6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den vsem,
máte nekdo zkusenost, ze opravdu pusobi antibiotika na antikoncepci?
Dnes jsem dostala antibiotika.
Kamchinka
Není tady
no, neriskovala bych...sice jsem si pred par lety jako mlady, blby nezkuseny kure koledovala o tehotenstvi, ale nastesti nic(nescetnekrat behem antibiotik a vsechno do me), gynekolog mi rekl, ze pokud jsem nemela nejaky problemy, jako bolesti, spineni, krvaceni, ze veri, ze to je ok
Není tady
Radsej neriskuj.
Není tady
Lepí je chránit se i jinak. Ale jinak - antibiotika pokozují střevní mikroflóru, spolu s nedobrými bakteriemi, kvůli kterým ti je lékař napsal, ti vybijí i dobré bakterie. Naruí se tak prostředí ve střevech, co má často za následek průjmy. Některá ATB taky způsobují aludeční nevolnosti a zvracení..no a kvůli průjmům nebo zvracení se hormony obsaené v antikoncepci nestačí vstřebat a účinnost HA je tím sníená. Pomáhá jíst laktobacily spolu s antibiotiky, udruje to střevní mikroflóru v pořádku. Já sama měla antibiotika několikrát, HA beru taky a nikdy jsem neotěhotněla (je ale fakt, e jsem neměla průjmy nebo zvracení.)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Lepí je chránit se i jinak. Ale jinak - antibiotika pokozují střevní mikroflóru, spolu s nedobrými bakteriemi, kvůli kterým ti je lékař napsal, ti vybijí i dobré bakterie. Naruí se tak prostředí ve střevech, co má často za následek průjmy. Některá ATB taky způsobují aludeční nevolnosti a zvracení..no a kvůli průjmům nebo zvracení se hormony obsaené v antikoncepci nestačí vstřebat a účinnost HA je tím sníená. Pomáhá jíst laktobacily spolu s antibiotiky, udruje to střevní mikroflóru v pořádku. Já sama měla antibiotika několikrát, HA beru taky a nikdy jsem neotěhotněla (je ale fakt, e jsem neměla průjmy nebo zvracení.)
Rano kdyz jsem si vzala antibiotika mi bylo trochu nevolno, ale nezvracela jsem ani nemela prujem, jen
jsem nemela na nic chut. A vecer je beru az v devet,tak to uz beztak nejim.
Takze treba takovy jogurt Aktivie je dobry? to je jediny jogurt co mame ted v lednici.
Není tady
Kamchinko, nejsem doktor, ale řekla bych, e dobrý je kadý jogurt "s ivými kulturami" (je to napsané na obale, myslím, e Activia to zrovna je).
Není tady
nebo jsou jakesi tablety - tusim, ze Symbilakt, nebo tak nejak. Ze se z toho da delat taky nejaky zivy kefir - rozdrti se to do mleka, zavres to a nechas vyrust. Ja jsem si to parkrat vzala - jen tu tabletu, na ten kefir jsem nemela odvahu:-)
Není tady