|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

V noci
A do té doby ještě musím vymyslet, jak ubrat 1 kg z kufru. Pokud nám váha váží přesně.
Není tady
lea64 napsal(a):
V noci
A do té doby ještě musím vymyslet, jak ubrat 1 kg z kufru. Pokud nám váha váží přesně.
tak to co převažuje si oblečeš 
Není tady

Nebo vypiju . Je tam slivovice.
Mladý to převážil, poučil matku o tom, jak neumí pracovat s váhou - 16 kg.
Není tady
Modroočko -Oli, všechno nejlepší k svátku!
PS: nechceš někdy zajít na pivo?
Není tady
lea64 napsal(a):
Nebo vypiju . Je tam slivovice.
Mladý to převážil, poučil matku o tom, jak neumí pracovat s váhou - 16 kg.
ještěže ho máš, letěla by jsi s opicí 
Není tady

Já se dost bojím lítat, možná, že ta opice by nebyla od věci. Ale zase by mě nemuseli vzít. 
Není tady

Holky, všem díky za přání
Není tady
lea64 napsal(a):
Já se dost bojím lítat, možná, že ta opice by nebyla od věci. Ale zase by mě nemuseli vzít.
šťastný let
Není tady
lea klid. Zavazadla mají někdy i 22 kg, vlastní zážitky na letištích, a normálně projdou. Přečti si podmínky vaší cestovky nebo přepravní letecké společnosti.
Šťastnou cestu! 
Modroočko, všechno nejlepší k tvému svátku. 

Majko díky 
Není tady

Wiki napsal(a):
Barborka napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Jdu také se svou troškou do mlýna. Znáte děvčata indický kajal? Tady se myslím ten kvalitní vůbec nedostane, já ho mám z Indie, a ten Ind mi říkal, že se to v ajurvédě považuje za léčivé na oči, maluje se to na okraj víček blíž k očím.
Samozřejmě, že každý ho použije tolik, aby to nebylo třeba tak, jako je to na fotce - to už je fakt moc. Stačí jen velmi málo a podle mých zkušeností to nedráždí oči.
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htmTo zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?
Když tužku přepudruješ, jakoby zaimpregnuješ (to jsem tento termín , ted´, v této souvislosti vymyslela
), já pudruju před i po.. Tak se ti nerozmaže nic! Ani blbá tužka za 50 ze smíšeného zboží .
Tak to ani náhodou! A závidím, že tobě drží, mě opravdu ne!
Není tady

Barborko, když ten Kajal dáš na kůži, pod řasy, tak se také rozmaže, nerozmaže se, když je blíž k tomu oku.
Upravil(a) Vějířovka (12. 7. 2011 9:34)
Není tady

Vějířovka napsal(a):
Barborko, když ten Kajal dáš na kůži, pod řasy, tak se také rozmaže, nerozmaže se, když je blíž k tomu oku.
No právě že ne... mě se líbí víc linky "do oka" než pod řasy na kůži. Takže dělám linky víc dovnitř, ale to bohužel nedrží dlouho 
Není tady
Ty "dovnitř" ale oko zúží...
Viděla jsem holčinu (když jsem byla někde na nehtech v salonu s kadeřnictvím nebo kde) a ji malovali na večerní líčení, zkouška tedy. Pěkná holka. Měla velké oči, spíše kulaté a s vnitřníma černýma linkama vypadala doslova blbě. Chtěla původně kouřové líčení. Jiným typům očí to sluší - to vím. Té nevěstě pak vnitřní linku udělali bílou tužko, vnější linku jen tak do 3/4 oka, vystínovali to a byla nádherná.
Mně se ten kajal taky líbí, ale např. u mě mi to přijde strašně tvrdé - ta černá.
Není tady
Barborka napsal(a):
Wiki napsal(a):
Barborka napsal(a):
To zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?Když tužku přepudruješ, jakoby zaimpregnuješ (to jsem tento termín , ted´, v této souvislosti vymyslela
), já pudruju před i po.. Tak se ti nerozmaže nic! Ani blbá tužka za 50 ze smíšeného zboží .
Tak to ani náhodou! A závidím, že tobě drží, mě opravdu ne!
Já teda ale mluvila o barevných tužkách (př. zelená, tm. modrá), i když možná je to jedno... Kupuju si nejraději Burjois (snad se to atk píše) a tu když "zabetonuješ" pudrem, tak mi neříkej, že ti sleze...
Není tady
Na silně černě orámované oči musí být člověk výrazný tmavý typ. Na světlejších typech to vypadá hrubě a "přemalovaně". Já si takhle líčím výrazně oči, kajalovou tužkou, ale taky mám problém s tím rozmazáváním, takže mám pořád v kabelce vatové tyčinky a tu tužku na opravy. To zapudrování fakt trochu pomáhá, akorát si to nemůžu dovolit, protože mi ten pudr tam zase dělá paseku vzhledem ke kontaktním čočkám... 
Není tady

Já - když už se líčím černou kajalovou tužkou - tak první linku vedu pod okem na dolním víčku a druhou linku vedu pod horním víčkem těsně pod řasami, taže jakoby obkroužím tužkou celé oko kolem dokola. Řasy na horním víčku tak vypadají opticky hustší a protože mám orámované tužkou celé oko, míň se to rozmazává 
Není tady
Ja ruzne prostridavam. Nekdy jenom horni linka, nekdy obe, jenom dolni nikdy, to na me vypada hrozne. Mam zelene oci a kdyz udelam spodni linku mezi rasy a horni spravne protahnu smerem nahoru, jsou vyslovene kocici. Nekdy si udelam kourove oko takovym tmave konakovym stinem. Podle nalady. Linky se mi tolik nemazou, spis rasy maji tendenci se obtiskovat, ale uz to taky neni jak zamlada, kdy jsem nosila slunecni bryle na spicce nosu, protoze jinak jsem rasami skrabala o sklo.
Resim to tak, ze spodni nedobarvim az do konce, a muzu se rehtat.
Není tady
Přesouvám pokračování diskuse z Iracionálního jednání po rozvodu sem, do Chatu o čemkoli, ať neplevelíme původní vlákno.
Zde:offtopic: být nemůžeme, už z principu názvu vlákna... 
Arcanum píše:
Blossom nabizi se ti tady podle meho pohledu uzasna prilezitost pochopit Tobe nejspis zatim nepochopene veci.
Dokazu pochopit proc uvazujes takto a nejsi jedina v tomhle svete kdo takto uvazuje,nicmene z meho pohledu je toto mysleni skutecne povrchni,neuplne.
Ja osobne kdyz na me nekdo pousti vodopad svych emoci,divam se na nej s vnitrnim pochopenim protoze vim co se v nem odehrava- stres,zasute bloky,nelaska k sobe,otaceni sve zlosti vuci jinym, atd atd (je to dlouuuuhy list kombinaci).
Za takovych okolnosti s timhle hlubsim pochopenim jineho cloveka a hlavne vlastne sebe sama ,neni mozne uz vyslovovat tohle: "Těším se na někoho, a on na mě vychrstne vodopád věcí, co mi ublíží. "
Uvedomovat si co se deje kdyz se to deje je skutecne tezky. Takze kdyz se divam do oci nekomu kdo chrli sve emoce vne,vidim v nem zaroven svuj zivot kdyz jsem se ocitala na jeho miste.
Arcanum, souhlasím s tebou v tom, že je toto tvůj pohled.
A že není možné vyslovovat tohle?
Ale je.
V diskusích je možno vyslovovat naprosto cokoli. Nejen to, co by se jiným líbilo a nebo nelíbilo.... 
Upravil(a) Blossom (14. 7. 2011 14:11)
Blossom napsal(a):
Já totž nemám důvod se čertit a vztekat, když tu někdo projeví jiný názor, než já - vždyť je to přeci jen diskuse...
Opravdu Blossom? V tom pripade tu ale uz neni nikdo kdo se certi a vzteka. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Já totž nemám důvod se čertit a vztekat, když tu někdo projeví jiný názor, než já - vždyť je to přeci jen diskuse...
Arcanum - nikoli tu už není, ale ještě není...Zatím...
Ale však ona sem Pandorraa přijde. Tedy pokud si troufá na diskusi se mnou.
Těším se zejména na to její "zadupávání do země".

Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ba ba ja ja bajaja 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ba ba ja ja bajaja
No vida, už je Pan tady
. Vždyť jsem to říkala. 
Tak Pan do toho - sem s tím zadupáváním

Blossom napsal(a):
A že není možné vyslovovat tohle?
Ale je.V diskusích je možno vyslovovat naprosto dokoli. Nejen to, co by se jiným líbilo a nebo nelíbilo....
Vypada to kdyz Te ctu ze jsi muj prispevek nepochopila nebo nechtela. No neva. 
Jinak kdyz uz jsi to stocila jinam tak ja bych rekla ,ze kazdy preci vi ze v diskuzich se diskutuje a kazdy vyslovuje cokoli. Jen se ale zeptej sama sebe proc to stavis takhle ,ze i nejen to co by se jinym libilo nebo nelibilo?
Tobe osobne se neco libi a neco nelibi? A pritom se ti zda ze se nekomu neco libi a neco ne?
Není tady