|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Pandorraa napsal(a):
Děvče, já ale vůbec nemohu za to, že ty se ndokážeš podívat na situaci i z jiného úhlu, než z toho pro tebe jedině správného. A možná je správný, kdo ví? Ale také možná není, co pak?
Draha holcicko, drahe dite, drahy broucku,
mam pocit, ze vetsina lidi, nepovazuje vetu (v takove nam zname situaci) "nevim zda jsem s tebou stastny" za manipulativni komunikaci ze strany hodne zraneneho cloveka. To je jasna pozice a tim ten clovek jasne demonstuje zklamani-pocit, ktery je zcela na miste.
Naopak tvoje sdeleni je manipulace, "ja ale vubec nemohu za to...."
"A mozna je....mozna neni"."Co pak? ".... Proste blaboly.
Upravil(a) sahleb (14. 7. 2011 13:50)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Tyyy brdo na co ja jsem se to dala.
Ja jsem nerekla ze neco na tech vetach nechapu Zklamco ,to si myslis asi proto ze jsi Ty nepochopila muj prispevek.
já opravdu nevím, na co ses to dala....
Na co ses to chtěla vlastně dát? 
Jo ty si chceš zase hrát na slovíčkaření a určování, jak kdo /ne/má myslet? Tak na to si hir najdi jinýho skota 
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum, to jsem samozřejmě pochopila.
Nepochopila jsem, proč píšeš - zaujímají stejný bod. To je v češtině nesmysl a já se ptám, proč to takhle píšeš. Proč to nenapíšeš normálně - třeba - zaujímají stejné stanovisko, vnímají to stejně...
Odpovíš? Nebo to zase zamlžíš?
Majkafo,proste jsem pouzila tenhle termin,to je cele.
Jinak to samozrejme znamena to co jsem rekla.
Ja nemuzu tusit co je a co neni pro Tebe nebo pro nekoho jineho normalni nebo uz nenormalni. (ak pises proc to nenapisu normalnene)
Ja pisu jak me to zrovna prolitne hlavou. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nepochopila jsem, proč píšeš - zaujímají stejný bod. To je v češtině nesmysl a já se ptám, proč to takhle píšeš. Proč to nenapíšeš normálně - třeba - zaujímají stejné stanovisko, vnímají to stejně...
Odpovíš? Nebo to zase zamlžíš?Majkafo,proste jsem pouzila tenhle termin,to je cele.
Ja nemuzu tusit co je a co neni pro Tebe nebo pro nekoho jineho normalni nebo uz nenormalni. (ak pises proc to nenapisu normalnene)
Ja pisu jak me to zrovna prolitne hlavou.
Arcanum, to je hezké, že píšeš, jak ti to prolítlo zrovna hlavou....ale aspoň si to někdy po sobě taky přečti....
Ale možná je to vlastně terminus technicus pro tvůj způsob psaní:
Arcanum prostě píše normalněně.

PetrHl napsal(a):
Ahoj zamilovana
1. Že není schopen si s Tebou sednout a vybrat dovolenou? Jsi si jistá že Ty jsi byla schopna si sednout a řešit to těsně před posledním rozvodovým stáním? Třeba chtěl tu dovolenou vybrat až bude "po všem" a začít tak novou kapitolu vztahu
2. Že je nezodpovědný - to nám říkáte všechny, normálka
3. "Nikdy s ním nebudu mít co dřív" - no tak děvče tohle je tvrdej útok, i když jsi nespecifikovala co nebudeš mít, mohl to vzít tak že s ním už nikdy nebudeš šťastná jako jsi byla s manželem
4. Že má tisíc jiných priorit než vás - takže pokud je manipulace jeho vyjádření o tom že neví jestli je šťastný, tak tohle je manipulace na druhou, i když chlapi manipulace tolik neřeší
5. že má plný šuplík el. krámů - tohle je běžná výtkia kterou si ještě vyslechne mnohokrát a asi to s ním moc neudělá
6. ráno sis sbalila že odejdeš a pak jste se usmířili a ty vysvětlila že nechápeš svoje myšlení.
No, popravdě řečeno jsi mu vlasstně nic nevysvětlila. Představ si že on by Ti vyčetl že s Tebou nemůže být nikdy tak šťastný jako s tou předchozí a další věci, sbalil si, pak by se tedy zklidnil a řekl by ti jako omluvu že neví co to do něj vjelo.
BRALA BYS TO JAKO ŽE JE UŽ VŠECHNO V POŘÁDKU, ŽE SE TI OMLUVIL?
Večer si otevřte flašu vína a promluvte si o tom, byla by škoda zahazovat pěkný vztah kvůli hádce která dost souvisí s tím cos řešila. Hodně štěstí
No tohle beru!
Poznamecka, obcas jdou fakt lidi nezodpovedny. Takze to rici nahlas se muze, ne?
Ja bych se taky nerozchazela a snazila se situaci napravit jak nejlip umim. Rozhodne bych toho oparenyho chidaka neobvinovala z manipulace.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorroo, je krásné a poučné číst tvé příspěvky.
![]()
Zejména, když se jednotlivé věty, v jediném a tom samém příspěvku, tak tlučou...
Přečti si obě vytučněné části - mluví za sebe.![]()
Ale kdybys to přesto nepochopila, tak raděj po lopatě:
Ty sis pro mě udělala jakousi imaginární škatulku "superžena" . (= posoudila jsi a podsouváš).
A jedním dechem dodáváš, že já nemám ani tu nejmenší kompetenci to tu posuzovat a komukoliv podsouvat. (A ty snad jo?![]()
)
Už to tam vidíš- kdo komu co podsouvá a posuzuje?![]()
Já vím Bloos, že mé příspěvky jsou poučné
Ovšem jen pro toho, kdo se z nich poučit dokáže a kdo jen stále nekafrá a nehádá se. Kdo je jen nechá kolem sebe plynout bez povšimnutí, protože už ví své a nebo se nad nimi jen tiše zamyslí.
Kdo to neumí, jako ty například, tak to "poučení" mu pak trvá trochu déle, ale co už naplat
Kdybys to náhodou nepochopila, tak tedy po lopatě: do škatulek si lezeš ty sama a velmi ochotně, chápu ale, že to nevidíš. Na to už je opravdu potřeba určitý "level" poučení
(Dráždí tě to? A proč?)
Pokud jde o posuzování, tak s tím jsi začala ty drahé dítě, to ty jsi zase začala polemizovt s mým názorem, který jsem jen vyslovila bez nároku na exkluzivitu a který tu koneckonců nezastávám samaJe to ale jen názor Bloos, nic víc, proč tě tedy tolik dráždí a bereš si to osobně, jako ten muž z příběhu zamilované?
Já tě ale mohu ujistit, že se nijak nebavím, já jen pravda se zájmem pozoroji, jak se v tom zase plácáš a jak moc to nevidíš, jak moc zase bojuješ.
Njn... já zapomněla: tebe to přece baví, že?![]()
já se fakt musím smát.... je tohleto vůbec možný? Kdože to je? Jo SUPERŽENA.. 
a voni si pořád dovolujou ji nepobírat 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Pandora: "Zralé řešení je pak to, o kterém píše mariposa: s klidem a pochopením pro toho druhého si stanovit svoje hranice."
Tak dobre ,reknu to jeste jinak. Tohle co napsala Pandora o tom zralem reseni o kterem pise mariposa,me nechalo premyslet jestli mariposa skutecne v zivote prave ted umi resit zrale,s klidem a dospele.
Umi Pandoro?
Já napsala "o kterém, PÍŠE mariposa" 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja jsem nerekla ze neco na tech vetach nechapu Zklamco ,to si myslis asi proto ze jsi Ty nepochopila muj prispevek.já opravdu nevím, na co ses to dala....
Jo ty si chceš zase hrát na slovíčkaření a určování, jak kdo /ne/má myslet? Tak na to si hir najdi jinýho skota
Vidis vidis,reagujes naprosto neprimerene vzhledem k postoji ktery ja v sobe k Tobe zaujimam. 
No nic,tak jak chces. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Pandora: "Zralé řešení je pak to, o kterém píše mariposa: s klidem a pochopením pro toho druhého si stanovit svoje hranice."
Tak dobre ,reknu to jeste jinak. Tohle co napsala Pandora o tom zralem reseni o kterem pise mariposa,me nechalo premyslet jestli mariposa skutecne v zivote prave ted umi resit zrale,s klidem a dospele.
Umi Pandoro?Já napsala "o kterém, PÍŠE mariposa"
Ok ,maly detajlicek ale dava velky smysl. 
Není tady
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Odpovíš? Nebo to zase zamlžíš?Majkafo,proste jsem pouzila tenhle termin,to je cele.
Ja pisu jak me to zrovna prolitne hlavou.Arcanum, to je hezké, že píšeš, jak ti to prolítlo zrovna hlavou....ale aspoň si to někdy po sobě taky přečti....
Ale možná je to vlastně terminus technicus pro tvůj způsob psaní:
Arcanum prostě píše normalněně.
Blossom a muzu se zeptat proc si tohle resis?
Není tady
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ulevilo se ti?
Pomáhá ti to milé dítě?Když tě to baví, takhle se veřejně ztrapňovat, tak pro mě - za mě, klidně se ztrapňuj dál....
![]()

koukám, se nám sesunul někdo z piedestalu, na který se sám postavil...
" jakpak je dnes u náš doma"
( hezky na dvorečku, na kačáku....?)
njn - co naděláš, sekerou voči nevytřeš 
asi nějaké erekce na slunci, jak by napsala Selima - nebo že by blížící se zítřejší úplněk a z Bohyně se nám stává čarodějnice, jen jen vodletět? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ano - přesně tak: Vrátit se k tomu, když emoce pominou.
Jenže - dotyčnému nebyl dán čas na pominutí emocí. Dokonce o to písemně v mailu žádal.
Tady - podle mínění některých diskutujících - on měl jakousi povinnost (?) odpustit a zapomenout vše ihned, okamžitě. Jinak prý není chlap, ale nedospělý chlapec co manipuluje atd., atd., atd....
Na mě to dělá dojem, jako že si někdo tady udělal předem, z kusých (a jak se ukázalo, i značně dezinterpretovaných) jeho činů, jakýsi obrázek nedospělého manipulátora, a teď se toho falešného obrázku drží zuby nehty....Bloss,
na mně to zase dělá dojem, že se tě to opět osobně dotýká a tak vidíš právě jen ten malý kousek, který je tvůj vlastní a celý obrázek je ti skryt.
Přiznat vlastní chybu dokáže opravdu jen zralý jedinec, jak píše rejka.
To ovšem superžena není, protože kdyby přiznala chybu, už by nebyla superžena, viď
To není o tom, čeho se kdo drží nebo nedrží, ty nemáš ani tu nejmenší kompetenci to tu posuzovat a komukoliv podsouvat. To je prostě jen o tom, jak to kdo vidí. Ty to vidíš tak, já zase jinak.
No a?
Komu to vadí?
A není to snad jedno nebo si myslíš, že když to bude podle tebe, bude chleba levnější?
Když to bude podle mně, zhroutí se ti svět?
KlííídekTo je manipulace jak svi*ňa
Pandorroo, ty nemáš ani tu nejmenší kompetenci to tu posuzovat a podsouvat.
Ty máš vlastně PROBLÉM pojmout názor Blossom.
No a?
Komu to vadí?
No tak tohle jsou přesně otázky položené pro tebe. Neboť žádné, no a... ono to vadí...přesně tobě. Pokud by to bylo přesně, jak píšeš..no a? a komu to vadí? Tak tu přeci o tom nepíšeš...no ni? Jojo...to jsou zas jen naštudírované pasáže z knih, tak nějak vědět, že vo vo vo tom to teda asi tak je....ale realita silně pokulhává...
Ǎ zklamča má zase chuť na bonbonky a opět jí jen křivěj hubu.
Já se ti divím zklamčo, že se na to nevybodneš a když už sis tohle mlsání sama sobě zatrhla, proč to pořád rozbaluješ. To je pak ta tvoje Ignore jen pro srandu králíkům a pandoře 
Není tady
Arcanum napsal(a):
V tom pripade tedy souhasis i s Pan,je to tak?
Potřebuješ udělat čárku pro Velkou?
No jo....budou odměny 
Není tady
sahleb napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Děvče, já ale vůbec nemohu za to, že ty se ndokážeš podívat na situaci i z jiného úhlu, než z toho pro tebe jedině správného. A možná je správný, kdo ví? Ale také možná není, co pak?
Draha holcicko,
mam pocit, ze vetsina lidi, nepovazuje vetu (v takove nam zname situaci) "nevim zda jsem s tebou stastny" za manipulativni komunikaci ze strany hodne zraneneho cloveka. To je jasna pozice a tim ten clovek demonstuje zklamani, ktere je zcela na miste.
"A mozna je....mozna neni"."Co pak".... Proste blaboly.
Sahleb, ty máš ale s mými názory velký problém, co?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja jsem nerekla ze neco na tech vetach nechapu Zklamco ,to si myslis asi proto ze jsi Ty nepochopila muj prispevek.já opravdu nevím, na co ses to dala....
Jo ty si chceš zase hrát na slovíčkaření a určování, jak kdo /ne/má myslet? Tak na to si hir najdi jinýho skotaVidis vidis,reagujes naprosto neprimerene vzhledem k postoji ktery ja v sobe k Tobe zaujimam.
No nic,tak jak chces.
a jak ty víš, že zrovna reaguju naprosto nepřiměřeně? Podle čeho tak usuzuješ? Ono se tě to nějak dotýká? Nemůžeš ty mé názory nechat jen tak "plynout" kolem sebe? Musíš je stále rozebírat a určovat jim směr, kam mají "podle tvého mínění" směrovat? Musíš pořád polemizovat s mými názory?
Dobrý, jde mi to, viď? 
Tohle je dobrá věta.... "No nic, tak jak chceš" co tím jako básník chtěl říci?
A jsme zase tam, kde vžda končíme, viď? Zase si osobuješ právo "naprosto přesně vědět" jak kdo myslí a jak to myslí 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
No jo....budou odměny
Mam otazky kockomile
: Proc vezis v tehle iluzi,proc v ni setrvavas?
A jina zni? Nebo v ni setrvavas schvalne a to znamena ze i schvalne pises tyhle sve domnenky?
Pak to ale nedava tak jako tak zadny smysl -tedy pro mne urcite ne.
Nic smysluplneho v tom nevidim. Vidim jen to ze mluvis o iluzi,ale asi Te to proste jen bavi ,no,tak to jo. 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Třeba se Arcanum zavázala, že bude Pan učit, proto má takovou radost z každého jejího pokroku, už jsem si toho také všimla.

Není tady
Presmerovano. 
Upravil(a) Arcanum (14. 7. 2011 13:34)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
No jo....budou odměnyMam otazky kockomile
: Proc vezis v tehle iluzi,proc v ni setrvavas?
A jina zni? Nebo v ni setrvavas schvalne a to znamena ze i schvalne pises tyhle sve domnenky?
Pak to ale nedava tak jako tak zadny smysl -tedy pro mne urcite ne.
Nic smysluplneho v tom nevidim. Vidim jen to ze mluvis o iluzi,ale asi Te to proste jen bavi ,no,tak to jo.
Hir, kolikrát ti to mám říkat - napojila ses do jiné dimenze - sice mám kočky ráda, to jo, ale žádnou nemám 
kočky sídlí ve východních čechách...tam si teď napojená... a docela silně...VÍM TO 
hele, být tebou, pokud ti něco nedává smysl - tudíž to nemá řešení, tak to odhoď...proč mě pořád pitváš? Odpověz si upřímně: je Zklamaná pro mě problémem? Má tento problém řešení? Pokud ano, buď v klidu, ono se to řešení najde. Nemá tento problém řešení? Tak buď taktéž v pohodě...není to problém.
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Zkouším si představit sebe v situaci toho přítele:
Těším se na někoho, a on na mě vychrstne vodopád věcí, co mi ublíží.Takze Ty si beres Blossom v zivote svem neci vodopad emoci osobne? Proc by Ti to melo ublizit?
Arcanum, jen jestli ty to nemáš stejně jako mariposa, teoretických vědomostí přehršel ale ve vlastním životě se plácáš.
Myslím, že je lepší vyváženost. To, co už vím, mám odžité a jdu dál. Než teorie. Jsem ráda, že to mám spíš takhle.
přesně totéž mi bliklo směrem k Pandoře...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pochopitelně jen do chvíle, kdy si místo sebereflexe začne na mně vyskakovat.
no jak si to vůbec může někdo dovolit.....
?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Tady si dovolim vztoupit
Majkafo Tve myslenky nejsou vzdy intuici ,uz to o Tobe vim taky.
hir, ty si prostě úúúúúžasná....úúúúúúžasnější, než Nejúžasnější. 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Draha holcicko,
mam pocit, ze vetsina lidi, nepovazuje vetu (v takove nam zname situaci) "nevim zda jsem s tebou stastny" za manipulativni komunikaci ze strany hodne zraneneho cloveka. To je jasna pozice a tim ten clovek demonstuje zklamani, ktere je zcela na miste.
"A mozna je....mozna neni"."Co pak".... Proste blaboly.Sahleb, ty máš ale s mými názory velký problém, co?
SAKRA, zase nekomu neco podsouvas......ja se vzdy zacnu smat. Neuveritelne....proste blaboly.
JOOOOOOOOOOO....to chce urcity 

"level" 

pouceni, jak pise Pandora.
Upravil(a) sahleb (14. 7. 2011 13:54)
Není tady
helena napsal(a):
Pokud nehodláš respektovat mé přání... budu nucena sama zaujmout postoj takový, aby mi to neubližovalo.
Hele, Zklamčo - proč jsi po mně tak děsně jela, když jsem přesně tenhle postoj zaujala? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no protože si o tobě myslím STÁLE, ŽE MÁŠ NAVÍC, než být 3v1
Není tady
sahleb napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Draha holcicko, drahe dite, drahy broucku,
mam pocit, ze vetsina lidi, nepovazuje vetu (v takove nam zname situaci) "nevim zda jsem s tebou stastny" za manipulativni komunikaci ze strany hodne zraneneho cloveka. To je jasna pozice a tim ten clovek jasne demonstuje zklamani-pocit, ktery je zcela na miste.
"A mozna je....mozna neni"."Co pak? ".... Proste blaboly.
ještě na berušku si zapoměla 
Není tady