|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
helena napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
že když chybí "vazebné místo", nenaváže se - nezabolí
Původně jsem psala "cítit špatně (ublížená, smutná, vzteklá...)", takže "zabolí" je jen jedna z možných reakcí. Jediná možnost, kdy se "nenaváže", je totální lhostejnost vůči druhému - a to se pak ten kýbl špíny a reakce politého neřeší... holt se jde umejt stejně, jako by ho pokálel holubHeleno, to nemusí být vždy o totání lhostejnosti. To taky může být přesně naopak
Pro děti a drahé zcela určitě
Bůh ví, jak to děti drahé mají...někdy tak a jindy zase onak 
Není tady
Oblečená-neoblečená, obutá-bosá, ani pěšky-ani na voze... 
Není tady
helena napsal(a):
Oblečená-neoblečená, obutá-bosá, ani pěšky-ani na voze... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Smích a slžičky v jednom ranečku..... a trpělivosti není nikdy dost 
Njn.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Někde jsem četla, že buďto ví člověk VŠE (když je osvícený) nebo NIC (když osvícený není). Ty jsi kdesi psala, ještě jako Hirondel, že osvícená nejsi. Tak pokud jsi od té doby "nerealizovala", tak patříš do té druhé skupiny, která neví NIC (spolu s námi, obyčejnými kmány - ovšem kromě Pandory, ta patří do úplně zvláštní skupiny).
To je tedy velky rebus. 
Není tady

Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Někde jsem četla, že buďto ví člověk VŠE (když je osvícený) nebo NIC (když osvícený není). Ty jsi kdesi psala, ještě jako Hirondel, že osvícená nejsi. Tak pokud jsi od té doby "nerealizovala", tak patříš do té druhé skupiny, která neví NIC (spolu s námi, obyčejnými kmány - ovšem kromě Pandory, ta patří do úplně zvláštní skupiny).
To je tedy velky rebus.
Tak to skoro vypadá, že nevíš nic. (autorem toho prohlášení je Květoslav Minařík).
Není tady

Zvláštní je, že kdykoli čtu diskusi, kam se přidají pandorra a arcanum, tak se postupně začne měnit v pavlač či již zmiňované pískoviště plné trucovitých dětí.
Většinou je v tu ránu o ničem a vlastně o všem, nemá hlavu ani patu... To radši ty špunty s bábovkama.
Je to jen můj postřeh, ale vždycky se mi vybaví - vrána k vráně sedá.... jak se slítaj na to téma. A když je zklamča návnadou, tak není co řešit. Tvrzení, že zklamče někdo leží v žaludku, které je tak omýlané... je přinejmenším zvláštní - spíš je to naopak, mi přijde.
Ale jak píšu, je to můj názor. 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To je tedy velky rebus.
Tak to skoro vypadá, že nevíš nic. (autorem toho prohlášení je Květoslav Minařík).

No ,jen to ma maly hahahacicek vejirku (ze by nedorozumeni?
)
Mluvim o tom rebusu jestli jsme ti co vedi a nebo jsme ti co nevedi nic. 
Není tady
javena napsal(a):
Zvláštní je, že kdykoli čtu diskusi, kam se přidají pandorra a arcanum, tak se postupně začne měnit v pavlač či již zmiňované pískoviště plné trucovitých dětí.
Většinou je v tu ránu o ničem a vlastně o všem, nemá hlavu ani patu... To radši ty špunty s bábovkama.
Je to jen můj postřeh, ale vždycky se mi vybaví - vrána k vráně sedá.... jak se slítaj na to téma. A když je zklamča návnadou, tak není co řešit. Tvrzení, že zklamče někdo leží v žaludku, které je tak omýlané... je přinejmenším zvláštní - spíš je to naopak, mi přijde.
Jo jasne Jav to vi kazdy ze pises svuj nazor. 
Me by zajimalo spis jaky mas nazor na to proc se tohle takhle deje a neboli jeslti chapes proc to tak je a jak k necemu takovemu dochazi a proc.
Není tady

Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
To je tedy velky rebus.
No ,jen to ma maly hahahacicek vejirku (ze by nedorozumeni?)
Mluvim o tom rebusu jestli jsme ti co vedi a nebo jsme ti co nevedi nic.
Pokud jsi jistá, žes realizovaná, tak VÍŠ, Hirondel, to je jasný jak facka - a to vědět musíš, jak jsi na tom.
Já patřím do skupiny, která neví nic a musím se spoléhat jen na DOMNĚNKY. 

Upravil(a) Vějířovka (14. 7. 2011 14:30)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Mluvim o tom rebusu jestli jsme ti co vedi a nebo jsme ti co nevedi nic.Pokud jsi jistá, žes realizovaná, tak VÍŠ, Hirondel, to je jasný jak facka - a to vědět musíš, jak jsi na tom.
Já patřím do skupiny, která neví nic a musím se spoléhat jen na DOMNĚNKY.
A co znamena ten smajlicek uplne na konci vejirku?
Není tady

Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Mluvim o tom rebusu jestli jsme ti co vedi a nebo jsme ti co nevedi nic.Pokud jsi jistá, žes realizovaná, tak VÍŠ, Hirondel, to je jasný jak facka - a to vědět musíš, jak jsi na tom.
Já patřím do skupiny, která neví nic a musím se spoléhat jen na DOMNĚNKY.A co znamena ten smajlicek uplne na konci vejirku?
Vesele na tebe mávám, Hir, protože tě mám vlastně ráda, měj se.
Není tady

Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
Ale jak píšu, je to můj názor.Jo jasne Jav to vi kazdy ze pises svuj nazor.
Me by zajimalo spis jaky mas nazor na to proc se tohle takhle deje a neboli jeslti chapes proc to tak je a jak k necemu takovemu dochazi a proc.
Víš jak se to říká - chytřejší ustoupí. Jenže ono to mnohdy člověku nedá, protože ústup z pavlačový diskuse může vypadat jako že je ustupující slabý a není pevný v kramflecích a ostatní si můžou myslet, že.... bla, bla cokoli.
To naše ego. Sviňa je to. 
Ale třeba to tak není. Beru dle sebe, proč jsem musívala mít poslední slovo a vysvětlovala svůj postoj tak dlouho, až ostatní buď pochopili, nebo se vzdali...
Dneska už vím, že si ostatní opravdu můžou myslet cokoli a mít názor se kterým já nemusím až tak souhlasit, pobrat ho... Nevím, takový posun pro mě je to - posun do klidných vod pohody a tolerance. 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Pokud jsi jistá, žes realizovaná, tak VÍŠ, Hirondel, to je jasný jak facka - a to vědět musíš, jak jsi na tom.
Já patřím do skupiny, která neví nic a musím se spoléhat jen na DOMNĚNKY.A co znamena ten smajlicek uplne na konci vejirku?
Vesele na tebe mávám, Hir, protože tě mám vlastně ráda, měj se.
Ja vim,ze me mas rada 
Není tady
Ja vim,ze me mas rada
No vidíš - to já zas mám ráda jenom sama sebe... a vzhledem k tomu, jaká jsem bestie, je to ode mě vlastně děsná voběť... 
Není tady
javena napsal(a):
Je jasný, že těm co na Pandorru a Arcanum reagují, na těhle dvou něco vadí. A to tak, že to v sobě nemůžou udržet. Emoce.
A kdyby ještě přišli CO jim to vlastně vadí, zjistily/i by že vůbec nemují dělat to co dělají 
Není tady
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Opravdu Blossom? V tom pripade tu ale uz neni nikdo kdo se certi a vzteka.Ba ba ja ja bajaja
No vida, už je Pan tady
![]()
. Vždyť jsem to říkala.
Tak Pan do toho - sem s tím zadupáváním![]()
Bloss, přesně to co děláš jsem taky dělala. Nemohla jsem si pomoct!
Pandorra mi zvedala adrenalin, bojovala jsem a bojovala. Koukám teď na Tebe jak bojuješ Ty. Já tedy alespoň věděla proč to dělám. Víš to i Ty?
A víš co, dneska mi Pandorra už nevadí
je to fajn baba, beru jí takovou jaká je. Dřív jsem to nedokázala 
Bojuješ tady sama se sebou, tak Tě vidím já.
Není tady
javena napsal(a):
Dneska už vím, že si ostatní opravdu můžou myslet cokoli a mít názor se kterým já nemusím až tak souhlasit, pobrat ho... Nevím, takový posun pro mě je to - posun do klidných vod pohody a tolerance.
To je nadherny posun 
Není tady

mariposa napsal(a):
javena napsal(a):
Ale jak píšu, je to můj názor.Je jasný, že těm co na Pandorru a Arcanum reagují, na těhle dvou něco vadí. A to tak, že to v sobě nemůžou udržet. Emoce.
A kdyby ještě přišli CO jim to vlastně vadí, zjistily/i by že vůbec nemují dělat to co dělají
A co říkáš, Mariposo, na to, že Arcanum a Pandora stále živě reagují na jiné? Asi jim na nich něco vadí, chtějí je poučit a kdyby přišly na to, co jim to vlastně na nich vadí, tak by byly schopny konečně udržet emoce a určitě by se posunuly výš a ještě výš ... až úplně nejvýš

Není tady
Je prima mariposo ze jsi prisla rict svuj otevreny nazor.
Protoze jak mozna sama chapes ,od Tebe tenhle nazor zarezonuje jinak nez kdybych ho rekla ja nebo Pandora. 
Není tady
helena napsal(a):
Ja vim,ze me mas rada
No vidíš - to já zas mám ráda jenom sama sebe... a vzhledem k tomu, jaká jsem bestie, je to ode mě vlastně děsná voběť... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jako ze je desna vooobet ,ze se mas jenom sama rada? 
Není tady

mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ba ba ja ja bajajaNo vida, už je Pan tady
![]()
. Vždyť jsem to říkala.
Pandorra mi zvedala adrenalin, bojovala jsem a bojovala. Koukám teď na Tebe jak bojuješ Ty. Já tedy alespoň věděla proč to dělám. Víš to i Ty?
A víš co, dneska mi Pandorra už nevadíje to fajn baba, beru jí takovou jaká je. Dřív jsem to nedokázala
Bojuješ tady sama se sebou, tak Tě vidím já.
Já si myslím, Mariposo, že Blos se na to dívá úplně jinak, než ty, protože je z úplně jiného těsta - tak to alespoň vnímám já (tedy, samozřejmě DOMNÍVÁM SE - pardón).
Není tady
Vějířovka napsal(a):
mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
No vida, už je Pan tady![]()
. Vždyť jsem to říkala.
A víš co, dneska mi Pandorra už nevadíje to fajn baba, beru jí takovou jaká je. Dřív jsem to nedokázala
Bojuješ tady sama se sebou, tak Tě vidím já.Já si myslím, Mariposo, že Blos se na to dívá úplně jinak, než ty, protože je z úplně jiného těsta - tak to alespoň vnímám já (tedy, samozřejmě DOMNÍVÁM SE - pardón).
No jasne vzdyt to vime ze Blossom to bavi. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
helena napsal(a):
Ja vim,ze me mas rada
No vidíš - to já zas mám ráda jenom sama sebe... a vzhledem k tomu, jaká jsem bestie, je to ode mě vlastně děsná voběť... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngJako ze je desna vooobet ,ze se mas jenom sama rada?
Co bys řekla? 
Není tady
helena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
helena napsal(a):
Ja vim,ze me mas rada
No vidíš - to já zas mám ráda jenom sama sebe... a vzhledem k tomu, jaká jsem bestie, je to ode mě vlastně děsná voběť... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngJako ze je desna vooobet ,ze se mas jenom sama rada?
Co bys řekla?
Ze je to siiiiileny 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Je prima mariposo ze jsi prisla rict svuj otevreny nazor.
Protoze jak mozna sama chapes ,od Tebe tenhle nazor zarezonuje jinak nez kdybych ho rekla ja nebo Pandora.
Přesně tak.
Těší mne to mariposo. Kvůli mě i kvůli tobě 
Stejně tak jako fakt, že hirondel si prošla tím, čím si prošla a Arcanum stejně jako tahle mariposa mi je mnohem bližší, protože i já jsem si prošla a stále procházím, čím si procházím.
Pokřik mne nezastaví ani nepoučí. Je to jenom "šum".
Když se z toho "šumu" vynoří klidná slova směřující "dovnitř" toho,kdo je vyřkl, mění se šum v informace a poučení 
Díky za to 
Není tady