevím jestli bude mít pohodlí. Ale uvidíme třeba se tam vejdě.
Není tady
zdar babizny
juuuu ja mam to chozeni na prochazky stejne jako Bell. Vubec me to nebavi. Takze ja za prochazky beru cesty na nakup, do skolky pripadne na nejake rande u doktora (autobusem je to taky prochazka ) a kdyz vezmu Kolomba na hriste, tak tam vydrzim tak pul hodiny. Ja si proste neumim hrat. Je to mozna blby, ale ja to nikdy ani neumela. Jsem jedinacek, sestrenic a bratrancu moc nemam a kdyz, tak daleko a jeste jsme s nima nikdy moc nemluvili, panenky jsem mela dve ale s tema si se mnou taky nikdo nehral takze ja vetsinou sedim a koukam jak si hraje Kolombo sam protoze jeho napady mi prijdou blby a ja sama nemam fantazii na to, abych nejakou hru zorganizovala. U holek jsem to mela stejne.
Asi by na to meli byt nejake kurzy nebo neco
My delame spis takove ty prakticke veci spolu jako ze Kolombo rad umeje sprchovy kout, vysavame, varime, kdyz je pradlo na zehleni, tak mu dam hladat stejne ponozky, nebo mi pomuze prendat pradlo z pracky do susicky..... dost se u toho zabavime ale jezdit autickama mi fakt prijde ujety tak to si musi vystacit sam
Miso tak to je fajn napad s tema nehtama, ja myslim, ze klientelu sezenes, stasi nasadit o pajcku nizsi cenu nez to maji jinde
Upravil(a) Dita.L (2. 8. 2011 9:44)
Není tady
Bell ja dam Alex do sportaku hned jak zacne sedet. Pocitam v zari (?? ) Uz si hodne hraje s nozickama a v lehaatku se snazi posadit, takze to dlouhe trvani mit nebude
Není tady
Dita.L napsal(a):
Miso tak to je fajn napad s tema nehtama, ja myslim, ze klientelu sezenes, stasi nasadit o pajcku nizsi cenu nez to maji jinde
Uvidíme tady totiž je nahtařů plno a vedle v ulici jsou větve a ta je dělají taky za hodně levno.....ale rozhodila jsem sítě a ještě udělám letáčky a zkusím je roznést tady po okolí
Není tady
Dobré ráno!
Já jsem taky jak po skákání permoníků , Kika se budila až do 2h, vždycky zaječela, že chce čurat a pak zase že neví, proč ječela, takže se vždycky začal kroutit i Davídek, naštěstí teda vždycky znova zabral, ale ve 2 teda kojo, nic moc se nenajedl, tak řev, musela jsem pro flašku, hysterák než jsem to připravila...ale spal jen do 5h, to moc dlouho nevydržel, takže zase flanděra a zase hysterák jak kdyby týden nejedl
a v 7h už kadil, to se vzbudila i Kika, takže jsem dneska toho naspala fakt "hodně"...
Míšo, já se hlásím, už jsem ti to říkala, ale ještě s tím počkám, nejsem na to zvyklá a nevím, jak bych s těma nehtama zacházela s Davídkem při koupání a přebalování, tak se na to těším, až budu chodit do práce...zatím si nehty stříhám úplně na krátko. A s tím šitím oděvů...to bych se taky hlásila, já sice šít umím, moje mamka taky, ale máme fakt šílený stroj, vlastně 2 a jeden horší než druhý a manžel pořád otravuje, že chce přešít zipy u několika běžeckých oblečení a na to si netroufám, je to takový ten šusťákový materiál. My měli takového super krejčíka, jen jsme mu zanesli co jsme potřebovali a odpoledne bylo hotovo, nikdy za to nic nechtěl, ale vždycky mu máma nějakou tu stovku dala, dělal to už jen jako hobby, no a nedávno nám umřel
No a kdy do sporťáku, Kika byla v hlubokém do 10m, pak už tam být nechtěla, div mi z té korby neutíkala, pořád se obracela a stavěla. S Davídkem to vidím, ještě na míň, protože je oproti Kice delší a s fusakem nevím nevím...máma říkala, tak holt bude mít skrčené nožičky no Blbý ale je, že nám ten sporťák vychází přesně na zimu na Vánoce...Kika tam byla někdy do března.
Tady svítí sluníčko, tak doufám, že se zase udělá léto, ale dlouhodobá předpověď je fakt nepříznivá...ach jo.
Není tady
Tutule napsal(a):
Dobré ráno!
Míšo, já se hlásím, už jsem ti to říkala, ale ještě s tím počkám, nejsem na to zvyklá a nevím, jak bych s těma nehtama zacházela s Davídkem při koupání a přebalování, tak se na to těším, až budu chodit do práce...zatím si nehty stříhám úplně na krátko. A s tím šitím oděvů...to bych se taky hlásila, já sice šít umím, moje mamka taky, ale máme fakt šílený stroj, vlastně 2 a jeden horší než druhý a manžel pořád otravuje, že chce přešít zipy u několika běžeckých oblečení a na to si netroufám, je to takový ten šusťákový materiál. My měli takového super krejčíka, jen jsme mu zanesli co jsme potřebovali a odpoledne bylo hotovo, nikdy za to nic nechtěl, ale vždycky mu máma nějakou tu stovku dala, dělal to už jen jako hobby, no a nedávno nám umřel
.
Květuš kdykoliv stačí říct :-D
jo a nehty mám také krátké, ne teda úplně ale není to jako když jsem byla v práci tam jsem měla fakt drápy. Teď je také kvůli malé udržuji krátké a kulaté abych jí nepoškrábala :-D
Upravil(a) mvkoty (2. 8. 2011 10:22)
Není tady
Tuli přesně to jsem si pomyslela, když tu píšeš, jak malý krásně přibírá - že se konečně dostanete do tabulky
Míšo, budu moc držet pěsti, ať se TI sejde klientela - budeš to dělat "na černo", nebo rovnou na živnost? kolik se tak za nehty bere?
Není tady
lenkaB napsal(a):
Tuli
přesně to jsem si pomyslela, když tu píšeš, jak malý krásně přibírá - že se konečně dostanete do tabulky
![]()
Míšo, budu moc držet pěsti, ať se TI sejde klientela - budeš to dělat "na černo", nebo rovnou na živnost? kolik se tak za nehty bere?
Leni zatím bez živnosti, ale časem bych mohla na živnost.... já si za nehty beru 500,- za kompletku, 350 doplnění a když jen potahuji nehty tak 300 a uprava bez gelu 250
Ale tady na rohu dělají nehty i za 800
Není tady
Tutule napsal(a):
Holky, kolikrát vám teda prckové na UM jedí? On ten Davídek baští fakt asi 8x za 24h (minimálně 7x)....jenže mu nemůžu zvýšit množství na jednu dávku, on to nedá, pořád max těch 130ml...
Květuš když to vezmu jak u nás tak Viki baští cca taky tak 7krát za 24hodin a někdy i víckrát
Není tady
A já si skoro před 6ti lety na svatbu nechala dělat za 1100,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , taky jsem se na to pak vyprdla, doplňování stálo asi 700,-, takže jsem si ty nechty po odrostení nějakým způsobem odloupala a skoncovala s tím.
Není tady
Tutule napsal(a):
A já si skoro před 6ti lety na svatbu nechala dělat za 1100,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, taky jsem se na to pak vyprdla, doplňování stálo asi 700,-, takže jsem si ty nechty po odrostení nějakým způsobem odloupala a skoncovala s tím.
tak to je masakr 1100,- za nehty a ještě jsi měla určitě jen klasicky bílé viď.
Není tady
Já jsem trochu poklidila, udělala polévku a kotlety, ty už mám v troubě. Jen k ním udělám ještě omajdu a amr brambor :-D
Maličká si hraje na sedčce krásně se točí dokola ale na břicho se neotočí ani omylem :-D Maximálně na bok a nic víc :-D
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:01)
Není tady
zas ono se dá chápat, že si někdo nasadí takovou cenu, když platí nájem, daně atd... někam to promítnout bohužel musí.... ale já teda na nehty nechodím (bych s tím neuměla fungovat), ale u mojí kadeřnice to slečna dělá a vím, že má na ceníku za cosi 1500 a já na to zůstala docela hledět
Tutuli, jestli jí Dáda tolikrát, tak to se ani nedivím, že víc na dávku nevypije, to pije podle mě dost... mně Anežka pije 4-5x denně (výjimečně teda i 6x, ale to se moc často nestalo, spíš dřív, když byla menší), ale s tím, že pije na dávku necelých 150ml, když častěji, tak zas vypije na dávku míň - celkově za den dává v průměru 650-700ml maximálně... spíš míň
Upravil(a) lenkaB (2. 8. 2011 11:20)
Není tady
Bell zvolni trochu ať zase nemáš kolaps, nemůžeš se tkhle honit.
No já jsem to počítala za včerejšek a je fakt že tam jsme spíš kojily. Ale když to vezmu tak v 1kojení, v 5:30 kojení, v 10 UM ve 12 bramrbrok ve 14:30 UM v 17 UM a ve 20 UM a je pravda že nedá nikdy celou dávku dává v rozmezí 130ml -180ml a večer dá někdy těch 200ml
Upravil(a) mvkoty (2. 8. 2011 11:22)
Není tady
Tak já nevím, jak to s tím mojím klukem udělat...taky bych radši, kdyby pil na dávku víc a míň často...hlavně v noci by už mohl chrápat celou
Jinak v té jeho váze a přibírání vidím rozdíl v tom, že teď prakticky neblinká a když, tak max 1x denně a ještě opravdu malinko. Koukala jsem na fotky, co jsem fotila 26.7....to byl fakt hubenej hubeňourek a na fotky focený včera a jak mu to tam sluší
No ty nehty, ok, já to taky beru ten nájem atd, ale i tak je ta cena šílená...a jak píše Míša, ano měla jsem jen klasicky bílé, navíc se mi ani tolik nelíbili, chtěla jsem je víc dokulata, ne úplně, ale ne zase tak hranaté, jak mi paní udělala a byly taky delší, než jsem vlastně chtěla , možná najdu někde fotku, kde budou vidět.
Není tady
Tutuli, tak to jsem na srovnávací fotku moooc zvědavá
jinak u nás se sice jí 4-5x denně, ale ty scény u toho jsou na zbláznění - jedno krmení trvá kolikrát i 1-1,5 hodiny - dávám jí flašku, odtláčí to jazykem a řve, dám flašku bokem, řve a hledá... a to je třeba po 4-5hodinách od posledního jídla, takže se nedá říct, že bych to do ní cpala, když nemá hlad, prostě se ozve, že chce, tak jí dávám a ona pak začne dělat takové scény... je to od začátku, ale poslední cca týden to fakt graduje (Bell, nepůjčíte nám fíkus? )... přemýšlím, jestli nezkusit úplně jinou flašku (když odmítá flašku, tak dudlík - tvarovaný od NUKu - vezme na zklidnění)...
jaké flašky používáte?
joo, ještě tu byla anketní o sporťáku - tak já počítám, že na zimu už asi půjde do sporťáku, protože, jak je dlouhá, pochybuju, že se do hluboké na zimu vejde i s fusakem...
tak, teď jsem se naštvala a dala malou na deku (vypila cca 15ml , vždycky se těším, jak si při krmení sednu a v klidu dočtu a to se nehodí, když dělá takové scény..), jdu pověsit prádlo a pak jí zkusím dát pokračování... (napsledy jedla v 7 ráno...)
Není tady
Tak mi právě volala paní co si má přijet pro šátek jestli může přijet už v jednu :-D paráda to se mi hodí :-)
Leni já mám aventku a potom mám obyč lahen od nuku a z tesca a na ně jsem koupila kulaté dudla od Bočka a malá je spokojená tvarovené mi nevezme ani omylem. Je úplně jiná než Míša ten zase jiné než tvarovené nechtěl :-D
Není tady