Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 11. 7. 2011 11:34

Jaina
♥------

Ultrazvuk

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na věc ohledně ultrazvuku. Mám jít na ultrazvuk břicha a mízních uzlin v tříslech, protože se mi udělali dvě bouličky v tříslech a nikdo neví co to je. Jenže ouha. Nějako se mi posunula menstruace a bohužel zasahuje do ultrazvuku. Chtěla sem se zeptat, nevíte vadí to? Já na ultrazvuk čekám už 14 dní (u nás je to děsné než se dostanete na ultrazvuk) a nechce se mi to vyšetření oddalovat.
děkuju moc

Není tady

#2 11. 7. 2011 22:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ultrazvuk

já myslím, že to vadit nebude. já byla na ultrazvuku ze stejného důvodu jako ty, ale neměla jsem v té době menstruaci.
tak držím palečky, ať je všechno ok smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 14. 7. 2011 11:12

Jaina
♥------

Tak to fakt nevadilo. Jen ze mě udělali magora, kterýmu nic není a neví proč tam leze (asi jim náhle vznikající boule a zas různě mizící příjdou naprosto v pořádku - mě neznáme boule na těle v pořádku nepříjdou). To byla zase scéna :-( ještě že sem měla minulý rok na vejšce 2 semestry základy medicíny (latina a různé nemoce), že sem si tu zprávu mohla přeložit, páč mi tu zprávu vrazila do ruky a zabouchla dveře bez jakéhokoliv slova!

Upravil(a) Jaina (14. 7. 2011 11:16)

Není tady

#4 14. 7. 2011 19:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no já teda nevím, o co jde o tebe, ale mě s tím tenkrát obvoďák poslal na infekční, tam mi vzali krev, chtěli potvrzení z gyndy, že je všechno ok a pak jsem šla na ten ultrazvuk, to spíš proto, aby věděli, jak je to velký nebo co. na infekčním mi řekli co a jak. nechápu, že tě někdo takhle odbyl ...
mně teda nemizely, prostě se objevily a šlus.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 14. 7. 2011 21:41

Jaina
♥------

no já byla u obvoďáka a dělali mi krevní testy, ty byly OK, teďka ultrazvuk taky v pořádku... problém je že mě se ta boule (či ty boule) objeví a za 14 dní zas zmizí. Já nemám ráda doktory a nerada po nich běhám, ale normální mi to nepříjde, že se boule zjevují a pak zase mizí. Teďka boule více méně zmizeli, tak zas budu čekat až se objeví a dám si kolečko zas asi znova nebo nevim. Každej na mě kouká jak na blázna. Takže stále netuším, co by to mohlo být. Infekce i nějaké rakovinné bujení je (bohudíky) vyloučeno.

Není tady

#6 15. 7. 2011 13:56

miaa
♥♥♥♥♥--

Asi se budeš smát, mne se takovéto boule dělají za ušima, a vůbec né z jídla. Když mám vnitřní nervy a navenek se tvářím ok, tak vyleze nahoře za uchem a cestuje směrem dolů. Přesněji v části, kde se boltec připojuje k hlavě a pak "zaleze" dole jak je ucho-čelist a nosí se náušnice.
Už to taky nikomu neříkám... neboť na mne taky koukají jak na blázna. "Jen" to bolí a někdy nezaleze hned, někdy to dole "visí" a prostě bolí.
No, boule v tříslech bych tedy řešit určitě chtěla! Aneri ti poradí, poslechni ji.

Není tady

#7 15. 7. 2011 15:52

Jaina
♥------

Miao věř, že se nesměju :-) Mě by to teda děsilo. Já to právě nechci nechat být, výsledky krve apod. jsou v pořádku, ale jen jak se zas objeví tak mažu hned a ultrazvuk budu požadovat ihned (když budou boule zas velké a ne že se objednám, čekám na termín 14 dní a boule se o dost zmenší).. a nebo mě napadla ještě imunologie, protože by to mohli bejt i nějaké imunologické reakce. Ale u nás abych si všechny vyšetření co chci diktovala sama :-(

Není tady

#8 15. 7. 2011 20:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak hlavně, že to není nic vážného !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí