|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dadula napsal(a):
Míšo, slyším poprvé, že se kojením přibírá na váze
Odjaktěživa se kojením hubne, nebo je to v PRaze jinak
A jinak souhlas s holkama - taky bych se asi uprdla. ALe vím na 100% že mě by tohle mamka NIDKY neřekla. Pro vnoučátka by se rozkrájela. Když jsme bydleli ještě s nima, tak když Anetka nemohla zabrat nebo "konečně" spala, tak šla řízky klepat do garáže
...
a:
Dádul je to fakt a i při kojení se nabírá. Není to pravidlo že se musí hubnout. No a s mami je to těžké, když jsem tady bydlela s Míšou tak ten spinkal pod televizí a v pohodě nezbudilo ho nic. Ale Viki je jiná a potřebuje klid a mami si to prostě neuvědomuje.
Holčí ono to není kojení to poctivé kojení je jen v noci, přes den odsávám to mi prso totiž nevezme do pusy ani omylem.
Dneska jedu s Aishou na to uspání, včera jsem to obrečela a myslím, že dneska jí taky ještě obrečím. A ona se tak chudinka tváří jako by to věděla 

Není tady
Jéžiši Míšo co to čtu ??? Aisha už nebude 

Moc mě to mrzí, musí to být pro Vás moc těžké ... Uf, já bych z toho byla na prášky. Co na to R. ??? Je s tím smířený ???
Na druhou stranu bych asi udělala to samé - máš doma batole a mít doma psa o kterém vím, že není v pořádku neváhala bych ....
Já teď taky řešila dilema .... manža přinesl domů polního králíčka - našel ho na louce. Sám ještě nepapal a tak jsem ho krmila svým mlíkem inj. stříkačkou - každý 3 hodiny poctivě i v noci jsem k němu vstávala
Jenže pak nám soused řekl, že je to nebezpečný, že přenáší nemoci a že on má kousek od domu pár mrtvolek stejně velkých králíčků .... takže ať byl ušáček sebekrásnější a brečela jsem jako želva, manžel ho pustil .... kvůli Elence prostě riskovat nebudeme
Ale ještě teď když to píšu mám slzy v očích a je mi strašně smutno, protože vím, že bez cizí pomoci asi umře. Já jsem na tohle hrozná cíťa - pomohla bych každému zvířeti, ale budeš volit dítě nebo zvíře ????? 
a už řvu naplno 

Není tady
Jinak o tom kojení je to pro mě fakt novinka .... fakt jsem to nevěděla
Vždyť už jsem to psala - mě připadá, že je poslední dobou všechno na hlavu postavený.
Jedině se přemoct a začít s cvičením ... mě se taky nechce, ale přemůžu se a chvíli se "mučím"
Už to hubnutí taky není tak lehký jako u A. - to šlo dolů daleko rychleji. No ale když jsem celé těhu žrala jak pitomá, tak teď musím máknout 
Tuli, takže přes den je Davídek na UM a v noci kojíte ???? Nic si z toho nedělej, já málem včera poslala manžu pro Sunar .... jsem z toho byla kapku vykolejená. Ale dnes jsem si objednala homeo a v noci jsem po každém kóju zkoušela odsát, aby se zvýšila tvorba a řekla bych, že zatím dobrý. Uvidím večer - jestli budu mít povisláky 
Naši jeli dneska do Rakous na koupačku - to termálů a tak si vzali Anetku s sebou. Manža má po noční tak chrní, Elenka chrní a já se nudím .... tak sorry za ty slohovky 

Není tady

Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:20)
Není tady
Jo jo Dádulko aishinka už dneska nebude.....dr jí našel v krvi nějaký zmetek co jí takhle morduje. Zdravá na 100%už nikdy nebude a prý by se jen trápila, je to takový sajrajt co jí požírá svaly a způsobuje to onemocnění kůže. Jmenoval mi to ,ale fakt si to nepamatuju.
R je z toho špatný, volala jsem mu že mi sám dr doporučil uspání tak co s ní mám dělat. A tak mi dal souhlas. Včera jsem jí obrečela a teď tady řvu zase. Ikdyž je to potvora co všechno sežere tak je to miláček. Je to moje holčička i když je takhle olezlá a já jsem z toho fakt na tabletu. Nejhorší je, že tam s ní pojedu já a pak si jí povezu domu, tedy na ranch ke koníkům. Tam jí tatí zakope a udělá hrobeček......
Taky jsem zvědavá jak to zvládne Diego že bude zase sám. A taky co Michálek z toho mámnejvětší strach.
No nic jdu udělat roládu odpoledne jdu na oslavu tak ať nejdu s prázdnou
Není tady
Ahoj holky,
Míšo to je mi líto, tohle je fakt otřesný okamžik, který bych nikdy nechtěla zažít, takhle se rozhodnout a pak to ještě udělat 
Dadul s tím hubnutím při kojení, fakt jsou i případy, kdy se příbírá, není jich moc...já bych třeba ráda řekla, že jsem tloustla kojením, ale musím přiznat, že po tom půl roce, kdy se začaly Kice dávat příkrmy jsem začla zase nezřízeně žrát 
No jinak přes den UM a v noci kojo, ale ani to už asi dlouho nebude, ten malej chudáček se tak snaží a tahá a tahá, ale prostě není a ubývá čím dál víc...jak přes den nekojím, strašně se mi snížila tvorba a tak se Davídek mojím mlíkem z prsa moc nenají a má pak chuděrka hlad, takže jsme vstávali po 3h
, ale stejně se budu snažit dál a i kdyby si měl jen pocucnout, tak mu to nabídnu
, přes den jsem ráda, že odstříkám na jedno krmení kolem těch 120-130ml to je prachbídně málo 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:19)
Není tady
Bell, tak my jedeme, jestli ti neva, že bych vzala s sebou jednoho mrňavýho ušounka 

Je to zlato, zapomněl se vztekat a napil se ode mě 

Ještě vám musím říct, jak mě ráno rozesmála Kika, přišla za mnou ráno do postele a z ničeho nic si vzpomněla na několik týdnů staré očkování do ramene, proč jí doktor píchal, že jí to bolí
, si vymýšlela, no tak jsem jí ještě v polospánku říkala, že to je proto, aby nebyla žlutá a ona jak žlutá, říkám jako sluníčko, tak se zamyslela a pak se mě ptá, jestli by taky měla paprsky 

A já mám připravené karbanátky, ještě udělám br. kaši.
Není tady
Bell tak Aisha je pitbull a Diego staford......
No a na injekci se mnou pojede tatí abych tam nebyla sama, pak si jí vezme a pohřbí jí sám.
Já byla teď s malou venku a když jsme přišly tak si dala 120gr BRAMRBROK a fakt to do ní padalo a teď prudí tak se jí jdu věnovat
Není tady
Větší pako než jsem já jste ještě neviděly 
Minulý týden vyndavám z pračky prádlo a říkám si ty jo to je divná "vůně" spíš necítím nic a pak si uvědomím, že jsem prala bez prášku (teda gelu) a dneska vyndavám nádobí z myčky a říkám si, ježiš, ty skleničky jsou zakalený a to jsem čistila filtr a pak si uvědomím, že jsem tam nedala tabletu 

Je tohleto normální????????
Není tady
Tutule napsal(a):
Větší pako než jsem já jste ještě neviděly
Minulý týden vyndavám z pračky prádlo a říkám si ty jo to je divná "vůně" spíš necítím nic a pak si uvědomím, že jsem prala bez prášku (teda gelu) a dneska vyndavám nádobí z myčky a říkám si, ježiš, ty skleničky jsou zakalený a to jsem čistila filtr a pak si uvědomím, že jsem tam nedala tabletu
Je tohleto normální????????
To je normální vykojenej mozek :-D to znám
Já jsem chtěla něco napsat a teď nevím co jsem chtěla........

Není tady
Teď mám dilema, manžel slíbil jednomu známému, že mu dneska pomůže s přípravou zítřejšího běžeckého závodu, je to partnerský závod s naším, a že tam teda odpoledne zajede, nejdřív bral automaticky, že jedeme všichni (je to asi 15minut od nás), jenže já nevím s Dádou...nějak se mi nechce řešit tam to kojení, nekojení, je tam sice krásné dětské hřiště, tak by se Kika nenudila, ale nevím, jestli teda mám jet nebo ne..stačí, že tam budeme zítra celé dopoledne, když manžel poběží. Tak, že si teda veme Kiku s sebou, že si bude hrát na hřišti, ale z toho mám trošku strach, on bude někde pobíhat, nebude mít na ní čas a ona si tam sama jen tak hrát nebude, například na houpačku potřebuje vysadit...
Tak pořád rozmýšlím, jestli jet teda taky...
Není tady
Květuš a co udělat nutroš s sebou a dát mu ten odpoledne a kojit doma v klidu a v pohodě?
Jo a já jsem si vzpomněla co jsem chtěla....jak jsi psala s tím kojením a krmením přes den....jsme na tom stejně a kupodivu se mi tvorba maličko zvýšila, doma jsem odsála cca 50ml a teď 100-120ml, ale dneska jen 90ml. a to kojím naposledy kolem 6.ráno a odstříkávám v poledne a potom už jen trochu večer ale to moc nejde a tak to nechám abych měla na noční kojení
Není tady
No já taky odstříkávala hlavně večer před spaním, ale už nebudu, aby měl Davídek na noc, takže musím nasyslit přes den.
Tak jasně, nutrilon mu vemu s sebou, aspoň bych vyzkoušela to míchání vody v praxi...
Není tady
Tutule napsal(a):
No já taky odstříkávala hlavně večer před spaním, ale už nebudu, aby měl Davídek na noc, takže musím nasyslit přes den.
Tak jasně, nutrilon mu vemu s sebou, aspoň bych vyzkoušela to míchání vody v praxi...
dej si vodu do termosky a nadávkuj si do kelímku odměrky a máš to já to taky tak dělám abych nemusela běhat honem domů, protože prso mi přes den malá nevezme ani omylem
Není tady
Tak my pojedem, mám podmínku, že chci být do 7h doma, manžel je rád, aspoň prý ho nebudou zdržovat a bude se moct v klidu vymluvit na spěchající rodinu 
, on ten kluk, co to pořádá je fakt děsnej...rok dopředu téměř každý týden volá a probírá závody, pojal to hrozně megalomansky, čím víc všeho tím líp a leze mu to na mozek. My jsme rádi za náš "rodinný" závod a příjemnou atmosféru, on to má už takové fakt veliké, všude samý sponzor, vip zony 
Jdeme na procházku, musíme se zeptat sousedky, jestli nemá kopr na zavařování okurek, mámě dneska dovezli 10kg a zapomněli ten kopr přibalit 
Není tady
Je holky vemte mě některá s sebou, ale bez dětí. Ty dneska asi prodám obě nebo už fakt nevím. Michal přišel na oběd místo v poledne tak teď a ta malá bosorka ječí jako k**va už skoro dvě hodiny, spala po 30ti minutách se probrala a od té doby prudí a ječí. V kočáru nespí v postýlce nespí, jíst nechce jenom ječí a ječí vzteká se jak velkej paňár. už jsem myslela že jí jednu lupnu po plence, ale radši jsem odešla a nechala jí ječet. No a už je ticho tak se asi uřvala a prd než jsem to dopsala ječí znovu. Dneska jsem fakt zralá na panáka
Konečně usnula tak snad bude spát aspoň hodinu v kuse a nebude potom protivná, dneska má fakt den D. Já už se tak těším domů, to mi nikdo neuvěří. Na ten svůj klid pohodu. Nikdo mě nebude prudit a buzerovat co mám jak dělat a jak říkat. No fakt mi tady zase hodně dlouho neuvidí....
Upravil(a) mvkoty (29. 7. 2011 15:15)
Není tady

Míšo, naprosto Tě chápu a soucítím s Tebou. Já jsem zralá na panáka imrvére, páč Jájík je fakt kousek. Dokáže mě hodně vynervit. Teďka nám robátka spinkají po očkování, tak snad vydrží aspoň hoďku.
Pejska je mi fakt strašně líto, ale strašně. Co na to Michálek ? Musí to být pro něj strašná rána. Já bych řvala a řvala a to jsem dospělá.
Právě si děláme s manželem hranolky v troubě. Pěkně si je poleju tatarkou, no mňam ( prasisko, takovou nezdravou mastnou záležitost do sebe budu tlačit. Zas budu békat, že su tlustá
).
Bell, bydlet blíž, už mě tam máš nasáčkovanou, páč takovou tu echt dámskou jízdu bych brala všema deseti.
Není tady
Holky, já chci taky mejdlo a pořádně se vožrat 
Bell, jen co se vrátí manža a přistaví auto, tak valím směr Slovensko a cestou naberu Cipíska 
Normálka mi E. pije 80 - 100ml a teď mi taky řvala, tak jsem nabídla prso, páč jsem nevěděla co a ona si vysosla ještě dalších 70, takže dala 150ml během hodiny 
Tak teda nevím, buď mi dochází cisterny nebo má Ela růstový spurt jako prase. Mmch za týden přibrala 200g 

Míšo, co Michálek říkal na Aishu ... už to ví ??? Já na Tebe musím pořád myslet. Taky bych to obrečela.... Já na tu naší mrňavou "mrchu" taky nadávám, páč zase pelichá jak smyslů zbavená
nedělám nic jinýho než tu lítám s příručním vysavačem
ale za nic na světě bych jí nedala ... no možná za nějakej melounek jo 

No nic, jdu dodělat tu křenovku ....
Není tady
Holky já jsem fakt na tabletu. Vikina spala 40minut a řev,tak jsem jí dala mlíko a dospává se na kožešině v obýváku. To je taková bosorka, cítí že jsem hotová z čubiny tak se přidává ještě ona.
Michálek nic neví a ani mu zatím nic říkat nebudu, zítra ráno jedu domů takže Aishu neuvidí a teď je venku. No a kdyby se na ní večer ptal tak mu řeknu že je u koní.
No a až se malá vyspí tak s ní vyrazím na tu veterinu.....mám potom zavolat R až to bude hotové. Holky proč se to muselo přihodit zrovna nám. Tak dlouho jsem si jí přála a teď tohle. To je tak nespravedlivé

asi se dneska fakt vožeru kojení nekojjení, malé dám UMas bude to. Mám jít ke kamarádce na oslavu a grilování. Máma hlídat nebude tak tam budu s oběma dětma i večer tak jsem na to zvědavá.
Není tady
Holky já taky Dádu nechápu...před 2h vypil 100ml a teď dal 130ml...mám z něho fakt obr radost, se tak těším, až se mi zakulatí 

, že mu ještě ten nutrilon ráda udělám, aspoň vím, kolik toho vypije.
Míšo, to je škoda, že mamka teda ani nepohlídá...potřebovala bys vypnout.
Kdy to Michálkovi chceš říct? Řekneš pravdu? Nebo nějakou milosrdnou lež, nedovedu si představit tohle vysvětlovat...Michálek už taky není mimino, bude to těžký 
A pán se činí do plenky, tak to je akorát, jdu si udělat sváču a pak pomalu vyrazíme na ten výlet.
Není tady
Květuš řeknu mu to až přijede domů, dřív ho tím zatěžovat nechci. Te´d bude ještě týden na táboře takže to nebude tak čerstvé a potom by měl přijet domů, ale asi ho ještě nechám u babi protože potom jede na soustředění tak nechci aby jel vystresovaný. pravdu mu určitě neřeknu. Domluvili jsme se, že mu řekneme že odešla sama, to že je nemocná ví. Takže mu řeknu že je v nebíčku pro pejsky a kouká na nás, nemohla bych mu říct že jsem jí nechala uspat. Stejně tak to musím říct i bráchovi, ten by to taky nezkousnul a to je mu 16 no a já se s tím budu muset nějak poprat. \připadám si jako vrah, chuděra malá.....už zase bulím a takhle mám jet.....no jedu ať to mám za sebou. Myslete na mě ať to zvládnu
Není tady

Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 21:18)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Tak mne zmoklo prádlo, čo sme sa tu vykecávali s kamoškou. Staršiu má preč, tak len s miminkami sme sa tu bavkali asi 5 hodín. Ona si zafarbila vlasy a potom sme klábosili celé poobedie. Ja si akurát pripravujem kŕmenie pre mačky, psa, morča, vranu, sliepky, bráchových papagájov....
a potom ešte pre Julku, potom zavolám zase tú kamošku a ideme do hospody
na pečienku. To je to oné to no ako sa to povie, to mäso v žemli, ale nie hamburger. Neviem, ako sa to u vás povie.
Neviem, či mám ísť k tej tchýni spať. Nechce sa mi moc baliť. Ale ja sa teraz od tej divnej noci so sanitkou úplne každý večer bojím. Ani nie že bojím, ale mám divný pocit vždy, keď si idem ľahnúť.
Bell nemyslíš Kebab?
Já jsem byla s Aishou 

Michálek je u kamarádky co budeme grilovat a já čekám až dorazí máma, prý bude hlídat, tak sjem na ní zvědavá. \už jí vidím jak mi bude v deset volat že malá ječí a neví co s ní.....No a potvůrka si tady hraje, Spala přes dvě hodiny takže teď má naspáno. Ani kaši moc nechtěla dala si jen tak trochu aby se neřeklo....no a mě se ani moc nikam nechce, jsme fakt hotová. Ale slíbila jsem to tak na chvilku půjdu.
Není tady
Míšo, je mi to fakt moc líto, drž se!!!!!!!! 

Já jsem se vám nestihla pochlubit, že jsem vážila Davídka, než jsme jeli na ten výlet...on nám ten chlapeček na té naší domácí váze přibral 200g!!!!!!!!!!!!!! 

, jsem zvědavá, kolik opravdu bude mít u dr za týden...
Teď dostal 140ml mojeho, sice ublinknul, ale nic dramatickýho, teď to všechno chce asi dohnat během jediného týdne, ještě aby pak musel držet dietu 

Není tady