Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 11. 7. 2011 10:16

Lukáš01
♥------
Registrovaný: 8. 7. 2011
Příspěvky: 5

Internetový obchod - nabídka možnosti spolupráce

Dobrý den,

naše společnost provozuje několik internetových obchodů. Rádi bychom portfolio těchto internetových obchodů dále rozšířili a hledáme proto šikovné spolupracovníky, kteří by nám s tímto rozšiřováním pomohli. Pokud jste někdy zvažovali provozovat vlastní internetový obchod, dejte nám, prosím, vědět. V současné době provádíme analýzu, jestli by o spolupráci v této formě (ne)byl zájem mezi širší veřejností - právě mezi Vámi.

Forma spolupráce by byla následující:

Vaším úkolem je provozovat vlastní internetový obchod (plnění informacemi o zboží, akcích, apod.) a propagovat jej na internetu (propagace na Facebooku, v diskusních skupinách, ve vyhledávačích zboží, atd.).  Tuto práci je možno vykonávat z domova a v čase, který si sami určíte. Věk ani IT zkušenosti nejsou žádným omezujícím faktorem. Chce to mít především chu pracovat na vlastním projektu a také vyhrazený čas na starání se o chod e-shopu. Výběr prodávaných výrobků bude na každém z Vás dle námi nasmlouvaných dodavatelů – tzn. od elektroniky až po například oblečení.

My máme na starost veškeré zařizování, co se týče komunikace s dodavateli, vyřizování došlých objednávek, reklamací, vratek, technické správy internetového obchodu (IT support), fakturace, úvodní zaškolení či průběžnou asistenci spojenou s provozem internetového obchodu.

Pokud Vás tato informace zaujala, dejte nám, prosím, vědět v komentářích níže a případně se pobavíme o podrobnostech možné spolupráce. Zároveň bychom Vás poprosili o vyjádření, jestli by se Vám tato forma spolupráce líbila, co by Vás naopak odrazovalo či co byste nám jako začínajícím v této oblasti doporučili při práci s více lidmi.

Předem děkujeme za odpovědi

S pozdravem
EUSOFT, s.r.o.
www.eusoft.cz

PS: Pokud víte o někom z Vašich známých/přátel, koho by tato forma spolupráce mohla zajímat, předejte mu, prosím, odkaz na tuto zprávu. Děkujeme.

Není tady

 

#2 12. 7. 2011 15:34

Lukáš01
♥------
Registrovaný: 8. 7. 2011
Příspěvky: 5

Re: Internetový obchod - nabídka možnosti spolupráce

Poprosili bychom Vás o vyplnění dotazníku, který naleznete na níže položeném odkazu:

https://spreadsheets.google.com/a/inpro … RTFDNkE6MQ

Děkujeme

Není tady

 

#3 13. 7. 2011 11:00

Lukáš01
♥------
Registrovaný: 8. 7. 2011
Příspěvky: 5

Re: Internetový obchod - nabídka možnosti spolupráce

Nabídka je stále aktuální, proto neváhejte smile Nezapomeňte také vyplnit internetový dotazník, který je umístěn na adrese:

https://spreadsheets.google.com/a/inpro … RTFDNkE6MQ

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů