|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Květuš děkuji i vám holky.....jsem oteklá jak puchejř, oči mi pálí a asi půjdu spát místo nějakého grilování. Kamarádka mi už volala kde jsem...no akorát jsem uspávala maličkou. když konečně usnula tak přišel brácha a zbudil jí. Už aby jsme byly doma fakt že joo.
Teď pro změnu volala máma jestli jsem doma nebo jestli jsem si vzala malou s sebou, dřepá totiž s tátou v hospodě a asi se jí nechce hlídat. Prý za chvíli dorazí, to známe tyhle její akce, přijde v deset a řekne mi tak běž a v jedenáct bude volat že je malá vzhůru. Tak jako to dělala s Míšou....
Jsem dneska protivná na celý svět, nejraději bych někam zalezla a byla sama, ale to tady jaksi nejde
Není tady
Ahojky.
Míšo, je mi líto, jak to s Aishou dopadlo
. Když jsem byla asi v 8tt s Domíkem, museli jsem dát utratit našeho jezevčíka. Odcházely mu ledviny. Bylo mu skoro 17 let. Bylo to strašný, já jsem s ním ani na tu veterinu nedokázela jet, jel tam manžel s mojí maminou. Fakt jsem měla strach, že z toho potratím. Měla jsem ho od dětství a byl to milionovej pes. Ale někdy to prostě jinak nejde. Akorát zvaž, zda to neříct Míšovi hned,aby se třeba vaši neprořekli..to by bylo hrozně zle, těžko by ti Míša odpouštěl, žes mu to tajila
. Jo a na pročištění hlavy doporučuji projížďku na koni
Aspoň mě to vždy uleví 
Tutulko, aby za chvilku nebyl Dáda obézní 
Dadul, takže E. pije na jedno kojení 80-100ml?? A kolikrát kojíte za den?? Kolik vypije za celý den ml?? Řekla bych, že na tom budeme s tím vypitým množství stejně
. I když Miška teď občas překvapí a dá třeba i 130ml
. Ale celkově zase tolik nepřibírá. No uvidíme v poradně 
Jo a jinak jsem dnes s malou byla u soukromé fyzioterapeutky, protože se mi vůbec nelíbí, jak malá hrozně preferuje jednu stranu a jak je křivá
A už má i trochu slehlou hlavičku
. No a jak jsem čekala, budeme muset cvičit Vojtovku
. Prý by to mohla mít i kvůli očičku. Má totiž v koutku oka, nebo spíš nad okem nějakou vydutou žílu nebo co to je a to jí zmenšuje průzor. Takže je možné, že to pak vyrovnává tím, že natáčí tu hlavu, aby dobře viděla
. Taky se musíme objednat na oční kliniku, protože by mohlo být riziko, že při třeba při zatížení na bříšku (například pláč) by to mohlo třeba i prasknout
. No a pak jsem nakonec zjistila, že manželovo sestřenice malá má od narození takhle u oka nějakou cystu. Vypadá to stejně, ta žíla jde přes tu cystu a proto vystupuje ven. No a teď v září s tím jde na operaci. Je jí rok a půl... No uvidíme, co nám pak řeknou na tom očním, ale docela se bojím 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:16)
Není tady

Míšo 

Bell, to teda vůbec nevím, o jaké maso jde. Ale dala bych si to
.
Tuli, Davča je chlapák. Aby ještě všechny naše jarňátka netrumfnul.
Pet, ty taky nemůžeš mít chvíli klid. Když nemarodí Domča, tak zase pr.delka s okem, no to je fakt síla. Ale snad to nic nebude
.
Dneska byla fuška nahnat děti do pelechu. Řvali jeden přes druhého až do devíti. To je určo tím očkováním, kua
.
Není tady
Bell, ani já nevím o co jde
, nejdřív jsem myslela, že třeba sekaná, ale to taky není ono 
Pet, ach jo, tak snad to nebude nic vážného a operace jako u manželové sestřenicce malé
, s tou Vojtovkou, třeba to bude jen pár cviků a bude vše ok, jsi super, že sis za tím šla sama a nechtěla nic odložit nebo zanedbat 
Není tady
Holky, Dáda už zase jedl!!! Nejdřív nechtěl usnout, jedl v těch 8h a teď se po asi půl hodině probudil a přišlo mi, že furt hledá, tak jsem mu nabídla a on se celej natěšenej přisál a řekla bych, že se dost najedl a usnul...(ještě, že jsem do sebe nafutrovala meloun) 
Nemůže mít růstový spurt teď?
Není tady

Zdar kočky,
tak dnes v noci jsem vstávala k Jájíkovi 4x, k Adélkce 2x. Mlátili sebou a kňourali ze spaní. Ale dobrý, jak jsem jim dala dudlík, bylo dobře. Bývají neklidní, ale toto je extrém ( očkování
). Na první krmení vstávali oba až v půl sedmé a teďka oba apaticky leží v postýlkách, dudlají a koukají. Chudáčci
. Adélka se mi zdá teplejší, ale bohužel se v naší domácnosti nevyskytuje ani jeden spolehlivý teploměr, tak ani nevím, jestli nasadit Nurofen ! Ale je usměvavá, po kojení vykládala, tak snad to nebude tak zlé.
Dneska hlásí na odpoledne hnusně, pršení, tak snad se nám podaří se dopoledne vypravit a aspoň ty dvě hoďky se provětrat. Manžel před chvílí odjel na zahrádku, chce tam něco porvat, když už má tu dovolenou. Bude obkládat dřevem štít chaty, pak má v plánu udělat nové zábradlí, opravit nosné sloupy, opravit okenice a dveře.... Řekla bych, že jeho plány jsou dost smělé ( a to je jen chata, dál je tam hafo další práce na zahradě, která je momentálně hodně zanedbaná - krom trávy, tu manžel poctivě seče ), páč to chce stihnout letos
. Já bych to tak horké neviděla, když to letos nebude, tak nebude, svět se nezboří. Máme na zvelebování celý život, pěkně postupně, tak není třeba to hrotit. Taky si chceme taťky užít doma.
Co ta naše výletnice ? Dituš, neříkej mi, že se ještě furt dovolenkuješ. Jestli jo, tak ne tiše, ale hlasitě závidím
.
Není tady
Ahojky
Aishinka je teď už u koní v hrobečku 

už je jí dobře nic jí nebolí a netrápí se. Já to holky včera tolik obrečela, takhle jsem nebrečela nikdy.
Pet koukám, že si taky užíváš, když ne Domča tak Michalka. Doufám, že to bude v pohodě. My vojtovku taky cvičíme, tedy jeden cvik kvůli těm zádíčkům a už se zlepšujeme i dr na prohlídce také říkala že je to lepší :-)
No a koně jsem opět nestihla, s malou v kočáru se mi do toho krpálu nechtělo a nebyl kdo na hlídání. Ale včera jsem se trochu odreagovala u té kamarádky, přišla jsem s Míšou domů o půlnoci. Dala jsem si skleničku vína a bylo mi dobře. Ale dostala jsem strašnou chuť na cigaretu, takovou jsem ještě neměla, ale vydržela jsem to.
Teď pomalu balím a po obědě pojedu domů. Mám se ještě stavit u babi pro koláčky a nějakou rybí pomazánku, tak jsem na to zvědavá.Ale protože mám s sebou ještě Diega tak se tam moc nezdržím.
Není tady
Ahoj holky,
musím dneska rychle, protože si manžel bere s sebou ntb, musí po závodech udělat výsledky pohárů. My nikam s dětma nejedeme, páč celou noc lilo a ještě pořád prší...Kika by ani nemohla na hřiště, bude všechno promáčené
to bude sobota....ale když se umoudří počasí, tak by pro nás taťka po závodech sjel a zůstali bysme aspoň na vyhlášení.
Míšo, vím jak se cítíš, když nám před 3 roky odešla moje čivaví holčička, Kice byly 3 měsíce, řvala jsem a řvala jsem a řvala jsem a poprvé jsem viděla řvát manžela, za celých 11 let, nejvíc ho dostalo, když jí vyráběl truhličku. Dodnes na mojí Sindinku vzpomínám a každý večer jí přeju dobrou noc...
a každý den jí zalíváme zahrádku...
Tak já musím letět, ať to manžel stihne, tak pa odpoledne 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:11)
Není tady
Hojte ženy,
taky jenom v rychlosti, mám tu práce až nad hlavu.
Pet, nevím kolik malá vysosne za celý den, tak poctivě jsem ještě nevážila, ale je fakt, že v průměru dá tak těch 80-100ml. Třeba ráno mi vypila pouhých 55ml a hoďku a půl na to chtěla opět a dala 90ml, další 2 hodinky na to dalších 90ml. V noci kojíme jak kdy - někdy i 3x a z toh se mi vzbudí ve 3hod.ráno ... jako dneska 
Dneska ale teda nikam nejedeme, tak budu vážit a teda i v noci, abych měla přehled. Nicméně se obávám, jestli ta váha nějak neblbne. Ráno jsem jí vážila 3x po sobě a pokaždé mi to ukázalo jinou váhu 
Míšo, Aishinky je mi moc líto, ale máš pravdu, že teď už jí nic netrápí ani nebolí ... bolí to jenom Vás, ale časem to bude lepší a s láskou na ní budete vzpomínat. Lepší aby usnula už se nevzbudila, než vědět, že se trápí a má bolesti. A už taky řvu
¨
Bell, cikánská pečienka bude cigánksá pečínka po česku
ale taky nevím co za žrádélko myslíš 
Tutuli, Davídek je chlapák a jestli může mít růstový spurt ??? No jasně že jo, já mám pocit, že Elenka ho má teď a já jí s mlíkem nestačím, večer hltá a hltá a já mám prsa vyvěšený jak psí uši ... ale včera jsem koupila Sunar - nehodlám ho prozatím otevřít, ale pro takovej ten pocit, že když bude nejhůř tak mám kam šáhnout ... Prostě psychologická útěcha 
Jsem zvědavá jak dlouho mu to papání vydrží, doufám, že na pořád, aby konečně dělal mamince radost a byl z něj chlap jak hora ... tak hodně štěstí 

Jste bojovníci oba dva 

A kde mám další kecalky ... Lenku, Suzi, Zuzku, Medulku, Tery a hlavně Heri - ta tu nebyla milión let 
Není tady

Bell, furt myslím na to Tvoje maso
. I jsem se ptala manžela, jestli mu to něco říká a prý ne ! Tak nevím, u nás na dědině se to asi neprodávalo ani na toho prvního máje
.
Dneska je teda super hnusně. Ale vychytala jsem to a byli jsme s děckama dopoledne tři hodiny venku. Sice chvílemi poprchalo, ale děcka byly zabalený, na kočáře pláštěny a mně drobný deštík nevadí. Plánovala jsem jen dvě hodiny, ale prcínci spali a spali, tak mi je bylo líto budit. Díky tomu jsem ale nestihla uvařit v rozumném čase, tak se manžel cestou ze zahrady stavil v Bille pro grilované kuře ( mimochodem, pěkně hnusné - domácí je domácí ). Zítra dopoledne jsme měli naplánovanou vycházku s kamarády ( tři manželské páry plus děti - rok a půl dvojčata, dva kluci čtyři roky a šest měsíců a holčička tři roky plus mimi v břichu, co se má za měsíc narodit ). A vypadá to, že kvůli to mu zk.... počasí z toho sejde. Jsem fakt nakrklá, těšila jsem se
. Tak asi budeme čumákovat doma a bude nám hrabat z dětí
.
Upravil(a) Cipisek79 (30. 7. 2011 16:01)
Není tady
Já už se hlásím z domova. Dojela jsem už v poledne, ale nějak jsem nestíhala. Rychle jsem musela malou nakrmit, potom k babi pro nějaké dobroty. Malá mi usnula v autě takže jsem jela jen na otočku. Doma vybalit, poklidit, no a jediné co tak jsem udělala myšku, vyprala jednu várku, převlíkla postele a lehce poklidila kuchyň. Malá mi spinká už skoro hodinu :-D a až se vyspinká tak si sjedu pro chůvičky. Paní psala, že můžeme doet klidně dneska :-D fakt se na ně těším.
Jo a zjistila jsem, že když dám v noci malé nutroš tak mi spí lépe a déle než když jí kojím :-( tak nevím jestli mám kojit v noci a nebo to přes den odsát a na noc dát ten nutroš. Dneska jsem tedy neodsála ani prd :-( jde to pěkně do háje- Hmmm a to byly plány kojit minimálně rok. No tak nejspíš až u toho dalšího mimi.
Přemýšlím co budu vařit dneska k večeři, ale asi nic. Udělám jen chlaba s pomazánkou. Na zítra mám v plánu sekačku a bramkaši. Noa Viki jako obvykle dostane Bramrbrok:-)
Tak už mám chůvičky doma a Vikinečka spinká krásně v pokojíčku a já jí jem odpouslouchávám :-D mám takovou radost. V úterý si přijede paní pro šátek a já si v týdnu objednám nový ten co mám vyhlídnutý :-D
Upravil(a) mvkoty (30. 7. 2011 20:08)
Není tady
Ahojky.
Tedy to ale bylo dnes počasí
Tady pršelo celý den 
Dadul, ono to chce opravdu vážit párkrát celý den, protože oni ti prcci pijou pokaždé jinak. Mišule někdy dá třeba 140ml a někdy třeba jen 70ml
. Ale většinou to hodí za ten den vždy podobnou hodnotu. Jo a s tím nepřesným vážením, ono je to tím, jak sebou prcci na té váze šijou a taky záleží, kam jí na tu váhu položíš. Já když zkusím zvážit taky několikrát, hází to také různé hodnoty. Vždy +- 20ml, je třeba to brát orientačně
.
Bell, taky nevím, co máš na mysli za maso
Napadl mě jedině lanšmíd 

Není tady
Ahoj holky,
tak manžel dorazil až ve 3, celý den tu chči...e a chči...e, fakt hnus léto 
, přijeli naši a tak nám mamka nabídla, ať jí necháme obě děti a jedeme si vklidu sami nakoupit, Davídek se napucl a déšť nedéšť dala jsem ho do kočárku pod pláštěnku, no nadšený, jak jsem ho položila tak usnul...dát ho do postýlky, tak to opláče
, spal skoro 3h, takže o něm mamka ani nevěděla a ta naše Kika nás chtěla překvapit, tak si sama prý uklidila pokojík 
Ten náš rošťák měl dnes po jídle teda a po kadění na váze zase o 100g víc 

to jsem fakt zvědavá, kam to dotáhne, než půjdeme k dr na vážení....
, je na něm fakt vidět, že je oplácanější. Mamka je z něj celá potentovaná...
Míšo, já už taky druhou noc musím udělat nutrilon, moje mu v noci nestačí, nakojí se to první vzbuzení, ale pak už se mi tam tolik neudělá.
Není tady
Tak dneska jsem malou před spaním nakojila z obou prsů a ještě si dala 220ml UM a spinká, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží spinkat.
Teď jsem si dala vanu a teď čekám na to kdy přijde R z práce.
Není tady
Tý jo Míšo 220ml a ještě obě prsa, to je Vikinka fakt pořádný žroutík!!! To má Dáda asi tak na 3 dávky
, by chudák prasknul 

My máme poslední dny problémy s večerním usínáním...řve a řve, nechce být v postýlce, tak musím nosit nebo zkusit kočár, většinou se to protahuje, že mu ještě musím dát prso nebo flašku a pak ještě chvilku nosit nebo kočár, aby konečně usnul v 10h.
Není tady
Květuš ono toho v prsou moc nebylo takže to měla spíš jen tak na žízeň. No ale spinká ještě teď tak počítám, že se probere kolem té třetí a to si dá nutroš protože prsa jsou prázdná. Ale třeba se nám povede kojit přes den :-D
Není tady
Dobrý jitro,
tak tady stále prší už od včerejšího dne :-( jsem zvědavá kdy přestane.
Dnešní noc byla docela v pohodě a to neměla malá večer kaši jen Nutroš. Spinkala hezky od půl 8 až do půl 1 to si dala 100ML UM a spinkala do 4 to si dala dalších 150ml a v sedm vstávala a ještě nebaštila. Nechce ani prso ani lahev.....leží v lehátku a dělá bublinky. Má hroznou radost když se jí u toho povede nějaký zvuk....dělá takovéto prdění pusou :-D je celá mokrá ale je jí fajn :-)
Já jen doufám, že nebude tak hnusně a přestane pršet aby jsme mohli aspoň na chvíli ven. Je mi jasné, že taťka s námi nepůjde, přijel včera pozdě a zítra opět vstává kolem 5. Takže ude odpočívat a nabírat síly.
Není tady
Dobré ránko, tady taky lije od včerejška .... nádherný letní počasí
Abych se stihla vůbec letos ještě opálit 
Pet, "nepoctivě" jsem vážila celý den a vyšlo mi 795ml ... tak nevím ale myslím, že dobrý nebo ne???? Já už zase zapoměla kolik vypije Miška.
Na tu váhu jsem nasratá, páč si to dělá co chce, v noci jsem jí nemohla zaboha zvážit, samo, že se mi vzbudila, takže pak jsem jí ještě musela dát k prsu a druhé kójo jsem teda už nevážila
odhadem jsem napsala 80ml ... takže to bude plus mínus. Ale fakt jsem odhadla jenom to jedno 
Navíc si myslím, že dochází baterky ... něco mi to tam píše 
Míšo, 220ml UM ??? 

Tý vado, hele dát jí svíčkovou se čtyřka knedlíkama tak to dá, ne???? 
Tutuli, Dáda je šikulín. Asi je fakticky dobře, že mu dáváš i ten Nutrilon - přeci jenom je pravda, že o UM se přibírá líp. Hlavně, že už to není takový nedochůdče 
Jsem si vzpoměla na Ditu .... na jak dloulo jela na tu dovču ???? To se někdo má 
Není tady
Hezké ráno,
Dadulko, kolik malá váží? myslím, že tolik, co vypije, je hezké (měla by vypít v průměru 150ml/kg/den) - Anežka dává denně cca 600-650ml, což je docela málo, ale dostává, když si řekne, tak to neřeším, od minula sice přibrala cca 100g za týden (takže na dolní hranici).
Jinak mi to nedá a musím zas vyvrátit jeden mýtus - není pravda, že se po UV víc přibírá... Zrovna ve čtvrtek jsem se o tom bavila s Dr a říkala, že je to nesmysl (viděla jsem i u Dorči, která měla vždycky nižší váhu a ani Anežka není žádný barokní andělíček ve velkém - v poměru k délce má tu váhu trochu nižší, jen je hrozně dlouhá)... Taky mi potvrdila, co si myslím už dlouho, že se vůbec nemají porovnávat děti ve váze podle věku, ale podle stejné délky (protože některé dítko má ve 3M sotva 58cm, jiné hrubě přes 60, tak nemůžou vážit stejně). Myslím, že u Dády je to zakulacování tím, že vypije víc (přece jen je pro něj lehčí se dostat k většímu množství UV z flašky, než dolovat MM z prsou)...
jinak Tutuli, na Tebe s Míšou jsem moc myslela, jak bojujete, jste moc šikovné, že jste zvládly kojit tak dlouho... spousta maminek by to vzdala mnohem dřív... hlavně je asi nejhorší se s tím srovnat vnitřně, co? ale Dáda konečně začíná krásně přibírat a je spokojený a to je hlavní 
jinak jdu nahlásit, že se nám ta žížala už přetočila
asi týden se o to pokoušela a dneska se jí to povedlo úplně
takže mám po klidu, protože na pohovce ji už nechat nemůžu bez dohledu a na zemi ji zas nemůžu bez dohledu nechat, kdyby kolem ní Dorča divočila...
Pet, jen jsem dočítala, že si fakt užíváte nemoci a nepříjemnosti u Domíka, ale ani Miška se nenechá zahanbit... Moc držít pěsti, ať to s očičkem není moc vážné, ideálně kdybyste se vyhnuli i operaci...
no a viděla jsem, že je tu sháňka i po Heri - tak sice jsem s ní nemluvila, ale asi jsou v pořádku, protože včera mě 5x prozvoňovala, tak jsem jí potom psala SMS a ona psala, že o tom vůbec neví, že si asi Filda hrál s telefonem
takže se doma asi nenudí
Není tady
Dobré ráno,
tak u nás noc naprostá katastrofa!!! Davídek je nenažranec nenažranej (no zaplaťbůh za to 
), ale na moje spaní je to fakt šílený...jedl v 8, to měl 130ml, trošku ublinkunl, protože se děsně pokadil a chtěl to okamžitě sundat
, v 10 dostal 100ml, páč prostě ječel jak tur, v půl 1 opět, prso nic moc nechtěl, musela jsem dojít pro 100ml, ve 4h zase, cucnul si prsa, ale v 5 už byl zase vzhůru, tak jsem mu dala 130ml, ráno v 7 zase ječel a dostal 130ml, no je tohleto možný vůbec???? Pak usnul a chrápe ještě teď 
Není tady
Leni, že se taky ukážeš
Byla jsi na šikulkách ??? Mám tam nový výtvor
se musím pochlubit, páč se mi strašně líbí - samochvála smrdí co ???
Ale barva té skutečnosti moc neodpovídá - reálně je hezčí, samozřejmě 
No mě zase dr. trvrdila, že Anetka vypadá jako Sunarový dítě, páč byla jak "vepřík" ... Ale vidíš to na svých holkách, že to tak není
Ale teď mě napadlo, ani jedna neměla Sunar, ne ??? Jsem si vzpoměla, že mi někdo říkal, že zrovna Sunar má nejvíc cukru - či čeho ... prostě je nejsladší
Určitě je to individi ..
Leni, přesně jsem Elu nevážila, ale myslím, že 5100g určitě má, což je od minule fakt pokrok (měla 4900g před 10dny). ODpo jí zvážím ... Ale v tom případě pije nadprůměrně, ale ona taky nadprůměrně srajdí ... 3x denně 
Tuli, jaká katastrofa
buď ráda, ať pije, určitě má co dohánět 
Už jsem se Tě chtěla 100x zeptat na Gabku ??? Jak dopadla teď, už je těhu ????
Upravil(a) Dadula (31. 7. 2011 9:44)
Není tady
Tutuli, tak to teda noc nezávídím, ale Dáda zjevně dohání, co mu chybělo
jen doufám, že se nebude dožírat celý měsíc
Dadulko, s tím Sunarem to může být, to jsem slyšela taky, ale osobní zkušenost nemám a třeba Mufinka má holky vyrostlé na Sunaru a jsou každá úúúplně jiná - Rozálka spíš drobnější a Berulka taková akorátnější... vím, že dřív to tak bylo, že po UV děti byly oplácanější, ale složení mléka se vyvíjí, tak snad ani ten dnešní sunar už nebude taková vykrmovačka - jinak máš pravdu, holky jsou obě na Nutrilonu 
jůůůů a na šikulky jsem se musla mrknout - nádherná
není v tom návodu modrá čepička? tu mám totiž taky vyhlédnutou
ale ty barvičky máš moc krásně sladěné
to musela být A.nadšená 
já jsem se teď zas vrhla na šití, asi na 4.pokus se mi povedlo vytvořit střih kloboučku, který Dorči sedí a teď jsem našla super stránky se střihy, tak jdu zkoušet (mají tam fakt krásné věci - tuničky apod.) 
jinak počasí u nás taky hrůza - včera jsme měly rande s Verynkou (z konečníku), tak sice byla zima, ale až na jednu přeháňku nepršelo, tak jsme si to hezky užili všichni, ale dneska bych ven ani psa nevyhnala... já sice mám podzim ráda, ale spíš ten slunečný 
Není tady
Holky mám radost, před hodinou jsem v klidu a v pohodě malou nakojila:-)
Včera večer si dala taky prsa a přes noc měla UM naposledy v 6 ráno a od té doby nechtěla nic až po deváté si dala prso :-) a teď spokojeně spinká. V poledne dostane zeleninku a odpoledne jí zkusím zase nakojit a asi si skočím pro melouna aby se zase udělalo nějaké mlíko :-D Mám z toho fakt radost:-D
Leni to je fajn tě tady zase vidět :-D Any je šikulka šikovná. Naše Vikča je lenoch, ta se otočí max na bok za hračkou, ale jinak nic víc.
Jo a s tím sunarem nevím jakˇteď ale Michal by takové malé sumo po sunaru. Najdu foto a dám vám sem jeho michelinky jak vypadal po sunaru. A teď co jsem měla sunar pro malou tak jí akorát pěkně utemoval, že nekakala tři dny, tak dostala nutroš a teď má mlíko z Rossmmana to Baby Dream a kakáme v pohodě i několikrát denně.
A s tím poměřováním je to fakt. Mě dr taky říkala že nemám koukat na to jaký byl Míša ve věku Viki...on měl porodní 3380/51 a ona 2610/46 takže fakt nepoměr. A ve 4měsících měl 7800gr a to bude mít Viki tak někdy v 7-8měsíci dřív určitě ne. :-D Bude to hubeňourka :-)
No a včera jsem jí pozorovala a už nemá po mně ani ty oči z modrých se staly zeleno-hnědé po tatínkovi
Leni hoď sem odkaz na ty stránky se střihy prosím.....jsem líná hledat a dělat si sama střihy ikdyž bych to měla zvládnout levou zadní.
Dádulko já tedy nevím ale podle toho co psala Gabka tak myslím, že není a že do toho jdou znovu. Psala že manža to chce rozhodně ještě zkoušet. Ale možná se něco změnilo. Teď jsou na dovče u moře tak třeba se tam zadaří :-D
Upravil(a) mvkoty (31. 7. 2011 10:26)
Není tady