29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
No já v těch nových budu mít co dělat, abych ho aspoň jakš takš zatáhla, jenže ty staré (jednou nošené, jsem je dala mamce), tak ty mi zase šíleně visely, byly jak sukně - mám tankiny, aby mi nebyly vidět ty hnusné strie a celkové plavky nesnáším.
No já tady mám asi troje ale všechny mi jsou maličké,,,, když do jednich dostanu pr... tak prsa ani omylem a nebo mi je spodek velký a vršek malý.....miám normálně problém s tím sehnat plavky protože potřebuji malý spodek a velký vršek
Tak třeba v litexu můžeš koupit plavky na části.
Já si teď koupila v tchibu ve výprodeji vršek jiný a spodek taky, obojí chtělo tak o číslo víc
takletos to vydržím stejně se na koupák kvůli malé nechystám a příští rik si pořídím nové pokud tedy nebudu opět těhu
Není tady
Tutule napsal(a):
Dita.L napsal(a):
no ja se spis citim tak, ze uz bych si mela nechat hlavu ostihat na fialovej kvetak
Tak takhle jsem se cítila, když si tu synovec (17,5) vzal svojí kámošku (?)a ona mi pořád vykala
, normálně jsme dycky se synovcem spolu komunikovali, hráli stolní hry, smáli se, koukali na dvd, nebo hráli nějakou pošahanou hru na pc, prostě byla sranda, nikdy nejezdil jako ke strýčkovi a tetě, ale ke kamarádům, my jsme byli vždycky spíš jako starší ségra a brácha a teď to vypadalo fakt jako, že jel k tetě a strejdovi na prázdniny...prostě jsem si připadala fakt šíleně stará, absolutně mimo, ničemu nerozumím, oni jsou mladí, já mám 2 děti, tak nazdar...
No a ja mam 4 deti a ted jak Pavla pritahla domu tehotna, tak na me nejak sedlo to stari nebo co
A ted jeste jak marodim furt s tema zadama a chodim na regabku, tak pred spanim jeste vytahuju ruzne mentolove masti..... tak to uz je fakt na duchod
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Dituš, Jája být v lehátku nechce ( jí v něm akorát příkrmy ), strašně se v něm potí a prostě mu nestačí mě vidět, chce se chovat. A někdy píská i v náručí a to už fakt nevím, co chce.
.
Tak to bych videla na satek
Není tady
Hele baby, k tomu stari, vcera jsem se zrovna rezala s tatou u Skype, jsme probirali slovnik nasi babi (a moji matky ) jakoze portmonka, Kouflant, rohlik, polivka, rychlik (vse vysloveno s kratkym i ) a nebo kulas .....
Hele a plavky nereste, proste si kupte o cislo vetsi neeee Fakt nechapu vetu "musim zhubnout do plavek"
Upravil(a) Dita.L (12. 7. 2011 13:16)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Hele baby, k tomu stari, vcera jsem se zrovna rezala s tatou u Skype, jsme probirali slovnik nasi babi (a moji matky ) jakoze portmonka, Kouflant, rohlik, polivka, rychlik (vse vysloveno s kratkym i ) a nebo kulas .....
![]()
![]()
Hele a plavky nereste, proste si kupte o cislo vetsi neeeeFakt nechapu vetu "musim zhubnout do plavek"
![]()
![]()
Kdyby o číslo
Není tady
Dita.L napsal(a):
no ja se spis citim tak, ze uz bych si mela nechat hlavu ostihat na fialovej kvetak
fakt dík, mám kafe v klávesnici
bože Ty jsi pako Ditule dneska zase perlíš
Není tady
no tak o dve hele, problem neni v tloustce nebo hubenosti, problem je v obleceni. Kazda baba, ktera ma maly plavky vypada 3x sirsi nez ve skutecnosti je. To plati o kazdym obleceni ne jen o palvkach. Tak si proste kup vetsi plavky
Není tady
Dadula napsal(a):
Dita.L napsal(a):
fakt dík, mám kafe v klávesnici
![]()
bože Ty jsi pako Dituledneska zase perlíš
Není tady
Tak polivku říkáme taky...
Já do plavek hubnout nechci, ale prvně jsem to přehnala a koupila větší (přes e-shop) a po druhé jsem si je nezkoušela a jen vzala z regálu, co tam zbylo..ale nahatá tam chodit nechci, tak něco mít musím, no tak to břicho holt zatáhnu no.
Není tady
Není tady
v zadecku -5, v podpazdi +5
Není tady
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/23796 … vlasy.html
No aspoň že to máme na co svést
Není tady
Tutule napsal(a):
Dita.L napsal(a):
V podpaždí nic ne?
nam vzdycky tvrdili, ze v podpazdi +5. Ja pouzivam ten bezdotekovy na celo, tak snad jedine tan se ani neodecita ani nepricita.
Taky jdu neco delat, bo jinak snad do nedele ani nevyperu, natoz pak zabalim.
Není tady
Tutule napsal(a):
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/237963-za-zenskou-nadvahu-mohou-i-sampony-na-vlasy.html
Není tady
Holky, co děláte, že jste tu pečený vařený .... já dneska nestíhám a to jsem dělala k obědu "blbej" smažák. Nemít myčku, tak tu mám bordel jak po boji ....
A právě jsem pověsila 3 pračku.
Holči, to budou Dádulince píchat všechny tři injekce najednou ???? Chuděra malá
Já jsem doktorku požádala, že Hexu odložíme ... A. měla ty neštovice a já fakt nebudu riskovat. Takže nás to čeká až 20-tého ale ona teda neměla námitek - má štěstí
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dita.L napsal(a):
V podpaždí nic ne?
nam vzdycky tvrdili, ze v podpazdi +5. Ja pouzivam ten bezdotekovy na celo, tak snad jedine tan se ani neodecita ani nepricita.
Taky jdu neco delat, bo jinak snad do nedele ani nevyperu, natoz pak zabalim.
Já už aspoň zametla, dneska jsem tak líná, nechce se mi ale vůbec nic...Kika je dneska hodná, tak se nemám ani na koho rozčilovat, to je nuda...
Není tady
Tutule napsal(a):
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/237963-za-zenskou-nadvahu-mohou-i-sampony-na-vlasy.html
Jéžiš, dneska se už zkoumá kde co
Tohle někde říct jako výmluvu, tak mě zavřou do blázince ... Jsem tlustá, protože si umývám vlasy šampónem
Dito, kam zase jedete ????
Není tady
Tutule napsal(a):
...Kika je dneska hodná, tak se nemám ani na koho rozčilovat, to je nuda...
Jen to nezakřikni
Jsem tady A. pochválila a včera bych jí praštila .... takže já už nahlas nechválím
Není tady
Dadula napsal(a):
A právě jsem pověsila 3 pračku.
Tak todle me neda. U nas vesime jenom pradlo
Není tady
Dadula napsal(a):
Tutule napsal(a):
No aspoň že to máme na co svéstJéžiš, dneska se už zkoumá kde co
Tohle někde říct jako výmluvu, tak mě zavřou do blázince ... Jsem tlustá, protože si umývám vlasy šampónem
Dito, kam zase jedete ????
Hele, hele a co si zacit hlavu umyvat jarem? Ten odmastuje
Jedeme na 14 k Bordeau. K moooooooori
Není tady
Upravil(a) bellatrix (17. 10. 2013 23:17)
Není tady