29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 23:17)
Není tady
Bell tak manzel a choroby
tak to je jedinecny.
Velke akvarko mas odkliknute a Betku taky zdravime
Není tady
Dita.L napsal(a):
Dadula napsal(a):
A právě jsem pověsila 3 pračku.
Tak todle me neda. U nas vesime jenom pradlo
Já věděla že se chytneš
počkej až budu žehlit ten obří koš
Nic běžím uháčkovat pár řad, než se vzbudí Ela .... a Vy taky makejte něco dělat, vždyť tu jen drbeme, ženský jedny ukecaný Kdo to má potom dočítat
Upravil(a) Dadula (12. 7. 2011 14:27)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tutule napsal(a):
Tak takhle jsem se cítila, když si tu synovec (17,5) vzal svojí kámošku (?)a ona mi pořád vykala
, normálně jsme dycky se synovcem spolu komunikovali, hráli stolní hry, smáli se, koukali na dvd, nebo hráli nějakou pošahanou hru na pc, prostě byla sranda, nikdy nejezdil jako ke strýčkovi a tetě, ale ke kamarádům, my jsme byli vždycky spíš jako starší ségra a brácha a teď to vypadalo fakt jako, že jel k tetě a strejdovi na prázdniny...prostě jsem si připadala fakt šíleně stará, absolutně mimo, ničemu nerozumím, oni jsou mladí, já mám 2 děti, tak nazdar...
No a ja mam 4 deti a ted jak Pavla pritahla domu tehotna, tak na me nejak sedlo to stari nebo co
A ted jeste jak marodim furt s tema zadama a chodim na regabku, tak pred spanim jeste vytahuju ruzne mentolove masti..... tak to uz je fakt na duchodTak to minule manža zastonal, že stárne, lebo tu bol jeho kamoš a ukazoval mu, aké masti má na bolesti chrbta (3 tuby) Si porovnávali
![]()
No a kolega to raz zabil úplne, že bol na stretávke zo školy a tak hovoril zážitky a tak skonštatoval, že kedysi si porovnávali baby, autá, potom manželky, deti a teraz si porovnávajú choroby. Ale ten jeho komentár! Znelo to asi takto: Cha!Oni tam machrovali s infarktami, ale keď som vytiahol svoje fotky z rontgenových snímkov mojej zmontovanej chrbtice, tak mi všetci závideli. Zase som vyhral!
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 23:16)
Není tady
5Tedy vy jste drbny to je děs :-D Já jsem teď přišla z procházky, byla jsem s malou v parku od dvou hodin....krásně si dvakrát schrupla tak je zase v pohodě usměvavá :-)
Tatínek už nám jede dneska domů tak nevím jestli se sem ještě dostanu, ale pokusím se. Kdyby ne tak jsem tu určo ráno tak moc nedrbejte ať nemusím tolik dočítat. :-)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Velke akvarko mas odkliknute
a Betku taky zdravime
Púšťam rybu!
Jsem kvůli vám obnovila své sto let staré akvárko.
Dáduli - Danča dostala dvě injekce (každé stehno jedna) a Rotarix je do pusinky. Maminka (to jako JÁ) vyplázla dalších dva a půl litru a Rotarix máme za sebou. Příště už jen Prevenar a Hexa.
D. je zatím statečná, teplota žádná, jen je trochu unavená. Ale spíš si myslím, že je to vedrem a nevyspáním. Koza jedna při prohlídce, když měla "pást" tak zvedala ručičku to nikdy předtím nedělala
tak jako nevím, co tím myslela. Taky se mě doktorka ptala, jestli říká agi agi - a já že ne, že aha, aha, že máme chápavé miminko
- děsně vtipné ne? No nic... Dr. to asi nepochopila....
Jinak vše OK. A vy jste kecky ukecaný. Takových stránek
Míšo, co svatba? mmch - viděla jsi dneska zprávy? Tu bourajdu? Jsem si na tebe hned vzpomněla
, ale bylo to někde u Brna, tak snad je vše OK:|
Zrušila jsem dneska tu ten Tutulkovic pokoj na Devítce chjooo - tak na jaře, jo -
Upravil(a) Holčička (12. 7. 2011 21:01)
Není tady
Holky, kolik plínek 2-5kg si mám nakoupit, než se přechází na ty 4-6kg... vím, že různě dle váhy mimča při narození, rozdíl když bude mít 2,8kg a když 4,2kg... ale nějak odhadem?? Aby mi pak nezbyly? Díky..
Upravil(a) misha88 (12. 7. 2011 21:13)
Není tady
Jé, holky já to nemyslela až takhle ... no že nebudete kecat vůbec. Já jen aby jste nenakecaly 4 stránky ...
Toto je docházka teda
Dneska jsem po dlouhé době byla na Face, páč mi přišly zase nějaký žádosti o přátelství, mezi nima chlap, kterýho vůbec neznám, a koukala jsem, že mi tam Dita vnucuje nějakou hru .... no to jejich akvárko Holky neser.te mě, nebo na to vlítnu a budu stejnej závislák jako Vy
Tak to já jdu do sprchy ... třeba se někdo chytne
Není tady
misha88 napsal(a):
Holky, kolik plínek 2-5kg si mám nakoupit, než se přechází na ty 4-6kg... vím, že různě dle váhy mimča při narození, rozdíl když bude mít 2,8kg a když 4,2kg... ale nějak odhadem?? Aby mi pak nezbyly? Díky..
Čau Mishule, ten pupíček v metříku je Tvůj ????
Jak se máš a co Julinka - kope hodně ????
Já kupovala New borny od Pampers (to jsou ty úplně nejmenší, myslím, že ani nemají číslo) jeden balík do porodky a pak jsem ještě jeden dostala a upotřebila - fakt se šikly, páč Elenkce byly 1 velký Pak už jsem kupovala pleny 3-6kg a ty máme do dneška, už válcujeme několikáty balík, takže bych aspoň 4 koupila. Teda záleží na balení - jestli mega, nebo pidi, ale já mám Huggiesky a tam je tuším 90ks a taky Pamp. a tam je dokonce 108ks. Neboj se toho, kdyžtak to s někým vyměníš. Je ale fakt, že záleží na váze a na tom, jak mimi přibírá. Sousedka se mnou právě měnila 2 za 3 páč jí malej nějak rychle vyrostl
Není tady
Holčička napsal(a):
Míšo, co svatba?
mmch - viděla jsi dneska zprávy? Tu bourajdu? Jsem si na tebe hned vzpomněla
, ale bylo to někde u Brna, tak snad je vše OK:|
:
Ani mi nemluv když jsem přiěla doml a četla jsem to na netu hned jsem mu volala a naštěstí to byla jiná firma
A svatba u nás není na pořadu dne :-D
Není tady
misha88 napsal(a):
Jéé, Míšo ty máš pupendo!!! Páni, už to máš za pár, co
Hele, já dostala 4maxi balíky těch miniplínek a ještě jsem dokupovala asi 4 ty malý balíky z DM drogerky. Malá měla při narození 3kg. A teprve cca před týdnem jsem ty miniplínečky teprve uznala za opravdu nevhodné a jedu jen na těch větších
Není tady
misha88 napsal(a):
Já jsem si koupila jeden balík new born a jeden 3-6 kilo a jelikož měla malá 2600gr tak jsem new borny používala skoro tři měsíce...takže to záleží na velikosti mimča.
Není tady
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
no ja se spis citim tak, ze uz bych si mela nechat hlavu ostihat na fialovej kvetak
ty mi dneska dáváš, prý fialovej květák :-D tak to je fakt mazec.......víš co podívej se do košíku na Alexinku a na Kolombíčka ty květáku jeden :-)
(Si zrovna rikam, ze kdyz jsme byli pubosi, tak jsme si rikali ..... vylitla na me takova stara, asi tricetileta
![]()
![]()
![]()
Tak já prosím taky změnu na nástěnce - já už su ta třicetiletá
Není tady
baf kdo se lekl, ať se jde převléct do čistého
Holčičko, chuderka Danielka, Ty jí teda dopřáváš já zvažuju, že si i 2.hexu a prevenar nechám rozložit do dvou
jinak my máme Dr teď suprovou, ale ta bývalá taky občas nechápala nebo nereagovala na nějaké (dle mého aspoň malinko vtipné a odlehčující) komentáře...
ale mně se ten Tvůj komentář líbí a zdá vtipný, tak neboj, Ty jsi normální
Dadulko, prosím Tě, ještě Ty tu začínej s rybama
Mishi, já bych koupila jeden balík (např. huggies nebo pampers newborn), maximálně dva - počítej tak 8-10 plen na den (někdy je to tolik, někdy míň, někdy víc) ze začátku... však není problém kdykoliv dokoupit... taky je možné, že některé návštěvy přinesou do kouta balík plenek, tak ať toho pak nemáš moc...
Tutuli, máš SZ, ju?
Míšo, co tak děláš v parku? bereš si tam nějakou knížku, nebo jen vypínáš a hledíš kolem sebe? míváš s sebou i psiska?
já jsem ještě chtěla na něco reagovat, ale nějak mi to mat.demence nedovoluje, tak s případnými dotazy se obracejte na ni
Není tady
a toto jste viděly? http://www.novinky.cz/koktejl/238812-ma … gramu.html uf uf...
Není tady
Pájo nástěnku upravím :-)
Leni dneska jsem s sebou měla časopis Miminko a udělala jsem i nějaké fotky....vzala jsem si s sebou deku a chvilku jsme se válely s Vikinkou na trávě ve stínu......Psy s sebou neberu, oni jsou tahouni a to bych nezvládla kočás a je dva.....
Není tady
lenkaB napsal(a):
baf
kdo se lekl, ať se jde převléct do čistého
Holčičko, chuderka Danielka, Ty jí teda dopřávášjá zvažuju, že si i 2.hexu a prevenar nechám rozložit do dvou
jinak my máme Dr teď suprovou, ale ta bývalá taky občas nechápala nebo nereagovala na nějaké (dle mého aspoň malinko vtipné a odlehčující) komentáře...
ale mně se ten Tvůj komentář líbí a zdá vtipný, tak neboj, Ty jsi normální
Díky
Jinak jsem to taky řešila - jako jestli to nerozložit a netrápit to děťátko tolik. Jenže mě přijde lepší to píchnout najednou a mít klid - než chodit každých 14dní. To mi přijde jako větší stres. Proto jsem i při minulém očku nechala nastřelit ty naušničky. Ono je to fik fik a hotovo. Malou jsem pak v čekárně nakojila a domů už jela spící a v klidu.
Upravil(a) Holčička (12. 7. 2011 21:39)
Není tady
lenkaB napsal(a):
a toto jste viděly? http://www.novinky.cz/koktejl/238812-ma … gramu.html uf uf...
No, ještě že jsem v těhu měla ty polomáčenky jen jedny
Není tady
jé, Míšo, to je roztomilá koláž (jen mě tam teda uprostřed léta rozesmál ten velikonoční zajíc ) fotečky jsou perfektní a Viki je úplně k sežrání - a nevyměnili Ti ji někde? já si vždycky vybavím to malinkaté miminko a toto už je krásná slečinka
Holči, to je na jednu stranu pravda, ale zas pokud bude reakce, nebudeš vědět na co... jako ono už je to asi jedno, , jen mě překvapila, že vám to Dr všechno dala najednou a reakci nemá teda zatím žádnou?
Není tady
Holčička napsal(a):
lenkaB napsal(a):
No, ještě že jsem v těhu měla ty polomáčenky jen jedny
![]()
Neměla ses žinýrovat, trhla bys s Dádou rekord
Se docela divím, že Ti to mudra všechno "dovolila" dát najednou. Jestli bude Dáda reagovat, tak nebudeš vědět na co .... ale já mlčím, to je každého věc, takže jako kdybych to nenapsala
Leni, Tebe jsem se chtěla na něco zeptat .... až si vzpomenu, tak se teda dotážu MD, ju ????
Míšo, fotečky jsou krásný - Vikča je kouzelná Ten zajda je super
Není tady
Ahoj,
my se byli ráchat na koupališti, bylo fajn, akorát Davídek tentokrát nechtěl tolik spát, tak jsem se ani moc nesmočila, manžel byl s Kikou v brouzdališti a já s Dádou na dece.
Leni máš odpověď
Náš dr rovnou řekl, že dáme Dádovi nejdřív hexu, teď na příští prevenar, že to nechce dávat najednou. Takže prevenar až 5.8.
Míšo krásná Vikinka, no ten zajíc je tam fakt vtipnej
Není tady
tak u nás s očkem tak, že první hexu dává Dr samostatně a říkala, že podle reakce (nebyla žádná) se dál můžu rozhodnout, jestli dát dohromady s prevenarem, nebo ne...
Není tady
Koukám Leni, že máme stejný myšlenkový pochody
Holky Ti už spí ????
Už vím, nechtěla jsem se na nic zeptat, jenom Ti pochválit fotky na rajčeti (ale asi už jsem chválila) - to nevadí, jsou totiž krásný. Ale víš comě pobavilo - Anežčiny plenky .... mě připadá, že jí pod ty látkovky dáváš snad ještě 2 jednoránovky Připadá mi to obří
Není tady