29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsme se byly projít....venku je hnusný dusno fuj až mi z toh začala bolet hlava :-(
Ta moje prďola je fakt divná.....jak odmítala prso tak dneska takhle odmítá lahev. Ráno se jakž takž najedla v poledne měla zeleninku a po ní asi tak hodinu si dala prso no a teď si opět dala prso. Sice né moc ale dala...udělala jsem jí mléko ale ona to prská a sápe se mi po prsou :-D
No takže jedeme dál a já opět budu do sebe lít litry vody abych zvedla laktaci....z nás bude dr na větvi, jednou kojíme plně pak částečně pak zase plně a teď místo jen v noci budeme kojit přes den :-D
Není tady
Míšo s vámi je sranda, Vikinka se asi lekla toho vyhrožování, že s tím sekneš úplně
Náš malej otesánek do sebe nacpal opět další 130ml lahev...po 2h a tváří se velmi spokojeně...štve mě ta tma, zase se tu zatáhlo, že ho nemůžu ani pořádně vyfotit
Kika si lebedí venku v blátě...je černá od hlavy až k patě...co ona by chuděra dělala v paneláku nebýt tady?
Není tady
Květuš je to fakt sranda viď :-D no ale dala si trochu prsa a pak jsem jí ještě dala lahev a tak si dala 100ml a teď spinká. Já bych šla nejraději taky ale jakmile zalehnu tak se probere.
No jen jsem na to pomyslela a už ječí takže ze spánku nic nebude
Není tady
Dita.L napsal(a):
Holci
![]()
![]()
ja myslela na prvni look ze na te fotce je Lena s Anetkou
Moc vam to slusi
Tady někdo nechal u moříčka i kousíček mozečku, že
"podobnost" dětí ještě přejděme, ale od kdy má Léňa Anetku ????
Zuzi, máme MOBYho... je trochu vytahaný na horním okraji, ale u mě dobré. Mě se líbí, že má zúžené cípy. Když nám to půjde a mladá zvládne v šátku delší úsek, tak možná budeme shánět novou parádu, ale zatím to nestojí za to. Už jsem do toho nošení vrazila tolik peněz, že na jiný šátek nemáme ani pomyšlení
Počasí nahrává depresím, co už se snad brzy vyčasí... alespoň na chvíli...
Není tady
Jak tak koukám ven tak mi napadá anketní : Co děláte s mimísema když je venku hnusně a prší?
Já se snažím maličkou nějak zabavit, hrajeme si, děláme blbinky ale i tak jak není alespoň jednou za den venku tak je protivná a ufrněná. Stejně jako právě teď už půl hodiny se snaží usnout a ne a ne zabrat....co pět minut je vzhůru a kňourá
Před chvilkou mi psala kamarádka, že ve středu přijede do Prahy a bude tady do pátku. Její malý byl vybraný na natáčení nějakého filmu mám z toho takovou radst, ve středu si jí vyzvednu na Zličíně a budeme spolu až do pátku. Moc se na ní těším, je to skoro jako sestra...jen malého Kevíka přiveze až ve čtvrtek :-(
Upravil(a) mvkoty (1. 8. 2011 19:20)
Není tady
Jen co jsem s E. vylezla ven, tak začalo pršet nakonec se to umoudřilo a sjely jsme na hřbitov "za bráškou" ...
Mamka tu má synovce, tak je A. u ní ...Doma je hrozné ticho, manža na odpolední a A. u té babičky .. no fakt divný. Ještě že E. je občas vzhůru ale teď už by mohla spát ...
Míšo, teda Vikouš je dílko to Ti povím. Tutulka to napsala správně, asi se zalekla toho, že to myslíš s ukončením kojení vážně a rozmyslela si to. Jinak to nechápu
Jinak když je hnusně, tak jsme prostě doma, když by bylo nejhůř, tak můžu dát E. spát na terasu, ale zatím to musím zaťukat, doma spí dobře ....
Co R., obrečel Aishu ??? Musí to být divný mít najednou jen jednoh krakena co ????
Je Ti smutno viď ????
Není tady
Bell, máš SZ
Není tady
Dadula napsal(a):
Co R., obrečel Aishu ??? Musí to být divný mít najednou jen jednoh krakena co ????
Je Ti smutno viď ????
Asi jí obrečel když jsem mu to potom psala....ale v sobotu a včera jsem jí zase obrečela já a taky měl slzičky když mě utěšoval. Dneska mi pral kamarád a ptal se na ní tak jsem zese bulela....nemůžu si na to zvyknout. Diego je taky jiný, pořád jí vyhlíží z okna a čeká kdy přijde. Chce se víc mazlit a je hodně smutný :-( No a já já jsem hotová pořád, každé venčení je pro mě za trest......no a už zase řvu
Není tady
Miso to je mi moc lito. Svata pravda je, ze cas rany zahoji
No jen se mi smejte. Tak Lena s Anezkou noooo. Tady je videt, jak cisti hlavu bezdetna meditace na pobrezi
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dituš nedá se nic dělat....teď už je jí dobře a nebolí jí nic a my to tady musíme zvládnout.
Miso, vsak jste to udelali pro ni. Clovek ma tu moc rozhodnout a kdyz nemysli jen na sebe ale hlavne na druheho, pak je to to nejlepsi, co muze udelat. Predstav si, co by mnozi lide dali za dar eutanazie, ale ti bohuzel to stesti nemaji
Není tady
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dituš nedá se nic dělat....teď už je jí dobře a nebolí jí nic a my to tady musíme zvládnout.
Miso, vsak jste to udelali pro ni. Clovek ma tu moc rozhodnout a kdyz nemysli jen na sebe ale hlavne na druheho, pak je to to nejlepsi, co muze udelat. Predstav si, co by mnozi lide dali za dar eutanazie, ale ti bohuzel to stesti nemaji
víš jak pořád si říkám že to bylo pro ní to nejlepší ale stejně mi to hlodá a je líto
Není tady
Dita.L napsal(a):
No jen se mi smejte. Tak Lena s Anezkou noooo. Tady je videt, jak cisti hlavu bezdetna meditace na pobrezi
Na nás nedej, většina z nás tady ti tu čistou hlavu závidí
A jak bezdětná? Tys je poslala na dovolenou jinam? Máš zase nějaký perličky? Duchy, mrtvolky a tak ???
Gabko, užívej si za nás. (jsem předtím zapomněla
)
Není tady
Babiiiii nestiham asi me trefi. Cely den vybaluju a peru ale hlavne ZERU TELKU bo u nas bezi Velky bratr (je trochu vylepseny nez ten cesky, protoze kazdy kandidat jde do domu s nejakym tajemstvim, ktere ti druzi musi hadat a on se pochopitelne nesmi prozradit ) a pak jeste jedno, v cesku to taky bylo, jak zemedelec hleda lasku. A jelikoz to mam pres net v telce a mam 14 dni dokoukat, tak jsem z toho hotova
Není tady
Holčička napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Na nás nedej, většina z nás tady ti tu čistou hlavu závidí
A jak bezdětná? Tys je poslala na dovolenou jinam?Máš zase nějaký perličky? Duchy, mrtvolky a tak ???
)
Holci e e, ale kazde rano jsem se chodila po kojeni projit na plaz, kdyz tam jeste nikdo nebyl a cely zbytek banditu jsem nechavala nakrku tatovi byla tam takova pekna skala, clovek nez se k ni dostal, tak se namocil jenom po kolena a nahore byl dolik na pr.del a i takova mala operka, tak tam jsem chodila dobijet baterky
Vecer jsme zase chodili poustet draka a placat babovky
..... a jeden zazitek mam, s duchem asi bo se nam dvakrat stalo, ze po chatce nekdo chodil, dupal, no spis to placalo jako bose nohy, poprve jsem vylitla ze je to ve 3 rano Kolombo, ale tomu koukal z poddeky jenom noc, podruhe jsem poslala tatu
ale ten taky nikoho nepotkal
No ale oba si myslime ze to byla Bara a asi byla smejdit v kuchyni
Není tady
Míšo, když je hnusně, tak jediný rozdíl je v tom, že je Danča víc oblečená a spí častěji v postýlce než v kočíku. Teď teda spala v kočáře i když bylo hnusně, ale to jsem si pak dovezla kočár do chodby, abych nemusela mít ven otevřené dveře. Dneska se nám ale vrátila babička, tak na to můžu zapomenout. Ona je jak tvá máti a Tutulčin otec-prostě dělá hluk i jen tím, že dejchá o chůzi a dveřích nemluvě...
V mezičasech mezi spaním a kojením ji buď nosím a ukazuju a povídám/zpívám (obrázky na lednici, na zdi, knížky, kytky, stromy...) nebo jen tak sedíme a koukáme do PC nebo na TV. Ale většinou je na podložce a nebo v lehátku a buď si s ní aktivně hraju já a nebo tam má hrazdičku.
Není tady
Uff, tak děti už půl hodinky spinkají, můžu si konečně vydechnout.
Venku jsem dopoledne opravdu byli ( je zajímavé, jak jsem se s příchodem dětí změnila. Dřív by mě v takovém nečase ven nedostali ani heverem, teď jdu i kdyby trakače padaly ) a to dvě a půl hodiny. Adélka je prospala, za což jsem byla strašně vděčná, že má konečně na spánek klid. Jájík spal asi hodinu a půl, zbytek pískal, ale taky si vydržel hrát se štěrchátkama, takže ok. Po příchodu domů samozřejmě zase šrumec. Jája hysterčil, když jsem mu 20 vteřin ohřívala příkrm
, páč jak to nemá ve vteřině, kdy si zrovna umane, je zle. Krmila jsem ho 25 minut, Adélka chudák hladověla a pak byla nakojená za 5 minut. Příště to udělám naopak, ať to tu Jája klidně zbourá. Samo, že jak byl najezený, tak zase ječel. No, někdy je to fakt náročně. Zuzi, s tím šátkem je to přesně tak, jak říkáš, nechci šidit Adélku. U těch dvojčat to prostě nejde praktikovat. Já Jájíka chovám ( někdy piští i v náručí. To už mi fakt rupnou nervy a řev neřev letí do postýlky ), ale furt nemůžu a nechci, nechci být jeho otrokem kdykoliv si zařve, hned ho vzít. Tak se holt vzteká. Dneska po jednom záchvatu manžel choval Jájíka a Adélka ležela v postýlce, dudlala a tak smutně koukala, že mi sám manžel povídá, ať ji vezmu a pochovám, že je mu jí líto !
Míšo, s tím Tvým kojením nekojením je to fakt zajímavé . Sice jsem tu dopoledne psala, ať s tím sekneš, ale za těchto podmínek beru zpět a držím pěsti, ať se to zase rozjede. Nemusí plně, stačí částěčně. Ale jak jsem psala a za tím si stojím - nehrotit. Půjde půjde, nepůjde nepůjde. Svět se nezboří.
Dituš, vítám Tě z dovolené. Sis teda pěkně užívala. A teď zpátky do reality....
Mmch, něco nového s Pavlou ?
A už zase nevím, co jsem chtěla .
Není tady
Ahoj holky,
tak mláďata jsou obě v postelích, tak snad se povede a brzy obě usnou...Davídek si pro dnešek odpustil hysterák, tak si myslím, že usne, páč sice pokňourává, když mu vypadne dudel, ale neřve, tak je asi unavenej a to spal odpoledne krásné 3h vyžahl 130UM, pak si ublinknul u krknutí a za chvíli se dořval po koupání mých 120.
Kika tu měla kamarádku sousedku, tak je taky pěkně unavená, jezdili tady na kolech po dvoře.
Dito, taky se těším na nějaké pikantnosti z dovči, tak se vyprdni na bráchu a pojď za náma
Holči, tak vítej do klubu "rušičů dětí" ...
Dneska jsem si vyzvedla na poště ten vyhraný sterilizátor z aukra, je super, akorát nevím, kam ho budu dávat...sice máme velkou kuchyň a celkem dost místa na lince, ale i tak je tam místa málo , to tam ještě mám na talířy odkapané čisté flašky atd...jak to skladujete vy? A ještě máte už nějak odhadnuto, když děláte UM někde na cestách z termosky, jaký poměr studené x horké vody z termosky? Jsem to zkoušela a prostě to neumím namíchat, vždycky je to pořád studené
Míšo, když je hnusně, je to u nás jako u Holčičků, nic se nemění, jen to, že je Davídek víc v postýlce než v kočárku, ale často ho dám do kočárku a otevřu dveře ven, a je v kočáru v chodbě mezi dveřma, nebo dostane plášťěnku a je venku...ale to záleží jak moc prší a jestli je u toho i velká zima nebo vítr.
No a jinak po kojení si krkne, teď už to šikulka náš umí pěkně a dám ho do lehátka, až ho to přestane bavit, jde na deku na zem pod hrazdu a až ho to přestane bavit, tak ho ponosím a jde spinkat.
Není tady
Jo, už vím, anketní. Když je hnusně, tak ven jdeme i tak. Musí být mega hnusně ( liják, vichr... ). To je to pak na hození mašle. Děcka jsou v cestovních postýlkách nebo na hrací dece ( tam mají připevněnou textilní hrazdičku plus máme jednu mobilní plastovou, kterou jim na střídačku dávám do cestovních postýlek ). Střídavě je chovám anebo si k nim sednu, když jsou v postýlkách a zpívám jim, vykládám, čtu pohádky.
Není tady
Holky díky za aknetní.... já mám totiž trochu prolém s tím, že když je fakt hnusně a nejdeme ven tak malá odpoledne moc nespí a je protivná a nic jí nebaví.
Cipí tebe jsem se chtěla zeptat jak píšeš že jsi s dětma venku tři hodiny kam chodíš. Nebo jdeš do parku a třeba si čteš když děti spí nebo chodíš a chodíš?
Já musím s malou chodit jakmile zastavím kočár tak je do 15ti minut vzhůru :-(
Noa kojení abych pravdu řekla už to moc neřeším, teď před spaním si dala malá mléko s banánem, ale moc ho nevypila tak počítám že kolem půlnoci je vzhůru. Tak nabídnu prso a když nebude chtít tak UM a prsa přijdou nařadu ráno :-D
Jak říká R je to pudové :-D buď to pude nebo nepude :-D
Jsem si trochu dala zase dohromady ruce a nehty po měsíci a tak zase trochu vypadají, ale pořád to není ono :-( ale to je tím že vše dělám ve spěchu kdyby se malá probrala.
Není tady
Míšo, chodím a chodím. A dá se říct, že furt stejnou trasu. Je to z kopce do kopce ( do kopců mi to jde čím dál tíž ) - na přehradu, tu objedu, pak lesem dolů kolem chatové osady, pak vyšplhám brutální krpál na jednu takovou pěknou ulici, kde jsou hezké domky a hlavně klid, pak přes ještě hezčí ulici kolem potůčku, ještě kousek lesem a pomalu k domovu. Většinou pak ještě objedu sídliště kousek od nás anebo zajedu do města na zmrzku, ale většinou preferuju jen samotnou přírodu bez výfukových smradů. Takže ty dvě až tři hoďky to vezme. Zastavit kočár, děti se za chvíli vzbudí, zastavit kočár s nespícíma dětma = sebevražda
.
Zítra už snad bude hezky, tak nás odpoledne vezme taťka na zahrádku, tak sbalíme jednu cestovní postýlku, rozložíme ji do trávy a budeme relaxovat. No, naplánované to mám pěkně, tak snad to nebudou prcci sabotovat .
Není tady
Fuj Dito, zase nadpřirozenosti , ale to dobíjení baterek závidím, to muselo být fakt super
Míšo a co dát malou na balkon? Tam by se ti kočár nevešel? Nevím, jak ho máte velký (ten balkon). Pršet by tam Vikince nemělo, kdyby měla pláštěnku...
No a to si nedovedu představit, jak holky chodíte po parku nebo jen tak sedíte s časákem na lavičce, v tomhle jsem děsně zpohodlněla, Davídka strčím do kočárku, párkrát do něj drknu a on spí, už s ním nehýbu. Jak tvrdě usne, je mu jedno, jestli jezdí nebo stojí. No a tak si jdu domů a něco si tu dělám, v kuchyni nebo jsem ne pc, Kika je buď doma nebo je s Davídkem venku na písku nebo si vaří v kuchyňce. Já na ně co chvilku jukám. Dřív jsem s Kikou každé odpoledne objela aspoň pár domků, stačilo tak 20 minut a usnula, zaparkovala jsem jí před okny a spala 4h. Zlatá to holčička moje Někdy jsem s ní vyrazila do lesa, ale pak mi to přišlo takové divné, jen já a kočár s miminem samotné v lese...že jsem tam chodila už jenom málo a když, tak na kraj, my sice nemáme hluboký les, ale stejnak na mě tak zvláštně působí...
Není tady
Cipí tedy klobouk dolů...já chodím na Vyšehrad ale ten mám obešlý za hodinku a to se ještě courám a upřímě ně to něk moc už nebaví courat jen tak bez cíla aby malá spala :-( a taky poslední dobou cítím kyčel a to pak pajdám jak trefená - následek autonehody. No takže budu muset pěkně zhubnout to co jsem nabrala abych se doatala zase na svou váhu a potom mě nohy ani kyčel bolet nebude......
Máš obrovskou výhodu že máš takhle kam jít, já jak jsem v centru tak to je za trest:-/ a už mi fakt dochází nápady kam chodit. Kdybych aspoň nechodila sama to by bylo fajn :-D
Květuš což o to kočár bych na balkon dostala ale jakmile by stál tak je malá vzhůru
Upravil(a) mvkoty (1. 8. 2011 21:51)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:06)
Není tady
Ach jo holky, ta Kika vždycky, když se probudí ze spaní, tak řve a vždycky mi vzbudí i Davídka , tohle je na palici, ona pak nic nechce, jen se jí něco zdálo
Jenže ona pak usne zase jako když jí do vody hodí...
Není tady